63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
pauly #26014 Pff még jó hogy beleolvastam,most jut eszembe,hogy akkor nekem is azert nem mukododtt a multkor,mert en is nod-ot raktam fel :P -
pauly #26013 Közben megoldottam vray-ben,azért kösz :) -
De:) -
Ronin666 #26011 Na holnap nekiugrok megint. Thomas a linken a felső az tényleg szőnyeges, de azt nem írják, hogy hogyan lett beállítva? -
Rájöttem, sampon függő a dolog:D -
Nyird le a füvet:P
Sztem vedd felére a fur méretét és a hair passest egyel told fel.De az is jol néz ki ha a szálak nem háromszög alakuak hanem téglalapok,azaz a root thick és a tip thick legyen egyforma.
Az üvegminták nagyon jól illenek szerintem a szobához. -
nenad #26008 ez sokkal jobb!
a plane subdivisionjat noveld meg, pl 10*10esre es gyorsabb lesz a fur -
Nekem továbbra is nagyon bejön. Ilyen állólámpák úgyis a szívem csücskét képezik... a szőnyeggel azért még dolgozz szvsz. :D Poén lenne példul valamilyen szőrmét készíteni.
Ez a szoba ideális helyszín lenne egy következő high-class action kémfilmnek. Méregdrága ital, léyegesen alulöltözött néni, és egy szép üvegfal, amin bármikor lassított, többkamerás felvétel keretében lehet a rosszfiúkat keresztülpofozni. ... vagy lőni. :) -
A szálak vastagságát is növeld meg szvsz...
Én a lámpacsekokon méginkább fokoznám ezt, hogy ne annyira együntetűen fehéren átvilágítja.
Deszépmondat. :D -
Ronin666 #26005 itt is van -
ImageShack az egyik leg kedveltebb, 1024kilobyte a fileméret limit. Amíg mondjuk meg nem javul a képfeltöltés.hu... -
imageshack.us, de ne lepődj meg, ha itt csak békát fogsz látni. De a link működni fog -
Ronin666 #26002 na akkor kéne egy másik feltöltögetős oldal ha ez befucsol...
-
Ronin666 #26001 No kis upgrade. Tudom a szőnyeg elég gáz, de még javítok azon is. ŐŐŐŐ Vray Fur a szőnyi, de mivel első próbálkozásom ezzel a dologgal ezért még bétás. Valszleg a szálak számát fogom növelné és hosszukat csökkenteni, akkor talán reálisabb lesz.
üdv.
-
nem mar megvan a nod fogja de azert koszi mindenkinek -
bencsab #25999 Valami az ip címmel lesz. A max-ban a géped nevénél ezt add meg:
127.0.0.1 -
latod de hulye vagyok istenem megvan hat a nod bazzzzzz jaj kosziiiiii -
Valószinüleg vmilyen tűzfal/vírusírtó fogja meg. -
Nálam is ugyan ez a probléma már rég ota.És nem tudom mit kéne csinálni pedig mindent ugy csináltam ahogy irták. -
ez nem letezik mitol lehet ez ujrainstalaltam mar windowsot is es nem segitette beteszem vrayt ugy ahogy le van irva mikor f10 nyomok akkor ez tortenik
-
off
kicsit elkámpicsorodok amikor ilyeneket látok: amikor fapados egyszerű dolgokkal egyesek olyat csinálnak amit még a userfriendly kipárnázott fullextrás szerkesztőprogramokkal sem lennék képes:
POV-ray...
on -
Érdemesebb tetxtúrázni, de ha 3d-s betűkre van szükséged, akkor létrehozod a betűt text fórmátumban, és rax rá 1 extrude módosítót. -
ok, köszike. és még 1 apróság: ha szöveget írok valahova, akkor mint a képeimen látszik: a betük kitöltése hiányzik, sak a keretük van meg, és nem találok olyan beállítást, ami erre utalna... vagy inkább érdemes megrajzolni Photoshopban és textúraként rátenni? -
nenad #25991 nem rossz ez csak ne fekete legyen a hatter, mert eleg sok elvesz belole. -
4D #25990 Gyanús volt, hogy nem lehet Orosz az óra, ha a nagypapa VH alatt hordta.
Utána jött csak tőlük az "áldás". -
koszi ez jo anyag. -
kamasz #25988 Sztem a lejátszónál a HDRI lessz a megoldáa!? -
swiss made -
Orosz gyártmány? -
Mert csak úgy látszik, hogy tükröz a felület. Készíts hátteret, vagy környezetet, amit tükrözve már üvegnek fog kinézni. Bár az inkább műanyag.
Megcsináltattam nagyapám régi óráját, amit még a VH alatt hordott, és ihletet kaptam tőle. Első wip:
-
hali! lenne 1 kérsésem: csináltam egy modellt (MPIO ONE), és a kijelzője elé üveggel feltextúrázott lapocskát raktam. ez nagyon szép és jó, de mint a képeken látszik, alig látni hogy ott üveg van:
először azthittem hogy nincs ott az üveg, de amikor megdöntöttem a kamerát, látni hogy tükröződik az üvegen a joystick pl szépen:
a kérdésem tehát hogy miért csak nagyon elfordított nézetből néz ki igazán üvegnek a dolog, és hogy lehet ezen segíteni? -
Jó ez a leírás kár hogy nem tudok angolúl :c( -
Flego.. sztem teljesen jo lesz a folyoso...
ha nem akarod texturazni én a helyedben biztos csinalnek par szinvazlatot... marmint fenyekkel hogy éjszakai belül narancsos sárga kívül sötétkék.. vagy hajnali beállítás.. csak fények tekintetében az egész ilyen standard fehér anyagon gyakorolni....
Vilagitas alapok -
nem tud valaki beton texturat ami olyan sima mostanaban sok helyen hasznalnak bentre olyan bentonfalakat remelem ebbol kiveheto hogy mire gondolok :) -
Ez nagyon szépen néz ki az ágynemű kivételével, azon a gyűrődés nem még nem igazi. -
4D #25979 Indulj el pl innen:
http://www.gamemaker.nl/download.html -
Tudom nem nagy szam egyenlore a folyosom de valami velemenyt dobhatnatok, vagy majd ha feltexturaztam...hat ahhoz meg lefolyik egy kis viz a dunan, de remelem mihamarabb elkeszul. -
nenad #25977 vannak ilyen ingyom bingyom jatekeszitok, sajnos nemtom a nevuket, de vki majd csak megmonjda, esetleg probalkozz a jatekos topicban, ott 100% tudja vki -
kamasz #25976 Hella!
Az lenne a kérdés, hogyha nemtok programozni, csak modellezni, akkor mivel lehet megoldani, azt, hogy mégis össze tudjak dobni vlami egyszerű játékot? Vlami nagyon egyszerűre gondoltam... Gmax megvan, csak nem akar elindulni. Vlami nemjó a regisztrációmmal. Lényegtelen! Meglehet ezt oldani vlami más progival? Semmit nemtok programozni, és nem akarom évekig sem csinálni a játékot! :D Lehet vlami köztes megoldás? -
Képet pls! anyagbeállításokat, stb....