63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• pauly
    Pff még jó hogy beleolvastam,most jut eszembe,hogy akkor nekem is azert nem mukododtt a multkor,mert en is nod-ot raktam fel :P
  • pauly
    Közben megoldottam vray-ben,azért kösz :)
  • ThomasGins
    De:)
  • Ronin666
    Na holnap nekiugrok megint. Thomas a linken a felső az tényleg szőnyeges, de azt nem írják, hogy hogyan lett beállítva?
  • ThomasGins
    Rájöttem, sampon függő a dolog:D
  • ThomasGins
    Nyird le a füvet:P
    Sztem vedd felére a fur méretét és a hair passest egyel told fel.De az is jol néz ki ha a szálak nem háromszög alakuak hanem téglalapok,azaz a root thick és a tip thick legyen egyforma.

Az üvegminták nagyon jól illenek szerintem a szobához.
  • nenad
    ez sokkal jobb!
    a plane subdivisionjat noveld meg, pl 10*10esre es gyorsabb lesz a fur
  • Aldaryn
    Nekem továbbra is nagyon bejön. Ilyen állólámpák úgyis a szívem csücskét képezik... a szőnyeggel azért még dolgozz szvsz. :D Poén lenne példul valamilyen szőrmét készíteni.

Ez a szoba ideális helyszín lenne egy következő high-class action kémfilmnek. Méregdrága ital, léyegesen alulöltözött néni, és egy szép üvegfal, amin bármikor lassított, többkamerás felvétel keretében lehet a rosszfiúkat keresztülpofozni. ... vagy lőni. :)
  • Malakai
    A szálak vastagságát is növeld meg szvsz...
    Én a lámpacsekokon méginkább fokoznám ezt, hogy ne annyira együntetűen fehéren átvilágítja.
    Deszépmondat. :D
  • Ronin666
    itt is van
  • Malakai
    ImageShack az egyik leg kedveltebb, 1024kilobyte a fileméret limit. Amíg mondjuk meg nem javul a képfeltöltés.hu...
  • RelakSfromhome
    imageshack.us, de ne lepődj meg, ha itt csak békát fogsz látni. De a link működni fog
  • Ronin666
    na akkor kéne egy másik feltöltögetős oldal ha ez befucsol...
  • Ronin666
    No kis upgrade. Tudom a szőnyeg elég gáz, de még javítok azon is. ŐŐŐŐ Vray Fur a szőnyi, de mivel első próbálkozásom ezzel a dologgal ezért még bétás. Valszleg a szálak számát fogom növelné és hosszukat csökkenteni, akkor talán reálisabb lesz.

üdv.

• Atika :o)
    nem mar megvan a nod fogja de azert koszi mindenkinek
  • bencsab
    Valami az ip címmel lesz. A max-ban a géped nevénél ezt add meg:
    127.0.0.1
    latod de hulye vagyok istenem megvan hat a nod bazzzzzz jaj kosziiiiii
  • Malakai
    Valószinüleg vmilyen tűzfal/vírusírtó fogja meg.
  • repvez
    Nálam is ugyan ez a probléma már rég ota.És nem tudom mit kéne csinálni pedig mindent ugy csináltam ahogy irták.
    ez nem letezik mitol lehet ez ujrainstalaltam mar windowsot is es nem segitette beteszem vrayt ugy ahogy le van irva mikor f10 nyomok akkor ez tortenik

• Ackro
    off
    kicsit elkámpicsorodok amikor ilyeneket látok: amikor fapados egyszerű dolgokkal egyesek olyat csinálnak amit még a userfriendly kipárnázott fullextrás szerkesztőprogramokkal sem lennék képes:

POV-ray...
    on
  • FRenkie
    Érdemesebb tetxtúrázni, de ha 3d-s betűkre van szükséged, akkor létrehozod a betűt text fórmátumban, és rax rá 1 extrude módosítót.
  • scorpeeon
    ok, köszike. és még 1 apróság: ha szöveget írok valahova, akkor mint a képeimen látszik: a betük kitöltése hiányzik, sak a keretük van meg, és nem találok olyan beállítást, ami erre utalna... vagy inkább érdemes megrajzolni Photoshopban és textúraként rátenni?
  • nenad
    nem rossz ez csak ne fekete legyen a hatter, mert eleg sok elvesz belole.
  • 4D
    Gyanús volt, hogy nem lehet Orosz az óra, ha a nagypapa VH alatt hordta.
    Utána jött csak tőlük az "áldás".
  • fle go
    koszi ez jo anyag.
  • kamasz
    Sztem a lejátszónál a HDRI lessz a megoldáa!?
  • FRenkie
    swiss made
  • ThomasGins
    Orosz gyártmány?
  • FRenkie
    Mert csak úgy látszik, hogy tükröz a felület. Készíts hátteret, vagy környezetet, amit tükrözve már üvegnek fog kinézni. Bár az inkább műanyag.

Megcsináltattam nagyapám régi óráját, amit még a VH alatt hordott, és ihletet kaptam tőle. Első wip:
  • scorpeeon
    hali! lenne 1 kérsésem: csináltam egy modellt (MPIO ONE), és a kijelzője elé üveggel feltextúrázott lapocskát raktam. ez nagyon szép és jó, de mint a képeken látszik, alig látni hogy ott üveg van:

először azthittem hogy nincs ott az üveg, de amikor megdöntöttem a kamerát, látni hogy tükröződik az üvegen a joystick pl szépen:

a kérdésem tehát hogy miért csak nagyon elfordított nézetből néz ki igazán üvegnek a dolog, és hogy lehet ezen segíteni?
  • Free
    Jó ez a leírás kár hogy nem tudok angolúl :c(
  • KisQbi
    Flego.. sztem teljesen jo lesz a folyoso...

ha nem akarod texturazni én a helyedben biztos csinalnek par szinvazlatot... marmint fenyekkel hogy éjszakai belül narancsos sárga kívül sötétkék.. vagy hajnali beállítás.. csak fények tekintetében az egész ilyen standard fehér anyagon gyakorolni....
    Vilagitas alapok
    nem tud valaki beton texturat ami olyan sima mostanaban sok helyen hasznalnak bentre olyan bentonfalakat remelem ebbol kiveheto hogy mire gondolok :)
  • FRenkie
    Ez nagyon szépen néz ki az ágynemű kivételével, azon a gyűrődés nem még nem igazi.
  • 4D
    Indulj el pl innen:
    http://www.gamemaker.nl/download.html
  • fle go
    Tudom nem nagy szam egyenlore a folyosom de valami velemenyt dobhatnatok, vagy majd ha feltexturaztam...hat ahhoz meg lefolyik egy kis viz a dunan, de remelem mihamarabb elkeszul.
  • nenad
    vannak ilyen ingyom bingyom jatekeszitok, sajnos nemtom a nevuket, de vki majd csak megmonjda, esetleg probalkozz a jatekos topicban, ott 100% tudja vki
  • kamasz
    Hella!
    Az lenne a kérdés, hogyha nemtok programozni, csak modellezni, akkor mivel lehet megoldani, azt, hogy mégis össze tudjak dobni vlami egyszerű játékot? Vlami nagyon egyszerűre gondoltam... Gmax megvan, csak nem akar elindulni. Vlami nemjó a regisztrációmmal. Lényegtelen! Meglehet ezt oldani vlami más progival? Semmit nemtok programozni, és nem akarom évekig sem csinálni a játékot! :D Lehet vlami köztes megoldás?
  • Aldaryn
    Képet pls! anyagbeállításokat, stb....