63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
2,5m X 5m X 2,5m a szoba mérete kb 15m2 alapterület, az egyik 2,5m-es részen egy 2m-es ablak van.Ezt meg lehet ugy is oldani hogy minden oldalon álljanak a falak?Mert teljesen be akarom rendezni és forgatni a kamerát, hogy több nézetböl is meg lehessen nézni. -
Elöbb-utóbb minden freeware dolog így végzi, legutóbb a NetTransportal jártam így. :P Pedig lesz neki már layer kezelése is... -
Kész, akkor már ezt is törni kell? :o) -
verziováltás
http://www.ambientdesign.com/artragedown.html -
nekem is gyakran előfordulnak torzolások amikor forgatom a kamerát, nagyon idegesítő tud lenni, mit lehet tenni ellene? -
nenad #26130 mekkora az a szoba? -
Sziasztok.Látom mindenki eszméletlen jo belterreket készit,nekem valamiért nem jön össze.Mekkora méretekkel dolgoztok és milyen a kamerabeállitás?Mert én elkészitettem a szobám 1:1 arányba,de nem tudok megfordulni benne mert a kamera belelog a falba vagy ha a kamerát állitom akkor torzitja a képet. -
Hello!
Ha valakit érdekel nvidia quadro fx 4000, agp-s az nyugodtan szóljon, több darab is van, nagyon jó áron!
bocsi az offért csak nektek fontos a jó videókártya azért ide írtam! -
nem is látom, hol van ezen ps flare? -
nenad #26126 jol kiporszivozza!
:) -
...tényleg ey ilyen magas álmennyezetet hogyan lehet takarítani? Bár, akinek ilyen kéróra van pénze, azt biztos nem izgatja a dolog, de akkor is... -
nenad #26124 a szonyeget megcsinalhatod relief pluginnal is, sztem jol mukodne.
:) -
nommy #26123 Ronin nagyon szép ez a kép. Nekem csak a perspektívája furcsa. -
naggyon szép....
(sztem a flare is ok..) -
Ronin666 #26121 OKÉ!
Nem jó a PS flare? Szerintem kicsit jobb mint natúr. -
Nenad jót szólott. :) PS flare-től is szabadítsad meg szegényt. -
Ez állítólag kamu. De bőven kivitelezhető lenne. Én beérném egy 8 optreonos kis házikóval is. :o) -
bencsab #26118 Gondolom egy ilyen megoldást mindenki elítél... :)
http://www.go-l.com/monitors/athens/features/index.htm -
nenad #26117 szonyeg,
sztem duplazd meg a suruseget, es a hosszusagot vedd felere. -
Ronin666 #26116 Na utolsó verzió. Már kb. minden stimmel, következő kép már más nézetből a most készülő ruhásszekrény lesz az ágy elött.
-
nenad #26115 modellezd meg nagyban aztan toltsd meg glue3d vagy ilyesmivel. -
nommy #26114 Sziasztok!Segítséget kérek.Bele kell folyatnom egy anyagot egy háló szerű objektumba és nemigazán van ötletem. Tudnátok segíteni?Az lenne a lényeg, hogy látszódjon, hogy szétfolyik a lukacsokba a folyékony anyag. -
marcee... ezt meg beirom, mer szerintem ez itt eleg off topic:)
1: virtualizacio nem errol szol. Az azt jelenti, hogy 1 idoben egyszerre tobb operacios rendszer futhat a rendszeren.
2: A merom nem a platform hanem a chip fejlesztesi kodneve, es ugyan ugy LGA775 tokozassal fog kijonni. A 64 bites intel... hiszem, ha latom, hogy mukodik. Az Intel fele EM64T nem full 64 bit support mint pl az AMD-e. (Az fsb-t es core-voltaget csokkento megoldasok mar most is bennevannak a Pentium M processzorokban, es a Yonahban-Core Duo-)
Na jo... abbahagyom az off topicot, es inditom a Mayat!:D:D:D -
Szerinted hogy kéne megcsinálni, mert elvben már megoldottam, de gyakorlatba nem tudom átültetni!
-
sztem meg ne:) -
textúra.... -
Helló!
Segítséget szeretnék kérni a kockával kapcsolatban. Vannak rajta ezek színes lapcsokák a kockán, azt csináljam meg van csak egyszerű texturával oldjam meg, vagy van rá más megoldás?
színes -
nenad #26108 szerintem irto sokat tud szamit.
baromi sok ido es kellemetlenseget lehet megsporolni egy olyan karesszal ami siman elhuzza a scenet.
persze ez attol fugg ki mit csinal.
egy darab csavar meg egy plane ellesz software renderingen is. -
bencsab #26107 Itt meg lehet nézni, hogy hogy teljesítenek a workstation kártyák a mezeiekkel szemben. No comment...
http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2307&p=7 -
ha nem mondod rá se jövünk..:) -
marcee #26105 Én annó geforce2-mből quadro-t és 9800-amból firegl-t is tudtam varázsolni, de egyik sem hatott meg különösebben. Bár lehet, hogy csak nem dolgoztam éppen elég komoly project-ekkel. Bennchmarkokkal kimutatható volt a teljesítmény növekedés, de szemre nem volt komoly. Így én is azt mondom, hogy egy 7800gt-vel jobban jár mostanság az ember, mint egy gar nélküli fx-szel.
Boba: Virtualizáció nekem semmit nem ér az biztos, én nem a meglévő gépem teljesítményét akarom általában másokkal megoszatni, hanem újabbakat az igámba hajtani! :D (vrayspawner rulz!)
Merom=Új chipset!!! A Yonah lehet, hogy menne vele, de jelen lapokkal szvsz nem fog menni a "Merom", vagy ki tudja mi lesz a proci neve, mert asszem ez név a paltformot takarja. 64bit ugye, új vezetéknélküli hálózati vezérlő, és az fsb-t is csökkentő energiagazdálkodási funkciók. -
Jééé, van 3dsmax.lap.hu :o) -
zufzuf #26103 Láttátok már?
3dsmax.lap.hu -
GixEr #26102 En dolgoztam Quadroval is, de akkora kulombseg nincs amiert nekunk megerne megvenni egy mezei GeforceFX-el szemben.
En nem vennek quadrot meg ha relative jo aron is adnak. De ez csak az en velemenyem.
Azert erdekelne, hogy mire is hasznalnad... -
4D #26101 Rohadt, nem rohadt (tél van) király a cseresznye. -
Quadrorol en azt mondom, hogy 1: helyszinen kikell probalni, 2: megkell mondani, hogy 1 het garanciat vagy ad, vagy nem veszed meg. Ha ebbe belemegy akkor OK a dolog. Ha nem, akkor vegyel egy 7800GT-t es kesz. -
marcee:
1: 2.2 ghz-s mobil Intel cuccok is mar kaphatoak... az ugy 3.6-3.8GHz-ig veri a P4 vonalat. a Yonah atmeneti. Es? Attol meg nem hasznalhato? A tokozas (Lga775) ugyan az fog maradni.
"ár/teljesítmény/beszerezhetőség vonzatait figyelembevéve jelenleg x2-t kell venni."
Ar... valoban dragabb. Teljesitmeny, valoban jobb. Beszerezhetoseg? Magyarorszagon valoban nehez... azonban egyetertek, hogy X2-t kell venni. En amiatt dontottem a mellett, mer nemkellett kidobnom az ipphogy 1 eve 80ezer forintert vasarolt rammjaimat. Ez szamomra boven eleg volt, hogy eldontse a vitat. Semmi kedvem DDR2-re lepni. Az M2 tokozast emiatt nem varom meg. Ami vonzo volt a Yonahban az a virtualizacio kepessege. Ez csak az M2 tokozassal fog valszleg megjelenni AMD procikban. Mondjuk kerdeses, hogy kihasznalni hogy tudna egy atlag ember. -
bencsab #26098 Én is filóztam rajta (gondolom a PH-s hirdetést nézted, igaz?), de arra jutottam, hogy ennyi pénzt nem adnék videokártyáért garancia nélkül. Az ilyen értékű kártyákra 3 évet szoktak adni, ami elég szerintem, de most hiába veszed meg harmadáron, mit csinálsz, ha beszarik 2 hónap vagy fél év múlva. Szemétbe ment a pénzed. -
kopp #26097 Vray server problémához még egy adalék, mert sokat szenvedtem vele.
Nekem a Netlimitter cseszett be, mint utólag kiderítettem.
Amióta levettem, műxik a dolog, igaz mondjuk úgy hogy elindítom a servert, aztán a maxot, F10 - Vray, (akkor még nem megy), de max és szerver bezár, aztán szerver újra, megint max, F10- Vray és már megy is -
nenad #26096 boven meg, ha hibatlan.. csekkold le mindenkeppen!