63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #26215 bencsab >
pIV 3ghz
inkabb beszurom :D
-
az egy textúra ha jól tudom (a kiterjesztéséből itélve) úgyhogy valszleg a material editorban találod meg. -
Luigi28 #26213 Sziasztok!
Kaptam egy electric.dlt nevü Plug-in t hogy tudom csatolni? Már bemásoltam a plugins könyvtárba.
-
hogy ertitek, legyen tiszta feher marvany az egesz belter? Vagy mire gondoltok? -
biztos jó annak aki érti...
-
nenad #26210 magyarok is nyomatjak a matekot!
:)
go with the winner strategy (path tracing) -
4D #26209 Szokatlan de kezd egy feelingje lenni. -
4D #26208 Ne kapcsold le őket.
Szép lett -
GixEr #26207 Az oszlopok soha sem falban vegzodnek, hanem valamilyen talapzatban (az ablaknal)
Es inkabb faragott (displace) kobol kene epitkezni szerintem es az athidalok ivet szet kene huzni mert igy sokat vesznek el a terbol.
De ezek csak szerintem... :) -
Ronin666 #26206
Ez meg ha lekapcsolom a lámpák felét. -
Ronin666 #26205
A mirror módosító kicsit elcsúszott a hangfal talpán, de javítva. -
bencsab #26204 Thomas-al egyetértek a színvilággal kapcsolatban. Egy fehér márvány jobban állna a képnek.
Van még egy fontos észrevételem, ami fölött építészként nem tudok átsiklani.
Ezek a boltozat-szerű gerendák így nem állnának meg véleményem szerint Nem is láttam még ilyen megoldást sehol, régi épületnél meg pláne nem. Akkor lenne helytálló ez a megoldás, ha az egyenes részeit alátámasztanád egy-egy (kör)oszloppal.
Kicsit picinek érzem a szobrokat, főleg a női alakot. Ezek szép régi szobrok, szerintem az a lényeg, hogy domináljanak, kitöltsék azt a falfülkét. A két fejet persze valamilyen plusz emelvényre tenném, hogy ne csak ott alul csücsüljenek.
A kamerát pedig egy kicsit lejjebb és jobbra vinném, hogy nem legyen ennyire szimmetrikus a kép. Itt most úgyis a bal oldali fal a lényeg. -
Túltoltad:P
A váza nagyon bejön nekem,de szerintem a falakra elég lenne bump vagy displace és fehéren.Igy kicsit szinkavalkád van.Szvsz... -
Udv!
Valamicsket haladtam a folyosoval, mi a velemenyetek?
Render nem tul jo, de igy is eltartott egy darabig.
-
tilbury #26201 Sziasztok!
Használ közületek vki Outpost Firewall tűzfalat. Én nemrégiben raktam fel. Tökéletesen műxik,csak 1 bibi van. Ha elindítom a max-ot akkor hibát generálva kilép a tűzfal és megszakad minden net-es kapcsolat. Esetleg tud vki vmilyen megoldást? -
Malakai, marcee koszonom a tippeket! -
peetee76 #26199 Szevasztok!
Kevés szabadidőmet mostanság egy kis Hummer elkészítésével töltöm...
Nem könnyű, de remélem lesz belőle valami...1 kép:
-
marcee #26198 "Where is it?" (3.67 az utolsó tört verzió) Előnye, hogy az ismert file típusok paramétereit is feljegyzetelheti (pl. video formátumok felbontása, hossza, codec-je, színmélysége, hangformátuma; képeknek felbontása mellett lehet thumbnail mentését kérni...) -
MrGeE #26197 Sziasztok!
Én most kezdtem maxozni és kellene 1 kis segítség!
Kellene nekem egy kis kerativitás
Előre is THX! -
Ronin666 #26196 Huhh Maxer ne idegelj fel :D
AZOK BOWEREK! ;)
Na csak a te kedvedért holnap jön a nappaliról is egy render amiben a hangfalak is bennevannak.
Ajtót azért nem raktam, mert nem sok értelmét láttam, hiszen az üvegfal elég lyukacsos :D -
Maxer #26195 Ha azok a Tannoy (jól tippeltem?) ládikák beindulnak, akkor nem sok marad abból az "üvegfalból" :))
Amúgy jó a kép, a szőnyeg bejön, meg az érdekes "door-free" megoldás ,-) -
GIBER CD DVD Catalog. -
Ronin666 #26193 Oké megnézem majd mire gondolsz, mert így hirtelen fogalmam sincs. :D
Na valami kritika van még, valami amit javítanom kéne? Nyugodtan mondjatok, nekem is az az érdekem, hogy minél több embernek tetszen.
thx. -
Ronin666 #26192 Ettől én is tartottam, de a hiba a te monitorodban van sajnos. Persze ez nem mentség, elméletileg úgy kéne megcsinálnom a képet, hogy mindenkinél lehetőleg minden látható legyen. Az ágy textúráját világosabbra állítanám, csak akkor meg nálam lesz csúnya szürke...
-
GixEr #26191 En diskbase-t hasznalok, regi de jol mukodik (es gyors) :) -
Udv!
Egy kis OFF:
Tud valaki kozuletek jo kis archivkezelo programot PC-re, osszes CD-DVD beolvas es utana lehet keresgelni? -
nenad #26189 egy hosszu kep.
eleg sokaig renderelte, van valami bug az fg<>glossy rayekkel. (linkelve vannak, de elobb szamolja a glossyt vagy mi.. ezert rengeteg bounce kell) Van egy kis noisereduction is. :(
-
Halas koszonet!!!!! -
press "o" -
Udv!
csak egy rovid es lama kerdes de nem talalom a megoldast, aikor yoomolok vagy mozgatom a testet csak egy dummy latszik, hol a rakba allitom be hogy latszodjon ilyen esetekben is az object rendes formaja?
Koszi -
nenad #26185 Fasza! csak nyomj egy kamerakorreksont :)
kamera kivalszt jobb egergomb es kamerakorrection. aztan a modifierben belovod az erteket ha tul soknak talalod. -
4D #26184 Továbbra is láthatatlan az ágy.
De ezt már mondtam... -
Komoly anyagmennyiség.Megkedvencekeltem:) -
Szép lett!
Ha van időd és kedved egy panorámát csinálhatnál a szoba közepéről:) -
GixEr #26181 Egy kis neznivalo..:
www.3d-palace.com -
putyi #26180 mé nincs cinebench? -
Kellemes, bejövős ez az ajtó mentes megoldás. -
Ronin666 #26178
Még elég üresnek érzem. Valami még kéne oda. A szekrénybe pl ruhák, de azon kívül is még valami. A takarót is még javítani kéne, mert ez a fele a legrondább. -
nenad #26177 intel core duo, vs g5
ugy tunik, csak marketing volt a ketszeres sebesseg...
:D
macworld lab -
Ne legyen lezárva a vége (és mind2 pont a forgástengelyre feküdjön), és a Weld Core-t is pipáld be.