3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
petesilver: a könyvtárad hol érhetõ el?
mindenki: tudna valaki viz 3.0-t adományozni egy warezftpjétõl megfosztott lelkes amatõrnek? (nekem) sürgõs lenne! köfönöm elõre is!
maxfile
no errol majd irok tutort 😊
eloljaroban majd csak annyit hogy a lcache+imap szamolashoz at kell allitani az irradiance mapnal a beallitasokat, imap/lcache re, a beallitasok megmaradnak igy mindenki megnezheti.
a common parametersnel a framsre kell allni, aholmanulaisan van megadva mely frameket szamolja.
mi is ez? FLythrough anim kiszamolsanak a leghatasosabb modja sztem.
egyebkent kb 16 perc volt az egeszre, A rendereles pedig 1 ora a 250 framre. Persze texturazva stb joval tovabb tartana mindketto de alapoknak jo ez.
errol jut eszembe tok jo lenne egy ignore textures opcio vraybe 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Aldary hááát tudod megnéztem a tutor vieóit és azt kell mondjam hogy megint nagyot alkottak. fõlleg a D key tetszik a szabadkézi vonal rajzolás . az nekem pl nagyon hiányzott a shape alkotásból. legalábbis ez most norméálisan mûködni látszik...
Powewr Boolean nekem a 2.63 meg a max 7 alatt és meg kell hogy mondjam ahoz képest hogy 5 ös maxhoz dobták ki hát meglepõen stabíl és nem hibázik"olyan sokat" ha 10 objectél több van benne akkor lassú lesz a kezelése de olyan kor érdemes gyorsan convertzálni poly ba vagy mesh be és mehget megint a vágdosás.
Más: ha vannak saját tutorjaitok ami vagyar legyen az videó vagy bármi az jól jönne mert nagyon szeretném már elindítani a 3dmax.hu -t..
Jah és még mindig nem jelentkezett senki aki beszálna készíteni . :c(
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Mission Impossible 2010: PRO Class
per aspera ad astra
booleansbol a 3.0 val erdemes foglalkozni csak.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
galéria: tempmaxer.uw.hu
per aspera ad astra
Végre egy használható NURBS implementáció MAX alá? Próbálta már valaki? 😊
per aspera ad astra
egyebkent meg uwv es csak tologatsd az uwv map gizmojat, nincs jobb otletem.
Vagy, a Polygon Cruncher-nevû plugint max alá, ez is hasonló, bár ez jobban "belenyúl" az alapformába, nagyobb redukálásnál.
per aspera ad astra
Nem baj akkor csinálok egy másfajta animációt...
(egyebkent sehogy)
A másik problémám: Hogyan lehet valós idõben lejátszani az animációt?
Tehát ezalatt azt értem, hogy gondolom tud progi csinálni egy futttható exe állományt, és ezáltal el tudom indítani az animációt, és egy gombra kattintva pedig elindul egy másik animáció. Ez hogyan valósítható meg? Ehhez kell-e valami?
Nagyon megköszönném ha tudnátok ebben segíteni!
lmap es imap nem rossz kombo, sot a leheto legjobb kombo. 😊
Köszi az info-t. A light cache sem az igazi. Igaz, hogy fly-through ainmációt csinálok, de szinte lehetetlen olyan magas subdiv értéket megadni, hogy jó legyen. 3000-nél még szar, 10000-nél behal. Azonkívül hogy kinézzen valahogy a sample size-t 0,005-re kell megadni, így viszont magas interpolláció kell.
Persze a brute force meg lassú, az irmap szintúgy. Szóval shit. Majd lesz valahogy.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Animációhoz szeretnék photon map-al GI-t számoltatni, de nem tudok rájönni, hogy az égboltot miként etessem meg a rendszerrel. A napnak használt direct lightnál van egy subdiv, ami jó is, de az égboltról érkezõ szórt fényt, nem tudom hogyan megadni neki.
Próbáltam már a vraylight-ot úgy paraméterezni, hogy elfogadja, de se a skylight portal, se a dome opció nem vezetett eredményre.
Elõre is köszi.
Asszem a Relax modifier pont erre való.
ha símán rádobok egy optimized et ami be van építve a módosítókhoz akkor az össze vissza szétcseszi a szépen megrajzolt polykat
Lehet-e olyat csinálni a maxban, hogy egy honlapot mondjuk ráteszek egy téglatestre és rákattintok egy linkre és az animálásból adódóan az megfordul vagy bejön egy másik téglatest és azon az újabb weblap...
Tehát érthetõbben azt szeretném hogy egy weblapot rá kellene tenni egy téglatestre... Ez lehetséges-e a progiban?
Ha tudtok valami jó megoldást megköszönném!
Most kezdek komolyabban ismerkedni a progival, eddig csak próbálgattam, de határozottan tetszik... és most kell majd valamit produkálnom a tavaszi szünetben a vizsgára...
Figyu Petesilver!
Az nekem is nagyon jól jönne!
Elõre is köszi!
most kezdtem el próbálkozni a progival 1 hete és marhára teccik!!!
ezt csináltam eddig:
http://img62.exs.cx/my.php?loc=img62&image=ufo8ms.jpg
nem ér röhögni mer ez még az eslõ mû és még nincs is kész...
szegény egy nõnek indult de UFO lesz belõle...😄
!Forza Ferrari!
Oan /lehetséges hüe/kérdésem lenne ,hogy egy planéhez adtam egy vraydisplacement módosítót és szeretném a kiemelkedett részre adott anyag elhelyezkedését pontosan beállítani/normál esetben pl.:uvwmappolás az egyik lehetséges/...de displacementnél mit lehet tenni?
Nemszedek fogalmazásgátlót de lehet így sem sikerül érthetõ kérdést faragnom...8D Na mind1 próba csorosznya<#bohoc>#bohoc>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
egyebkent jo lesz.