3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..........................................
Slymaster<#idiota>#idiota>
A bumpos szerintem felejtõs!
...................................
HairFX-FUR
vagy pl...lehet FinalRender : MicroFur material
de lehet kísérletezni valamilyen noise-os bumpos csillogós anyaggal...
ha kell valakinek...
MAX pdf
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Inkább a függöny anyag a zûresebb..
A 12-est lecserélném ha tudnám, hogy honnan tudnám a 14-est leszedni!
<#idiota>#idiota>Slymaster
chomre az eleg ecceru de ha google beutod vray material akkor sokat talalhatsz.
per aspera ad astra
Nenad! (vray 1.4612) függöny, ill. krómcsõ anyagon dolgozom,
de nem igazán akar sikerülni.
Ha fel tudnál rakni valahova egy-két materialt, hogy letöltesem...
Elõre is köszi!
anno benne voltam a projektba, de most kezdek megint elgondolkodni azon hogy nem e kene egy maxos exporter, mivel relative simple megirni. Kb 1-2 nap kene hozza. A sima geometria exporthoz, a material, uvw egy kicsit tobb. Tobbet er egy PPTnel, ugy ertve annal joval gyorsabb es tud olyan minoseget hozni, joval kevesebb ido alatt.
<#idiota>#idiota>Slymaster
Más:
leszedtem egy rakat tutorial videot, megcsinálgatom és utánna kreálok valami sajátot, azt majd megmutatom...
Válasz 'nenad' üzenetére (#17094)
............................
kajak bejön ez a szmájli <#idiota>#idiota>
...............................................
Slymaster
Ejha, csak nem tekinted szívügyednek Magyarország népességcsökkenésének megállítását? 😛
Neked is, amúgy, Sok locsolót!
per aspera ad astra
Mindenki segíthet:
modellek, hangok: fegyverekrõl,állatokról
Egyeb kerdes az uj vray mukxik 5-os maxal??
Oryon: kellemes husvetot neked is, es persze mindenki masnak is!!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Állítsd az XP-ben, a Regional settingset US-re, és asszem jó lesz.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Fiúk: készítsétek a vödör hidegvizet 😊
Lányok: ne védekezzetek és nagyon sok locsolót 😛

Oryon
ezt a videokartya csinalja.
egyebkent ha total kesz vagy tedd fel a scenet es megnezzuk.
Amúgymeg mindíg azt a progit használják, ami a legalkalmasabb a feladatra... ahogy mondtad, van bõven emberük😊
Pl az is lehet, hogy én Mr renderbõl akarok mindent kihozni, de jóval gyorsabb ha Shake-ban csinálok meg pár dolgot...
Mission Impossible 2010: PRO Class