63013
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ilyesféle esetleg?:)
És nagyban.
Még erősen félkész... -
Hamarosan bannert kéne cserélni, napszakoskodás jó, csak a téma nem aktuális. :P -
Szerintem dobj egy screen-t...
És akkor se biztos:) -
még1x megkérdezem, nem tudnátok segíteni?
"nah, végre sikerült! köszi a segítséget mindenkinek!
Akadt még 1 problémám:(
Méghozzá az, hogy észrevettem, hogy az alsó planen levő blueprintem el van csúszva 1 picit. Nah, most ezt szeretném helyretenni, de sajna a progi nem engedi kiválasztani:( Se properientes, se semmi:(
Aki tud please help!
Köszi!!" -
az új jónás mag elég meggyőző! a főoldalon pont kint van most egy prohardveres cikk linkje erről.
az AMD athlon 64 3500+ nagyker ára most 40-42e Ft körül mozog. -
Ronin666 #26333 Na rendernél kiütközik PentiumM kevés futószallagból szerzett előnye...
De én inkább árában szoktam nézni a dolgokat. Asszem intel 65e körül van, AMDt most nemtudom, de szerintem az is valahol ott lehet. -
GixEr #26332 Asszem ez sokunknak hasznara valhat:
www.subdivisionmodeling.com -
imp99 #26331 valóban az hiányzik meg a belseje is :) ez a második modellem 3d-s pályafutásom során így az ebben a repülőben nem is lesz -
Geccoka #26330 Az AMD-s gepben 1GB, a Pentiumban 512MB, mindketto DDR1-es, a laptopban raadasul csak 333mhz-n megy -
nenad #26329 memoria mennyi volt a gepekben?
egyebkent az M-es pentium az eleg jo.. -
hi free! van valami hír szerverileg?
-
4D #26327 A jobbszélsőben, mint ha lenne hátul valami.
Vag ez a híres német Wunderwaffe. -
nekem tetszik csak a pilóta hiányzik a működő gépből :c)
Vagy csak én vagyok vakabb az átlagosnál ? -
Geccoka #26325 Csinaltam egy kis proci tesztet. Ugyanaz a scene ugyanolyan beallitasokkal. Prepass-et szamoltattam (nemtom véréy-ben ezt hogyan nevezik, amikor a GI-t kiszamolja).
Pentium M 745 (1,8 ghz) - 10:55
AMD 64 3400+ - 11:35
az eddigi procitesztekbol is az latszott, hogy az intel gyorsabb GI-ban, de hogy ennyire... -
Szép..szép.. de maxal mégszebb lenne..:D
de tényleg szép munka.. -
imp99 #26323 nah ide is benyomom a képet igaz mayaval keszült de a kritikán ez nem változtat :)
-
nah, végre sikerült! köszi a segítséget mindenkinek!
Akadt még 1 problémám:(
Méghozzá az, hogy észrevettem, hogy az alsó planen levő blueprintem el van csúszva 1 picit. Nah, most ezt szeretném helyretenni, de sajna a progi nem engedi kiválasztani:( Se properientes, se semmi:(
Aki tud please help!
Köszi!! -
:D
Kincses fiók:) -
Honnan volt referencia? :) -
Kanál #26319 pedig de :c -
Koszi megvan -
OBJ-ot kilehet huzno belole szvsz, azt max is megeszi. -
Udv!
Skacok ZBrush-bol lehet valami olyan formatumot kimenteni amit max megeszik? Ha igen hogyan kell plug in? -
Zsottybobo #26315 Szia! Nézzd meg ezt!
http://www.bookline.hu/control/bookhome?bookid=600416852:6 -
nenad #26314 fasza, jol neznek ki! -
Geccoka #26313 ily, de sok idod van :) nekem tetszenek... -
Még egy kis sponzabob:)
link1
link2 -
lehet, hogy így jó lesz, de miért ennyire lassú ez a procedúra? Minden totálisan min. szinten van. -
putyi #26310 asszonta a vlado, hogy a matte ojjektum a qmc secondary ray-jal működik csak normálisan, lightcache-sel nem. -
kipróbáltam a te megoldásoddal. Így majdnem jó, de baromi lassú és nme tünt el teljesen a plane, amire vetítem az árnyékot. -
A plane-re milyen anyagot adjak? A háttér rendereléskor be legyen kapcsolva? -
nenad #26307 en mindig siman vray propertiesben oldom meg, kapcsold be a matte objectet (jobb felul) a shadowt, es az alpha contributiont asszem -1 re kell tenni.
affect alphat is, ha jol emlekszem -
Nem tudna valaki küldeni egy tök egyszerű scene-t, amin frankón rajta van vraymtlwrapperes beállítás. Nekem valamiért nem akar összejönni, hogy egy plane-en csak egy adott tárgynak az árnyéka látszódjon.(a háttér meg fénykép)
Marhára érthetően fogalmaztam. Most már én se értem mit írtam:) -
Kipróbáltam vray light-tal is, jól felhuzott értékekkel...
-
Köszi szépen a segítséget, megpróbáltam beállítani a viewpointban, de sajna még mindíg olyan. Most megpróbálom azt az UW-s dolgot... -
Geccoka #26303 Hehe, nem tehetek rola, szeretem a lehangolo kepeket, eppen ezert a kepeim nagy resze ilyen sepia-s tonusu, mint inkabb realisztikus :)
A soft arnyek meg azert lett, mert a hardot nem szeretem, area-val meg kicsit tovabb tartott volna. De majd vizsga utan (holnap) osszeutok valami realisztikusabbat :) (csak legyen meg a vizsga
)
-
4D #26302 Na erről van szó. -
GixEr #26301 Az omniktol amik a gyenge szort fenyt szimulaljak (es nem tompitjak a szineket mint az ambient light) -
4D #26300 Üjje. -
Mitől 3 perc?