63013

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Ilyesféle esetleg?:)

És nagyban.
    Még erősen félkész...
  • Malakai
    Hamarosan bannert kéne cserélni, napszakoskodás jó, csak a téma nem aktuális. :P
  • ThomasGins
    Szerintem dobj egy screen-t...
    És akkor se biztos:)
  • Yulcsa
    még1x megkérdezem, nem tudnátok segíteni?
    "nah, végre sikerült! köszi a segítséget mindenkinek!
    Akadt még 1 problémám:(
    Méghozzá az, hogy észrevettem, hogy az alsó planen levő blueprintem el van csúszva 1 picit. Nah, most ezt szeretném helyretenni, de sajna a progi nem engedi kiválasztani:( Se properientes, se semmi:(
    Aki tud please help!
    Köszi!!"
  • Ackro
    az új jónás mag elég meggyőző! a főoldalon pont kint van most egy prohardveres cikk linkje erről.
    az AMD athlon 64 3500+ nagyker ára most 40-42e Ft körül mozog.
  • Ronin666
    Na rendernél kiütközik PentiumM kevés futószallagból szerzett előnye...
    De én inkább árában szoktam nézni a dolgokat. Asszem intel 65e körül van, AMDt most nemtudom, de szerintem az is valahol ott lehet.
  • GixEr
    Asszem ez sokunknak hasznara valhat:
    www.subdivisionmodeling.com
  • imp99
    valóban az hiányzik meg a belseje is :) ez a második modellem 3d-s pályafutásom során így az ebben a repülőben nem is lesz
  • Geccoka
    Az AMD-s gepben 1GB, a Pentiumban 512MB, mindketto DDR1-es, a laptopban raadasul csak 333mhz-n megy
  • nenad
    memoria mennyi volt a gepekben?
    egyebkent az M-es pentium az eleg jo..
  • Ackro
    hi free! van valami hír szerverileg?
  • 4D
    A jobbszélsőben, mint ha lenne hátul valami.
    Vag ez a híres német Wunderwaffe.
  • Free
    nekem tetszik csak a pilóta hiányzik a működő gépből :c)
    Vagy csak én vagyok vakabb az átlagosnál ?
  • Geccoka
    Csinaltam egy kis proci tesztet. Ugyanaz a scene ugyanolyan beallitasokkal. Prepass-et szamoltattam (nemtom véréy-ben ezt hogyan nevezik, amikor a GI-t kiszamolja).
    Pentium M 745 (1,8 ghz) - 10:55
    AMD 64 3400+ - 11:35

az eddigi procitesztekbol is az latszott, hogy az intel gyorsabb GI-ban, de hogy ennyire...
  • Pitbull90
    Szép..szép.. de maxal mégszebb lenne..:D
    de tényleg szép munka..
  • imp99
    nah ide is benyomom a képet igaz mayaval keszült de a kritikán ez nem változtat :)
  • Yulcsa
    nah, végre sikerült! köszi a segítséget mindenkinek!
    Akadt még 1 problémám:(
    Méghozzá az, hogy észrevettem, hogy az alsó planen levő blueprintem el van csúszva 1 picit. Nah, most ezt szeretném helyretenni, de sajna a progi nem engedi kiválasztani:( Se properientes, se semmi:(
    Aki tud please help!
    Köszi!!
  • ThomasGins
    :D
    Kincses fiók:)
  • FRenkie
    Honnan volt referencia? :)
  • Kanál
    pedig de :c
  • fle go
    Koszi megvan
  • Boba
    OBJ-ot kilehet huzno belole szvsz, azt max is megeszi.
  • fle go
    Udv!
    Skacok ZBrush-bol lehet valami olyan formatumot kimenteni amit max megeszik? Ha igen hogyan kell plug in?
  • Zsottybobo
    Szia! Nézzd meg ezt!
    http://www.bookline.hu/control/bookhome?bookid=600416852:6
  • nenad
    fasza, jol neznek ki!
  • Geccoka
    ily, de sok idod van :) nekem tetszenek...
  • ThomasGins
    Még egy kis sponzabob:)
    link1
    link2
  • Lewy_
    lehet, hogy így jó lesz, de miért ennyire lassú ez a procedúra? Minden totálisan min. szinten van.
  • putyi
    asszonta a vlado, hogy a matte ojjektum a qmc secondary ray-jal működik csak normálisan, lightcache-sel nem.
  • Lewy_
    kipróbáltam a te megoldásoddal. Így majdnem jó, de baromi lassú és nme tünt el teljesen a plane, amire vetítem az árnyékot.
  • Lewy_
    A plane-re milyen anyagot adjak? A háttér rendereléskor be legyen kapcsolva?
  • nenad
    en mindig siman vray propertiesben oldom meg, kapcsold be a matte objectet (jobb felul) a shadowt, es az alpha contributiont asszem -1 re kell tenni.
    affect alphat is, ha jol emlekszem
  • Lewy_
    Nem tudna valaki küldeni egy tök egyszerű scene-t, amin frankón rajta van vraymtlwrapperes beállítás. Nekem valamiért nem akar összejönni, hogy egy plane-en csak egy adott tárgynak az árnyéka látszódjon.(a háttér meg fénykép)
    Marhára érthetően fogalmaztam. Most már én se értem mit írtam:)
  • ThomasGins
    Kipróbáltam vray light-tal is, jól felhuzott értékekkel...

• Yulcsa
    Köszi szépen a segítséget, megpróbáltam beállítani a viewpointban, de sajna még mindíg olyan. Most megpróbálom azt az UW-s dolgot...
  • Geccoka
    Hehe, nem tehetek rola, szeretem a lehangolo kepeket, eppen ezert a kepeim nagy resze ilyen sepia-s tonusu, mint inkabb realisztikus :)
    A soft arnyek meg azert lett, mert a hardot nem szeretem, area-val meg kicsit tovabb tartott volna. De majd vizsga utan (holnap) osszeutok valami realisztikusabbat :) (csak legyen meg a vizsga)
  • 4D
    Na erről van szó.
  • GixEr
    Az omniktol amik a gyenge szort fenyt szimulaljak (es nem tompitjak a szineket mint az ambient light)
  • 4D
    Üjje.
  • ThomasGins
    Mitől 3 perc?