3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KisQbi
igaz!

Nem mûködik a link!
Slymaster
Azt honnan tudom leszedni a 6-os maxhoz?

..........................................
Slymaster<#idiota>

Malakai
Én olyat hallottam, hogy a Shave & Haircut lesz integrálva...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KisQbi
amúgyis integrálva lesz a 7.5be..😄

KisQbi
Akkor hairFX!

Slymaster
Nekem mindegy csak szõr legyen!
A bumpos szerintem felejtõs!

...................................
Slymaster<#idiota>

Asszem 5 de érthetõ. DE HONNAN LEHET EGÉSZBEN LESZEDNI?
grizzly21
ez milyen könyv? max7es? azért leszedem, köszi.

KisQbi
Hát... attól függ milyet akarsz...

HairFX-FUR
vagy pl...lehet FinalRender : MicroFur material
de lehet kísérletezni valamilyen noise-os bumpos csillogós anyaggal...

Ez az a könyv csak ez a 257-ik oldalon kezdõdig. Nekem 208-adik oldaltól hiányzik 20 oldal.
Klon
nekem is van egy könyvem, nem tudom hogy hanyas MAX, csak azt, hogy 538 oldalas.(magyar)
ha kell valakinek...
MAX pdf

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Slymaster
Állati szõrzetet lehet csinálni a 6-tal?

Slymaster<#idiota>

http://teamredqueen.com/img/ibl1.png

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

egyszeru a vraymaterial opacity channeljebe tegyel bele vagy checker vagy tilest... csinald eleg kicsire a "szemcseket" es kesz is a jo fuggony. ha masmilyenre gondoltal akkor szolj

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Nenad.
Inkább a függöny anyag a zûresebb..
A 12-est lecserélném ha tudnám, hogy honnan tudnám a 14-est leszedni!
Nemtudja senki hogy honnan lehet letölteni azt a könyvet?
Slymaster
Állati szõrzetet lehet csinálni a 6-tal?

<#idiota>Slymaster

a sima cornellra sztem kevesebb.

Slymaster
Köszi...

12 nagyon bugos azonnal csereld le minimun 14re(!!!)
chomre az eleg ecceru de ha google beutod vray material akkor sokat talalhatsz.

1-2 ora

Aldaryn
Ejha, impresszív! Kíváncsi lennék, mennyi idõ alatt számol le egy ilyet. A renderidõk kb milyen léptékûek amúgy?

per aspera ad astra

Sziasztok!
Nenad! (vray 1.4612) függöny, ill. krómcsõ anyagon dolgozom,
de nem igazán akar sikerülni.
Ha fel tudnál rakni valahova egy-két materialt, hogy letöltesem...
Elõre is köszi!
Aldaryn, csekkold a http://teamredqueen.com/ -t vannak kint uj causticsos es cornell boxos kepek 😊

anno benne voltam a projektba, de most kezdek megint elgondolkodni azon hogy nem e kene egy maxos exporter, mivel relative simple megirni. Kb 1-2 nap kene hozza. A sima geometria exporthoz, a material, uvw egy kicsit tobb. Tobbet er egy PPTnel, ugy ertve annal joval gyorsabb es tud olyan minoseget hozni, joval kevesebb ido alatt.

Én a könyvetinnen szereztem a 2005-02-04 12:21:04-i hozzászólásból. Amúgy tényleg fasza könyv csak a 208-adik oldaltól hiányzik vagy 20 oldal. Ezért szeretném ha valaki mondana egy másik elérhetõséget ahol egészben megvan.
Boba
Az Aurum Boca féle 3dstudio max-ot nézted? Az szerintem remek... nagyon régi maxhoz van, nagyon de nagyon az alapokat írja le. (Pl az edit mesh-es modellezést 2 oldalon megemlíti, és kész...) De maga a könyv kb 700 oldal lehet. Én ezzel kezdtem, nekem bejött...

belezegettem a bibliaba, es azt mondom hogy ez megint egy olyan produkum ami olyan embereknek keszult Akik valamilyen szinten ISMERIK maxot. KEzd csak el olvasni. Azonnal modellezessel kezd es olyan szavakkal dobalodzik hogy modifier stack stb. Meg angol anyanyelvu embernek is ez kinai. De meg veletlenul sem mondja meg hol a banatban is helyezkedik el az a bizonyos modifier stack. Meg mindig nem jelent meg olyan konyv amit full kezdoknek mernek ajanlani.

Slymaster
Ez engem is érdekel! 20 oldal nélkûl is!

<#idiota>Slymaster

valaki? Senki?<#help>
Valaki tudna adni ey linket ahonnan letölthetem a 788-oldalas magyar kézikönyvet a 3ds max-hoz me az enyémbõl hiányzik 20 oldal.
grizzly21
Aldaryn: nem megy még mindig, küldtem még egy mailt<#falbav>

Slymaster
A hang az nem gond rengeteg-sok-ezer-millió-bilió ingyenes hangefekt található wavban... majd nyomok be linket...

Más:
leszedtem egy rakat tutorial videot, megcsinálgatom és utánna kreálok valami sajátot, azt majd megmutatom...
Válasz 'nenad' üzenetére (#17094)

............................
kajak bejön ez a szmájli <#idiota>

Slymaster
Igen, ahogy mondod, make preview Megvan!!! most ebben a pillanatban megvilágosodott az elmém! Köszi! Szerintem még lesz kérdésem, mert nem nagyon lövök még a témához, de gondolom ez már kiderült<#idiota>

...............................................
Slymaster

grizzly21
//OFF
Aldaryn küldtem egy mailt nézd meg
//OFF

oryon
Látom csak nem bírtad ki... 😄DD

De miért? talán pártoljam? 😛

Oryon

Én se, én is azóta annak köszönöm, aki megmondta, mert még enyhén fogalmaztál, mert erre a kutya rá nem jön magától.
Lewy_
Kössz 4D. Erre aztán de mocskosul soha az életben nem jöttem volna rá.
THx again

Aldaryn
"Lányok: ne védekezzetek és nagyon sok locsolót 😛"
Ejha, csak nem tekinted szívügyednek Magyarország népességcsökkenésének megállítását? 😛

Neked is, amúgy, Sok locsolót!

per aspera ad astra

grizzly21
A bogár nem csak rajtam múlik. Ha van használható modell, akkor azt szívesen felhasználom, hiszen a játék "motorja" már megvan, az ezutáni fejlesztés már nem bonyolult.
Mindenki segíthet:
modellek, hangok: fegyverekrõl,állatokról

fle go
nenad otlete jonak tunik, tobbfele bogar kellene a jatekba es lehessen valasztani😊 Egyebkent igen a wasp a darazs, lehetne kill the bugs is a jatek neve, es mikor agyon utsz egyet ver froccsenne😊)))

Egyeb kerdes az uj vray mukxik 5-os maxal??
Oryon: kellemes husvetot neked is, es persze mindenki masnak is!!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Ez a speedtree örök kínja.
Állítsd az XP-ben, a Regional settingset US-re, és asszem jó lesz.

oryon
Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Fiúk: készítsétek a vödör hidegvizet 😊
Lányok: ne védekezzetek és nagyon sok locsolót 😛

Oryon

mukodik.

talan mert preview-t "renderelsz" es nem fullosat...
ezt a videokartya csinalja.
egyebkent ha total kesz vagy tedd fel a scenet es megnezzuk.

Lewy_
Másnak mûxik-e a digimation féle speedtree max7 alatt? Nálam úgy csinál mintha menne, de nem látok semmit a viewportban.

Boba
Azok a hatalmas studiók meg már in-house programban dolgoznak lásd Matador(ILM textúra varázslója... olyan mint a Deeppaint3d, talán még kevesebbet is tud de közvetlenül lehet NURBS felületekre festeni), Marionette (Pixar féle jókis csontozdbemozgasd meg program).

Amúgymeg mindíg azt a progit használják, ami a legalkalmasabb a feladatra... ahogy mondtad, van bõven emberük😊

Boba
Ez a pipeline inkább nagyobb stúdióknak való. Én úgy vélem egy programban is meglehet sokmindent csinálni, de leegyszerûsíthetõ egy célprogrammal az idõ. (És ha idõt spórólsz, máris behozta az árát...)

Pl az is lehet, hogy én Mr renderbõl akarok mindent kihozni, de jóval gyorsabb ha Shake-ban csinálok meg pár dolgot...

Slymaster
<#rinya> Légyszi, valaki mondja meg miért nem tudok normális képminõségû videót renderelni...

petesilver
Bár kint lehet. Néha álmuldozva hallgatom, hogy pár pixar, meg hasonló animmovie készítõ werkfilmben mennyien, és mit csinálnak. Ott az ilyet meg lehet valósítani, mert sok munkafolyamat van, sok emberrel, mondjuk ott ha valami feature kell, ami nincs a 3d-s programban, akkor írnak hozzá.

Mission Impossible 2010: PRO Class