63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    A kis dög, csak alap photon beálitásnál fagy ki.Kipróbáltam 3 gépen szoval remélem nem csak nálam:D
    Ha a Max desity nem nulla akkor nem fagyott ki eddig...
  • nenad
    ez 5cmes radiussal keszult. Nem rossz, a vraylight az imapban van tarolva...
    (barmi gyors rendering - szamolas kicsit lassabb)

pmap
  • nenad
    lehet tul sok photont losz, a max density allitasa nelkul.
    ha nem allitoda a mac densityt akkor minden photon tarolasra kerul (egesz pontosan minden pattanasnal, de)..(gyorsan kiszaladsz a memoriabol)
    a max density mint egy racs ami minden geometriara rafeszul, csak a racspontokon tarolsz photont, igy lecsokkented a maximalis felhaszanlhato memoriat.
    A tovabbi photonok amelyek erre a racsra erkezik, pontositja az adott pont erteket.
    en altalaban 2cm teszem ezt, de lehet hogy itt mar nagyobb ertekekkel is jol mukodik, ki kell probalni.

de majd megnezem ezzel lehet hogy nagyobbal is jo.
  • Papirzacsi
    Unatkoztam picit este, és feleslegesen elmaxoztam az időt. Tudom, ez is a "lószerszám" kategória, de ez van. :-D
  • ThomasGins
    csak simán DragAndDrop:P
  • Free
    ehh közben megtaláltam :c)
  • Free
    Kellene nekem egy kis help.
    Régen már esett róla szó de azt sem tudom mit írjak a keresőbe(lusta)
    hogyan kell megvalósítani azt, hogy van egy kűlső helyszinről egy képem és ügye szeretnék 3dben különböző dolgokat hozzátenni még. pl ott áll egy autó a bház elött stb.
    Addig oké hogy háttérbe beteszem a képet. de ha nem látom a képet akkor hogyan állítom be hozzá a kamerát hogy abban a szögben lássam ahogy az a fotó készűlt?
    Nem lehet valahogy láthatóvá tenni a háttérbe berakott képet a szerkesztés közben ?
    Vagy van erre valami jopbb megoldás is ? kicsit sürgős lenne a dolog most nekem
    Köszi
  • Lazarus
    simcloth plugin
  • ThomasGins
    :))

Egy scene-t tényleg kirakhatnál,nálam 7-8 is lefagy ha photon-ra kapcsolok és renderelnék:(
  • Free
    példát plíz
  • nenad
    mindenki tesztelgeti a nyalanksagos featureket csak eppen az uj photon map enginerol feledkeztunk meg. Ami meg kell mondjam keni. Sotet sarkok over.
    Relative kis beallitassal olyan sima kepet kaptam photonmap/photonmap hogy asszittem valamit elfelejtettem atalitani :D
  • Free
    Hallod beállhatsz Thomas mellé te se vagy százas :c)))
  • Geccoka
    LOL , ezen jot rohogtem ;)
  • Malakai
    Nem, ezek Windows Paintben készülnek, csak azért teszik ebbe a topicba, mert ezt a progit nem használja senki és megsajnálták a fejlesztőket...

Amúgy ja, ebben készültek, ez ám egy elég profi program, sokkal többre képes, mint amit itt látsz...
  • scorpeeon
    nem, ezeknek a fele fake, otthoni fényképek! :D
  • Buba007
    Durvák ezek a grafikák! Ezt mind ezzel a programmal csináljátok? (bocs a láma kérdésekért, de nagyon érdekes.)
  • scorpeeon
    ez szép lett, ilyet hogy csinálsz hogy ilyen jól ráigazítod a kendőt a tárgyra?
  • Ackro
    tedd be egy groupba annak külön lehet állítani a pivot pontját, de lehet, hogy animkor valamiért a spline pivotját veszi figyelembe, szal lehet, hogy egy sima collapse all is segít.
  • apac
    Kösszi! Én is ezzel probálkoztam de nem jegyzi meg hanem mindig visszaugrik az alapra.
  • bencsab
    A felső ikonsorban a gizmo orintáció állítója mellett van egy lenyitható ikon. Ott tudod állítani, hogy hova tegye. Gondolom mozgatásnál jó helyen van, forgatásnál már nincs. Ezt az adott műveletttípushoz megjegyzi. Szóval ott próbálkozz!
  • ThomasGins
    Vraysun-on se caustic,se volume light, és neonzöld napot se tudok csinálni:(
  • fle go
    Apaim ti aztan nyomjatok a teszteleseket stb, kar hogy en ebben megint nem tudok reszt venni egyeb elfoglaltsagok miatt, na majd ha lesz Vray 8.0 release:)
  • apac
    Sziasztok4

Tudnátok abban segitenni hogy miért van az hogy egy kiextrudált szöveget meg akarok animálva forgatni akkor a referencia pont a szöveg alja lesz. Ha nem animálok akkor pedig normálissan csinálja és betudom állítanni referencia pontnak a test középponttját, de animáláskor visszaugrik az aljára.
  • Aldaryn
    hmm, egy frameben nem renderel direct lightot... O_o érdekes...
  • ThomasGins
    kékhalál

Nem vágom mitől van,picit is elmozditod más lesz
  • Aldaryn
    Sok, sok, sok tea... :D Borért el kellene ugrani boltba, odakint pedig már az atomi rezgés is leálllt.
  • ThomasGins
    forralt bor...
  • Aldaryn
    már fut, de lassan minden itt található dolog alkalmas lesz a szupavezetésre is... grrr... brr....
  • Papirzacsi
    Indtís el vmi izmos rendert, és rögtön meleg lesz a szobában. :-)
  • Aldaryn
    meg fogok fagyni!! Lekapcsolták a fűtést az albérletben... 15(!!!) fok van itt! Vááááá... hogy fonnyadna el a közhő szolgáltató. Leszedtem a prociról a ventit, és azon ülök, de így is csak 18 fokon megy. :D ...mennem kellene a suliba melegedni...
  • Free
    tekem tetszik főlleg a szövet anyaga. az kimondottan jól sikerűlt
  • ThomasGins
    Feltünt nekem is,csak elfelejtettem meglesni,majd délután.Elvileg akkor volt teljsen merőlegesen a sun
  • Papirzacsi
    Én is feleslegeskedtem picit. Nem egy nagy szám tudom, de ez van, erre volt idő.(meg ezt tudtam nagyjából úgy megvalósítani ahogy elképzeltem.:-) )

(ha nem nyílna meg, akkor ITT)
  • nenad
    a videon vagy egy kocka ami full keken bevillan.
    az mi?
  • Aldaryn
    Ah... sponza bughalmaz. :D ki modellezte.... :D
  • ThomasGins
    Ty!
    Megy-megy:)
  • Free
    a Másik kérdésedre ment a válasz a másik Topicban ha kell küldök példát is de sztem meg fogod érteni :c)
    Amúgy köszi :c)
  • ThomasGins
    Environmentbe a vraysky-t próbáld ki.
    Vak vezet világtalant:P
  • Free
    Köszi. Amúgy most ez a Vray Sun helyettesítheti akkár az envrimomentet is ?
  • ThomasGins
    Köszi! Ezzel lett lettem volna mire meglelem!:)

Free,nézd meg Al féle scene-t hátha az segit:) #26436