63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #26822 http://www.sdm.buffalo.edu/scic/gallery_images/whatisit/whatisit.html
poen -
nenad #26821 mondjuk ezek szerint akkor masnak sem mukodik mert minek veszodni vele egyebkent. erdekes, feldobnad valahova a maxstart.max scenet? hatha igy muk9odik nalam is :) -
kisjan #26820 meg az asztalon van egy könyv, csak nem látszik szinte semmi belöle
-
kisjan #26819 elötte ilyet akartam, de mivel a poharakban azért mégis látszania kellene mi van benne, ezért egyszerübb lett
-
nenad #26818 az erdekes nekem ugyanis szinten megvan az de a varaymatot nem mentette el..
-
Úccintén. :P
A GI materiallal ez viszont érdekes, amit írtál. :) -
Én ezt elintéztem annyival, hogy csináltam egy max start maxfile-t. :o) -
nenad #26815 http://bonbon13.free.fr/France/Water%20Glass%20example.jpg
ezen megtokmanyolhatod -
kisjan #26814 végre megtaláltam a csavarokat
csavarok c.
-
nenad #26813 nah elfeljetettem kozben mit is akartam.
kiprobaltam egy relative bonmyolult scenen a vraygimaterialt, Csak egy texturat huztam ra mert lusta voltam,(ez volt a base material) de igy is 25-30% (gimat sima diffuse color) gyorsulast ertem el. El se merem kepzelni mi van ha van reflection glossy kisful is van benne..
brutal gyo.
-
nenad #26812 LOL most olvasom mi a tema :)
foleg olyan kornyezetben amit mar lemodelleztel, szep lesz. Felesleges tulnyomatni a dolgokat... ior 1.33 a viznek 1.6 az uvegnek es csako.
esetleg nyomhatsz egy kis fog colort a poharnak hogy legyen az is nekije.. -
kisjan #26811 á, dehogyis, csak amikor állott a víz és párolog, akkor a szélén kicsit felfelé kunkorodik és ott a fény érdekesen megtörik, de ez már valóban marhaság
kérdezhetném úgyis, hogy mi az a miniszkusz, amit rajzolnom kell a vízre -
GixEr #26810 Figyelj, nem lenne egyszerubb lefenykepezni?? Ilyet soha nem fogsz csinalni amit szeretnel. Biztos hogy muszaj? Mas megoldas nincs, csak a fizikailag korrekt "modellezes"? -
nenad #26809 brazil?
nem rossz -
remélem nem túl nagy a kép ide
-
nenad #26807 vray forumon divott a default vray mat orulet :)
nezegettem a scripteket, az egyik tul hosszu volt a masik tul rovid. :D
(marmit arra amire nekem kell) Kis kutyulas >
for m = 1 to 24 do (
meditmaterials[m] = VRayMtl()
meditMaterials[m].name = ("VRayMtl_" + m as string)
)
minden materialt beallit a slotban vraymaterialnak.
az idezojelben levo "VRayMtl_" atirisaval lehet a nevet atirni (igy VRayMtl_1, "VRayMtl_2" stb lesz a neve.
a felette levo sorban pedig maga a material neve, ha pl innovativ gyerek vagy es azonnal vraygimatrialt akarsz akkor ott a VRayMtl() helyett VRayGIMtl() kell.
Stb stb stb.
-
kisjan #26806 thx a helyet, de ez IOR táblázat, egy másikból másoltam ki a részletet
de nekem olyan kell, ahol látom a pohárban a víz szélének ívelését, vagyis az anyag sűrűségére is utal
itt a higany a Mercury 1.62-vel a víz meg 1.0/ 1.3, ami ellent mond egymásnak, tehát a fajsúlytáblátaban van egy határ amitől lejebb és feljebb felfelé és lefelé ívesen tapad a pohár oldalához, ez a táblázat meg akkor egy fajsúlytáblázat, erre gondoltam -
Szólj oda Krisztinának, hogy olyan szó nincs, hogy elegancy :) -
nenad #26804 akit erdekel free trial van redqueenbol.
ki lehet probalni, bar mondom elore amatorok ne vesztegessek az idejuket, mert csak hajtepes es stb lesz belole, (jobb esetben egy gyors torles :D) -
http://vray.info/topics/t0077.asp -
Igaz :)
Azt hogyan lehetne megcsinálni hogy a max 8ban lévő hair&fur nak a vray is csináljon árnyékot? Mert csak a target spot tud árnyékot csinálni neki... -
Najo...:D Esetleg az megoldas lehet, hogy a kepet utana Photoshopban megkezeled, es ott adsz hozza neked tetszo noise-t? -
PPT?:) -
Hi all
Azt holl lehet a vray beállításoknál beállítani hogy a kép egy kicsit szemcsés legyen ne legyen teljesen tiszta...? THX -
Render Output -> AVI -> keyframe rate -
Igy mar semmit nem ertek
-
ah, inkább örülnél annak, hogy plusz frame-ek renderelése nélkül megúszható... :P -
Csak siman ugy kirenderelni nem lehet az animot? Mas progiban kell szorakozni vele? -
kisjan #26794 persze, nem neki írtam, csak van, aki meg nem tudja
de egy apróságot azért mégis szeretnék megtudni, hogy a víznek van a tapadási felülete, ennek van egy értéke (miniskus), a higanytank lefelé, a víznek felfelé stb. de valami táblázatra lenne szükségem, mert nem találok sehol ilyet
elöre is thx -
nenad #26793 felejtsd el a standard materialt..
van vray material abban benne van minden ami kell. -
nenad #26792 csak poenbol irtam, egyebkent aranyos.
De jobban szeretem - mar ha kulosegrol van szo, a mellizmosabbakat.
A
-
Szerintem Thomas tudja... -
kisjan #26790 mindkettőnek 1,6, úgy az igazi, ha kicsit fejre áll minden
nem árt tudni, ha valaki vizel meg üvegezik
Üveg: 1.50 - 1.89
Vákuum (űr): 1.0
Víz: 1.33 (20’C: 1.33335, 35’C: 1.33157, 100’C: 1.31819) -
Hát toljad neki,az tök jó scene volt:) -
Tehát lassabb és szaggasson is? Minden framet többször teszel be. :) -
Ah, télleg... ott az volt a bajom, hogy sehogy nem sikerült a kinti + benti fényeket összehozni. Viszont, most ki kellene próbálni az új hiperszuper sun systemmel. -
putyi #26786 hát nemtom, én egy olyat láttam, ami digi hátfallal volt és egy apple laptopon egyből láttad a végeredményt. s kindulva egy digit hátfal árából... -
Emberek azt hogy tudom megoldani egy animna, hogy lassitva jatszodjon le? Tehat hogy ne folyamatossagot lassak hanem mintha szaggatna:) ha ertitek mit akarok. -
#26745 erre mit nyomsz? -
vagy ray vagy vray:)