63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    ennyi erővel az összes kép és filehoster szervízt feketelistára lehetne tenni, hiszen mindegyiknek jelentős reklámbevétele van a komolyabbak közül. (pl. imageshack, stb...)

mind1, ott van a jó öreg iaro. :)
  • Lazarus
    ST stratégiai szempontból letiltotta, hogy egy ilyen cég ne termeljen profitot a fórumokon keresztül
  • nenad
    mijez ma megint vazze?! :))
    amugy jol nez ki!
    :)
  • Aldaryn
    jókérdés. Amúgy bocsi, valamiért külföldről nem látható most a szerverünk. :(
  • FRenkie
    szoköz nincs, amúgy mért nem lehet kepfeltoltesröl linkelni?
  • FRenkie
    http://kep feltoltes.hu/060215/contrast_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • Atika :o)
    hat nekem is csak docog lefele mar vagy 10 perce varom hogy lassak belle valamit
  • nenad
    nemtod valahova publikusabbra is feltenni, nekem itt egyeltalan nem jon le.
  • Aldaryn
    Szép! :)
  • Pp
    Köszönöm Szuper! Ez az amit kerestem. MŰKÖDIK!!!
  • ThomasGins
    Ja motion blur,jobb klikk az ojjektumra és properties.
  • ThomasGins
    Ha a dof-ra gondolsz a cameránál kapcsold be a multi pass efectet.Blur meg van az environment/effects-nél.
  • Pp
    Ja még egy.eZ A MOTION BLUR ALAPBAN VAN VAGY PLUG. MAX 6-OT HASZNÁLOK
  • FRenkie
    1,5 óra
  • Pp
    Köszönöm, de pont az a lényeg, hogy itt szeretném mozgásban.
  • ThomasGins
    wow!
    Renderidő mennyi volt?
  • Fisch
    PS blur
  • FRenkie
    Bocs mégis jól linkeltél. Maxban max motion blurt tudsz a képre rakni, egyszerűbb valamilyen 2d-s programban elhomályosítani.
  • FRenkie
    Rosszul linkeltél, de ha egy bitmapot akarsz homályosítani vagy PS-ben, vagy a bitmapon belül van egy blur opció.
  • FRenkie
    Szasztok!

Én is bedobok 1 NFR-t:

hires
  • Pp
    Sziasztok!
    Már régen Maxoztam és akkor is igen csak alapszinten, de remélem tudtok nekem segíteni. Ezen a képen Teszt képhogyan lehet megcsinálni, hogy homályos legyen a felirat? Tehát szeretnék BLUR-t rátenni.
  • ThomasGins
    Kis NFR...
    nfr
  • spongya
    Letudná valaki írni hogy egy jó ködhöz milyen beállításokat használjak? plíz!

És még ha nem nagy gond akkor egy valósághű robbanás beállításait is?

Előre is kösz!
  • fle go
    Ja az alul csatolt kep a rossz eredmeny!
  • fle go
    mar par napja kiserletezgetek de mostmar feladom, valaki tudna segiteni abban hogy glu-ban a folyadekot suruve es nyulanka mint pl puding vagy forrocsoki tegyem, mert nekem mindig a kepen lathato eset kovetkezik be. Egy talban akarom kavargatni a letyot es ha eleg jo lenne a surusege akkor olyan kepet kapnek amit szeretnek...varom az otleteiteket es koszi.
  • Aldaryn
    :)M jaja, sweep jó dolog. Nagyon idegesítő tud lenni a loft azon tulajdonsága, hogy csak egy db. folytonos spline-t hajlandó értelmezni.
  • Atika :o)
    egy kis NFR nem nagy eset :)

• nenad
    egyebkent baromi jo ez a sweep modosito, hogy ennyi mindent meg lehet vele csinalni, az a plusz hogy tobb curven (fuggetlen) is megcsinalja nagyon hasznossa teszi.
  • nenad
  • nenad
    csinalsz egy helix-et
    oldalnezetbol lemered a helix legalso pontja es az elso menet magassaganak az abszolut kozepet (ahol a menet elfordul a legszelso pont) ez adja meg a profil magassagat, ertelemszeruen a profil ket vegpontva egy sikban kell hogy legyen.

majd sweep modosito a helixre, es valaszd a custom selectiont a profilera, (valaszd ki a sajat profilodat) kapcsold ki a bankinget alabb, es kesz.
  • HaP
    Heloka

Tudna valaki segiteni nekem menetet csinalni MAX-ban koszike szepen

Szep napot
  • 4D
    Ha valaki netán a látottak alapján mikroszkópos rendereket akarna elkövetni.

http://www.neilblevins.com/cg_education/microscope_materials/microscope_materials.htm
  • fle go
    Ok megtalaltam
  • fle go
    Udv!
    Valaki mondja mar meg nekem hogy tudom azt megoldani 3dGlu-ban, hogy ha fillet-el feltoltok egy objectet, akkor az ne csak az elso frameben legyen hanem ha kell akar hany framenel is megmaradjon
  • Free
    Ezzel én is most gyorsan elszórakoztam egy kicsit :c) Jó ötlet :c)
  • Aldaryn
    Nah, egy kis displacelgetés, ha valaki nem járna rendszeresen ide, akkor pár kép.:

subd + displace 01
    subd + displace 02
    subd + displace 03
  • Malakai
    Lehetséges, nem próbáltam úgy. ^_^

Amúgy lol ez a kvíz, de én ehez "búta" vagyok. :D
  • Aldaryn
    jah, sorry, már medit.mat -ot kell menteni. ^_^hülyeséget mondtam. Ahogy malakai is írja. De asszem elég csak egy materialt pakolni bele, nem? És abból csinál satrtupkor 24-et, vagy mennyit.
  • Malakai
    Mentsd le library-t (a 24 materiallal) Medit.mat-nak és tedd be a Default/MAX-ba.
  • Geccoka
    Hu, azok a mikroszkopos kepek utnek! Foleg az az atka :)