3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Photoshop, photoimpact, picasa,infranview, combustion, shake, Hdrshop...
Egyebkent a mentessel is gond van mint kozben kiderult...
Hdrbe el lehet menteni tobb felekeppen is, EXR/splutterfishes hdr/RLA/RPF
a trukk az az hogy nem a vfb-bol kell elmenteni hanem a commonnal save...
biztos ami biztos alapon a G-bufferben betettem a RealRGB-t
Egyebkent a legjobb minosegu akkor lesz ha vray imagebe mentesz es onnan EXR
es igy mukodott. A lampa szepen hozta a 6.xxx es erteket. illetve a kulso reszeknel is 1 felettiket.
Azert lehet hogy neked eleg volt, mert meg nem dolgoztal sehova komoly melot, pl
ugy megoldani a beloso es a kulso ter egyensulyat hogy termeszetes hatasu maradjon, nem egyszeru feladat. Sot annyira nem egyszeru hogy elmeletileg nem lehetseges, ugyanis az agy tudja mi a szitu es igy allitja az adott "pixel" erteket a megfelelo exporusehoz. Az automatic exporsure mar egy lepes e fele de az szinten nem kepes ugy "per/pixel" alapon mukodni ahogy az agy teszi (lasd videokamera stb)
Egyebkent eleg ha ranezel egy fotora, amit kivulrol keszitettek egy epuletrol es egy masikra amit belulrol kifele....
mindketton a belso/kulso kornyezet sokkal sotetebben vagy vilagosabban jelenik meg mint ahogy az emberi szem erzekeli.
Es nalam ez a dilemma, ha nagyobb tartomanyom van akkor jobban tudok kozeliteni a termeszetes hatas kevesbe drasztikus nyusztetese nelkul.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
küdje ide a linket
egy e-maicime [email protected]
A másik, meg mintha VRay rendereket nem tudnék HDR-ként kimenteni. O_o? Na, mind1, nekem eddig is elég volt 8bit.
per aspera ad astra
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
ugyan egy reget kibirsz. Aztan 30 nap alatt ugyis latod hogy tetszik e vagy csak futo kaland volt 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
ICQ 287712479
Msn [email protected]
Lécéves addjatok egy linket ahol letudom tölteni ingyen és nem kell regisztáni csak clik és töltöm is 😄 kösszike <#banplz>#banplz><#falbav>#falbav>
kicsit tekerj lejebb es talalsz olyat hogy leather, (kisebb kepek)ha raklikkesz eleg nagyba adja ki.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
nem egy szep megoldas de nics jobb.
neztem a max automatikus exposurjat de az nem mukszik jol vrayel. 😞
Egyik ismerõsömnek megvan, de vírusus a gépe, majd ha megjavítja a gépezetét akkor jó lesz minden! 😄 Ja és megvan a Studio Max 5.1, de azért a 7 nekem jobban bejön!
Na ennyi,
Pali <#hawaii>#hawaii>
Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com
Én a Tiff-rõl írtam, mert Nenad is abban mentette el.
A 32-es tga úgy van, ahogy írtad. Szinte mindegyik formátumnál az össz pixelenkénti színmélységre érti, hogy hány bites.
A tiff-nél azonban csatornánként érti, szóval ebben a maxon belül is zavar van.
RPF tul nagy helyet foglal es annyira talan nincs is szukseg most.
A bmp az azért 24, mert RGB 3×8=24. A tiff-nél a 32 az csatornánként lenne annyi, mert a 8 bites tiff sem csak 256 színû hanem 16,7M. A frame buffer pedif azért 64, mert az csatornánként 16 (RGBA 4×16=64).
Talán ezt nézd meg:
http://www.anyhere.com/gward/pixformat/tiffluv.html
roviden, ha bmpbe mentem a kepet hot sotet lesz, ha tiff-be tok vilagos 😊)
semmi color curves vagy ilyesmi...
gondoltam arra is hogy nagyon rangebe menti el, de attol meg nem kell hogy elcsusszon a skala.
egyebkent feltettem a service pack 1 et, lehet attol lenne?
ez lehet hogy meg jol jon mit ne mondjak 😊
vid
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(az anyagokat el tudod menteni kulon is)
2, a material map browserben legalja tajekan.
Ez véletlen nem egy Szegedi helyszííín?/Belvárosi híd???/
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Talán egy enyhe blur jót tenne neki, hogy ne legyen tû éles az egész.
Gratula!
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
lehet amikor nagyjabol kesz lesz siman atteszem a regebbire es ujra texturazom.
per aspera ad astra
gondoltam, mutatok egy képet, amit a közelmúltban csináltam