63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Az elején nem fog kelleni. Először sztem csináld végig a beépített tutorialokat, aztán kezdj el belső tereket, berendezéseket modellezni. És ha ezek már mind jól mennek, akkor ráérsz a VRay-jel foglalkozni. -
engem igazándiból a "lakástervezés" érdekelne a maxban. hol kéne elkezdenem tanulni? nem tom mi ez a vray, emg ezek, de az kell hozzá? -
vki tudna segíteni a power boolean beszerzésében? plz privátban vki dobjon 1 üzit! -
marcee #26939 Törölték a maxwell-es videót. Van valakinek lehetősége felrakni valahova? Szerettem volna megosztani egy ismerőssel.
Vladora tud hatni valaki, hogy a vray-be is beletegye? :D Nem túl gyakran szokott előfordulni, hogy egy programtól plussz funkciót várjak (elég nekem a meglévők kiismerése), de speciel ez már eszembe jutott, csak azt hittem nem lehetséges megoldani. De ha tényleg, akkor nem tudom mire várnak, szerintem ez baromi fontos lenne. Nekem legalábbis. -
pauly #26938 Aha,jó lett :)
Kösz flegos! -
nenad #26937 en ugy csinaltam hogy a swril mappal displaceltem (max modosito)
es aztan meg egy diszplace /gimzo elforgatva, aztan egy kis kozmetike es kesz
-
pauly ez nenad kepe, de O irta nekem hogy ez csak utiranyadokent csinalta nekem szoval ettol O tudna sokkal jobbat!
-
GixEr #26935 a tizedes erteket allitsd at a preferences-ben -
bocs a hülye kérdésért, de hol lehet beállítani, hogy 0,001-nél kisebb értéket is bevihessek? :S -
nenad #26933 ja power solid/translator nagyon jo, es allithatod a polyszamot is ha ugy tetszik. -
GixEr #26932 Elmeletileg Obj-ba jonak kellene, hogy legyen, ha nincs szetrobbantva az objektum, de akkor is kell weldelni a vertexeket!!! es utana johet a normal modosito, ha meg mindig gaz van vele. NENAD es meg sokak ajanlasara ott a power translator a max-hoz amivel jol at tudod vinni a testeket (en se hasznalom, inkabb molyolok egy kicsit a testekkel) -
Készitettem egy szobabelsöt rhinoba,de bármilyen formátumba probálom átvinni maxba(obj,3ds), a falaknak a normálja nem jo és átlátszanak a falak egyik oldala a nézöpontokban és szétdarabolja a polygonokat 3szögekre.dwg-be jol átviszi a az objektumot de csak a drotvázát és nem tudok felületet adni neki.
A másik gondom hogy nem jövök rá hogyan kéne egy szobát bevilágitani.A tutorokban látottak alapján minden ablakba teszek vraylightet és egy freedireckt light-ot a napnak.de az értékeket nem nem tudom mit mennyire.Mert vagy sötét lesz a kép vagy jo a fény a sarkokba de szétég az ablaknál.1:1 arányba rajzoltam a szobát.
-
pauly #26930 Nekem mostanában max 7-nél van olyan hogy én is csak egyszerű műveleteket csinálok,majd egyszercsak elkezd swappolni,vagy fel percre le áll minden,majd kiír valami hibat,es kilep,de hogy mitől.. :( -
GixEr #26929 Sima egyszeru muveletek (akar viewport forgatas, akar import vagy CREATE/BOX szoval barmi) egyszercsak elkezd swappolni majd percekig semmi szinte all minden majd kiirja a hibat. -
jah, szvsz mivel sok programozást nem igényel, és vlado amúgy is szeret mienféle kis externl progikat irogatni, így nemsokára akár implementálhatnák is. -
nenad #26927 ja neztem en is, ami a poen mivel az imap sample is indexelve van, siman megoldhato lenne. -
:S -
Ez büntet... egész okosan kezdik égre kiahsználni a saját fileformátumkat nextlimiták. vrayimage-be is lehetne ilyen light indexelés.
http://rapidshare.de/files/13531482/ml.mov.html -
nenad #26924 csinald relieffel, vagy bumpmappal, az eleg realis. -
Ronin666 #26923 Kicsit kemény fába vágtam a fejszémet. Kéne csinálnom van 3 helységet. Ez az egyik. Ez egy hotel egyik szobája lenne. A lényeg, hogy minden fából, terméskőből, vasból lenne. A gond a terméskével van. A fal és a padló is az lesz. Hogy reális legyen a kép displacemant mappal kéne megcsinálni szerintem. Viszont azzal még nem sokat foglalkoztam és nem tudom hogyan kell szépre és gyorsra beállítani, mert azért már ha az egész képen csak az látszik, az tuti huzni fogja a renderidőt rendesen. Szóval ki mit tudna ajánlani? Milyen módszert érdemes használni ilyesmihez?
itt egy nagyon kezdetleges kép, csak hogy lehessen látni. A kő és a fapadló is displace mappot kapott. De nem lett szép szerintem. Nem elég "kontrasztos".
Viszont ha az egész fal ilyen textúrával lenne kirakva, akkor már nagyon gépigényes.
-
nenad #26922 mit csinalsz? -
GixEr #26921 Hi all.
CSak egy kerdes: Ti hogyan alltok a MAX8 es a Stabilitas ugyben?? Nekem lepten nyomon kifagy kozolve hogy kifogy a memoriabol...
Pedig nagyon kene dolgoznom :( Lehet max7 reinstall lesz a dologbol. -
johnny1030 #26920 Köszi. -
Poly vá vagy tegyél rá egy mesh deformot
-
Clothreyes v3.0 demot keresem. Nincsen meg valakinek? -
johnny1030 #26917 Patch-ba konvertáljam? utana tologassam? Vagy konvertálás nélkül is megy? -
Booleant használsz ?
Nagyí hiba itt maximum pár vertexet kellene csak odébb tolnod és kész is -
johnny1030 #26915 Egy háztetőt szeretnék készíteni, de elakadtam, aki tud segítsen!
A közös részig kellene csak a többi nem. Nekem csak ez marad meg és nem tudom miért.
Az INTERSECTION parancsal készítettem. Szerintetek mit tegyek. -
pauly #26914 mi az a referrer logolás? hol lehet kikapcsolni? -
pauly #26913 Köszi.Szerintem csak rossz módszert választottál,ezzel a paint-tel elég egyszerű összehozni ilyet,meg eg kicsit utolag tologattam a vertexeket és ennyi.
Nenad csokiját feltudnád rakni? Csak hogy neki milyenre sikerült :P -
Kapcsoljátok ki a referrer loggolást, és viszlát blokkolt external linkelés. :o)
Jó ez a csoki... nagyon csokis. ...csoki wire? -
#26840: Letudná valaki írni hogy egy jó ködhöz milyen beállításokat használjak? plíz!
És még ha nem nagy gond akkor egy valósághű robbanás beállításait is?
Előre is kösz!
Bocs hogy újra megkérdezem,de ha tudtok akkor segítsetek. -
nenad, pauly nagyon klasszak a csoki folyamok!!! Az eszem megall hogy en mennyire bena vagyok. -
nenad #26909 kicsit kesek, kb 10 korul.
-
gpeto #26908 Sziasztok!
Egy most induló webes projecthez keresek 3D -ben jártas designert. A programozást és a beágyazást én csinálom, leginkább 3D-s animokra lenne szükség.
Ha van valaki akit érdekelne a dolog, akkor az csörögjön rám skypen: gebripeter
vagy e-mailen: [email protected]
Köszi és bocs hogy ide raktam ezt a felhívást, de nem találtam rá jobb helyet.
Üdv mindenkinek:
Péter -
pauly #26907 Ja,azt hittem már hogy úgy se :) -
de ugy behozza:) -
pauly #26905 Ehhe :P
Akkor itt van így:
http://img139.imageshack.us/my.php?image=folycsoki29lk.jpg
Amúgy ha ráklikkelsz akkor nem hozza be neked? -
a letiltott linkek posztolását?:):P -
pauly #26903 Heh,nem birtam megállni hogy ne folytassam :P