63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Al: Tipust kérnék mert akkor megnézem a neten hogy milyen :c)

Boba köszke az infót :c)
  • Boba
    Asus lapom meg nem volt... csak csereljek ki valamire, mer igy megorulok! Szerdan megjott a gep, de nemtom hasznalni normalisan!:( Pedig szervizes csoka is itt volt tobb mint 1 orat de semmi. Remelem kicserelik az alaplapom.
  • Boba
    a labtokozas a kulonbseg a kulonbozo socketek kozott. Megeri cserelni, lesz jo sok valtozas. Ha jol sejtem a regi Northwood-od (nagyon remelem, hogy nem Willamette:D) 512kb cache-val, 533as FSB-vel rendelkezik, es nicns benne Hyper-Threading. az uj minden bizonnyal 1 mega cache-val fog erkezni (inteles cuccoknal jobban erzodik), 800ass FSB (szinten gyorsit valamennyit) illetve mar HT ready. Ez az utobbi az igazan jo moka... majdnem olyan jo mint a dual core;)
  • Aldaryn
    Én meg asus párti vagyok. :) A mostani is teljes megelégedés, jó elrendezés a lapon, hűtő miatt kifejezetten előnyös volt, 4 SATA, 4 ATA plusz 2 külön optiaki meghajtóknak, sal pakolni azt lehet ele dögivel. Edig 3 asus lapom volt, mind elég jól teljesített, és gyakorlatilag soha semmi bajom nem volt velük ami a működést illeti. Nameg a pénztárcámhoz mérten igazán jó az asus nekem.

Vidkarim is asus, dvd írom is, azokkal sincs semmi gond. Bár, vidkarit még aznap becseréltem, mert gyárihibásat kaptam belőle, a enti úgy zörgött, hogy meglenni nem lehetett mellette.
  • Boba
    Free... Dual channel csak akkor fog menni, ha 2 gigas modulokat veszel. DDR2-es modulok kellenek mar az ujabb inteles cuccokhoz. A 4 sata is talan mar alap... Gigabites lan valoszinuleg.

Ezt a lapot nem ismerem, de a chip keszlet az jo. (bar nemvagyok intel parti;))
  • Free
    Jól van rendben csak kötözködöm :c)

Amúgy valaki magyarázza már el nekem hogy mi a különbség a socket 478 és 775 között.
    Nekem vvan egy intel P4 2,53 Gighás procim és most socket 478 as alaplapban van . ( ez ment el sétálni ) akkor én most csak socket 478 as alaplapot vehetek hozzá nem ? de azt meg már alig lehet kapni :(
  • Aldaryn
    Pedig szerintem ez a legerősebb érv amellett, hogy ne kverjük össze a flasht és a webes tartalmat. Gondolj csak a hozzáférhetőségre. Kisarkított, de a lényeg megmarad. Mi történik, ha keresni próblsz egy flash állományban? Értelmezhető a browsered számára? Flash tartalmakban lévő adatokat tud értelmezni egy internetes keresőszolgálat, és tárolni?

Nem véletlenül markup a markup, persze, mondhatod nyugodtan, hogy a böngészőm is csak egy "player", de akkor a notepad is csak egy "player", amivel "le tudok játszani" szöveges fileokat. Na jó, tényleg nem vitatkozni akarok, nem azt mondom, hogy a flash gonsoz, és szentségtelen, hanem azt, hogy nem szabad összekeverni, és egy kalap alatt elíteni a nyitott webes tartalmakkal. A php megint más dolog, a programozást ne keverjük bele, a hangsúly itt a tartalmon van.
  • Free
    most olyan 40 e m van rá.
    Azt nézegetem hogy olyan kellene amin minimum 4 Sata csati van . mert normál ides vinyóval már nem akarok szórakozni csak Sata lesz már. És nem ártana a Gigabites Lan integrálva. na meg hogy Dual DDR menyjen bele. minimum 4 giga ram lehetősége meglegyen. szóval ennyi a terv. de nagyon úgy néz ki hogy MSI 875P Neo-FIS2R -lesz belőlle.
  • Boba
    Nekem volt egy MSI KT6 delta lapom... most egy MSI K8n ne4 platinum lapom van... csak szivok vele:(
    -ha 1 memoria modulnal tobb van a gepben nem megy msn se a net
    -szar a net
    -hang bugos
    -felismeri a masodik halokartyat es a wifi-t, hasznalni nem tudja "Limited or no connectivitiy"
    -usb -s cuccot nemlehet ra pakolni.

Azt nemtudom, hogy most en kifogtam valami rosszat... de ha varsz 2 napot talan tobbet tudok mondani, mert valszleg ma megyek vissza boltba szervizes csokahoz, hogy na... uj alaplapot tessenek ide keriteni. Oszt megkerdezem akkor, hogy mit ajanl stb stb. Ide is betolom akkor.

Hja, azt jolenne tudni, hogy milyen foglalattal keresel?:D En S939es vagyok.
  • nenad
    gigabyte ha sok penzed van :)
    bar szerinten ez olyan dolog, hogy szart meg a jobol is kifoghat az emeber.
    kell egy kis szerencse hozza.
    egyebkent az MSI is jo.
  • Free
    <?OFF>
    milyen alaplapot vegyek it ajánlotok ??
    Elszált az alaplapom másodlagos hdd vezérlője így a C n kívűl semmit nem hajlandó befogadni még a DVD t sem :(
    én MS_I párti vagyok de minden ötletet szivessen veszek hogy mit miért érdemes venni..
    Köszönöm
    <OFF END>
  • Free
    Ez kicsit tőlled szokatlanúl gyenge érv volt most nem vagyok ehez hozzászokva tőlled. a Flash player egy dolog hogy külön player ahogy te mondod de ha már ennyire leegyszerűsítjük a dolgokat a flashez csak ez az egy plugin kell.
    Nézzük tovább a html a phh a css ezek is mind ugyan úgy programnok akár a flash csak épp a flash nél az a plussz dolog hogy tömöríti a dolgokat. a html player pedig az éppen aktuális browsered. az is player csak nincs a nevébe. minden eggyes programohoz úgy a html hez is kell egy lejátszó ami megjeleníthető formába teszi a tartalmat. szvsz tök mind1 ebből a megközelítésből hogy flash php html java vagy akármi is legyen az.
  • Aldaryn
    Ki dühöng? :) Van más lehetőség. Hagyom a fenébe.
  • nenad
    megvagyok a flashel, en inkabb abban hiszek hogy ha valami adott, akkor inkabb erdemes megtanulni mint duhongeni, vagy ha van mas lehetoseg hagyni a fenebe.
    Alapvetoen ugy allok hozza a dolgokhoz hogy a hibat csak bizonyos ido elteltevel keresem a szoftverben. :)
  • Aldaryn
    ? :) csak nem flash párti vagy? Bár felőlem mindenki azt hazsnál, amit akar, tök függetlenül az én álláspontomtól. Attól, hogy xy-nak nem jön be valami, másnak még szíve joga azt használni, és elmondani az ellenvéleményét.
    Ha nem így lenne, egész életünkben csak flamelnénk.
  • nenad
  • Aldaryn
    Olyan magyar megrendelőre, aki nem néz papjancsinak... amúgy meg flash't elvből nem bolygatom, rakja rendbe az adobe, ha már megvette, készítsenek hozzá adbe-hoz méltő szerkesztőflületet, és a hozzáférhetőséget előtérbe helyező "flash playert" (már a megnevezésből is látszik, hogy a flash nem webes tartalomszolgáltatás... nem böngézed, hanem lejátszod...) és ne a szegény usereknek kelljen scriptelés és xml írogatás tömkelegével közelebb hoznia a markupot és ezt az interaktív mozit egymáshoz.
  • Lazarus
    Akkor mire vársz? :)
  • Aldaryn
    heh, ez az a lap, ahol olyn templateeket árulnak 1-2 ezer dollárért, amit valaki fél éves gyakorlat után összerakhat. És van is, aki megveszi annyiért...
  • Aldaryn
    pontosan.
  • sector512
    A templatemonster.com-on van elég sok terv. olyanokra gondolok.
  • ThomasGins
    :)
  • sector512
    Viccen kívül teljesen vegyes.
  • sector512
    Magas, szőke, lehetőleg nagy mellekkel. :))
  • ThomasGins
    Milyen tipusú modellek?:)
  • sector512
    Sziasztok!

Aki vállalná alkalmanként pár modell elkészítését honlapokra, írjon nekem pls MSN-en a [email protected] vagy e-mailben ugyanide.

Thx
  • Boba
    RTFB?:D (Read the f*cking banner?:D)
  • Aldaryn
    scorpeeon, láttad már a nagyon designos bannerünket? Tudom, manapság nem divat olvasni, de végtelen nagy öntelt bölcsességemben írtam rá pár dolgot, még ha helyhiány miatt nem is tudtam mindet 50-es betűmérettel kitenni.
  • pauly
    3dsmax 8 nem rosszabb mint a 7? mert én azt hallottam hogy eléggé instabil.
    Bár nekem most a 7-es is :P
  • pauly
    nincs mit
  • scorpeeon
    a trial már megvan, okés, már csak a feltörés hiányzik :)
  • scorpeeon
    sehol sem találom ezt a fránya power booleans-t... a hivatalos oldalon azt írják hogy a 3.0 30 napos trial változata letölthető ingyen, de még azt sem találom
  • nenad
    oke, sikerult, csak baromi nagy szam kellet neki.
    bocsi
  • nenad
    srcaok valaki nezze mar meg 3dsmax8 alatt SCANLINE rendererel megy e a volume light normalisan, Barmilyen attenuationt allitok egyszerun kibaszott vilagos lesz a vege, mintha a tavolsag fuggvenyevel erosodne..
    koszi
  • scorpeeon
    PLZ egy powerboolean vki!
  • fle go
    nenad, pauly: tanulmanyoztam a csokijaitokat, tenyleg pofon egyszeru (ezzel nem fikazom a munkatokat felre ne ertsetek!!) es elgondlkodtam, hogy ugyan csak gyengek az ismereteim ami a modellezest illeti.
    Koszonom a segitsegeteket!!
  • Gladiator
    hát, elkezdtem csinálni egy monitort, de aztán meguntam. nem igazán úgy nézett ki, mint ahogy a tutorban, vmint nem azt csinálta nekem a max, amit ő mondott, hogy csinálnia kéne...

• Gladiator
    őőő... hiába nyomok a help-ben a tutorialra, nem csinál semmit, pedig a tutorial mappába van egy csomó minden. bug, vagy ,áshogy kell? töltöttem is le hozzá discreetről feltettem, de úgy sincs semmi
  • Free
    Egy képalkotó segédprogram a max hoz
  • Gladiator
    amúgy mi az?