63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #27183 osnap,
end, middle
/oleg -
nenad #27182 keresek valami egyszeru INGYENES Cad programot, alapvetoen csak 2dre.
object snap, grid, vonal, fillet, Hatch, ez minden ami kellene.
Esetleg latott valaki ilyet.
Minel egyszerubb annal jobb, egy idosebb muksonak kell.
De kenyelmes hasznalt is elony (ala rhino) -
Preferences/Viewports/Configure Driver
Ott beállíthatod fix-re, vagy ha bepipálod a Match Bitmap Size as Close as Possible-t, akkor ezek fölé is megy. -
Help, plíz!
Van lehetőség Maxban arra, hogy a szerkesztő nézetekben jó minőségben mutassa a textúrákat? -
Gótikus igények... nem baj, ha akad egy két sötét sarok a szobában. Sőt, az a jó, ha az egész szoba egy sötét sarok... és nyirkos... -
4D #27178 Igazad van. BTW az is igaz, aki elmegy egy kamu vámpírkastélyba aludni, kvázi fizet, hogy sz@rul aludjon, annak asszem tökmindegy hogy a berendezés stílusa
követi e a történeti hűséget, vagy nem, ha az átlag hollívúúd styled rekvizítek láthatók... -
Valaki le tudná tölteni nekem ezt a modellt meg a power pose plugint?Most ingyenes a hivatalos oldalon csak nincsen kártyám amit kér a letöltéskor.
victoria 3.0
köszi elöre is -
kerestem képet azon hátha el tudom magyarázni...
http://www.benchmark.pl/po_godzinach/SplinterCell_CT/rozkolysana-lampa.jpg
ugye a lámpa közepén erős a fény.., és utána ami rávetítődik a falra vagy a földre.. azt szeretném megcsinálni. a volume light.. az azért nem jó.. mert egy fénycsóvát ad... -
photometric light és arra volume light, ha erre gondolsz. -
Ha nem baj mutatnék én is képet amin épp dolgozom...
http://selmer.uw.hu/varos.jpg
essetleg annyiban tudnátok segíteni.. hogy a lámpánál h tudnám a fényeket köré megcsinálni h élethű legyen.. ne megvilágítsa a körültte lévő teret hanem lássam is a fényt../remélem értitek miről beszélek:D/ -
Kész vagy:)
Ronin sztem a material nélkül próbáld meg a hangulatot megcsinálni, sárga gyertyafényekkel meg sötétkék kinti fényekkel.Meg ennél nem hiszem hogy gond ha van pár sötét sarok a szobában. -
Azt elhiszem, njelölt vámpírokbóm manapság egyre több akad, ahogy a szubkultúra elterebélyesedik, szárnyakat bont, és minden varázsa elvész. :D
Nem tudom, hogy gondoltad ezta termet, de nézhettél volna referenciákat korabeli keleteurópai kastélyokról. valahogy az egsz sántít egy kicsit, például az alblakok fomája.persze, ha a megrendlőnek tetszik, és még fizet is érte, akkor felesleges törődni vele. Csak úgy kötekszem, mint mindig. -
Ronin666 #27171 Az! :)
Egy fickó szeretne csinálni Erdélyben egy Drakula kastély hotelt (ez lesz a prosin, meg még pár kép, hogy befektetőket toborozzon).
A megrendelő azt kérte, hogy darkos hangulata legyen. A bútorokat is ő választotta. Mondjuk van pár drakula mániákus aki szívesen megszállna itt. -
Az ott egy kétszemélyes koporsó szerűség... még jó, hogy kripta feeling. :) Nem udom, aludtatok-e már koporsóban, de bromira nehéz kikászálódni belőle.
Ronin, ki az, aki ilyen beltereket rendel?? -
Ronin666 #27169 Nem tudom hogy ki lakna itt szívesen, de ha a megrendelőnek ez tetszik, akkor nincs mit tenni. Már nyomtam egy rendert gerendákkal. Viszont lehet hogy a kovácsolt vas megoldás is jó lett volna... -
Ronin666 #27168 A materiálok azért nem igazán jók, mert csak bumpot használok. Következő rendernél kipróbálom megint disp. mappal. Talán akkor nem lesz ennyire render szagú. -
nenad #27167 na ez az ahol nem laknek semmi pizert :)
egyebkent a lampak szinet valahogy megszinesitenem, mert ez elegge kripta feeling.
mondjuk az fura hogy az ilyen kor alaku helysegnek szimpla sik a teteje, ez azonnal pincet feltelez. (mar ha regi dolgokat nezzuk) Ha raksz valami szeglyszeruseget, pl kovacsoltvasbol mintazva az talan nem tori meg az osszhatast, de legalabb nem latszik hogyan csatlakozik a ketr felulet egymasba. -
Lehet rosszúl tudom.. de szerintem gerendákkal pakold meg a plafont.. és tényleg az éles határokat kicsit mellőzd.. hisz akkoriban nem tudtak lézerrel dolgozni(: de jó lesz;) -
kicsit dolgozz még a padló na meg az ablak "keretek" materiálján. nekem valami a fallal sem stimmel valahogy túl nyújtott a materiál vízszintesen -
Ronin666 #27164 na ez tetszik. Hogyan kellene a gerendát rakni? Vagy inkább úgy kérdezem, hogy régen hogy rakták? -
Szerintem a plafon alá vmi fa gerendázat jól jönne.Számomra sokar dobna a képen, és talán elterelné a figyelmem a fal és a plafon "éles" találkozásáról. -
Ronin666 #27162 No így áll jelenleg a képem. Még kell rajta ezt-azt csinálni. Véleményeket kérnék ha lehet, hogy mit javítsak. thx
-
nommy #27161 Hello! Kene modell egy korallrol, nincs veletlenul valakinek? En nemigazan talalok a neten.A modellem jo bena lett.
koszi -
Blur nincs rajta,de jó ötlet. De ez már igy marad:) -
Szvsz hatarozottan segit a ferdeseg... sok mozgalmat ad a kepnek. esetleg kis motion blur mehetne ra. (bar mintha valami lenne...) -
:)
Itt van normálisan is ha zavaró lenne a ferdeség:)
itt -
Jah, száguldozgatna itt egy fulltuning teapot. :) -
Amugy... nekem a Fear jut eszembe! (A plafon meg a padlo nagyon tetszik!) -
Azt nem... de teapot se:P -
Kis 10 perces NFR ,remélem nem találni benne fallikus jeleket:)
-
Nekem pedig ez... :D -
nekem windows reinstall segített :D -
Köszi szépen a segítséget, működött! -
Van aki ebből tanul. Most komolyan... -
amúgy mi az a fio? -
ha gyenge ha nem ,elszarakodtam vele jó pár órát
-
nenad #27147 ahhoz kepest is gyenge! 
csak viccolok fiam, ne is torodj a marhakkal :) -
full kezdő vagyok, nem tudok egyből ilyen high-poly kastélyokat csinálni. 3-4 napja foglalkozok ezzel. -
na, hát ebből nem sokat értettem, de megoldottam máshogy. köszi:D -
GixEr #27144 Uristen... Ez borzalmasan nez ki :)