63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Fisch #27263 off/
itt is nagyon erdekes ido van... hivatalosan ugye mar marcius van... es havazik.... lol... a hulye angolok meg itt tapsikolnak oromukben, hogy snow snow snow! lol hiaba mondom nekik, hogy egy tisztesseges meretu hoeses legalabb bokaig ero havat produkal LOL -
Beruházhatnál egy webkamerára már:) -
nenad #27261 off/
nagyon erdekes ido van itt keremszepen, hovihar, es a nap idonkent elobukkan a felhok kozul! :) Eltunik, jo sotet lesz es szakad a ho mint az atom! :) -
nenad #27260 azt irtad hogy (mesh)smooth nelkul 100K abbol szep gorbuletesen ossze lehet hozni az egeszet, erre ertettem.
egyebkent meg mind1.
mondjuk a subdivisionbe nem artana tobb parameter. azert ennel sokkal komolyabb dolgok vannak mar jopar eve, pl a npoweres nurbs tesselacioja is baro jol parameterezheto. Ilyen kene subdivre, es akkor me modellezgetnek is ezt az benne. Mondjuk ez a kerek stb, tipikus nurbs szvsz. -
Köszi a hozzászólást (mielött bunkónak tünnék :( ) :)
Az AA-val gond? :) jaj...így is magas...legalábbis ami a renderidőt illeti :) -
"annyi polybol szep simat is ossze lehetne hozni! ;)"
Mármint mi nem sima? :) -
Annyi még, hogy a képeket elnézve reális az az 1 órás render?
Igaz, hogy sok poly, az AA: 0-2, de tartok tőle, hogy a sok glossy is rádobott egy lapáttal.
Valahogy nem lehetne kisebb renderidőt kicsikarni, gondolok itt főleg a shader beállításokra? :)
Mert így nem merek rádobni szebb fényeket, gi-t, stb.-t és még hol a kocsi többi része? :D -
nenad #27256 annyi polybol szep simat is ossze lehetne hozni! ;)
fasza lett, az AA-val van gond sztem. -
Sziasztok :)
Eljött az idő, hogy elkezdjek részleteket mutatni a most készülő munkámból, mely a Digep-nek készülő Porsche 911 (996) Carrera 4S, mint próbamunka - ha elkészül még ebben az életemben :)
Egyenlőre a kerék van soron...
A modellezés már nem sokat fog változni (remélem), egy-egy részlet talán, de a shaderrel egyenlőre nem vagyok elégedett és igazán nem látom át, hogy mit javítsak, ezért is tettem fel.
Kritikát, ötleteket, hibákat, véleményeket, stb-t várok :)
-Ha valaki nagyon unatkozik, akkor megkeresheti a közel 100.000 polygon (smooth nélkül ennyi) között azt az egy polygont, ami háromszögű, a többi négyszög :)
Full tire - 1 órás render
Szerkezeti felépítés - fél órás render
Wire - 40-50 perc -
nenad #27254 nemtom csak kulfoldre ilyen tetu ez a szerver?
mar tobbszor problatam 10x perceket megjeleniteni de a felenel tovabb soha nem sikerult -
jahh mar Frenkie is abbys:) -
1. kép: qmc aa 1-6; 1,5 óra
2. kép: qmc aa 1-16; 4,5 óra -
Jo lett! -
És melyik milyen AA val készült? -
4D #27249 Harapnivaló az a zselés ssscatter. -
Kipróbáltam szebb AA-val a múltkori kompozíciót:
-
nenad #27247 masik topic. -
mail ment!sajna nem tudok normális tárhelyet ,remélem nem baj.mellékelve a probléma leirása. -
nenad #27245 mert a command igy lett kitalalva, minek fusson a vilagba?
dobd fel a kerdeses iveket valahova, es meglassuk (mit rontasz el) :D -
pedig de fasza lenne... :D -
Bocsi,itt a jo link
-
A saját gépedről nem tudsz linkelni... ^_^ -
Győződjön meg az elérési út és az internetcím helyességéről.:P -
bocs ha egy kicsit offolok,de a rhino topic egy kicsit kihalt.
Az mitöl van hogy a sweep2 rail parancsnál csak a cross sectionok között készit felületet és nem az egész rail vonalán?Pedig ugy csinálom mint ebben a tutorba: me262rudder
A válaszok a saját topikjába is jöhetnek hogy ne offoljuk szét ezt,meg ott van egy másik problémám ami szintén megoldásra vár. -
Az SG policynak szerves része, hogy a fórumozók lehetőleg ne itt warezoljanak látványosan, mert az rossz az SG-nek, és ha az SG-nek rossz, akkor az lesz a kedves usereknek is. Ennyi. Nem az én dolgom efelett ítéletet mondani. Attól még, hogy nem beszélnek róla, warez van. Attól, még hogy nem kürtöli mindenki világgá, legális programokat ahsználók is vannak. Ezt sem az én dologom bírálni. Ennyi. -
Nem harapok én, csak törlök... hehe. -
Zsottybobo #27237 Köszönöm! Az volt a baj. Mostmár OK! -
marcee #27236 Lehet, hogy thomas dumája hatásosabb lenne a bannerben, mint az egyszerű tiltás :) -
Fisch #27235 egyszer mindenkinek leesik... LOL -
Nacsa Soft #27234 OKÉ !!!!
BOCS !!!!!! -
A nem warez topikban,nem warez dolgokrol beszélünk, ellentétben a warez topokokkal:) -
Nacsa Soft #27232 Már három napja szivok a Google-val és az istenért nem tudok lehúzni semmi használhatót !!!
Léccci segitsetek !!!!!!!!!!!!!! -
Nacsa Soft #27231 Miért most mi van ????
Aki használja a VRay-t azok mind megvették ?????????
Mert ha nem akkor kiváncsi lennék hogy honnan van !!!! -
Fisch #27230 biztos nem elég feltünő a banner alja... ki kellene emelni pirossal 
-
4D #27229 Ajjj jajj. Aldaryn érthetően mingyá harap. -
Nacsa Soft #27228 Nem tudna vki megdobni egy működőképes (full) VRay-el 3DSMax 6 -alá ????
Irtózatosan hálás lennék érte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
zenoka #27227 Koszonom Neked is bencsab-nak is ma meg kiprobalom aztan holnap ujra sokkolok mindenkit a kerdeseimmel:)..eppen aktualis szenvedesemet itt lehet megnezni s kommentelni ha van kedvetek:) -
Köszönöm Nenad!(Nem VRay buffert használtam, csak sima maxost.) Most megint tanultam valami fontosat. -
megyek csak gyorsan feltelepítem. -
nenad #27224 valamit elszursz, gyere skypre most itt vagyok.