63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Fisch
    off/

itt is nagyon erdekes ido van... hivatalosan ugye mar marcius van... es havazik.... lol... a hulye angolok meg itt tapsikolnak oromukben, hogy snow snow snow! lol hiaba mondom nekik, hogy egy tisztesseges meretu hoeses legalabb bokaig ero havat produkal LOL
  • ThomasGins
    Beruházhatnál egy webkamerára már:)
  • nenad
    off/
    nagyon erdekes ido van itt keremszepen, hovihar, es a nap idonkent elobukkan a felhok kozul! :) Eltunik, jo sotet lesz es szakad a ho mint az atom! :)
  • nenad
    azt irtad hogy (mesh)smooth nelkul 100K abbol szep gorbuletesen ossze lehet hozni az egeszet, erre ertettem.
    egyebkent meg mind1.
    mondjuk a subdivisionbe nem artana tobb parameter. azert ennel sokkal komolyabb dolgok vannak mar jopar eve, pl a npoweres nurbs tesselacioja is baro jol parameterezheto. Ilyen kene subdivre, es akkor me modellezgetnek is ezt az benne. Mondjuk ez a kerek stb, tipikus nurbs szvsz.
  • oryon
    Köszi a hozzászólást (mielött bunkónak tünnék :( ) :)

Az AA-val gond? :) jaj...így is magas...legalábbis ami a renderidőt illeti :)
  • oryon
    "annyi polybol szep simat is ossze lehetne hozni! ;)"
    Mármint mi nem sima? :)
  • oryon
    Annyi még, hogy a képeket elnézve reális az az 1 órás render?

Igaz, hogy sok poly, az AA: 0-2, de tartok tőle, hogy a sok glossy is rádobott egy lapáttal.
    Valahogy nem lehetne kisebb renderidőt kicsikarni, gondolok itt főleg a shader beállításokra? :)

Mert így nem merek rádobni szebb fényeket, gi-t, stb.-t és még hol a kocsi többi része? :D
  • nenad
    annyi polybol szep simat is ossze lehetne hozni! ;)

fasza lett, az AA-val van gond sztem.
  • oryon
    Sziasztok :)

Eljött az idő, hogy elkezdjek részleteket mutatni a most készülő munkámból, mely a Digep-nek készülő Porsche 911 (996) Carrera 4S, mint próbamunka - ha elkészül még ebben az életemben :)

Egyenlőre a kerék van soron...
    A modellezés már nem sokat fog változni (remélem), egy-egy részlet talán, de a shaderrel egyenlőre nem vagyok elégedett és igazán nem látom át, hogy mit javítsak, ezért is tettem fel.

Kritikát, ötleteket, hibákat, véleményeket, stb-t várok :)

-Ha valaki nagyon unatkozik, akkor megkeresheti a közel 100.000 polygon (smooth nélkül ennyi) között azt az egy polygont, ami háromszögű, a többi négyszög :)

Full tire - 1 órás render
    Szerkezeti felépítés - fél órás render
    Wire - 40-50 perc
  • nenad
    nemtom csak kulfoldre ilyen tetu ez a szerver?
    mar tobbszor problatam 10x perceket megjeleniteni de a felenel tovabb soha nem sikerult
  • fle go
    jahh mar Frenkie is abbys:)
  • FRenkie
    1. kép: qmc aa 1-6; 1,5 óra
    2. kép: qmc aa 1-16; 4,5 óra
  • fle go
    Jo lett!
  • ThomasGins
    És melyik milyen AA val készült?
  • 4D
    Harapnivaló az a zselés ssscatter.
  • FRenkie
    Kipróbáltam szebb AA-val a múltkori kompozíciót:
  • nenad
    masik topic.
  • repvez
    mail ment!sajna nem tudok normális tárhelyet ,remélem nem baj.mellékelve a probléma leirása.
  • nenad
    mert a command igy lett kitalalva, minek fusson a vilagba?
    dobd fel a kerdeses iveket valahova, es meglassuk (mit rontasz el) :D
  • Aldaryn
    pedig de fasza lenne... :D
  • repvez
    Bocsi,itt a jo link
  • Malakai
    A saját gépedről nem tudsz linkelni... ^_^
  • ThomasGins
    Győződjön meg az elérési út és az internetcím helyességéről.:P
  • repvez
    bocs ha egy kicsit offolok,de a rhino topic egy kicsit kihalt.
    Az mitöl van hogy a sweep2 rail parancsnál csak a cross sectionok között készit felületet és nem az egész rail vonalán?Pedig ugy csinálom mint ebben a tutorba: me262rudder
    A válaszok a saját topikjába is jöhetnek hogy ne offoljuk szét ezt,meg ott van egy másik problémám ami szintén megoldásra vár.
  • Aldaryn
    Az SG policynak szerves része, hogy a fórumozók lehetőleg ne itt warezoljanak látványosan, mert az rossz az SG-nek, és ha az SG-nek rossz, akkor az lesz a kedves usereknek is. Ennyi. Nem az én dolgom efelett ítéletet mondani. Attól még, hogy nem beszélnek róla, warez van. Attól, még hogy nem kürtöli mindenki világgá, legális programokat ahsználók is vannak. Ezt sem az én dologom bírálni. Ennyi.
  • Aldaryn
    Nem harapok én, csak törlök... hehe.
  • Zsottybobo
    Köszönöm! Az volt a baj. Mostmár OK!
  • marcee
    Lehet, hogy thomas dumája hatásosabb lenne a bannerben, mint az egyszerű tiltás :)
  • Fisch
    egyszer mindenkinek leesik... LOL
  • Nacsa Soft
    OKÉ !!!!
    BOCS !!!!!!
  • ThomasGins
    A nem warez topikban,nem warez dolgokrol beszélünk, ellentétben a warez topokokkal:)
  • Nacsa Soft
    Már három napja szivok a Google-val és az istenért nem tudok lehúzni semmi használhatót !!!
    Léccci segitsetek !!!!!!!!!!!!!!
  • Nacsa Soft
    Miért most mi van ????
    Aki használja a VRay-t azok mind megvették ?????????
    Mert ha nem akkor kiváncsi lennék hogy honnan van !!!!
  • Fisch
    biztos nem elég feltünő a banner alja... ki kellene emelni pirossal

• 4D
    Ajjj jajj. Aldaryn érthetően mingyá harap.
  • Nacsa Soft
    Nem tudna vki megdobni egy működőképes (full) VRay-el 3DSMax 6 -alá ????
    Irtózatosan hálás lennék érte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • zenoka
    Koszonom Neked is bencsab-nak is ma meg kiprobalom aztan holnap ujra sokkolok mindenkit a kerdeseimmel:)..eppen aktualis szenvedesemet itt lehet megnezni s kommentelni ha van kedvetek:)
  • piktor
    Köszönöm Nenad!(Nem VRay buffert használtam, csak sima maxost.) Most megint tanultam valami fontosat.
  • Free
    megyek csak gyorsan feltelepítem.
  • nenad
    valamit elszursz, gyere skypre most itt vagyok.