3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
a 3DSM6-t le lehet még vhonnan tölteni?

ThomasGins
Egy démoni vérkanna😊))

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Mondom... egy vöröslõ koponya, alatta pedig egy pentagramma... gondolom, fejjel lefelé. 😊

per aspera ad astra

ThomasGins

multi sub object material tradicionalisan lasabban rendrelodik/imap szamol, limitalni erdemes amennyire lehet

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Malakai
Vagy használhatsz egy rakat multi sub-object materialt. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én ahogy elnéztem, a Melting threshold értékkel elég jól lehet a "viszkozitást" állítani. Alapban 4, de ha 12 re rakod máris sûrûbb a folyadék.
Roger6
De úgyis csinálhatsz egy új materialt, hogy ráhúzol egy olyat, amellyel még nem dolhoztál.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jah az elõzõt Palikának, de látom már elkéstem /pedig ezek is a te válaszaid 😄DD

Kapcsolódó tananyagok 8) válasz itt pl.:#16928 ,ha érdekel hogy találtam + és máskor hamarabb szeretnél választ: #17042

amely materialt mar ratetted valamelyik objektra az nem fog elveszni, ugyhogy nyugodtan nyiss ra egy ujat arra ahol van mar egy masik material.

Visszatenni a ugyanott ahol az ujat teszed be baloldalt valaszd a "secene"-t es akkor megjelenik a lista hogy mely materialokat vannak hozzarendelve vmely objekthez.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Palika1989
Hali!
Ha megtelik a Material Editorba az összes hely (textúrával) akkor hogy lehet elérni, hogy több textúránk legyen?

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

fle go
Udv!
Egy nagyon erdekes problemam van, PC-s photoshopban ha targat mentek nem orzi meg az alpha csatornat, pedig kellene, ha ugyan ezt macintoshon csinalom gond nelkul megvan az alpha, mitol van ez? Elvileg ugyanugy kellene mukodjon de megse,tudtok erre valami esszeru magyarazatot?

Ja es uj Subaru Forester blueprint senkinek?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Aldaryn
Csqak nekem tûnik úgy, vagy a caustics kép a teapot felett tényleg egy vérvörös izzó koponyát formál?

per aspera ad astra

ThomasGins
Egy kis felesleges render, a render idõ nem valós...😊

Nem hiszem h direkt tudtam volna ilyen alaku causticot csinálni😊

Huhh. ez nagyon frankó lett. hol lehet talalni demo-t ebból?

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Free
köszke :c))) ez gyors volt :c))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

hehe

properties/renderable
kapcsold ki a pipat. Vagy szimplan hide :o)

Jobbklikk a targyon, properties es ott pipa kivesz a renderabled elol. 😊
Free
ez tényleg nagyon jó cuccos csak nekem nem sikerült hozzá normális leírást találnom amit meg is értettem volna.. meg hogy hogyan lehetne a folyadék sûrûségét változtatni. voltak vele hasonló gondjaim de amúgy nagyon életazrû a folyadék mechanikája...

más.. hogyan tudok abszolút láthatattlan tárgyat létrehozni ? tehát hogy se a G_I se semmi ne hasson rá és ne is látszódjon csak hza mondjuk ki akarok öntweni valamit egy folyadékkal az a része mûködjön.. jól kérdezek ??

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Ez a cucc nagyon ott van!! Glu3d:

és a tutorial

Mission Impossible 2010: PRO Class

uhum, tegnap okolbol mondtam, ez miben van egyeltalan?
ha rhinoban, surface from planar curves, ha a curve minden pontja egy sikon van.
ha nem akkor patch, de monjuk ez eleg erdekes megkozelites a szek osszerakasahoz.

patch command

Aldaryn
Ugye, ebbõl felszínt valamilyen, egyértelmû görbe mentén lehet csak létrehozni mint pl. egy adott egyenes, ami körül forgatod (revolve) extrudálod. Vagy esetleg még egy adott fokú blend felületet lehet generáltatni az egészre. Passz. Minden esetre ehhez még bõven kell pár görbe, hogy valami oylasmi legyen belõle, amit te szeretnél.
Mér nem polyzod?

per aspera ad astra

FRenkie
HI!

Ez egy szék nurbs körvonala. Ebbõl hogy lehet felszínt létrehozni? Még szükségesek újabb vonalak?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Aldaryn
viszont egy plusz plane még alá, és alfával felfesthetnéd a fénycsóvákat a kifelé fordított lámpákhoz, a befelé nézõk fénye pedig mehetne a már meglévõ geometriára fel.

per aspera ad astra

RelakSfromhome
Akkor majd dobok a játékból is shotot, mert ott aminek csillogni kell, az csillog is. A "négyzetek" lámpák, de mivel semmi ilyesmi nem bocsát ki fényt az ut2k4-ben, ezek sem fognak

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Szerintem neked ez a fórum kéne:OpenGL hiba
Azok a fehér négyzetek kívül-belül nem lámpák? Mert ha igen, sokat dobna a jeleneten, ha világítanának is. Amúgy jól néz ki. Talán a gyûrû anyagát kicsit fémesebbre venném, mert így kicsit olyan, mint a beton.

RelakSfromhome

Végleges ugrópad.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Free
bizti hogy ezt a kérdéstz ebbe a topicba akartad feltenni ??? amúgy passz

francois
Hello, van egy olyan problémám, h most cseréltem le a geforce 4 mx et egy asus radeon 9550-re és régebbi típusú monitorom van és nem tolja fel a játékok gammáját sõt amikor kilépek az asztal gammáját is visszatolja alapra. Eddig a geforce megjegyezte a beállításokat ráadásul a játékokat is fel lehetett vele gammázni, de ezzel most beszoptam. Van olyan progi amely feltolja vagy kellene egy jobb driver? (tegnap leszedtem a legújabb drivert a kártyához és nem változott semmi)

fle go
Emberek senkinek nincs tippje honnan tudnam megszerezni azt a blueprintet??
uj Subaru Forester

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Malakai
Attól, mert más nyelven beszél, még lehet, hogy értelmes dolgot mond... <#alien2>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grizzly21
aha. ebbõl egy szót nem tudom mit jelent, szóval jó lesz a 6 is ugye?

fle go
Mar jo nehany helyen megneztem de nem lelem😞

fle go
Emberek oriasi segitseg kellene keresem az uj Subaru Forester blueprintjet, ha valakinek megvan kerem szoljon, vagy ha tud linket.
Kosoznom!!! Nagyon fontos lenne.

FRenkie
a 7esben ezek a brushos megoldások is tetszenek, pl. edit poly módban egy kis push, vagy a soft selectionnél a falloff festése..

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Sajnos hozzá sincs acc-om, és a gfx-os dc hubokon sem találom.

vladonal, gondolom igen

HOL? 😄
Gondolom 64bites windows is kellene hozzá.

vraynek mar van 64bites verzioja.

<#crazya> Nekem már itt figyel a dobozos 3000+ venice magos a64 a polcon, csak lapom nincs még hozzá, hogy a franc egye meg.
Remélem a több 3d-s cucc is rááll a 64bit támogatásra.

mai erdekes tapasztalat a mobiltelefon es a szamitogep kapcsolatarol.
felhivtak, szamitogep kepernyo elsotetul, egy 512MB memorianak annyi, meg talan a slotnak is. Szoval ne tegyetek a kozelebe.

Ok thx!

As a result of the optimized performance for 64-Bit processors, improved rendering speeds of up to an amazing 20% have been achieved.

cinema4d 64bitty 😊
20% nem rossz..

utilitiesnel object culling vagy mi a neve, neha jol jon, egyebkent meg layer managert hasznalj, ala' hide ami nem kell

Hi!
Azt hol tudom max7-ben beállítani,amit említettél,hogy könnyebb dolgozni rengeteg poly-s scene-vel?