63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Megy nálam.
szőr
(Bár targeten van nem free-n,de ha átkapcsolod ugy is jo) -
nenad #27342 egyebkent valasz a kerdeseidre
1 atlatszosaggal (transparency) (f1)
2 nyomj F1-et es a keresobe ird be: fog.
3 maxba 8 tol bele van integralva. 7 tol pedig subscription-osoknak.
-
johnny1030 #27341 Bocsi de nem értek veled egyet. Az is egy dolog, hogy ki hogyan válaszol, de mások hülyeségén idegeskedni annyi mint saját magadat tökönszúrni. Ne húzd fel magad, inkább tedd fel töbször a kérdést, hátha lesz időközben olyan aki tudja rá a választ. Nekem eddig működött, pedig baromira kezdő vagyok. Mellesleg nekem tetszik az ötleted, egy régebbi reklámra emlékeztet. Sajna én ehhez még nagyon kevés vagyok. Talán majd egyszer. -
Előfordúl... attól én még megkérdezhetem.. (ha nem tudják akkor persze h nem adnak választ, de ha tudnak segítenek..:P) -
brunnerone #27339 ugysem segít senki haver. én még mindig nem kaptam válszt csak fikát. -
Boccs h megen megkérdem.. csak szükségem lenne a segítségetekre.. h Vraynél ha free kamera a nézet van mért nem műxik a Hair&fur..??? essetleg valamit be kell állítani h menjen..?? -
Miért te ki vagy? vissza is lehet vele kérdezni, nemde? szal, nyugi. -
Ahhoz hogy segitseget kapjál 2 dolog kell szvsz,akarjon vki segiteni, meg tudjon. Százan nem fogják leirni h nem tudnak segiteni. -
brunnerone #27335 Ti? Miért te ki vagy?
Másrészt én normálisan kértem választ, te nem úgy adtál innentől fogva inkább hanyagoljuk. Azt hiszem ha már idefordultam segítségért nem véletlenül tettem, de itt sem azt kapok hanem csak jópofizó beszólást.
Figyelj zárjuk le.Ennyi
Ja az aranyérre kenőcs kell!!! Jó maxolást
-
Te akartál kritikát:)
Ebben szerintem semmi fikázás nem volt. -
nenad #27333 1, aranyerem van ugyhogy koszi nem :)
2, http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?id=5659302&siteID=123112
egyebkent meg szerintem pihenj, nem komaljuk am a tulerzekeny hozongo jancsikat..
-
brunnerone #27332 1 nem vagyok pedofil (de ha akarod meg******* a seggednél fogva)
2 nincs beleintegrálva (395 dollár)
http://www.turbosquid.com/FullPreview/index.cfm/ID/208091
nem hiszem hogy azért van ez a fórum hogy egymást fikázzuk hanem hogy segítsük... -
:)) -
nenad #27330 pedofil gyanus :D
hat nemtom, a ruha tenyleg sokat segithet.
clothfx mar bele van integralva maxba.. -
brunnerone #27329 Hello! Szeretném befejezni egy elkezdett dolgomat de van 2 problémám:
1,hogyan lehetne a törpilla után húzott csíkot kicsit füstösebbé tenni?
2,hogyan lehet ködöt csinálni?
3,ha valaki tudná hogy honnan lehet megszerezni a legújabb CLOTHFX-et az nagyon nagyon boldoggá tenne
Ja és szívesen fogadék vmi kritikát is hogy mi kéne még vagy mi nem kéne.
Köszönöm pápá
[IMG][/IMG]
-
nenad #27328
kis okorkodes a materialokkal, (meg fejleszteni kell)
renderido kb 5 perc (max +1) :) -
4D #27327 szerintem kb annyi idő, ha jól tolják. -
:DDD Nenad knows it all... -
En a Cornerbe szoktam jarni!:) (Ui, ez letezo kocsma... bar inkabb pub. es jo draga:D) -
Tényleg mi van a cornell kocsmával?:) -
MrGeE #27323 1001 SORRY!!!
túlzásba vittem Flego cornelbeerjét ,kezdőlap ezen topik éshát szvsz bocsi 7) -
Bocsi.. lehet h kicsit non bénát kérdezek, de valaki el tudná nekem modnani.. hogyha csinálok egy testet azon van hair&fur akkor a Vrayel ha kitöltöm perspektivikus nézetben szépen megcsinálja ahogy kell... deviszont ha rakok egy free kamerát akkor is kitölti a hair&fur-t csak a képen már nem jeleníti meg /jah, és a target kameránál is ugyan ez a helyzet../ Essetleg tudna valaki eben segíteni hogy mi lehet a gond..? a googleban nemtom h mire keressek rá..:S -
Talan fele fele... -
BandiG #27320 Oké, köszi, akkor rajz alapján lesz. Akkor az utolsó kérdésem, hogy a textúrázás mennyi idő? Releváns a modellezéshez képest? -
nagyon jó! -
Kis NFR,majd befejezem vmikor,csak most eszembe jutott...:)
-
4D #27317 Hát én nem így nem csinálnám, mert ha csak körübelüliek a modellek leírásai
abból csak gond van. A modeller nem tud speedmodellezni, mert még kreatívkodnia kel, egyszóval többet dolgozik, majd ilyenkor van az, hogy jaa, mi nem ilyenre gondoltunk. Szerintem előbb mindent tisztázzatok le, anélkül bele se kezdjetek. A textúrázásra is érvényes ez. -
Jah, de ha privi, akkor nem itt kellene folytatni, mert így nem tudom, mit töröljek. :o) -
nenad #27315 te! 
biztos privi vagy csak szimplan a pia
:) -
Miva? Ki anyázott? -
nenad #27313 esetleg meg egy kis gaussian blurral is probalkozhatsz -
nenad #27312 bad luck, 16 bites szurkeben kellene csinalni, lehet tul elesek a vonalak es azert latni a steppinget. Viszont max blurja sohasem tesz jot, azt kapcsold ki a bitmapnal. -
MrGeE #27311 Ne flémejjé baromágyú -
MrGeE #27310 Ne Anyázzá Mutkafucka!!!
Hülyeségeiddel mennyél a Manuálba!
-
MrGeE #27309 hogyis monnyam a HL2 -s karakterek elég lópoly-k
ikább a texturházásal spirccentettek az endzsi a lényeg nem a modellek és az új unrealendzsi ben is az nyom a latban
glutty
-
Megcsináltam a tesztet:
A lemodellezett kereket és az új, displacemapposat is kb úgyan annyi idő alatt rendereli le. Szal maradok a disp.-esnél, csak kicsit zavaró a zizis széle. Bár ha fekete lesz és meszebbről, akkor nem lehet látni szvsz és kevesebb renderidőt eszik majd...
Most low poly a kerék, melyre render elött rámegy egy Turbosmooth (1x) és vray disp modifier (3d módban)...2d módban szebb, de tetű lassú.
Közelről a Zizis széle: Biztos, hogy ennyit tud vray disp 3d módban?
2048*2048-as textúra és mégis...
http://fullmoon.atw.hu/gallery/wip021.jpg
http://fullmoon.atw.hu/gallery/wip022.jpg
http://fullmoon.atw.hu/gallery/wip023.jpg
-A primitivet ne nézzétek, nem jó adatot ad meg, csak első kattintásig mutatja vray frame buffer rendesen, utána átvált ilyen kevésre. Az idők se mérvadóak, mert mást is számoltam. -
BandiG #27307 Nagyon köszi a válaszokat! Lenne még 1-2 gyors kérdés: a textúrázás mennyi idő lehet?
Utolsó kérdés meg hogy ha mondjuk nem adott a rajz, csak esetleg egy körülbelüli leírás, hogy milyen legyen, esetleg egy másik modell, mint távoli minta, amiből kiindulhat, az mennyire növeli meg az időt? (vagy ha rajz sokat dob rajta, akkor az is lesz, csak sajna nem az én területem ez, én csak programozó vagyok, mégis rám osztották a szrevezési melót...) -
4D #27306 HL-2 es karakter, amit nyilván nem kell kitalálni, rajzok adottak 5-9 óra reális szerintem. A textúrázás nélkül. Profiról van szó.
Azok még mindig low polynak számítanak részletességben, ezért gyorsabban megvannak. -
bekapcsolni be tudod de ha megegyszer meglesen kikapcsolodik.Azaz a selected element param-nál az enable gombot egyszer be tudod kapcsolni, de ha elmész onnan kikapcsol.Ezt jól megaszontam:) -
nenad #27304 valam megy.
[/IMG]