63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Szerintem is:)
    #27370 4D ezeket rajzolta...
  • Lazarus
    Szerintem is
  • Culram #27381
    Lol! Szerintem ezek valódi kövek.
  • ThomasGins
    Sztem ezek 4D kavicsai,ha nem akkor is jól néznek ki:)
    link
  • ThomasGins
    Kicsit éles a széle,meg az él nem olyan fényes:)Amugy jó,reactorral 200at hints el:)
  • nenad
    probald meg csak bumpnak hasznalni, es az anyagot a shaderben visszasdni, (reflection/glossynes stb)
  • Lazarus
    Scannelt 10es... nem lett túl meggyőző :/
    Kép (46.5 KB)
  • nenad
    minde1 az mar annak, max 2-3 rvrt josolok nekik.
    eleg sok helyen lehet olvasni akik rendermannal dolgoztak, kiproblatak brazilt/vrayt/frt. Egyhanguan kiakadtak :D
  • GixEr
    Renderman alatt is a BMRT-t hasznaltak raytracer-nek (szinten renderman klon, csak free. A kesobbi Enthropy elodje)
  • fle go
    Nincs mit.
  • 4D
    GGGGGGGGGGGGGGG
  • 4D
    Genau! Richtung, mit D.
    Köszi.
  • fle go
    es hiba is van benne mar mint a kepen amit belinkkeltel alul az 5 pontnal az nem
    Richtung akart lenni? Ma ilyen kotoszkodos vagyok...
  • 4D
    Nemrég egy ásatási területen lévő épületet kelett megcsinálnom, sok kivágott résszel az épületből, egy könyvbe. Van egy jó kis plug, a scalpel, a cebas-tól.
    Én azzal csináltam.
  • nenad
    olvasd el meg1x, nem volt raytracing... Sima default light, illetve omni teszt volt. Sehol sincsenek.
    pixar rendermant nem probaltam, de nem hiszem hogy olyan nagy lenne a kulonbseg, egyebkent nem lenne piacuk.
  • ThomasGins
    sclice=slice
    :)
  • ThomasGins
    Lehet hogy ez jó neked, az ojjektumra egy sclice modify, arra meg egy cap holes modify.
  • oryon
    köszi, igen ez volt a baj :(
    Túl éles vonalak, de hála Alnak már ez orvosolva lett :)

Most tesztelem az Image Sampler alternatívákat, mert az Adaptív Subdiv. 1.5 óra alatt lett kész.
    (Pedig kevesebb geometria van rajta, sokkal, de a sok glossy (ez kell a fémekhez, meg amin becsillanás van, bár most kisérletezem az interpolálással, de az előszámítás miatt így is húzós), stb. miatt nehezére esik már -2/1-es Min/max rate-val, és még így is ronda...úgyhogy szerintem marad a QMC :)
  • marcee
    Ha van egy épületmodellem tereppel és nem csak perspektivikus nézetek, hanem metszetek is kellenek róla, akkor arról külön elmetszett modellt kell mentenem, vagy megoldható maxban is? (ArchiCAD-ben készül az épületmodell és elég bonyolult lesz a shaderek és tartozékok beállítása, hozzáadása, ezért nem mindegy, hogy dolgozhatok-e egy modell-ből, vagy állíthatom be metszetenként? Sőt, homlokzatokhoz is lehet, hogy bele kellene metszeni legalábba terepbe néhol, nem elég a párhozamos vetítés)
  • fle go
    Egyenlore semmi:( most jatek orulet van, gyerekkel halozatban nyomatjuk a gyuruk ura II reszet.
  • Boba
    Nenad... probald ki inkabb Pixar's rendermant. Nincs meg1 renderer, ami ilyen tempoban tolja a DoF-ot, MTD-t, Motion Blurt es Ambient Occlusiont es ilyen minosegu es gyorsasagu Subd-t es nubrs-t (ezeket on the fly rendereli teszelacio nelkul ha joltom) produkal.

A raytraceing telleg lassucska rajta... de a kovetkezo revisionban allitolag mar azon is csiszolnak. Valo igaz... nem epetiszeti latvanytervekre van kitalalva, hanem filmben valo felhasznalasra. Oda pedig nincsen parja...
  • nenad
    egyebkent ha mar itt tartunk ezt a Gelato-t probalta mar valaki?
  • nenad
    ma, delelott, kiprobaltam 2 renderman compliant renderert.
    (3delight, pixie) nemtom emeberek mire aggodnak Reyes cimen, de ez szimplan tetu. Csak hogy biztos legyek a dolgomban, config szinten leszedtem a raytracinget. Max Scanline sulyos mertekben, de meg vray raytracingje is odaver neki. Ezzel csak megerositeni akartam azt a nezetemet, hogy ez a cucc regen baromi jo volt, de ma mar csak idovesztegetes, meg akkor is ha kibaszott sok lovet csinalnak vele, es hangosan verik a melluket.

Beszeltem egy ket emberrel, akik ezzel dolgoznak, es ezek az emberek szimplan elfelejtik hogy kisebbfajta atomeromu dolgozik alattuk azert hogy sebesseg is legyen.

na keresek erre valami jo kis smiliet.
  • Aldaryn
    Hja, ez viszont igaz.
  • nenad
    sztem talan az az egyetlen resz ami teremeszetes hatasu, a tobbi tipikus szamitogepes grafika.
  • Evogordon
    :DDDDDDD
  • nenad
    eh, el ne rontsd nekem a legjobb reszt!
    el is mentem gyorsan!
  • Aldaryn
    Nah, rájöttem mi zavar. A csípőgatyó víz. Húzzad kicsit feljebb, vagy tedd a karaktert mélyebbre, máris kevésbé lesz kompromitáló!
  • youth #27355
    Hehe
  • Fisch
    TÖKÉLETES!
  • Ackro
    ok! megtekintem, köszönöm!
  • ThomasGins
    link
    Én csak ezt ismerem, de sokat ne várj tőle:)
  • Ackro
    Szevassztok!

maxhoz nem tudtok valami olyan plugint vagy scriptet ami olyasmit csinál mint a windowsos 3d csövek képernyőkímélő?
  • ThomasGins
    De szerintem vmi funpic oldalra is beférne...
  • ThomasGins
    Az egyiknek biztos,a másiknak asszem nincs:)
  • Aldaryn
    Olyan is van? :D
  • ThomasGins
    Sirály,küld el valamelyik blogjára:)
  • Aldaryn
    fotosoppoltam kicsit, mert nem bírtam ki...
  • Boba
    Software developement kit...
  • TothLaci
    Mit jelent az SDK? Még nagyon tájékozatlan vagyok :)