3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nod 32 IMON
per aspera ad astra
Mission Impossible 2010: PRO Class
Összeségében Premiere használattá egyszerûsítve a problémát. 😊
per aspera ad astra
illusztráció
1. a kamera fentrõl lefele felveszi csak a lángot
2. a kamera közelrõl egy kisebb lángnyelvet vesz fel
3. a láng a saját tengelye körül "befordul"
4. a langstudiot hátra-jobbra mozogva veszi fel, szal nem teljesen szembõl, hanem kicsit oldalról veszi a szöveget
5. a shooting and compositinget az "and"-tõl távolodva veszi fel
6. az egész logo jobb fentrõl, így befordul
na, aki érez magában elég erõt ahoz, hogy ezt megcsinálja, és rendes is, meg aranyos is, az mondja a mail címét és megy a ps file.
a videók 720*576-ban 25fps-sel kellene😊
Fwall
Mission Impossible 2010: PRO Class
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
lényeg az, hogy van egy fekete-fehér logóm, amit PS-ben csináltam (régebben már belinkeltem ide) és azt át kne tenni 3D-be, meg különbözõ kameraállásokból felvenni, ahogy "mozog". nenad már próbált egyszer segíteni, már szinte mindent megcsinált, csak a kamera helyzetét kellet volna állítgatnom, de kurvára nem ment, most meg már ráadásul le is járt a trial és nem tudom feltörni. szal azé ez nemegyenlõ egy 14 órás videó összevágásával😊
és akkor mit szeretnél te? <#idiota>#idiota>
én marhára nem értek a 3DSM-hez, de nagyon meg kéne benne vmit csinálni, ami annak aki kicsit is ért hozzá gyáltalán nem nagy cucc. cserébe, majd ha kell neki megcsinálok vmit premiereben. (videószerkesztés)
per aspera ad astra
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Nem tudom, nekem úgy tûnik, polyban se nagy szám összerakni ezeket. Gratula, ötletes lett, a fémet kipróbálhatnád mattolt króm anyaggal is.
per aspera ad astra
Nem tudja vki,hogy melyik Vray verzió mûxik win2k alatt is (max5-re)? Mert próbáltam a free 1.09.03-at max 5-re de sajna nem megy 2000 alatt.Az 1.47.01-es demo meg nemtom mért de nem indul el.Gondolom szintén a win2k miatt.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Amúgy érdekes,az is hogy pl. a mai kvantumfizika, most kezd odaérni, ahol 5000 éve már tartottak a v.-kultúrában.
Na de ne offoljunk.
Igy is van, a tudat formal mindent, Atma', vagy tudomanyos oldalrol Egyesitett Mezo. (unified field) Szoval nem csak ok gondoljak igy 😊
Keresztenyesgben Isten, mashol mas, egyetemes tudat. Ami teremt, ahonnan minden szarmazik.
Szemüveg nélkül nincs semmi, szemüveg mégis van, mindenki a saját maga világában él, õ maga minden, amit érez, amit hisz. Milyen furcsa helyzet. A mindenség ennél közelebb már nem is lehetne, s az ember mégis saját maga börtönének a rabja.
per aspera ad astra
Ha akar.
Ez nem jelenti azt hogy a pentagramm nem letezo dolog csak mivel a szemuveg mintazata "olyan" ezert sokmindenben meglatod ami hasonlit ra.
Esetleg felmerulhet valakiben akkor milyen szemuveg nelkul. Nos, semmilyen, szemuveg nelkul nincsen se teapot, se fal, se feny, semmi.
Tehat az elethez kell a szemuveg 😊 de nem art tudni hogy szemuveg van rajtunk es ismerni a mintazatot.
😊
Jah, amúgy ezen a fórumon semmi nem OFF nagyon. 😊 Legalább nem tûnünk mindig kockafejeknek.
per aspera ad astra
Ez érdekes, hogy a valszeg véletlenül generált p.gramm formát kiszúrtad, de pl. az keveseknek tûnik fel, hogy a p.gramm, gyakorlatilag mindenütt jelen van. A classic mindenütt kedvelt 5 ágú "csillagban", csak a belsõ élei telítettek. Pl. az Eu-csillagok, vagy akár itt néha a nevek melett, vagy az US zászlóban, szinte minden nemzeti zászlón, pénzneken, stb. stb.Mennyi véletlen...
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..