3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Nem itt kellene beállítani hogy kiengedje a vray-t az internetre??
nod 32 IMON

Gladiator
mail ment

Már korábban javasoltam, hogy vég esetén, 1xûen lõdd ki a francba a nod-ot, és amíg v-ray-zel, nem vagy a neten. Jobb mint no véréj. Ezt már próbáltad?
Gladiator
ja, de hát úgy gondoltam, hogy kicsit megvastagítják, aztán úgy már van vmi térhatása

Aldaryn
Ennek se lesz sok így. Tök fehér logó, mindenhol homogén fehér, glow-al, a perpektivikus torzulás nem tudom, mennyit sígít. Ehhez drasztikusan ki kellene emelni a kamerát a logo síkjából.

per aspera ad astra

petesilver
Nah ez tök jó!! Csak nálam az a gáz, hogy norton antivírus van, Corporate edition9. Ott a kanyarban nincs ilyen, eleve minden autoscan tiltva van, és a startupból is ki van kapva vastagon. De vray így sem megy😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Gladiator
de annak nincs 3D-s hatása

Aldaryn
Lehet, hogy hülye ötlet, de nekem úgy tûnik, hogy ezt akár Premiere-ben is percek alatt össze lehet dobni pusztán azzal, hogy egy jóval a PAL méreten felüli LOGO képet mozgatsz-zoomolsz a képen, megfelelõ irányba. Ok, leszámítva a körbefordulást. Mert van ugyan olyan transition, ami ilyet csinál, de szvsz a a blendek kivételével minden ilyen "váltás" elég gáz. 😛
Összeségében Premiere használattá egyszerûsítve a problémát. 😊

per aspera ad astra

Gladiator
a lila négyzet az lenne a kamera, a nyíl mutatja, hogy merre menne. ez eredetileg ackronak menne, szal ne lepõdjetek meg azon amit a 6oshoz írtam

illusztráció

1. a kamera fentrõl lefele felveszi csak a lángot
2. a kamera közelrõl egy kisebb lángnyelvet vesz fel
3. a láng a saját tengelye körül "befordul"
4. a langstudiot hátra-jobbra mozogva veszi fel, szal nem teljesen szembõl, hanem kicsit oldalról veszi a szöveget
5. a shooting and compositinget az "and"-tõl távolodva veszi fel
6. az egész logo jobb fentrõl, így befordul

na, aki érez magában elég erõt ahoz, hogy ezt megcsinálja, és rendes is, meg aranyos is, az mondja a mail címét és megy a ps file.

a videók 720*576-ban 25fps-sel kellene😊

Gladiator
ops, kicsit széthúz. lehet inkább linkelem.

Épp ráértem, itt egy pict mit csinálj a nortonnal, de ha XP-d van annak is engednie kell, de ez gondolom világos.
Fwall
Gladiator
már ackronak elment a privi

Tedd ki a scenét, és írd meg PONTOSAN mit akarsz, ha nem a Titanic 2-t csinálod, majd valamelyikünk segít.
Gladiator
de lejárt ez az izé és nemtom feltörni, szal nem is tudok próbálkozni sem. meg az a kurva kamera mindig másfele mozgott, mint akartam.

Evogordon
Bemegyek a nod32 control centerbe és ott az IMON-ba és azon belûl mit csináljak?? Hova kell beilleszteni hogy kiengedje a vryt az internetre?

Aldaryn
Nekem NOD 32 meleltt is megy. 😉

per aspera ad astra

petesilver
Ezt pár napja akartam is kérdezni: anno leteszteltétek, hogy egy vírusírtó progival mûködik a vray. Úgy néz ki egyhamar másik vinyó nem lesz, amit kaptam az is halott, úgyhogy fájó szívvel megválok a nortontól. Ez az antivir akkor az a progi, ami mellett megy mindenkinek most a vray szerver hibátlanul?

nem arrol beszelek...(hehe) hanem a kamera mozgasrol...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
😊))

per aspera ad astra

Ackro
ha eccer nem tudja feltörni, ez meg nem warez fórum... <#confused>

nem azert de ez annyira semmi sem megcsinalni, nem kene feladnod ilyen konnyen

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Ackro
😊)) nem is gondoltam komolyan... linkeld be a ps logot és írd le mit szeretnél vele, hogy mozogjon meg minden!

Gladiator
nana, azért az enyém nem ennyire szöszölõs.

lényeg az, hogy van egy fekete-fehér logóm, amit PS-ben csináltam (régebben már belinkeltem ide) és azt át kne tenni 3D-be, meg különbözõ kameraállásokból felvenni, ahogy "mozog". nenad már próbált egyszer segíteni, már szinte mindent megcsinált, csak a kamera helyzetét kellet volna állítgatnom, de kurvára nem ment, most meg már ráadásul le is járt a trial és nem tudom feltörni. szal azé ez nemegyenlõ egy 14 órás videó összevágásával😊

Ackro
egy 14 órás különbözõ helyszíneken, különbözõ kamerával felvett anyagot kéne színrehúzni, effektezni, meg megvágni. 😊)))
és akkor mit szeretnél te? <#idiota>

Dichter
mi lenne az? mondjuk annyira én sem értek hozzá, de ha valami nagyon primitív, szívesen szöszölök vele.

Gladiator
vkit nem érdekel egy kis munkacsere?

én marhára nem értek a 3DSM-hez, de nagyon meg kéne benne vmit csinálni, ami annak aki kicsit is ért hozzá gyáltalán nem nagy cucc. cserébe, majd ha kell neki megcsinálok vmit premiereben. (videószerkesztés)

Evogordon
Azért olyanra szintre nem süllyedek le 😄😄

Vagy hasznalsz masik ingyenest pld.: antivir
Vagy csak nem vagy neten, és kilövöd a NOD-ot, ha elindítod a l. szervert.
Aldaryn
Azse. Vagyis, nem talál rá a licensz szerverre. De nem kell NOD-ot leszedni, elég, ha bepakolod az IMON engedélyezett programok közé a licensz szervert.

per aspera ad astra

Evogordon
A Vray 1.47.01 se megy ha fent van a nod32?

Boba
Nagyon tuti a szék, bejön😊

FRenkie
Köszi, végül polyban készült, tényleg nem volt nehéz.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Aldaryn
Frankó!

Nem tudom, nekem úgy tûnik, polyban se nagy szám összerakni ezeket. Gratula, ötletes lett, a fémet kipróbálhatnád mattolt króm anyaggal is.

per aspera ad astra

Sziasztok!
Nem tudja vki,hogy melyik Vray verzió mûxik win2k alatt is (max5-re)? Mert próbáltam a free 1.09.03-at max 5-re de sajna nem megy 2000 alatt.Az 1.47.01-es demo meg nemtom mért de nem indul el.Gondolom szintén a win2k miatt.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

akkor az a nurbs maxban volt vagy miben?

Roger6
Ezeknek a székeknek nem túl vékony a lábuk? Egyébként ötletes, csak hát ja...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

FRenkie
sikerült a szék:

<high res>

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Pontosan. Csak nem akartam ajtóstul into the house.
Amúgy érdekes,az is hogy pl. a mai kvantumfizika, most kezd odaérni, ahol 5000 éve már tartottak a v.-kultúrában.
Na de ne offoljunk.
veda, a szo jelentese is tudas. Minden, minden benne van. Legtisztabb fellelheto tudas.

Igy is van, a tudat formal mindent, Atma', vagy tudomanyos oldalrol Egyesitett Mezo. (unified field) Szoval nem csak ok gondoljak igy 😊
Keresztenyesgben Isten, mashol mas, egyetemes tudat. Ami teremt, ahonnan minden szarmazik.

Aldaryn
Jujj, ezeket nem is ismertem. 😊 lol

per aspera ad astra

Aldaryn
Magam vagyok a kezdet és a vég is. 😊
Szemüveg nélkül nincs semmi, szemüveg mégis van, mindenki a saját maga világában él, õ maga minden, amit érez, amit hisz. Milyen furcsa helyzet. A mindenség ennél közelebb már nem is lehetne, s az ember mégis saját maga börtönének a rabja.

per aspera ad astra

Hmm. Érdekes párhuzam. Fordítottam egy könyvet (németrõl-magyarra)ami a védikus leírásokkal foglalkozik részletesen, és abban többször köszönt ez vissza amit az elején írsz. Szerintük, a tudat iránya formálja az egyén valóságképét.Azaz, ahogy írod, mindenki megválaszthatja milyen szemüveget akar.
Ha akar.
ThomasGins
Egy ilyen klasszikus szemüveg😊
link
Meg még pár...
link2

\"So always look on the bright side of death\"

petesilver
IGEN!! ÉS NINCS KANÁL SE! 😊

szerintem ez meg csak egy koncepcio vagyis szemuveg. Ugy ertem egyszeruen ilyen szemuveget krealsz magadnak es igy latod rajta keresztul a vilagot.
Ez nem jelenti azt hogy a pentagramm nem letezo dolog csak mivel a szemuveg mintazata "olyan" ezert sokmindenben meglatod ami hasonlit ra.

Esetleg felmerulhet valakiben akkor milyen szemuveg nelkul. Nos, semmilyen, szemuveg nelkul nincsen se teapot, se fal, se feny, semmi.
Tehat az elethez kell a szemuveg 😊 de nem art tudni hogy szemuveg van rajtunk es ismerni a mintazatot.
😊

Aldaryn
Jaja, mennyi "véletlen" 😊 A pentagramma nagyon elemi forma, ugye, jó sok kultúrában felfedezhetõ, és a sok elõfordulásból elég keveset hoznak akpcsolatba sötét, "sátáni" dolgokkal. Persze, én mindig is úgy voltam vele, hogy egy földre rajzolt pentagrammáról aztán állapítsa meg a kutya, hogy annak a boszorkánycsúcsa most lefelé, avagy felfelé mutat-e. 😊

Jah, amúgy ezen a fórumon semmi nem OFF nagyon. 😊 Legalább nem tûnünk mindig kockafejeknek.

per aspera ad astra

Off leszek.
Ez érdekes, hogy a valszeg véletlenül generált p.gramm formát kiszúrtad, de pl. az keveseknek tûnik fel, hogy a p.gramm, gyakorlatilag mindenütt jelen van. A classic mindenütt kedvelt 5 ágú "csillagban", csak a belsõ élei telítettek. Pl. az Eu-csillagok, vagy akár itt néha a nevek melett, vagy az US zászlóban, szinte minden nemzeti zászlón, pénzneken, stb. stb.Mennyi véletlen...
Free
ötéletem sincs meg blueprintem sincs de kerestem neked már de én sem találtam sehol még a subaru fun oldalakon sem lehet fellelni pedig az nagy szó

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

newnoise modifiert honnan szedtem maxba?