63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Szerintem is:)
#27370 4D ezeket rajzolta... -
Szerintem is -
Culram #27381 Lol! Szerintem ezek valódi kövek. -
Sztem ezek 4D kavicsai,ha nem akkor is jól néznek ki:)
link -
Kicsit éles a széle,meg az él nem olyan fényes:)Amugy jó,reactorral 200at hints el:) -
nenad #27378 probald meg csak bumpnak hasznalni, es az anyagot a shaderben visszasdni, (reflection/glossynes stb) -
Scannelt 10es... nem lett túl meggyőző :/
Kép (46.5 KB) -
nenad #27376 minde1 az mar annak, max 2-3 rvrt josolok nekik.
eleg sok helyen lehet olvasni akik rendermannal dolgoztak, kiproblatak brazilt/vrayt/frt. Egyhanguan kiakadtak :D -
GixEr #27375 Renderman alatt is a BMRT-t hasznaltak raytracer-nek (szinten renderman klon, csak free. A kesobbi Enthropy elodje) -
Nincs mit. -
4D #27373 GGGGGGGGGGGGGGG -
4D #27372 Genau! Richtung, mit D.
Köszi. -
es hiba is van benne mar mint a kepen amit belinkkeltel alul az 5 pontnal az nem
Richtung akart lenni? Ma ilyen kotoszkodos vagyok... -
4D #27370 Nemrég egy ásatási területen lévő épületet kelett megcsinálnom, sok kivágott résszel az épületből, egy könyvbe. Van egy jó kis plug, a scalpel, a cebas-tól.
Én azzal csináltam.
-
nenad #27369 olvasd el meg1x, nem volt raytracing... Sima default light, illetve omni teszt volt. Sehol sincsenek.
pixar rendermant nem probaltam, de nem hiszem hogy olyan nagy lenne a kulonbseg, egyebkent nem lenne piacuk. -
sclice=slice
:) -
Lehet hogy ez jó neked, az ojjektumra egy sclice modify, arra meg egy cap holes modify. -
köszi, igen ez volt a baj :(
Túl éles vonalak, de hála Alnak már ez orvosolva lett :)
Most tesztelem az Image Sampler alternatívákat, mert az Adaptív Subdiv. 1.5 óra alatt lett kész.
(Pedig kevesebb geometria van rajta, sokkal, de a sok glossy (ez kell a fémekhez, meg amin becsillanás van, bár most kisérletezem az interpolálással, de az előszámítás miatt így is húzós), stb. miatt nehezére esik már -2/1-es Min/max rate-val, és még így is ronda...úgyhogy szerintem marad a QMC :) -
marcee #27365 Ha van egy épületmodellem tereppel és nem csak perspektivikus nézetek, hanem metszetek is kellenek róla, akkor arról külön elmetszett modellt kell mentenem, vagy megoldható maxban is? (ArchiCAD-ben készül az épületmodell és elég bonyolult lesz a shaderek és tartozékok beállítása, hozzáadása, ezért nem mindegy, hogy dolgozhatok-e egy modell-ből, vagy állíthatom be metszetenként? Sőt, homlokzatokhoz is lehet, hogy bele kellene metszeni legalábba terepbe néhol, nem elég a párhozamos vetítés) -
Egyenlore semmi:( most jatek orulet van, gyerekkel halozatban nyomatjuk a gyuruk ura II reszet. -
Nenad... probald ki inkabb Pixar's rendermant. Nincs meg1 renderer, ami ilyen tempoban tolja a DoF-ot, MTD-t, Motion Blurt es Ambient Occlusiont es ilyen minosegu es gyorsasagu Subd-t es nubrs-t (ezeket on the fly rendereli teszelacio nelkul ha joltom) produkal.
A raytraceing telleg lassucska rajta... de a kovetkezo revisionban allitolag mar azon is csiszolnak. Valo igaz... nem epetiszeti latvanytervekre van kitalalva, hanem filmben valo felhasznalasra. Oda pedig nincsen parja... -
nenad #27362 egyebkent ha mar itt tartunk ezt a Gelato-t probalta mar valaki? -
nenad #27361 ma, delelott, kiprobaltam 2 renderman compliant renderert.
(3delight, pixie) nemtom emeberek mire aggodnak Reyes cimen, de ez szimplan tetu. Csak hogy biztos legyek a dolgomban, config szinten leszedtem a raytracinget. Max Scanline sulyos mertekben, de meg vray raytracingje is odaver neki. Ezzel csak megerositeni akartam azt a nezetemet, hogy ez a cucc regen baromi jo volt, de ma mar csak idovesztegetes, meg akkor is ha kibaszott sok lovet csinalnak vele, es hangosan verik a melluket.
Beszeltem egy ket emberrel, akik ezzel dolgoznak, es ezek az emberek szimplan elfelejtik hogy kisebbfajta atomeromu dolgozik alattuk azert hogy sebesseg is legyen.
na keresek erre valami jo kis smiliet.
-
Hja, ez viszont igaz. -
nenad #27359 sztem talan az az egyetlen resz ami teremeszetes hatasu, a tobbi tipikus szamitogepes grafika.
-
:DDDDDDD -
nenad #27357 eh, el ne rontsd nekem a legjobb reszt!
el is mentem gyorsan! -
Nah, rájöttem mi zavar. A csípőgatyó víz. Húzzad kicsit feljebb, vagy tedd a karaktert mélyebbre, máris kevésbé lesz kompromitáló! -
Hehe
-
Fisch #27354 TÖKÉLETES! -
ok! megtekintem, köszönöm! -
link
Én csak ezt ismerem, de sokat ne várj tőle:) -
Szevassztok!
maxhoz nem tudtok valami olyan plugint vagy scriptet ami olyasmit csinál mint a windowsos 3d csövek képernyőkímélő? -
De szerintem vmi funpic oldalra is beférne... -
Az egyiknek biztos,a másiknak asszem nincs:) -
Olyan is van? :D -
Sirály,küld el valamelyik blogjára:) -
fotosoppoltam kicsit, mert nem bírtam ki... -
Software developement kit... -
Mit jelent az SDK? Még nagyon tájékozatlan vagyok :)