63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Kis próbálkozás a 2d-s dolgokkal...
Majd lehet kifestem rendesen is photoshoppal:)
ehune -
nenad #27422 finalflare-s vagy mi, az megy vrayel, es szep es baromi gyors. -
4D #27421 Talán a Final Glow, Final Edges Glow,-t ajánlanám, asszem a cebas tól.
Starfield re én (max6 alatt) a Milkiway-nevű kis plugot használom, van benne m-blur effekt anim esetére, meg vmi. hyperspace effekt, de azt még nem próbáltam.
-
GixEr #27420 reszecske (point+self illum) csillagoknak es smoke enwironment, vagy rendes hatterkep -
bencsab #27419 Hello!
Nincs valami ötletetek glow illetve star effectekre?
A beépített az nekem nem szimpatikus. -
Fisch #27418 Macromedia Captivate?
game-bol meg nem probaltam menteni de ha hazaerek kiprobalom
-
nenad #27417 pedig nem rossz az.
de hat kinek mi esik kezre.
egyebkent az uj photonmapban van potencial sztem.. -
GixEr #27416 En a Mentalray GI-jeben csalodtam... Meg egy egyszeru szobat 1db fenyforrassal sem tudtam elfogadhatova tenni (valoszinuleg az en hibam, de beleuntam az allitgatasba) -
Nincs mit! -
köszönöm -
kipróbáltam jobban akad mint a fraps al . a camtasia, hypersnapDX még nem próbáltam -
nenad #27412 hhaaat, majd ha kijon a vray mayahoz, majd erosen figyelem a mayas topicot.. -
Jobb klikk valamelyik view ablakban es ott ki tudod valasztani a 3D glu toolbart, aztan a feltoltes:a glu3DParticle01 rakatt, utana beallitgatod a tulajdonsagokat a Filling parametersnel a Filling% beallitod mondjuk 85%-ra nalam 100%-on mindig lefagy a gep. Es utana a source type-nal beklikkeled az Object filled ott megadod melyiket akarod feltolteni es mar kesz is. -
A Glue ben hogyan lehet előhozni a glue tool bart? a max 8 hoz valót tettem fel. a másik hogy hogyan lehet egy dobozt úgy feltőlteni animban , hogy nekem ne mutassa azt hogy belefolyik meg mittudom én hanem az anim elején már tele legyen glue val ?
bocsi ha noob a kérdés de iszonyúan nincs időm keresgélni most mert tegnapra kellene a dolog
-
De nektek meg van "make it cool" gombotok... Vray.;) Maya alatt meg... "make it crash" van Mr-nel.:) -
De ha mayás lennék, akkor tutira MR-el tolnám, amivel valszeg ugyan így tudnék egész elfogadható minőségű képeket gyártani, és végső soron, akkor nekem lenne volumetrikus shaderem. :o) -
4D #27407 Hát ja, de fogjuk fel a dolgot pozitívan, elvégre lehetnénk "Mayások" kiknek még mindig nincs Vray-ük, ha jól tudom. Ergo csak beljebb vagyunk.
Amíg ez is benne lesz, meg marad a cross ower "softvering" vagy minek nevezzem.
-
Maxwell. :o) Sajnos. :( Kellene Vray alá is egy jó kis volumetrikus shader, ami felvesz megvilágítást direkt én indirekt fényből is. DE szinte már azzal is elégedett lennék, hogyha csak direkt fényekkel működne, de azokkal rendesen. Így ha volumetrikus fényről van szó, teszem azt ilyen atmoszféra, vagy egy poros szobabelső, akkor Brazil... vagy ha van kedvem tökölni, akkor MR... -
Amit annó csináltál volumetrikus causticot az mivel készült? -
Hja, nem rossz, a fényeket felvevő fasza volumetrikus atmoszféra a plusz ebben a képben úgy igazán. Sponza, egy ködös hajnalon. :) Kis ügyeskedéssel VRay-ben is előállítható, MR alatt meg gyakolatilag csak pár klikk.
Azt még mindig nagyon sajnálom, hogy VRay nem támogat volumetrikus shadereket. :( -
4D #27403 Az fogott meg engem is, pedig no postproc, mégis van ez a Movie-szín érzete. -
Az a sok kék nagyon jól néz ki benne. -
4D #27401 Na ezt nem fogom sose vágni..minden uott, ugyan úgy felrakva mint múltkor hiba nélkül, ám most mégse....
VueSponza -
4D #27400 Na talán most.
-
4D #27399 Tegnap egy ismerősnél megnéztem a Vue5-öt. Eddig nemigen vettem komolyan, kvázi jópofa tájgeneráló, brycénél jobb, de hát....,
Amikor a demo reel-ben mit találunk? SPONZÁT.
Nosza le is rendereltük, kissé szkeptikusan, és az eredmény meglepő 18 perc alatt, íme:
Miből lesz a cserebogár! -
4D #27398 Screen Recorder Pro. Talán segítene (remélem). Nálam keresd. -
GixEr #27397 camtasia, hypersnapDX ennyi jut eszembe hirtelen -
OFF:
Tudna valaki a Fraps on kívűl mondani olyan progit amivel játékból lehetne felvenni videó anyagot? konkrétan a Fifa 2006 intrója kellene.
A googleben körbenéztem az intró után hogy nem lehetne e letőlteni de mindent találtam csak épp ezt nem -
4D #27395 Ahogy írtam is a Digimation phoenix plugjával, mert szvsz eléggé rendben van, és a sebesség sem (na ja) annyira vészes, ami ugye igen fontos. -
4D #27394 Elpirulok menten. -
Hangulatos. Tűz hogy készült? -
Tetszik! Szvsz csutka Morrowind feeling:) -
4D #27391 Grabbolok régi dolgokban.
Ez egy régebbi phoenix-tesztemBarlang -
4D #27390 Abszolút azok. Az is dúrva, hogy egy tömör oszlop kb80T,de itt egy link, ahol az oldal alján látni az oszlopokon egyfajta prehystoric lézer gravúrt...
http://www.thelighthouseonline.com/articles/osireon.html -
megfelelő topik -
zenoka #27388 Koszi!
Ezt a virtualdubot nem ismerem majd jol probalkozom vele:)
Tovabbi szep napot. -
VirtuaDubban nincsenek ilyen alap feature-ök? :) Amúgy meg Ulead. Asszem ők gyártanak egy csomó ingyenes, vagy nagyon alacsony árú kép és videószerkesztő progit, amit kifejezetten az otthoni, annyira nem PCgeek felhasználóknak szánnak (6x6cm-es animált ikonok... :P) de ezek közül a progik közül egynémely egész sokat tud, főleg az árukért (ilyen 20-30dolcsi...) -
zenoka #27386 Hali olyan kerdesem volna hogy milyen olyan ingyenes vagy esetleg letoltheto trial program van amivel utolag tudok szovegeket elhelyezni egy animacion pl megmondom neki hogy az animacio 1-5 masodperc kozott a jobb felso sarokba oda legyen irva hogy kert aztan 6-10 kozott az hogy gardrob..vagy ha hasznaljam a googlit akkor mi a megfelelo cimszo?:) -
nenad #27385 az anyaga sokkal jobb sztem.
hogy mit csinaltal a polykkal az mas kerdes :D
-
Kösz a tippeket, szép lenne, ha nem lenne ronda Kép (40.6 KB) -_-
Pár óra render után ezt a bughalmazt sikerült összehoznom o_O