3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Nah, hát ez inkább game engine hangulatú. 😊 Ez a gateway demó elég hangulatos, bár, igaz, hogy nem a grafika, hanem a bemutatott élet teszi igazán azzá. 😊 Én szeretek játszani, de elég kevés game jön ki mostanában, ami érne is valamit.
Sajnos, hiába a szuper erõs gép, az újabb, és újabb grafikai megoldások, a kiadók pénzt akarnak látni, és pénz nem a nagyon bonyolult, életszerû, összetett, és ebbõl már magától értetõdõen kemény játékok hoznak.

per aspera ad astra

Ackro
nekem ps2-m van azelõtt meg soros volt 😊
ez a crézi frog valami ismert közéleti cg személy? mert én nem követtem figyelemmel az elhíresülését. nem járatom a cg blikket... 😊
ps3ról meg annyit, hogy hiszem ha látom. a játékpiac is kezd egyre jobban elqrvulni mert mostanában elég gyér a választék jójátékok terén, amirõl meg azthiszed, hogy jó lesz, bejelentik, hogy késik másfél évet aztán két év múlva megjelenik, az igéreteknek kb a fele van megvalósítva és az is bugos.
de lehet, hogy csak örxem és azért nem kötnek már le a mai gamék... vagy ganék? 😊

Malakai
Pl a Getaway az techdemo volt, nem pre-render.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Boba
szvsz nem, mert a Killzone renderben raytraceing van... az realtime még egy picit necces szerintem.

De azt állítják, hogy így fognak kinézni a játékok... legyen igazuk! Most is ban boxom, ha lesz legalább 4-5 játék ami igazán megragad az új konzolra, akkor lehet új boxom is lesz... vagy ps3, attól függõen mennyire fogadják el a blue-ray cumót a filmkiadók (az, hogy a paramount mondott valamit, még nemjelent sokat.)

Aldaryn
Hmm, azért ám... 😊 Ennyire durva grafika ugyan szvsz megvalósítható jelenlegi szuper konfigokon is realtime, de akkor az egész game kb. az az 1-3 perces jelenet. 😄

per aspera ad astra

Sorry Acro #18489- nem neked, (de a logo jó)
PS3. Naja. Új dögösebb platformok, de egyre kevesebb jó gamma. Jutott errõl eszembe.
Sadist
SG fõoldalon van egy cikk. A videok egyik fele elõre renderelt volt, másik fele meg PS3-nak álcázott számítógépen futott 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Boba
Ami meg realtime volt, az sem PS3-on futott... 😄

Malakai
Változó, van olyan, ami realtime volt, de kevés, a legtöbb koncepciós render volt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ackro

nna ilyen bütüt tanyáltam jó ez, vagy inkább az elõzõ?
kerettel fehéren:

Aldaryn
"Playstation Renderfarmom van..."

Hehe. 😊 Most akkor a PS3 -ból kiadott videók Realtime cuccok voltak? Nem prerenderelt videók? Mert egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy nem az ott realtime volt, egy csomó oylan effekttel, ami még egy komoly renderfarmot is megizzasztana. Vagy valami sumák van a dologban... lehet, csak nagyon sok, nagyon jól képzett grafikus dolgozott a videókon. 😊

per aspera ad astra

ok

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Hát õszintén szólva, abban semmi újat nem látni. Maga a CF-egy igen jó karakter, bár az sem új, hisz kb. 2 éve láthattuk elõször CG berkekben.
biztosan az én hibám, hogy elfelejtettem mondani... a CF klippnél a látványt, a megvalósítást nézzétek.... <#vigyor>

sorry! <#rolleyes>

igen... 😊

meg ami nem neha arrol is 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ez a topic mindenrol szol ami 3d

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

teljes mértékben igazad van... sõt, elmondom, hogy az UK SKY csatornákon is minden órában nyomják... lasan megunja az ember... DE

gondolj csak bele, mennyi bõrt le lehet húzni róla... Crazy Frog, Ásóka... stb... stb...

nem akarnék senkit megbántani, és elõre is elnézést kérek mindenkitõl, de ki fog teáskannás vagy székes klippet letölteni pl a telefonjára? vagy háttérképnek beállítani?

igaz, ez a topic nem a karakter animációról szól... hanem a vrayrõl...

roger!

Ackro
😄

petesilver
És utána minket is jól megvesszõzöl fáradt lovag!!!!!! 😊))

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ackro
letöltöttem a fontot amit mondtál, de az nem az, sõt szerintem a haettenschwiler vagy mi ugyanaz mint az impact ez most verdana bold, még nézek egy-két betût, ha nem találok jobbat akkor ez marad. ok? az a-t meg megvesszõzöm 😊

Gladiator
nem is egszer, ált kétszer, de van hogy 3szor

de ugy tunik csak valamilyen file format csere sajnos 😞

olvasom hogy a 3dsmax 8 tervekben szerepel playstation 3 tamogatasa.
WOw, ez lenne am az utes! 😊 Milyen animokat lehetne renderelni!! 😊

Jéééééézus!
mind a német MTV-n, az MTV2-POPon és még a német VIVAn is ez megy. ÉJJEL NAPPAL! De nem hülyéskedem, MINDEN KIB@SZOTT REKLÁM SZÜNETBEN lemegy! Min. egyszer. A pöcsöm tele van a crazy froggal...pfúúúúúááááá
Free
mega LOL :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Mert nem a plane-re kell rárakni,hanem az ojjektumra amit a plane-en szeretnél látni.😊

\"So always look on the bright side of death\"

meg tudnátok mondani, hogy plane-ra miért nem tudok scattert mod.rárakni
ez nem annyira megható, inkább poén... <#vigyor>

http://www.koreus.com/files/200505/crazy-frog-axel-f.html

Gladiator
de ha nincs meg, ezzel is tökéletes. egy icipici apró kérésem még lehetne

igaz, hogy a képen nincs rajta, de a lang-ból az a-ra tudsz tenni egy vízszintes csíkot, hogy láng legyen belõle?

Gladiator
szentem a haettenschweiler font volt az, ami meg alapba benne van, mert én tuti nem tettem fel olyat. csak egy kicsit szét van húzva

Gladiator
a köd az majd késõbb lesz, csak azt már after effectsel csinálom.

Gladiator
pont ilyenre😊 egy kis glowot tudsz rádobni?

hozd ki a feheret is belole. Talan a hatterbe is lehetne valami kodszeru akarmi.
talan

Aldaryn
Ah, ez így sokkal frankóbb, mint a full fehér logó! 😊

per aspera ad astra

Ackro
valami ilyesmire gondoltál?

persze nem ezekkel a betûkkel

Ackro
akkor mindkettõt

Gladiator
lángolnia nem kell, köszépen.

melyik betûtípust küldjem el? amivel a lang studio van írva, vagy magát a lángot, mert az is egy betûstílus.

Boba
Hmm hmm... most nézem a videjót😊 Eddíg csak belekukkantottam... szerintem azt is lefogom csekkolni ténylegesen zongorázik-e, vagy csak jár a keze a krapeknak😄

Aldaryn
Köszi a linket, dejó látni, hogy ilyen is van még... Yann Tiersen csodás szerzeményét önmagában is szeretem hallgatni.

per aspera ad astra

Ackro
ez ott van... <#sir>

Ackro
megkaptam a mélt, a betûtipust is elküldhetnéd, mert nincs kedvem átalakítani egy meglévõt, a láng kész van. a kameramozgást megnéztem, majd külön-külön megcsinálom amiket írtál te meg majd szépen összevagdosod premiereben ahogy neked tetszik. lehet, hogy ha lesz idõm teszek hozzá pár részecskét, hogy télleg lángoljon.

Free
Hát nem semmi a cucc L kapták nagyon az érzéstz az biztos a technikára annyira nem is tudtam figyelni L ragadott a képvilág.. meg a hang...

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Köszi, jó ilyet látni manapság!
Ackro
😊

ezt mindenkeppen nezzetek meg, meghato kisfilm

http://thepiano.aidangibbons.com/vids/finallarge.avi
(39 mb)

petesilver
Amint töröltem a nortont, és felrakom a nod-ot, ígérem kipróbálom!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ezt a progit nem ismerem, de a kép alapján, erre az Exclusion-ra gondolnék.
Evogordon
De még a tûzfal is probléma lehet. Ott is bekel állítani.