63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ronin666 #27463 disp. mappal sikerült egy egész jó! -
Ronin666 #27462 nekem sem akar összejönni. De szerintem vagy volt még valami más mapp is, vagy nem bumpal lett csinálva
közel olyat nem tudok. Még Flegos szintűre sem jön össze. -
zenoka #27461 Hali!
Van megint egy nagyon alap kerdesem:
SZoval van egy epulet kivul par fenyforras..elhelyeztem egy camerat az epuleten belul az egyik ablak fele forditva...mindennek olyan szine van mint amilyennek kenne lennie kiveve a plafonnak az tok fekete...barmit csinaltam fele(najo csak szint valtoztattam) de ez igy nagyon nem jo...gondolom ez azert van mert kozvetlen feny nem esik ra s rendernel semilyen kepszamitasi plusz nincs csak egy natur scanline oszt jolvan se raytraced se semmi ilyen ize:) szoval mit lehetne allitani hogy vlaami szine is legyen ne csak fekete..gondolom a material editorba kenne..
please help:) -
Hja, ezért nem értettem én... :) Mert nekem Vray alatt nagyon is durván előjönnek a bumpmap csíkok.
Flego, fasza lett! :) -
Nem pont olyan talan hasonlit ra kicsit:
-
Ez nagyon fasza lett!!
-
nenad #27457 a pilcs anim, megtekintheto itt, (link)
a csova egy masik layeren van es flashbol van controllalva.
copyright szerzok :D -
nenad #27456 na igen, de eppen ez a csalas benne, hogy nem per pixel mintavetelez, hanem nagyobb strip-ekre bontja.
Nezd meg a masik topicot, bump map prblema cimmel.
ez inkabb gyengeseg mint elony. -
Galvanizált fém. A map meg bump map. De gondolom erre rájöttél. Szal, fogd meg a mapot, és renderelj vele VRay alatt ilyen képet, elvileg ezen a bumpmapon kívül más nincs a shaderen. -
nenad #27454 nah, nem az a lenyeg mekkora a kontener, hanem hogy mekkorak a particles-ek.
a hatast ezzel is el lehet erni, sot sztem ugy meg lehet csinalni hogy mind1ikre igaz legyen. De sztem total marhasag. Mert akkor hogyan simul bele a feher hatterbe? szimplan meritsd el egy feher plane-en. Ez minden
aztan a hullamokat meg rarajzolod a TEXT fuggvenyeben, es utana scale es alpha, viszlat -
nenad #27453 most mi ez?
:) -
Ejha... ez durva...
ezt a hatást Ezzel a mappal elérni... igaz, Maxwell, de nekem VRay alatt még full per pixel samplereléssel sem megy. Valakinek ötlete rá? Mert szvsz elég brilliáns megoldás. -
már mind1 ma le kell adni valamit :c)
Marad a jó öreg html :c) -
nem jonnek be a kepek:(
Free: 50cm AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA az brutal nagy ne csodalkozz hogy lassu!! -
4D #27449 Ha ez tényleg ennyire egyszerű lenne....
Amúgy szép rajz. -
Jóvanna:P
-
nenad #27447 mennye ma jatszani! :D
jah, foleg ekkora teruleten (amit lattal kb 1/16 resz volt), "startegizani" kell. Nah de majd csinalok egy ket normal viewt is.. :) -
Élethűbb,nincs az a stratégiai játék filingje:)Bár igy jobban belátni a terepet a tény. -
nenad #27445 koszi,
mi a poen a pespektivbe? :)
kepeket toroltem, beszoltak no public, befejezes elott.
bocsi -
MrGeE #27444 atomjó a logód
-
Pöpec lett!Türelmes ember vagy:)
Perspektiv kép nincs?:P
Iyenkor lenne jó csak a negyedét megcsinálni és bevágni 2db tükröt:)
-
nenad #27442 vaoo, ez baromi jo!!
na, a bazi-projektem kezd format olteni.
Minden geometria, 4perc/frame (kb)
kep1
kep2 -
duurva :D -
MrGeE #27440 ez ütős volt!!!
-
Ezt láttátok már?:)
be kellett volna szurnom:) -
nah azt5 még nem próbáltam
Flego nem volt nagy a Unit Centiben van és így volt a dobozom 1024*768 és 50cm mély
Vagy az már nagynak számít
Egyébként a realFlow ot csak eygszer telepítettem fel de közöm nem volt hozzá pedig ügyes találmány.
Ennek a projektnek is az lett a vége mint az eddigi összes tervemnek amit weblaphoz kitaláltam. megmartad papír skiccen és készítek helyette egy html es lapot :c))) -
Free meg az jutott eszembe hogy glu-nal nem erdemes am nagymeretu dolgokkal dolgozni, nem lehet hogy amit feltoltottel folyadekkal az nagymeretu object volt, ert az baromira belassitja a dolgokat! -
Hat igen nem egy gyors dolog az biztos -
GixEr #27435 Realflow? -
Köszönöm fogjuk rá. feladtam a dolgot mwert nagyon baromi lassan számol.
a lényeg az lett volna hogy egy 3d s menü lett volna belőlle de 1 képkocka minimum 5 perc és ez nem a renderidő hanem a glue3d számolása volt. szóval dobtam a dolgot -
Ahammmm nekem nem jutott volna eszembe rola -
A mi autónk akart lenni:D -
hehe naggyon jo a kocsis kep!
, az arnyekkal igen kellene kezdened valamit, milyen tipus nem vagyok kocsi szakerto, talan ford vagy opel?
-
Free sikerult-e glu-ban megcsinalni amit akartal? -
hm,ez jöbb ötlet mint az enyém:) -
nenad #27428 nem ugy ertettem, egy sima arnyek, max AA az elein.. -
:)
Még nem tuti a képnél hogy hány darab szin lesz rajta,nem mertem egyből milliósra csinálni:) -
nenad #27426 ez a scanline-os arnyekolas akocsi alatt! :D
nem roszz, sztem vedd masmilyenre az arnyekot. -
Köszi!
Lehet látni rajta h milyen tipusu akar lenni? -
MrGeE #27424 COOL a verda