63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
nommy #28225 object deform jol hangzik,lehet nagyon bena vagyok, de en ezt nem talalom maxban.Hol van ez az object deform?
nommy -
nenad #28224 hey, Jo napom van! :)
van ez a lsgardener script ami baro jo kis script, csak eppen nem instanokat csinalt. Szoval ez a script arra valo, hogy egy closed spline-al meghatarozod hogy hova akarsz fakat bokrokat akarmit tenni, kijelolod a fat, meghatarozod mennyire lehetnek kozel egymashoz(!) aztan hajts. Tennap este kinlodtam vele de nem jott ossze es most ihol e. Instancol, scalel, tranformingol.
nagyon hasznos.
A script meleyen tisztelt irojanak engedelyevel :) - Jeff Hannah
LsGardener -
Kösz mindenkinek!:)
Változik,csak lehet h nem olyan látványos:S -
Jó a banner de a napsdzak változás nekem hiányzik :c( -
nekem is nagyon teccik egy darabig lesegettem :) -
jah nagyon faxa :) -
4D #28219 Tök jó a banner. Mesebeli teapotfactory, ahol ha jól látom még a tűzvédelmi előírásokra is figyelnek. -
Kafa az új banner! :-)
-
Nekem is tetszik. Nagyon jó lett így.
Kicsit üres nekem még mindig a jobb oldal, a balhoz képest, de végülis ha olcsó a napi bérlése a szobáknak, akkor kell hely a tömegnek és akkor jogos :) -
marcee #28216 Tök sötét van a szobámban, amóta megvan a redőny azt sem tudom nappal van vagy éjszaka. Viszont itt a melóban a sony tft-én rá sem lehet ismerni a képre, tök jól mutat. Otthon a lépcsőt nem is láttam, annyira sötét volt. Nem értem én azt a rohadt iiyamát.
Banner qrva jó! -
GixEr #28215 egy kis olvasnivalo -
:)
Lehet hogy én csináltam:)
Ameddig inteligensebb nem készül addig...:D -
nenad #28213 nekem nem is jott be csak reloadra,
meg jo hogy megcsinaltad mert nekem total kiment a fejembol :D -
Hejjjjj micsoda fasza kis banner!!! gondoltam hogy valami teapotos dolog lesz.
Husvetra piros teapot dukal:)))))))))
Ki volt az alkoto? Thomas? -
nenad #28211 lehet sok feny jon a monitorod mogul :) -
Kössz a helpet :) -
marcee #28209 Ezekszerint csak szerintem túl sötét újra? Vagy csak az iiyama vm454 játszik velem ilyenkor? Na majd megnézem más monitorom is! -
object deform:) -
Na így nekem is jobban tetszik! :)
Esetleg továbbra is kötekednék az oszlop-boltív köveinek találkozásával.. :P -
nommy #28206 Reactor nelkul nem lehetne vhogy? -
Ronin666 #28205 Én a reactor cloth cuccával próbálnám meg. Viszont azzal el kell szerintem szöszmötölni kicsit, mire olyan lesz mint amilyenre te akarod. -
nommy #28204 Hello. Azt szeretnem, hogy egy lap alatt elhuzok egy gombot, akkor a lap kidudorodjon. Szoval deformalodjon a gomre. Ezt hogy is lehetne? -
Hajjaj, tényleg jobb. :) Gratula, egész tetszetős lett a végére. -
nenad #28202 nekem sokkal jobban bejon, a feny sokkal jobban el. -
Ronin666 #28201 Végleges (remélem) verzió. Várom a kritikákat azért :)
Nenad: A bevilágítás így már tetszik? (már nem homogén) vagy még mindig másképp kéne?
-
Vagy jobb klikk az ojjektumra/properties/display as box,vagy még azzal is tudsz gyorsitani ha a view menűben bekapcsolod az adaptive degradation-t. Vagy mindenre boundingbox. -
Már feltettem ezt a kérdést de felteszem megint mert nem tok ezmiatt haladni :)
Van egy fa ami televan 3d-s levelekkel és nagyon lefogja a gépet és az lenne a kérdésem hogy azt hogyan lehet megcsinálni hogy a munka asztalon ne lássam, ne jelenítse meg a leveleket csak a renderelt képen. Mert amikor betöltöm a fát tölt egy ideig és aztán írja a winfos hogy kevés a memóri. -
A kocsihoz már megtaláltam az ideális környezetet, de pár dologban tanács kellene:
Gomolygó ködszerűséget részecskerendszerrel oldjam meg, vagy van rá egy jobb megoldás?
Fűre megpróbálom a vray fur-t, de lehet randomabb növényzet kellene. 2-3 növényfélével. Erre is tudnátok javasolni valamit? :)
Előre is thx. -
nenad #28197 privat -
nenad #28196 fel ora mulva, meg dogozom valami mason.. -
k nekem nagyon nagy segítség ez is köcce(: -
nenad #28194 felveszem videora kesobb.. -
Ha lenne 8am de örülnék neki...:D -
nenad #28192 max8am van..
haz az jo akkor oke..
-
énis megkérdem: mi ez az új neve a topicnak? Audiofil?? wtf? -
Na mindegy... képtelen vagyok ezt összehozni. Nem értem ezt a vackot, nem is akarom. Belefájdult a fejem. Hagyom a francba az egészet. -
csakhogy az én esetemben a chamfer végig constans distanceel ment, mert elve így hozta a tervrajzon lévő formákat. -
Az a izé h nemigen értem amit leírtál.. essetleg vmi mentésedet eltudnád nekem küldeni mert abból boldogulnék..:D v túl sokat kérek..?:DD bocsi kicsit non láma vok:D -
Hát igen a fogalmazásom kicsit....:D
De igen az átlátszóság a baj mert úgy csinálnám a filmem h van 1 tájkép és arra dolgoznám bele a 3dmaxos dolgaimat.. és ezért kéne ez a matte shadow -
nenad #28186 eleg pongyolan fogalmazol ;)
nem az atlatszosaggal van gond?
ha igen akkor a mattenel allitsd be az is hogy affect alpha, es -1 az alphanak
a masik dolog, a materilanak nem kell matte shadownak lennie! Az nem megy vrayel! tehat a material a sima material ami egyebkent lenne, a matte shadow opcio majd megodlja a tobbit.