63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nommy
    object deform jol hangzik,lehet nagyon bena vagyok, de en ezt nem talalom maxban.Hol van ez az object deform?
    nommy
  • nenad
    hey, Jo napom van! :)

van ez a lsgardener script ami baro jo kis script, csak eppen nem instanokat csinalt. Szoval ez a script arra valo, hogy egy closed spline-al meghatarozod hogy hova akarsz fakat bokrokat akarmit tenni, kijelolod a fat, meghatarozod mennyire lehetnek kozel egymashoz(!) aztan hajts. Tennap este kinlodtam vele de nem jott ossze es most ihol e. Instancol, scalel, tranformingol.
    nagyon hasznos.

A script meleyen tisztelt irojanak engedelyevel :) - Jeff Hannah

LsGardener
  • ThomasGins
    Kösz mindenkinek!:)
    Változik,csak lehet h nem olyan látványos:S
  • Free
    Jó a banner de a napsdzak változás nekem hiányzik :c(
  • Atika :o)
    nekem is nagyon teccik egy darabig lesegettem :)
  • Evogordon
    jah nagyon faxa :)
  • 4D
    Tök jó a banner. Mesebeli teapotfactory, ahol ha jól látom még a tűzvédelmi előírásokra is figyelnek.
  • piktor
    Kafa az új banner! :-)
  • oryon
    Nekem is tetszik. Nagyon jó lett így.
    Kicsit üres nekem még mindig a jobb oldal, a balhoz képest, de végülis ha olcsó a napi bérlése a szobáknak, akkor kell hely a tömegnek és akkor jogos :)
  • marcee
    Tök sötét van a szobámban, amóta megvan a redőny azt sem tudom nappal van vagy éjszaka. Viszont itt a melóban a sony tft-én rá sem lehet ismerni a képre, tök jól mutat. Otthon a lépcsőt nem is láttam, annyira sötét volt. Nem értem én azt a rohadt iiyamát.
    Banner qrva jó!
  • GixEr
    egy kis olvasnivalo
  • ThomasGins
    :)
    Lehet hogy én csináltam:)
    Ameddig inteligensebb nem készül addig...:D
  • nenad
    nekem nem is jott be csak reloadra,
    meg jo hogy megcsinaltad mert nekem total kiment a fejembol :D
  • fle go
    Hejjjjj micsoda fasza kis banner!!! gondoltam hogy valami teapotos dolog lesz.
    Husvetra piros teapot dukal:)))))))))
    Ki volt az alkoto? Thomas?
  • nenad
    lehet sok feny jon a monitorod mogul :)
  • Evogordon
    Kössz a helpet :)
  • marcee
    Ezekszerint csak szerintem túl sötét újra? Vagy csak az iiyama vm454 játszik velem ilyenkor? Na majd megnézem más monitorom is!
  • ThomasGins
    object deform:)
  • Malakai
    Na így nekem is jobban tetszik! :)
    Esetleg továbbra is kötekednék az oszlop-boltív köveinek találkozásával.. :P
  • nommy
    Reactor nelkul nem lehetne vhogy?
  • Ronin666
    Én a reactor cloth cuccával próbálnám meg. Viszont azzal el kell szerintem szöszmötölni kicsit, mire olyan lesz mint amilyenre te akarod.
  • nommy
    Hello. Azt szeretnem, hogy egy lap alatt elhuzok egy gombot, akkor a lap kidudorodjon. Szoval deformalodjon a gomre. Ezt hogy is lehetne?
  • Aldaryn
    Hajjaj, tényleg jobb. :) Gratula, egész tetszetős lett a végére.
  • nenad
    nekem sokkal jobban bejon, a feny sokkal jobban el.
  • Ronin666
    Végleges (remélem) verzió. Várom a kritikákat azért :)
    Nenad: A bevilágítás így már tetszik? (már nem homogén) vagy még mindig másképp kéne?

• ThomasGins
    Vagy jobb klikk az ojjektumra/properties/display as box,vagy még azzal is tudsz gyorsitani ha a view menűben bekapcsolod az adaptive degradation-t. Vagy mindenre boundingbox.
  • Evogordon
    Már feltettem ezt a kérdést de felteszem megint mert nem tok ezmiatt haladni :)

Van egy fa ami televan 3d-s levelekkel és nagyon lefogja a gépet és az lenne a kérdésem hogy azt hogyan lehet megcsinálni hogy a munka asztalon ne lássam, ne jelenítse meg a leveleket csak a renderelt képen. Mert amikor betöltöm a fát tölt egy ideig és aztán írja a winfos hogy kevés a memóri.
  • oryon
    A kocsihoz már megtaláltam az ideális környezetet, de pár dologban tanács kellene:
    Gomolygó ködszerűséget részecskerendszerrel oldjam meg, vagy van rá egy jobb megoldás?
    Fűre megpróbálom a vray fur-t, de lehet randomabb növényzet kellene. 2-3 növényfélével. Erre is tudnátok javasolni valamit? :)

Előre is thx.
  • nenad
    privat
  • nenad
    fel ora mulva, meg dogozom valami mason..
  • Pitbull90
    k nekem nagyon nagy segítség ez is köcce(:
  • nenad
    felveszem videora kesobb..
  • Pitbull90
    Ha lenne 8am de örülnék neki...:D
  • nenad
    max8am van..
    haz az jo akkor oke..
  • scorpeeon
    énis megkérdem: mi ez az új neve a topicnak? Audiofil?? wtf?
  • Aldaryn
    Na mindegy... képtelen vagyok ezt összehozni. Nem értem ezt a vackot, nem is akarom. Belefájdult a fejem. Hagyom a francba az egészet.
  • Aldaryn
    csakhogy az én esetemben a chamfer végig constans distanceel ment, mert elve így hozta a tervrajzon lévő formákat.
  • Pitbull90
    Az a izé h nemigen értem amit leírtál.. essetleg vmi mentésedet eltudnád nekem küldeni mert abból boldogulnék..:D v túl sokat kérek..?:DD bocsi kicsit non láma vok:D
  • Pitbull90
    Hát igen a fogalmazásom kicsit....:D

De igen az átlátszóság a baj mert úgy csinálnám a filmem h van 1 tájkép és arra dolgoznám bele a 3dmaxos dolgaimat.. és ezért kéne ez a matte shadow
  • nenad
    eleg pongyolan fogalmazol ;)

nem az atlatszosaggal van gond?
    ha igen akkor a mattenel allitsd be az is hogy affect alpha, es -1 az alphanak

a masik dolog, a materilanak nem kell matte shadownak lennie! Az nem megy vrayel! tehat a material a sima material ami egyebkent lenne, a matte shadow opcio majd megodlja a tobbit.