63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #28265 egesz jol neznek ki!
Koszi! -
4D #28264 Szívesen, de nekem is a "german connection"-om adta a fülest.
Majd érdekelne a próba. -
4D #28263
Meglepően jó ingyenes modellek, ha szorít az idő:
http://www.model-wave.com/page.cgi?page=html/freedata.html
http://www.archibit.net/modelli3d.htm -
Megjavult, DElete please! -
OFF
Nálatok is eltunt a kedvencek listája az Föoldalrol?
Hogyan lehet visszahozni?
ON -
bencsab #28260 El tudnám viselni látványban, ha a banneren megmozdulna a gyár ;) -
nommy #28259
nem nagy dolog, ezek a nyilak mozognak, mutatjak az aramlo levego utjat, es elszinezodnek a szukulo resznel. Ehhez hasznaltam az environ mappingot. -
nenad #28258 az eredmenyt majd mutasd meg, kivacsni vagyok :) -
nommy #28257 Na, tok egyszeruen megoldottam, environ mappingot hasznaltam.
Koszonom a valaszokat
nommy -
nommy #28256 Azt tudom, hogy animalhato csak sok-sok objekt egymas utan jon, tehat mindegyiknek idoben maskor kell valtoztatni a szinet, tehat mindegyikre kulon anyagot kene tennem, na ezt akarom vhogy elkerulni. -
nenad #28255 a material parameterit animalhatod.. -
Szerintem nem.
Én úgy oldanám meg, hogy egy blend módosítót tennék rá és a két anyag/szín határát egy mappal kezelném... ez ugyan kicsit szöszölős, de így akármilyen átmeneted lehet. Esetleg ha e textúrának az offsetjét egy dummy-hoz kötöd, akkor egyszerűbben állítható. De ennél úgyis mondanak majd jobbat :) -
WOW, épp egy ilyet kerestem :)
Holnap ki is próbálom, köszi szépen :) -
nommy #28252 Hali!Ujabb kerdesem van. Szeretnek egy objektet atszinezni ugy, hogy mozog es mikor eler egy poziciot ott szinezodjon at. szoval olyasmi kene mint az uwmap csak jo volna, ha nem mozogna a testtel, es, ha a test arra a teruletre er ahol az uwmap gizmoja van, atszinezodjon. Szoval van ilyesmi? Remelem nem baromsag amit kerdezek.
Noe -
4D #28251 Mappa, holnap próbáld -
nenad #28250 najo, akkor ez elfelejtve, kamu eamilel nem mukodik. -
4D #28249 1xűbb, az orig link, mert onnan 4-5 perc és lejön, a share meg 29 perc.
A linken csak-klikk-Beispiel anfordern.
Ott egy mailt adj, majd melette, az anfordern-re klikk, azt azonnal jön a kód.
Ez még mindig +1 perc, nem 29. -
nenad #28248 erdekes lenne kitalalni hogy altalanos celra, milyen vraysun/vraysky beallitasok jok. :D
otlet?
-
nenad #28247 ha leszedted fellokhetned rapidsharre, es akkor nem kell feleslegesen spammelni. -
4D #28246 Itt
360 HDR
Ingyen le lehet szedni egy egész combos 33MB!-os igen jó körpanorámás HDR-képet.
Csak egy mailt kérnek aztán küldik a kódot. -
4D #28245 Egy kép, amin mozog a másik?
Hát tedd be a háttérbe, amin mozogna a másik, csinálsz egy szembe kamerát, egy Plane ra ráteszed ami mozogna, majd animate gomba, és úgy mozgatod, ahogy jól esik. Bár nem tudom erre gondolsz e. -
O egyik JPG legyen a hatter a masik JPG meg mozog rajta egy palyan -
Hogy érted? háttérbe akarod rakni? -
HEloka hogyan tudok JPG formatumu kepeket berakni maxba ugy hogy utana animaciot tudjak vele csinalni koszike a segitseget
-
Kis vray tutorial ...
url -
Ronin666 #28240 gogleban keress rá a beton angol megfelelőjére. Valami hasonló képet kicsit kezelgess PSben és szerintem jó is lesz. Ez a textúra kb. úgy néz ki, mint ha szürke alapszínre egy tömérdek zajt dobnám. -
jóú az új banner, grat! -
Hi ilyen beton falra texturat mint a kepen van honnan tudnak letolteni? -
nenad #28237 http://www.sg.hu/cikkek/43872/egyre_tobb_informatikust_fenyeget_a_kieges -
nenad #28236 miert van ez a csomo sordobas a postjaim utan? -
nenad #28235 az oke, de a clone and align nem fogja neked szepen szetszorni a feluletre a cuccokat, mint az Lsgardener, - es a vegcelom - hogy egy scriptbe teszek mindent..
es ez csupan veletlen hogy mukodik, mivel a vrayproxy rotation controllere el van cseszve.
jelolj ki egy proxyt , tedd a pivoto kozepre aztan futtasd ezt.
$.rotation = (quat 0 0 0 33)
aztan kereds meg a viwportban a proxyt...
az hogy mukodkik a clone and align annak a szerencsenek tudhato be, hogy a pozicionalas a rotacio utan van. Egyebkent szanaszet szall a vilagba.
EGyebkent amikor ezt lattam eszembe se juttott hogy massal is mukodik.
De mind1, mint mondtam a vegere egybe akarom rakni oket es ahhoz meg kell ez.
-
bencsab #28234 Kedves Nenad!
A max rendelkezik gyárilag egy pont ugyanígy működő tool-al.
Tools/Clone and Align
:D
-
10ig dolgoznak:D
potgyár
Kicsit nagyobb felbontásban,de lópolyban:) -
nenad #28232 vazze, Thomas, az eccakazok sotetben dolgoznak? mondjuk kint meg relative vilagos van.. -
nenad #28231 a proxyt automatice bounding boxra teszi...
nehogy max viewport megszakadjon.. ;) -
nenad #28230 atlottem az instant replacet (instance replacer) hogy mukodjon vray proxyval is.
ls gardenerr-el boxokat, vagy akar valami egyszerubbet, pl egy poly, :) kiosztasz, aztan ezzel a scriptel pedig kicserled vrayproxyra. (amit lecserelsz az deleted)
ha tobb idom lesz valamikor akkor megirom az LSgradenerbe, de az komplikaltabb.
addig ketlepcsos mulatsag.
Undo van, ha valami gond lenne :D (agyonteszteltem, szaz boxot, egy villanas alatt kicserelt highpoly proxy instance-ra)
ja igen a rotacio, scale, teteszetesen atveszik a proxik.. :)
instanant replace -
nommy #28229 Volume select pont olyan ami kell, Koszi!!!!Kiprobalom a plugint is!
koszi -
nenad #28228 van meg egy problema, nem mukodik vray proxyval..
mostanara megtalaltam hogy a vrayproxy rotation controllevel van valami problema. A scale, es a position jol mukodik, de a rotation-t nem a pivotbol hanem valami random poziciobol csinalja.
ez nem a script hibaja, hanem a proxy-e. Egyenlore nem nagyon van gozom rola hogyan lehet megoldani.. -
Ügyes script! -
Ech,plugin az object deform,csak azt hittem hogy mégse:)
Inen letöltheted.
link
Pugin nélül meg egyszer KisQbi mondta meg a frankot #25464.
Persze ha ezt keresed:)