3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Íme az én izzókörtém.

Free
mégse mert az alját meg berántja mint atom ...

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
hehe ha a subdivison surfacenél dobok rá egy NURBS Subdivet egy material Seperated el akkor már majdnem jó is .c))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

orulok 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Teccõdõs kép!😊

\"So always look on the bright side of death\"

Free
nah egy kéréds.
van egy tök átlagos Cylinderem Heigh segment 3db
hogy az anyjába csinálom meg azt ha ezt ügye convertálom polyba hogy azok a szemét polik ne minden irányba smoth oljanak csak a kõrív irányába???

Free
megadjam a hozzásférési kódokat ?? :c))

(/me El van havazva mint állat)

Aldaryn
Frankó képek születnek itt. 😊 Össze kellene majd gyûjteni õket egy galériába.
Van egy www.3dsmax.hu domainünk, nem? Ott lehetne hostolni a galériát...

per aspera ad astra

Evogordon
Én is azon goldolkoztam de az nem edison féle izzószálas.

Gladiator
csináljatok olyan takarékos égõt, vagy mit. tudjátok, azt a fehér és ilyen hosszúkás😊

(/me nem villanyszerelõ)

na itt van az en finalom. Nincs tobb idom ra. Doft kitanaulmanyozni kesz tudomany 😄
rendertime 6:40
ps ben meg lett piszkalva egy kicsit az exposure.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Bevallom, nekem eddig ez tetszik a legjobban. 😊

per aspera ad astra

Aldaryn
Jaj... ilyen akkusztikai rémálomba ne rakd bele ezeket a szép modelleket. 😊 Szép nagy teret neki, spéci falburkolatokkal, aki ilyen árban lévõ cuccot vásárol, annak általában az már minimum, hogy külön zenehallgatásra kialakított helyiségben helyezi el õket.

per aspera ad astra

oryon
Tudom 😊
Nah mind1, csak egy ötlet volt 😊

Oryon

FRenkie
De nem úgy van.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

oryon
Hm...ha a belsõ szál maradna így, és a burkolat meg éles, akkor nagyon ütõs mozgás-pillanatfelvétel lenne.

Oryon

de erdekes lett.
Egyebkent en is ezt tervezem egy dofos verziot a vegere.

FRenkie
Készítettem egy képet doffal, bár olyan inkább, mintha rezegne, és MB lenne rajta :\

FRenkie
Igen, ez úgy néz ki, mint egy 21. századi kínzó szoba 😊

HI!
+szereztem azt az ornatrix plugint. hát sokkal jobb mint a shag-hair. szerintem. csak 1 bibi vna vele; demo verzió:-(. Estleg ha tud vki vmi linket ajanlani free valtozathoz +köszönném. Jó lenne nagyon, mivel a vray fur nem igazan jön be nekem. meg lassu is.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Boba
Szépen alakul, de remélem jó nagy szoba lesz mellé, ez 30 négyzetméter alatt szétbúgja magát 😊

hany poly is ez eddig? 😊

hello, sztem karold fel magad es kedj el tutorialokat olvasni. Az sosem arthat.

Ezt most csak úgy, hogy megnézzem a modelleket korrekt fényben. Tudom izzót vártatok, de azt majd legközelebb 😊.

Nos az a helyzet hogy én kezdõ vagyok és az alapfok nagyjából megvan de elakadtam. Nagyon nem találok már olyan anyagot amiket ha megcsinálok akkor az elsõ saját modellemet is megcsinálhatom. Ezért szeretnék megkérni valakit hogy "vegyen a szárnya alá" és tanítgasson egy kicsit. Tudom, hogy ehez senkinek sincs kedve de azért hátha akad valaki<#vigyor3>
grizzly21
akkor vlaami materiallal lehet "üvegezni" ? hogyan?

Dichter
Okézs, akkor így csinálom, de most pihentetem 1 napig. meg egyébként is, csinált egy olyat a max, hogy kikevertem egy fasza kis üveg materialt, és 2-3 render után, elvesztette az átlátszóságát. Pedig hozzá sem nyúltam.

grizzly21
van egy tárgyam. hogyan varázsolom üveggé?

Evogordon
Majd holnap már én is beteszem a izzókörtémet 😊

FRenkie
Szerintem a vray light material miatt van, próbáld meg inkább egy vray lighttal sphere módban, annak elég lesz 10-20 multiplier.

FRenkie
én nem nurbsel csinálnám, hanem sima editable spline-nal, létrehozol egy spline-t, és átalakítod editable spline-ná, utána a pontjait szvsz alakítsd bezierekké, így könnyen elérheted a kívánt formát, és utána ráadod a lathe módosítót.

ThomasGins
VrayLightMtl 500Multin😊
Tudom nem szép,de csak a fények miatt csináltam,ami szintén nem szép, nem birtam leszedni a foltokat róla😞

grizzly21
értem köszi frenki és orion. viszont hol találom ezt a Revolve/lathe parancsot, és mit jelent pontosan az hogy Nurbs /CV ?

De, ez az 😊
allat jo,
egyenlore itt tartok, semmi styleizalas. Holnap megcsinalom a materialt, aztan kitalalok vmi erdekesebb kornyezetet neki.

Aldaryn
Unatkoztam... :

per aspera ad astra

FRenkie
Csak nem ilyen volt az eredeti izzó?

Aldaryn
Frankó! De nem linkelni, hanem beszúrni!

per aspera ad astra

akkor en is beszallok egy felesleges renderrel:edison001
edison002
A szines nekem nem tetszik, meg a renderido is keves volt (Maxwell)
FRenkie
A legegyszerûbb, ha egy lapos aljú gömbbe helyezed el a cuccokat, akkor szép lesz az árnyék, és a háttér se lesz tök homogén, csak akkor a nagy gömbek nem szabad árnyékot vetnie.

Dichter
Na akkor egy láma kérdés. Kész a modell. textúrák, meg minden. De mibe helyezzem el? Az mondjuk ok, hogy rakok alá egy plane-t, de a többi?
Pl Aldaryn, ezt hogy csináltad? Mi a háttér? Ja, van VRayem.

FRenkie
cool, elegáns, noir 😊

Aldaryn
Beszállok én is pár 25W-os halogénnel...

per aspera ad astra

Kész az elsõ kép az erõsítõrõl. A modell végleges, de a textúrák még nem. Van még olyan hely, ahol textúra sincs a modellen. Viszont lassan a hajamat tépem, hogy nem tudok egy normálisan bevilágított kis egyszerû scane-t csinálni, ahol a modellek részletsen és szépen mutatnak. Ráadásul a render options is lehet hogy rossz.

Nincs akar valaki megszánni egy normális beállítású scane-el, ahová átmergelhetem a cuccokat hogy normális render is köszülhessen végre. Ha valaki úgy dönt, hogy segít egy szerencsétlenen, akkor kérem dobjon egy mailt a scane-el az [email protected] címre. thx 😊

És az elsõ BETA kép:
ThomasGins
Igen,és nem baj ha csilingel is😊
Nem lustaságbol,csak elegem lett h nem megy😞

rossz scenet valasztottal 😉
ez a kep eppen akar sima raytracingel is keszulhetett volna, anno maxos scanlinal csinaltak ilyeneket. Szoval en siman raneztem es azt gondoltam egy szep eredeti render! 😊

Malakai
Vmi "Make it cool!" lusta-plugint? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

oryon
Köszi 😊

Így érthetõbb, szerintem is.
Nem tudok magyarázni (se) 😞

Oryon

ThomasGins
Egy vulkánnal bajlódok pár napja,nem tudtok valami füstölgõs tûzhûnyós plugint? Particles dolgok jók lennének de nem tudom élethûre texturázni.

FRenkie
Magyarul lerajzolod a búra keresztmetszetének a felét, amelyet hosszanti tengelye körül 360 fokkal körbeforgatsz, így kapsz 1 forgástestet egy vonalból.