63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
jujj
-
MrGeE #28424
-
NFR:)
-
4D #28422 Poser. Magányos joungstereknek hormontúltengés esetére... -
GixEr linkelte egyszer...
makehuman
Elég süti sztem. -
johnny1030 #28420 Áruljátok el csaj alakot honnan lehet letölteni? -
GixEr #28419 Nyert, a refraction elfogyott :) keves volt az alap 5. -
nenad #28418 elerted a max refraction depth-et?
allitsd at nagyobbra, az exit color vray freeben fekete volt, sztem az lesz az. -
GixEr #28417 Valakinek valami tipp:
Max4, vrayfree, refractionban vraymap, es ha tobb feluleten keresztul nezek fekete az anyag es nem atlatszo. Lampanal beallitottam a transparent shadow-t es a fog multiplier 0, megis... -
Sima noise map,meg jó nagy tile. És sok sz*rakodás a fekete fehérrel:)
Al, melyikből?:) -
Ebból baromi jó kis modern asztali dísz lenne. :) Ugye tudod? -
Ha nem hadititok, a csapágyak matériája érdekelne. Leginkább a külső és belső "gyűrűk" oldalain a megmunkálási nyomok. -
Igen,kicsit átdolgoztam. Csak akkor még nem volt GI a világon:) -
4D #28412 Ez a kockacsapágy, az oldaladon is feltűnik ha jól emléxem ugye? -
Akkor egy kis NFR:)
csapagy:)
-
Nah,megtértem.:) Egy hét net nélkül,adtatok olvasnivalót:) -
Polyhaj. Hair & Fur nagyon gépigényes :S
-
Probáld meg, csak a szemgolyó ambidentjét emelni + glow effekt így nem lesz megvilágítva az arc -
hm.. ha jól megnézed látszik más is.. 1ébként.. megvilágítottam a szemét is.. de nem mutatott vmi jól.. legalábbis nekem nem tetszett.... de a lényege h z arca ne látszódjon.. hanem árnyék takarja ezért is ilyen a megvilágítása.. -
Szerintem óriásit dobna rajta ha világtana a szeme :D
Jelenleg csak az orra látszik, erről nehéz lenne véleményt formálni. -
Kicsit még este próbálkoztam a hátérrel.., de feladom, mer nem sokra mentem vele..:((( az emberrel annál inkább kicsit lehet h még mindig sötét de ez direkt ilyen, adja a hangulatot..:D inkább ahhoz mondhatnátok kis véleményt..:D
-
De, Miselvájd videóról van modellezve
-
Ha én 1x ilyet tok majd csinálni! Amúgy nem lóg kicsit a csöcse? :) -
Prána rulz. Chilis napsugár példul egész jó. A csillagfény kicsit fűszeresen meghajt. :( -
Fisch #28401
-
jah ezéert kapom mindig a fejemjhez hogy lusta vagyok meg hogy túl sok mindennel foglalkozom , és nemártana legalább egy dologra rákoncentrálni. de mit tegyek ha minden érdekel ? :c)))) Én máár csak ilyen maradok :c)
-
ON:
OFF -
Fisch #28398 

nem semmi mókus vagy...
-
ilyen halandó dolgokkal nem foglalkozom :c) Táplál a napsugár meg az elszántság :c) -
Enni, inni, aludni, sz@rni, mikor szoksz? :D -
OFF:
nem elfelejteni, hogy lakásfelújítok egyedűl, 2 cégnél vagyok rendszergazda melette a szerverrel is szarakodok. közben készítem az új szervert. közben hálózatokat építek, Látványterveket készítek, grafikai munkákat és logókat tervezek különböző cégeknek,és melette tanulok is. szóval örülök ha ezzel kész leszek. Jah és nem elfelejteni, hogy mindig minden emberke itt a környéken is megtalál ha valami gondja van . -
Fisch #28394 OFF: 2-3 hónap? 1 weboldalra? nem semmi! :D -
nenad #28393 ez nagyon poen,
http://www.richardrosenman.com/gallery/photo/movies/jamba_h640.mov -
Holnap Délután? amúgy meg hónapok :c) van rá egy 2 3 hónapom -
Fisch #28391 hetek vagy hónapok választanak el a befejezéstől? :D
off: mikor menjek ki a gépezetért? -
Előre bocsánatot kérek, de két éve gyomorrontást, most meg elmebajt kaptam a húsvéti sonkától.
+18
Lusta voltam a simclothtal órákig vesződni, míg egy nekem tetsző eredményt ad.Így ez maradt. -
4D #28389 Az a húsvéti bor... -
Lehet hogy ezér kifogtok vágni, de lehet olyat csinálni hogy nekem van egy kira HUMMER H2-sem az UNDERGROUNDba és azt megcsinálni a San Andreashoz? És ha meglehet megcsinálná valaki? Nem vágom ezt a témát ezért nem kell a fejem leszedni! -
nenad #28387 a betuk nincsenek rajta a tablan!! :D -
4D #28386 Miért ne?
Egy kis NFR ezügyben
Tehén