3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ackro, normálisan válaszoltam. Ha arra hogy uv-ból modell legyen milyen "más megoldás" létezne szerinted? Konkrét kérdés volt, ennél konkrétabb nem is lehetne.
De itt egy másik, egy objektbõl kiszedek egy face-t, úgy hogy az önálló objekt lesz, hogy fordítom síkba, az aligne to view az nem jó az csak össze scalezi, tehát torzul. Vagy esetleg ha a pivotot a normálhoz tudnám igazítani akkor lehetne egyenesbe forgatni.
Sadist
o_O ótót akartál modellezni GTA-ba?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nem gondoltam volna.. 😉
Ackro
ha egyébként normálisan válaszoltál volna Gixer kérdésére, lehet, hogy tudtunk volna más megoldást mondani a problémádra.

nem animaciora azt erdemes hasznalni.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

elmeletileg tartalmazza az osszes vertexet az uvw map, azonban a poziciojukat nemtom hogyan tarolja le, talan kell az eredeti es az uvw is vagy lehet valamilyen viszonyszammal adja meg a helyzetet az adott vertexhez kepest.
azt viszont nem ertem mi szukseg lehet erre.. csak tippelni merek, de azt inkabb nem irom.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Ackro
nem, legfeljebb ha splineokkal körberajzolod (az unwrapUVW-ben található kiterítést)

FRenkie
http://kepfeltoltes.hu/050722/catmull.jpg
Tesztelgetm AA filtereket, ez az élesítõ catmull jön be a legjobban.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

es mit akarsz megcsinalni?
en meg ilyenrol nem hallottam, de ettol meg letezhet.

video memoria

FRenkie
Ez aztán BUG 😊

arra, hogy megcsináljam amit akarok.
Az mire lenne jo?
Hi All!
Lehet valahogy az uv-t meshé konvertálni?
szep a fa, perem a szovethez, vagy sullyesztve talalni a peremet, azt tenyleg dobhat rajta.

Free
Jól néz ki .. Engem csak az az egy dolog zavar, hogy a szövetnek a hangfal elejénél nagyon éles az éle.. na ezt jól megaszontam ... szóval a textúra az nekem tetszik de így hogy éle van neki és nem olyan kicsit legkerekített

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

FRenkie

fogadjuk van egy ilyen keped! 😄

youth
Project: viz(alatt)i teapotok élete (national geographic felvételeit nem lehet felhasználni!!)

Youth

Free
Az új project .. asztal és szé együtt.. kitételek max 3 lába lehet mindennek .. sehol nem lehet rajta derékszög és egyenes rész a felületét kivéve :c))) na milyen ötlet????

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Mayer
Emberek valaki küldene nekem egy jó kis Vrayes car paint shadert? Egy szépet. köszi 😊

www.gaborhertelendy.com

Sadist
Csináljatok nekem Porsche 911 Turbokat, ilyet ni:

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kell egy projekt, valaki talaljon ki valamit.

Mi ez a nagy pangás?Mindenki betépett és Lszállt?
vagy ne magam- indulJAKK?<#bee1>

ezen jot rohogtem, ezek betegek:
Renderotica
Free
Rákaptam a materialozásra :c) tökre semmi a kép de nekem most nagyon tetszik :c)))

A Cseh nemzeti ital!!! Proszim!!!!

Aldaryn
Hehe...

per aspera ad astra

googléztem ,plazmahûtés szöveggel, erre 1találat(2)csak nem Aldaryn postolásh 8)))<#wow1>

ja 😊

ior-el is jatsz akkor el, es akkor kevesbe lesz/lehet foltos.

ThomasGins
Kéne má egy project...😊

\"So always look on the bright side of death\"

FRenkie
Jajj, dehogyis fallikus! Inkább kalmár akkor vagy parazita 😊 Amúgy caustic elemzésre modelleztem anno, és most kicsit eljátszadoztam az interpolált refrakcióval.

Malakai
Terelitek a témát... 😄 Akkor meg úgy kell kiírni, hogy help menü-ben reference és tutorial részleg! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ThomasGins
F1-rõl forma 1re asszociálnának és azt hinnék autó modellezés folyik itt😊
Hmm, Jan Becher,fincsi itóka is az😊

\"So always look on the bright side of death\"

ez vmi pia igaz?

Az én legjobb haverom a Becherovka....de azt hiába nyomtam......

talan ki kene tenni a bannere is a felhasznalo egyik legjobb haverja az F1, ha ugysem talalod/erted akkor utana kerdezz.
😊

Köszi! Haza megyek és olyat nyomok.......😊

tartalmaz. nyomj f1 et es keress ra.

Egy kezdõ kérdés: A Max7-es alapban nem tartalmaz csont alapú animációt? Ha mégis, akkor hol tudok benne csontvázat építeni?

repvez
THX!
Jo ez a honlap van minden rajt ami hasznos lehet.
Te is tudsz!! itt egy link par hozzaszolassal lejjebb Sonajk prezentalasaban: #20383. hozzaszolas. Ott keresd baloldalom a max-ot es azon belul a "character modeling" vagy az "animation" menuben.

hogy ne kelljen scrollozni
repvez
Tud valaki egy olyan csontozásos tutort ami nagyon szájbarágosan sok képpel ilusztrálva mutat mindent.Egy kézfejet szeretnék becsontozni és animálni,de még sose csináltam ilyet.
THX!
Jól néz ki!!
Remélem nem valamelyik leletedbõl merítetted a témát....😊

Nagyon ott van 😄
hehe rögtön ez ugrott be!
KalmárÚr

oryon
Olyan mintha egy bödönbõl négy kígyó bújna ki a fényre 😊
Érdekes, de szép 😊

Oryon

Aldaryn
NapiFeleslegesRender... 😊

Szerintem erõsen fallikus. Vagy csak sok zöldséget ettem ma? Na mindegy... érdekes. Kellemes gradiensek.

per aspera ad astra

mijaz a NFR, egyebkent mi ez a szurrelalista-expresszionista bigyo? 😊)

Mayer
Heh. Szar is az ha az ember szemüregének bellsõ falára rácuppan egy mini polipka 😄.

www.gaborhertelendy.com