3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
displaceles teszt.

az egy plane...
😊
ignore back side vagy mi, felul van, amikor kivalasztod vmelyik subobject levelt alatta egy kicsit.
Van egy dobozom aminek nincs magassága = 0 és ez a doboz editmesh-el megvan formázva és ennek a lapos doboznak az alját editmeh-el kiakarom törölni szóval olyan legyen mint egy plane. De ez a lapos doboz nagyon sok políból áll szóval ha kiakarom törölni az alját akkor külön kell a poligonokat kijelölni hogy a tetejét ne jelölje ki csak az alját, mert ha kihúzom az égész alját editmesh-poligonnal akkor a tetejét is kijelöli. Van valami megoldás hogy csak azt a felületet jelölje ki amit ép látok? Hogy ne üssön át a másik oldalra is.
A tükrözõdés még elég vad rajta 😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Vagy volt egy masik a "WorldCreationTool" ennek is videopost kapcsolata volt.
Vue
És ezt akarom animálni és ott írja hogy tegyünk le egy vektort. De mivel én nem shag fur & hair plug-in-t használok nincsen ott vektor ahol a tutorial írja mert a plugin-hoz van a vektor. És az a kérdésem hogy nincs e máshol ilyen vektor ami megfelel a célnak?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ha gondolod finomitsd a mozgast, pl a masik kez is mozoghatna tobbet.
Kicsit belekóstoltam a karakter animálás világába! <#vigyor2>#vigyor2>
Nyíl 😊
a Disco-ba... 😄
Kíváncsi vagyok tetszik-e, mert ha nem... <#boxer>#boxer> (ez az elsõ animálásom)
Bye! <#wave>#wave>
Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com
ha beindul a projekt, majd nekiállok újra, csak az a baj, hogy ez a tûz-projekt igazából mozgás közben látható
az alap, vagy háttér vagy minek mondjam egy sima kis szar poly test, arra van ráhúzva egy fotó, meg abból csináltam displacement mapot. Lehetne élesebb is amúgy a textúra, biztos bemozdult kicsit amikor fotóztam, na majd legközelebb jobban figyelek...
Youth
Újabb nap, újabb kép. Még mindig nem az amit szeretnék. Igazándiból megirigyeltem a keytoonos gyereket aki a maxwellnek renderelget fotorealisztikus képecskéket. Semmi geometria szinte, csak color, bump, displacement map stb. Meg egy szép fény aztán igaz hogy egy napig számolja, de nem mondja meg a laikus, hogy az nem fotó. Na ezt próbálom majmolni. De még mindig nem tetszik. De azért nem baj hogy felrakom?

Youth
Amúgy ajánlom a gspot progit, általában tudja, hogy milyen codec kell filenak, ismertebbeknél még megdob egy honlappal is.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
"Unknown file format (EIV2)"
Oryon
még friss 😊
link
A színek nem tetszenek, amúgy érdekes, bár lehetett volna érdekesebb, ha nem egy sima szürke plénen vannak, hanem pl. lebegnek... tesztnek jó
És igen, a doftól ku*va lassú.
Dof+SSS+displacemap teszt.
A Shadows Samplerert kellett volna még felvenni. Azt hol lehet?
A középsõn az nem zaj, hanem nagyon apró displacemap 😊
Hátsóra nem is raktam.
Az értékek alacsonyan vannak, mégis 1 órás render 😞
A dof az ennyire lefogja vagy más ette meg?
Oryon
Youth: ezek tök jók! Kompozit vagy a talaj is modellezett?
Aldaryn, veled meg mi tortent??? 😊