3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a racs legyen locatelli, ne ilyen snassz.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nem hiszitek mi? 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

NFR 😊
displaceles teszt.

Alakul! 😉
lapos doboz, magassaga=0
az egy plane...
😊

ignore back side vagy mi, felul van, amikor kivalasztod vmelyik subobject levelt alatta egy kicsit.

Evogordon
Jólva megvan a megoldás már nem kell a segítség.

Evogordon
Lenne egy kérdésem
Van egy dobozom aminek nincs magassága = 0 és ez a doboz editmesh-el megvan formázva és ennek a lapos doboznak az alját editmeh-el kiakarom törölni szóval olyan legyen mint egy plane. De ez a lapos doboz nagyon sok políból áll szóval ha kiakarom törölni az alját akkor külön kell a poligonokat kijelölni hogy a tetejét ne jelölje ki csak az alját, mert ha kihúzom az égész alját editmesh-poligonnal akkor a tetejét is kijelöli. Van valami megoldás hogy csak azt a felületet jelölje ki amit ép látok? Hogy ne üssön át a másik oldalra is.

FRenkie
Kerekasztal 2. verzió:

A tükrözõdés még elég vad rajta 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

oopsz. World Construction Set a program neve 😊 WCS
no akkor itt a masik linkje is AWB
A brycce nak soha nem volt kapcsolata a max-hoz!! Az AWB nek viszont videopost-on keresztul a Z-channel segitsegevel volt. Azert nem mindegy! 😊
Vagy volt egy masik a "WorldCreationTool" ennek is videopost kapcsolata volt.
Ackro
szerintem inkább a bryce-hoz hasonló. a terragen viszont elég jó lesz, ha igazak amit írnak róla.

Ez erdekes lehet aki kulso kornyezetet szeretne a MAX ala. (Regebben az Animatek/ World Builder volt erre a celra):
Vue
Erre mar lesz aki valaszol es hasznalja is a shagfurt.
Evogordon
Hát a max7.5-el csinálok füvet: http://www.world3d.hu/leckek.php?id=24
És ezt akarom animálni és ott írja hogy tegyünk le egy vektort. De mivel én nem shag fur & hair plug-in-t használok nincsen ott vektor ahol a tutorial írja mert a plugin-hoz van a vektor. És az a kérdésem hogy nincs e máshol ilyen vektor ami megfelel a célnak?

Ez egy tobbszorosen osszetett kerdes, nem lehetne az elejetol kifejteni, hogy mire gondolsz? Vagy jatszunk barkobat hatha valaki raerez mit rejtenek a szavaid?
Sadist
A jedik már csak ilyenek 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Evogordon
A max 7-be van vektor amit ellehet helyezni? Ha igen akkor hol találom?

FRenkie
Ez az ûrlény hihetelen módon megérzi, ha tart felé egy nyílvesszõ 😊

A disco-s emberke tánca engem nagyon emlékeztet egy videóklibben látottra 😊. Bár lenne még mindkettõn mit finomítanod. Bipedel készítetted?
a nyilas sztem tok jo poen! 😊
ha gondolod finomitsd a mozgast, pl a masik kez is mozoghatna tobbet.

Youth szerintem a környezet már nagyon jó, csak a gömb nem tûnik valósnak. Azzal próbálj valamit csinálni, vagy kicserélni.
Palika1989
Hello! <#wave>
Kicsit belekóstoltam a karakter animálás világába! <#vigyor2>

Nyíl 😊
a Disco-ba... 😄

Kíváncsi vagyok tetszik-e, mert ha nem... <#boxer> (ez az elsõ animálásom)

Bye! <#wave>

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

Ackro
kojt sztem de ez már flood&ték

Ackro
a másik képnek meg lehetne az a címe hogy cigánypecsenye... de nem akarok gonoszkodni 😄

Ackro
kicsit kolytol az a tûzlabda tudom... 😊

Ackro
ha már a tüzet pedzegettétek találtam két régebbi képet, az egyik egy cdreklám volt és csak ekkorát találtam magamnál (rúzsaignác 😮) a másik afterburn ökörködés:

ha beindul a projekt, majd nekiállok újra, csak az a baj, hogy ez a tûz-projekt igazából mozgás közben látható

youth
Jaja gondoltam rá, mert gömb téma nem valami izgalmas 😊

Youth

FRenkie
Rakj be egy érdekesebb modellt, valami ólomkatonát vagy valami érdekesebbet!

youth
Itt van egy kis making of 😊 kép
az alap, vagy háttér vagy minek mondjam egy sima kis szar poly test, arra van ráhúzva egy fotó, meg abból csináltam displacement mapot. Lehetne élesebb is amúgy a textúra, biztos bemozdult kicsit amikor fotóztam, na majd legközelebb jobban figyelek...

Youth

youth
Üdvözlet!

Újabb nap, újabb kép. Még mindig nem az amit szeretnék. Igazándiból megirigyeltem a keytoonos gyereket aki a maxwellnek renderelget fotorealisztikus képecskéket. Semmi geometria szinte, csak color, bump, displacement map stb. Meg egy szép fény aztán igaz hogy egy napig számolja, de nem mondja meg a laikus, hogy az nem fotó. Na ezt próbálom majmolni. De még mindig nem tetszik. De azért nem baj hogy felrakom?

Youth

Malakai
Nemtom', nálam jó, sok codec nincs fent... Pl ez se, ez a 3IV2, de nekem ffdshow mpeg-4 video decoder lerenderelte.
Amúgy ajánlom a gspot progit, általában tudja, hogy milyen codec kell filenak, ismertebbeknél még megdob egy honlappal is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Free
nálam is ezt m ûveli no para

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

oryon
Milyen codec kell hozzá, mert nálam nem akarja lejátszani 😞
"Unknown file format (EIV2)"

Oryon

Evogordon
Csináltam megint egy videót csak egy régebben készített házamba tettem a rongyot 😊 ja és illustrate renderrel lett készítve.

még friss 😊

Malakai
Mondjuk sztem ilyen kis szemcséknek elég a bump is, nem kell disp. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Hehe... télleg az. 😊

per aspera ad astra

Evogordon
õõõ igazából csak összedobtam egy animot nem foglalkoztam a textúrákkal meg ilyesmikkel. Még ma megcsinálom szebben.

FRenkie
Mostmár ok. Milyen AA filtert használtál, mert elég erõs a moire effekt a textúrán.

Evogordon
bocs elszúrtam a linket
link

FRenkie
Én nem tudom elérni :S

FRenkie
Ez is elég fallikus 😊))
A színek nem tetszenek, amúgy érdekes, bár lehetett volna érdekesebb, ha nem egy sima szürke plénen vannak, hanem pl. lebegnek... tesztnek jó
És igen, a doftól ku*va lassú.

Evogordon
Én is csináltam olyat mint nenad, ez lenne:

video

select vraylight, es klikk a modify panelra es legalul a a multipier stb alatt talalsz olyat hogy subdivs. Ott

oryon
Napi felesleges és értelmetlen render: Vray small teszt

Dof+SSS+displacemap teszt.
A Shadows Samplerert kellett volna még felvenni. Azt hol lehet?

A középsõn az nem zaj, hanem nagyon apró displacemap 😊
Hátsóra nem is raktam.
Az értékek alacsonyan vannak, mégis 1 órás render 😞
A dof az ennyire lefogja vagy más ette meg?

Oryon

FRenkie
Ha jobban megnézed a kép jobb alsó sarkát pont látszik 2 nagy márványlemez találkozása. Szerintem ennél kisebbek nem kellenek.

FRenkie
<#buck>

Youth: ezek tök jók! Kompozit vagy a talaj is modellezett?

Mellesleg nekem is tetszik! Szép lett annak ellenére, hogy elég egyszerû.
Youth a textúrák mitõl ilyenek? Displacement map vagy mi a szösz került rá?
Aldaryn
Na, nekem teccik nagyon. 😊 Nem tudom miért.

per aspera ad astra

melysegellesseg. en ezt allitanam be es minden jobb lenne. Vahogy tulontul a gombre fokuszal, kicsit tobb teret neki.

Aldaryn, veled meg mi tortent??? 😊