63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #29144 ez tuti realtime, a jatek sajat enginejet hasznaljak..
tom volt ez meg az, de kojima csapatara ezt sosem tudtak rahuzni, mindig hoztak az aktualis csucs feletti minoseget.
Engem egyebkent nem erdekel, illetve ugy erdekel hogyan lehet a cellt befogni munkara.. -
4D #29143 Szívemből szólsz Hombre! Nem hinném, hogy a szokásos korral járó nosztalgia miatt van igazad. Anno, a maihoz zéró grafika melett, félnapokat játszottunk a C64-en, (Btw lezsírozva még mindig meg van) most meg .....
Én is úgy érzékelem, mint ha a kreativitás hiánycikk lenne manapság.
-
4D #29142 Az a Nintendos Xbox ugye?
Nem-fogom. -
Izlesek es pofonok... egy UT-snak mondhatod, hogy a worms jo. autoszim magarol a fizikarol szol. Uj jatekok is lehetnek jok. (Amugy mostanaban divat a retro... minden fujj ami uj, es barmilyen szar de regi az nagyon kewl. Ezt nem Neked celzom, csak megjegyeztem...) -
...hülyeség. a hardver, meg a szimuláció, meg a szuperélethű grafika mind arra voltak jók, hogy olyan kis másodlagos dolgok, mint a történet, a hangulat, és hasonlók mehessen a fiókba.
Manapság egy játékot azzal adnak el, hogy szebb, mint amit én vaéaha is renderelni fogok, mert ez célirrányos fejlesztési út. A kreativitást minimalizálja.
Biztos bennem van a hiba, de egy Transport Tycoont mind a mai napig előveszek kb 2-3 havonta... vagy egyetlen kimertő és izzasztó UT parti sem ér fel azzal, ha a lakótrásamat porrá alázom wormsben... mármint worms 1... -
Hardware kell jatekelmeny miatt is. Komoly AI-t lehetetlen megoldani keves memoriaval. Pl sakk vagy goo jatekok.
Aegia/havok pedig az elethuseget hivatott szolgalni szvsz. (Bar vga kartyabol valo megoldas szimpatikusabb... lasd nv sm3-as kartyai vagy radeon X1900 sorozat) -
hja, hol van az az idő, amikor a játékélmény miatt játszottunk valamivel... :) -
Wii konzolt láttad már? -
4D #29136 Arról már nem beszélve, hogy a tényleg hardcore gamerek sz@rnak a grafikára, mert úgy is lebutítják, és csak a mozgásra figyelnek MP-ben az összetett szemükkel.
Meg talán inkább arra kéne koncentrálni, hogy VÉGRE vmi jó gammát hozzanak össze, ne örökké a körítésen (a hardvereken)csiszoljanak, mint Physical processzor, stb. -
meegköszönném...thx...holnap is jó -
montressor #29134 En is csak holnap fogom tudni, nincs eleg helyed :( -
:) -
Ha ráér holnapig akkor kirakom netre... -
montressor #29131 elkuldtem a veget is citromra is -
sajna nem jött semmi pedig az email-em [email protected] esetleg próbáld meg az [email protected] -ra 

-
Azért PS3-al akpcsolatban nem egy olyan állszaggató trailer jött már ki, amit direkt úgy rendereltek, hogy realtime álletépő garfikának tűnjön. Megy a népvakítás rendesen.
Tökéletesen megrendezett, prerenderelt coccukat ellőnek, mint gameplay anim. Az elmúlt 1 évben sok iylen volt. nem mondom, hogy a MGS is az, csak mindent fenntartással... -
köszi:) -
nenad #29127 /off
nezegettem az MSG4- es trailert, Kojima megint alazza a competitiont. :)
azert ez mar tenyleg dofi!
A cucc realtime renderelodik ps3-on.
-
montressor #29126 mail ment, remelem at is er... -
4D #29125 Höhö. Nehéz is lenne utómunkával. -
csak könyveket
-
google nem ad be semmit próbáltam már
-
nenad #29122 poen, kar hogy nincsen arnyeka ;) -
Google?? -
4D #29120 És egy kis Illusion particle syst. gyakorlás
Canhsmoke -
4D #29119 Megkésve, had gratuláljak én is.
Mivel kannát kértél...átkaszaboltam a korábbi képet
A kor meg ... csak amolyan testhez kapott információ.
Nekem most sok haverom lett 40, és halálra parázták magukat.
Csak jót röhögtem rajtuk, bár ehhez még van 1 hónapom
-
vki akkor eltudná küldeni egy 3ds max kézikönyvet pdf formátumút...pls... emai.
[email protected]

-
montressor #29117 koszonom megtalaltam. A test kozepen levo, bejelolt poligont nem toroltem ki.. ejej sokat kell meg tanulnom
-
tedd fel a scenest valahova
és megnézzük -
montressor #29115 Megmozgattam a vertexeket, nem talaltam :( -
biztos nincsenek? Ez semmi másnak nem tűnő hiba... -
montressor #29113 Azt szeretnem megkerdezni, hogy a kepen lathato hibat miert csinalja? Nincsenek kulon levo vertexek, sem lapok. Probaltam a lapokat ketteszelo eleket elrejteni, elforgatni, de igy se nem jo :(
-
Izébizé, ez a push-pull paint cucc. Egész használható, ha csak pár perc van molyolni. -
És azbeszt polygonbol van a kanna:) -
nenad #29110 megmelegitette a polygont..
:) -
A gyertyalefolyás hogy készült?:) -
olyat én is csináltam nővéremmel :c) De ott ő volt az áldozat :c) de akkor 8 évesek voltunk .c) -
hehe... ez volt az eredeti ötlet, de a nap végén volt rá egy bő félórám renderestül, mindenestül. :( Tök poén... szép lett! -
...nagybátyám egyszer bevállalta, hogy a haverjaival gipszmásolatot csináljanak a fejéről. Sajnos, az nem jutott eszükbe, hogy előtte jól lekrémezzék az arcát. Elég vicces látvány volt szemöldök és szempilla nélkül vagy egy hónapig. ^_^ -
nenad #29105 no, ezt nem is tudtam,hogy erre is jo. :)
en meg boszen lescripteltem a dogot :)
rot = $.rotation
mname = modpanel.getcurrentobject()
mindex = modpanel.getmodifierindex $ mname
$.modifiers[mindex].gizmo.rotation = conjugate rot