63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
4D #29184 Tenger nem tenger egyre megy.
Pihenni KELL. MERT HA nem.
A korpusz dúrván vissza tud jelezni IDŐVEL. -
LOL -
a kapd be, és a nyald ki illik oda a tengerpartra, csak kicsit más kontextusban, mint ahogy írtad... :) -
en mar csak ugy tudnam felidezni a tengervizet, ha csinalnek itthon sosvizet es pofanontenem magam...de az meg nem az igazi, kb 10 eve nem voltam szabin.
Node ez nem panasz forum:)
-
nem tisztelnélek mondanám hogy kabd be meg nyald ki ebben a sorrendben de nem teszem inkább megyek glettelek amíg világos van :c) -
Biztos giccses lehet:P -
nenad #29178 a homokot kifelejtettem.
:) -
nenad #29177 oh vazze, eppen a tengerpartrol jovok..
forro napsutes, jeghideg tenger..
cicamicak.. :D -
fene tudja minek nevezik a lényeg az hogy k.. ra kezdek fáradni és 5 év után már jó lenne legalább 1 vagy 2 hetet pihenni valami napsütötte tengerparton :c) -
4D #29175 No de akkor ez szétszórtság inkább. -
linkeld rá -
a Lustaságom onnan ered, hogy túl sok mindennel foglalkozom és nincs mindenre időm hogy befejezzem :c) -
4D #29172 Méghogy te lusta vagy.... -
Utánna járok a hibáknak a logban.
Thomas küld el a php chat et és megnézem . amúgy ezt is be lehet állítani hogy loggoljon és a logot meg lehet osztani vissza lehet olvasni miegymás. csak nem lőttem be. most csak úgy van ahogy kicsomagoltam és elindítottam semmi beállításra nem volt még időm. de majd este szórakozom velük icsit ha addigra fel tudod tolni a php chatet akkor azt is feldobom megnézem.
Más:
Emlékeztek arra az oldalra ami AL készített a 3dmax.hu alá a gyakran ismételt kérdésekkel? nah nem találtam a linkjét mert akkor azt is kitenném ne az üres lap legyen már kint. és akkor elkezdem a 0dik beírástól kigyűjteni a kérdéseket válaszokat és abc rendben vagy kategória rendben felpakolom. -
Rob2117 #29170 Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy miképpen lehet megoldani a következő problémát? Van egy forgó felület, ami nem hangeres, hanem valamilyen profilja van. Erre szeretnék "rátámasztani" egy hengert, ami csak 1 tengely mentén tud mozogni. Azaz a henger leköveti a felület formáját, mint egy tapintó csúcs. A Surface constraint nem jó, mert az nem köthető egy tengelyhez, hogy mondjuk csak a henger X tengelyét vezérelje. Van valami 5let rá? Előre is köszönöm! -
Free probalgattuk ThomasGins-el a chatet, en operat hasznalok, minden ok volt vele csak 10 perc utan mindig lost connection van es ujra be kell lepni. Egyeb rossz tabasztalatom nincs. -
Az abes sorozat milyen jo volt man! Hogy tudtam rohogni azalatt a jatek alatt... meg is kene keresni megin, mer piszok jo.:D Amugy ma is keszulnek jo jatekok azert... Oblivion, Half-life2, Chronicles of riddick (aki ismer tudja, hogy imadom ezt a jatekot... nagyon jo hangulat, es nagy szabadsag. Sokfelekepp vegig lehet vinni. En pl ugy toltam vegig, amit a netes vegigjatszasok nem is emlitettek.) de ami meg tetszett pl az Undying, Alice, Grand Turismo 4 (Ps2) Halo (xbox) es szerintem meg lehetne tovabb sorolni. -
Ez az Aurum Boca fele konyv nekem is megvan, ezzel kezdtem az egesz 3d-s eletemet studio max 3al!:) Mai napig ott piheg a polcon, nekem mondjuk sokat segitett. A nagyon alapokat eltudja magyarazni, nekem jol jott. -
Ami a jatekokat illeti nekem is az a velemenyem, hogy a grafikara, fizikara elegge radolgoznak a keszitok viszont tortenete egyik jateknak sincs igazan.
En bevallom nagyon szeretek jatszani, legutobb CoD-al jatszottam, de nem voltam elszalva tole. Viszont a Princ of Persia trilogia nagyon tetszett, mind grafikailag mind tortenetileg. Mind a 3 vegig is jatszottam:) Es volt meg egy nagy kedvencem az Abes Odyssey es a folytatasa az Exoddus. -
Van egy php csetem ha kell esetleg...
Egyszer má volt róla szó hogy van egy hátránya a csetnek,hogy elvész az infó,azaz más hülyeségéből én nem tudok tanulni:) -
GixEr #29164 Beleptem vendegkent majd skint valtoztattam (erre kilepett), utana regisztraltam, majd visszamentem de a nev ugyanaz volt erre kis ido mulva kirugott, hogy mar ott vagyok ugyanazzal a nevvel. -
4D #29163 Clear, hiszen nem te írtad.
Én meg csak jelezni akartam, hogy tudja a srác, mert ha komolyan akar haladni, akkor felejtő. -
Valamiért nekem se szimpi,csak gondoltam kirakom. -
4D #29161 Nekem ez meg volt printben, de szvsz. Baromira használhatatlan könyv.
-
4D #29160 A google-ben találtam én is ezeket.
Hasznos találmány, mint ahogy erre a banner is utal...
http://www.click-now.net/cgi-bin/ebookdl/download.pl?file=e0020
http://www.click-now.net/cgi-bin/ebookdl/download.pl?file=e0121
Max 5 höz vannak, de kezdetnek használhatók. -
off on
Barátnőmnek készült szülire és pólóra:)
link
off off -
link -
marcee #29157 Tök egyszerű, nem a kreativitás veszett ki, csak nem járul mellé tőke a fejlesztéshez. Az utóbbi években a játékipar a filmeshez hasonlítható bevételeket kezdett termelni, a játékok fejleszése dollár milliókat, a marketingje meg néha tízmilliókat emészt fel, így egyszerűen a kiadók nem mernek megfinanszírozni egy egyedi ötletet.
Én a magam részérő sosem voltam valami hűde igényes játékos, az utóbbi 6-8 évben engem is egyre kevésbé érdekelnek valahogy, először azt hittem, hogy gyengébbek lettek, de aztán annál maradtam inkább, hogy én öregedtem meg. -
hy...tegnap vki írta h feltudna rakni netre v. eltudná küldeni e-mail-be a 3ds max e-book-ot,megoldható lenne ma? email: [email protected] v. [email protected] ha esetleg nem fér 1-re
-
4D #29155 Rifle only? Pixelkill-headshots?
Az dúúrva.
-
nah akkor egy kis OFF:
Ha tudjátok tesztelgessétek a dolgot. valszinű sok minden át lesz alakítva rajta, de magát a motorját szeretném tesztelni, hogy mennyire stabíl. Lehet regelni bár ha lemegy a tesztüezm akkor úgyis újra lesz rakva és megint kell majd regelni de legalább ezt a részét is tesztelük. és ha beválik akkor véglegesítem. Persze mmás designel és a felesleges infók sem lesznek ott meg egy másik bannert is kap a dolog ide linkelve
3D Studio Max chat -
GixEr #29153 siman csak felporget :) Akkor az igazi mikor mar rettegnek toled :) Tobb mint tizeves egertologatas velejaroja a gyors es pontos egerpozicionalas :). Ez egy egylovetu puskaval felelmetes parositas :) tobben a falra masznak tole. -
nenad #29152 hivazze! :) En nem vallalnek be ilyet..
egyebkent minden evben van egy het amikor kinezek valami jatekot es zuzom.
De igazabol nem is tom miert. Sztem a netes okorkodes haverokkal vonz, semmint a jatek maga, inkabb csak egy eszkoz. Lovoldozos marhasagogokbol evekkel ezelott az OFP-t toltam, teccet az irtozatos meretu terep, szabadsag, stb.
probalkoztam ezekkel a callofduty felekkel mint medal of honor, stb de valahogy tul primitiv(?), meg akkor is ha csapatmunka van, esetleg egy osszetartozo tarsasagban, de igazabol, sztem en kioregdtem belole.
Most igy latva az msg4 -et azt lehet vegigtolnam ps3on.
kivancsisagbol, aztan lehet megunnam egy ora alatt.. :) -
GixEr #29151 Es meg mindig szivesen vegigulom az ejszakat egy jo CallOfDuty party-ert :) -
GixEr #29150 Boldog szulinapot Thomas (+/- 3 napban meg benne vagyok :)
Csak, hogy gyarapitsam a 3X-en tuliak tarsasagat elarulom, hogy jovo honapban elerem a 36.-eletevemet :) -
4 eve valogatas nelkul jatszottam szinte a jatekokkal. Most az utolso 1 evben osszvissz 2 jatekkal jatszottam 1-2 oranal tobbet. Call of Duty1-2 multyban (bar single-ben is vegigvittem az 1-et) es The Elder Scrolls IV: Oblivion. -
bencsab #29148 szeritem meg a starcraft volt a legjobb játék pc-n. soha nem volt jó grafikája, mégis éjszakákat nyomtunk multiplayerben fősuli alatt. sokszor csak akkor feküdtünk le, mikor már pirkadt. manapság viszont már egyáltalán nem játszom, valahogy nem tud lekötni egy sem. más dolgokat tartok fontosnak, így nem biztos, hogy a játékok lettek szarabbak - egyszerűen változunk... -
montressor #29147 akkor egy mondat erejeig, mert mindjart jon a coulombo
mondjuk megneznem a battle commands-ot felujitva...
Az utolso kreativ alkotasu jatek szerintem a revolt volt. Raadasul szep is. -
nenad #29146 pacman, vagy invaders, ezeknek van jo pcs veriojuk. :) -
nenad #29145 jaja, az utolso igazan elvezetes jatekplatform amiga volt szamomra, pcn keves olyan jatek volt amivel onfeledten lehetett jatszani.
talan egy ket MP game, de az is csak a tarsagsag miatt.
esetleg a syberia