3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valamiféle 3dsmax videoexporter vagy mifene program ez, nem tudom én sem de a codenamegta.hu-n láttam töltsd le és nézd meg mire való mert még azt sem tudom 😊
De gondolom ez a kocsikhoz való...próbáld ki!
Van aki be tudja allitani a jarmu fizikai tulajdonsagait is?? nem csak modellezesbol all a dolog, hanem teljes fizikai beallitasokrol. forgastengelyek beallitasarol, LOD modellek kesziteserol(legalabb +2), nem beszelve az osszetort jarmu modelljeirol, ha minden igaz akkor collision objektumok is kellenek.
Ezeket at kell exportalni egy istentudja milyen programba (valami sufnituning progi)ahol valoszinuleg az egesz darabjaira hullik, tehat ujbol be kell allitani mindent, hogy vegul ki lehessen exportalni egy game-engine altal elfogadhato formatumba. A texturakat meg nem is emlitettem. Szerezz be TEMPLATE fajlokat a MAX-hoz es leirasokat, hogy mi mire valo es hogyan kell beallitani az objektumokat (kozeppontok, texturaformatumok,obj. elnevezesek stb...) Legjobb lenne egy direkt exporter plugin a Max-hoz. Vagy szinten egy template a "sufnituning" programhoz. (ez v.szinuleg a Zmodeler vagy a milkshape)
nem olyan egyszeru ez...
littleNorbi
kösz.

Malakai
Hangulatos, még csiszolhatnád egy picit, mondjuk fények, árnyékok. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wow, nem is lattam, tok jo lett, erdekes a render

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Sziasztok!
Már rég érdeklõdõje vagyok a témának és néha-néha próbálgattam már ebben ezt azt. De én is csak csekély szinten tudok.
Carlos ez tényleg best oldal amit belinkeltél...most onnan fogok egy kicsit tutorialozgatni 😊
valakit valasszatok meg uj hazigazdanak 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Malakai
Al nagyon belemerült a d21-be, a topicot (bannert 😊 is elfelejtette? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Carlos
Motrot.
Gratulálok.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
"csak"
Szerény vagy...Nekem nagyon tetszik.

Þór vígi þessi rúnar

hehe 😊))

ITT MINDEKI TUD MODELLEZNI, CSAK FULL PROFIK VANNAK,
FOLEG ALDARYNT KERESD A Design21 rol 😉
muhahaha

littleNorbi
Bocsánat...
Szevasztok.
Meg tud valaki csinálni egy motrot a GTA SA játékba?

Nem itt csak sakkozok vannak. 😉
A kerdezes kulon muveszeti ag?
Nem hiszem el hogy csak ennyi telik az emberektol, miert nem lehet egy kerdest megfogalmazni? Adnek nehany tampontot:
1, koszones
2, kit/kiket keresel
3, mit szeretnel (nem 4 szoban)
igy talan valaszt is kapsz.
Ha otthon berontasz az ajton es elorditod magad, hogy "KAJAT!!" fogadjunk, hogy 1 fulest valaki lekever a csaladbol.

Bocs, hogy felfortyantam....
littleNorbi
Ki tud innen modellezni ?

Palika1989
Befejeztem a házamat... <#vigyor4>

Tõlem még csak ennyi tellik. <#wow3>

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

fle go
Keves bizony, és ne aggódj ha ráfekszel a dolgokra hamarosan fogsz tudni olyat csinálni, egyáltalán nem nagy dolog, hidd el és ha elárulnám meddig csináltam mire ilyen lett dobnál egy hátas és még most se vagyok megelégedve az eredménnyel.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Carlos
Tutorialok
Nagyon dúrva dolgok vannak itt (számomra).

Þór vígi þessi rúnar

Dichter
pixel2life.com

Carlos
Tudtok jó szájtokat, ahol nagyon Basic tutorialok vannak?
Nekem is van jópár, de a legtöbbhöz csirke vagyok!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezzel a felborult pohárral kevés lennél?
Ne viccelj.
Szerintem én ilyen szépet sose fogok alkotni.

Þór vígi þessi rúnar

fle go
Nekem lenne de az en tudasom keves ahhoz😞

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Methos from GH
Senkinek sincs kedve segíteni? 😞

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

grizzly21
meg lehet, mindent meglehet😉

Dichter
www.honfoglalo.hu

haaat, en meg nem lattam flashben multi jatekot online, biztos meg lehet csinalni, csak baromi tetu lenne, egy festoset lattam regebben.
Nagy poen lenne ha meg lehetne csinalni..

grizzly21
ugy hogy 4en játszhatnak egymás ellen online. mert?😉

Methos from GH
Elfelejtem, hogy itt a [ ] megy... 😄

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Methos from GH
<b>Figyelem!</b> Segítségre lenne szükségünk egy 7-8 másodperces videó elkészítéséhez, amelyet beszúrhatunk majd azon játékok elejére (amolyan introként), amelyekhez elkészítettük a magyar változatot. Ehhez a munkához keresnénk, hozzáértõ embereket, a következõ területeken:
- 3D modellezés
- 3D animátor
- textúrázás

További részletek a tervekrõl e-mailben! Jelentkezni a <b>[email protected]</b> e-mail címen lehet! (Játékszinkron Stúdió - http://www.jatekszinkron.hu)

Kérlek mielõbb válaszoljatok, ha hajlandó valaki segíteni! Köszi!

hogyan is kepzeldeted ezt a multiplyer dolgot flashben ?
😊

grizzly21
na akkor kocsi bannert ki, és a projekt végén: aminek persze jó nagy a határideje.
És a lényeg, hogy az elsõ akárhány helyezet (akár php szavazás is lehet) autója fogja alkotni a flash játék ellenfél- és user kocsijait. Fantáziaautó lehet csak, ezen belül lehet F1 típusú, spotrkocsi, rally kocsi, stb
és elõre is köszi mindenkinek, talán én is beszállok, csak elõször az alapokon kellene átesni.😉

fle go
nahh hat eddig jutottam, meg mindig nem az igazi de mar jobb mint az elozo.
de most egy hetre felreteszek mindent (nem lesz konnyu😊) es elmegyek szabira.
Jok legyetek, es akinek van ideje alkosson mert alkotni jo dolog!😊

Ackro
az a viewport legyen aktív amibõl renderelni akarsz, vagy f10 és az ablak alsó részén kiválasztod a számodra tetszõt és mellette a kis gombot benyomod, ez rögzíti és innentõl kezdve bármelyik viewport aktív a kiválasztottat fogja renderelni

Carlos
Amire nem jöttem rá és baromira idegesit, hogy ha megnézem a Perspective-et F9-el, van úgy, hogy nem azt rendereli le, amit ott látok.
Hogy tudom azt elérni, hogy azt renderelje (F9 v F10 (videónál)) le ami a perspective nézõponton van?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Aztán rájöttem.
Folyton azt írta, hogy Shift+Clone.
Aztán nyomtam a shiftet és elmozgattam véletlenül.
Legalább ezis megvan... 😊
Tökjó dolog a max. Szörnyû, hogy eddig csak a 0.0001%-át ismerem. Lehet, hogy még annyits se.

Þór vígi þessi rúnar

Ctr+v
Ackro
shift nyomása közben elmozgatod és máris van egy másolatod belõle, vagy edit menü clone

Carlos
Köszönöm. <#ravasz1>
Jobklikknél ez sem volt ott, de megkeresem.
"Now right click on the object and choose duplicate."

Þór vígi þessi rúnar

mert rossz szot hasznalsz, egyebkent meg clone.
😊

Carlos
Azért nem.
Mert plö nemtom, hogy hogy lehet egy ojjektumot duplikálni.
Rákerestem és használható információt nem találtam a helpben.
Tutorialban azt olvastam, hogy jobbklikk ojjektumon és ottlesz és nincsott. (5-ös Max)

Þór vígi þessi rúnar

ezt megjegyezzuk! ez a alapjan eleg keveset kellene kerdezned !

Carlos
Simán nézem, abból élek!
Meg a tutorialokból.
Azért nem vagyok annyira newbee, hogy elõször ne a helpet nézném... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Malakai
Kérdezhetsz, de azért jó lenne, ha a helpet is nézegetnéd... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ackro
kérdezz ifjú padavan! 😊

Carlos
Hi.
Most kezdtem el a max-et 1 napja.
Kérdezhetek majd nagyon-nagyon-nagyon alap dolgokat meg lámereket?

Þór vígi þessi rúnar

LOL!! Ezt megjegyzem!!!
😊)

Lesznek még gombok???😊))

Most láttam BBC-n hogy a vertextologató polymodellezõk parkinson-khórt kapnak 5év alatt/Michael J. Fox-ot is Nurbsal gyógyíccsák/
Na jó ez még viccnek is rossz...SRY

Ackro
a 3dmax 100-ban már csak egy gomb lesz a kezelõfelületen, amire rá van írva "amire gondolsz" megnyomod és már kész is a scene. 😊

Ackro
miért nem az? 😊 egyébként télleg jó, olyan mint ha fémes bevonat lenne a poháron, csak kicsit erõs a pohár felsõ részén, a talpa viszont tök olyan mint életben.

Ez már lejárt lemez 😛
Inkább irj olyat ami az agyhullámokból scannel ki egy modellt 😄
Mondjuk hogy részletes legyen a modell nagyon el kell lazítani és öszpontosítani
az ojjektumra /ebben egy kis joint segíthet,vagy ha valakai nem elég keratív abban is/
Namármost én támogatnám is eme pojectet mégpedig leszek bétateszter 8)))<#ravasz1>

fle go
nenad😊 jo ezt toled hallani, hogy egy kicsit sikerult megtevesztenem teged😊
Marmint hogy azt hitted foto.