63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
4D #29504 OFF:A múltban már többször siránkoztunk, hogy kevés a jó gamma.Én anno a HL2-t nem bírtam végigtolni, nem jött be. A minap megnéztem milyen full conv. mod-ok vannak a souce alá. Van pár, de jelentem belebuktam egybe, ami VÉGRE eredeti.
Battle Grounds2
Akit érdekel nézze meg. Egylövetű, szuronyos dióverőkkel, hosszú újratöltésekkel, man vs. man MP-az amerikai függetlenségi hb. alatt.
Igen szórakoztató, a mai 1hangú felhozatalban. -
4D #29503 Jók a képek.
Amúgy nem vagy egyedül a boxmodeling-el. Én bírom,egyrészt, mert bizonyos határok között, bazi gyors, és tiszta eredményt lehet vele elérni, másrészt meg hát ez a modeling method-ok atyja valahol. Amit meg már nehéz lenne vele, megoldani, akkor szoktam váltani a szerintem legjobb másik módszerre.
A Nenand meg szerintem nem mosolygott még rajta igazából, csupán ő a NURBS-özést favorizálja, ami megint egy külön világ, mint végülis mindegyik modeling method. -
Az egész volt vagy 3 perc. A model egy line, amiből egy rombuszt cisnáltam, majd lekerekítettem a rövidebbik átló csúcsait, majd nyomtam rá egy loftot amihez a shape-et egy kör adta. Ez a model. Utánna adtam neki egy Vrayfur-t és ennyi.Pofon eccerű.:-) Az expertéknek biztos 1 perc alatt is megvan az egész vray meg minden beállításával együtt. :-) -
montressor #29501 ja meg egy kerdes, a vray render tenyleg igy lefogja a gepeket? csak anyyit allitottam at, h a render legyen vray, es egy standard anyag, reflection mapjara falloff-ra, ennek feher erteket vraymap-re, tipusat pedig fresnel-re allitottam, es mar az anyagszerkezto is doglodik, pedig nem neveznem a gagyinak a gepem...
koszonom -
montressor #29500 de hogy csinaltad?? hogy csinaltad?? Errol egy vicc jutott eszembe: bocs ha ismeritek: a medve felebred teli almabol es nagyon kanos. elhatarozza, h az elso utjaba akado egyedet megnoshatizeli. Talalkozik a sunikevel, aki ijedteben osszegombolyodik. A medve forgatja jobbra, forgatja balra, es tajtekozva uvolti:
-Hol a pi**ad?? Hhol a pi**ad??
-Nekem nincsen...
-Mivel mondtad??!!Mivel mondtad??!! :)
Szoval mivel csinaltad a szort? PLugin v. valami beepitett varazslat? -
V mint nem értelek. ;-) -
V mint V....? -
Aham, glare az maxwelles. -
Ha szőr akkor legyen szőrös. 
(minden gyanusítgatás elutasítva:-) ) -
nenad #29495 mikor mosolyogam meg? :)
a glare az maxwelles? -
montressor #29494 Vk tudna segiteni picit? probalkozom egy tutorral vrayben materialok letrehozasa, hozzaadtam egy vraylight-ot, de ha a rendernel kikapcsolom a gi-t nem latszik semmi, ha bekapcsolom a gi-t akkor meg nem ervenyesul a fenyforras erossegere vonatkozo allitgatasom. Mitol van ez? -
montressor #29493 max 8-cal milyen verzioju vray valo? -
marcee #29492 Egy ferde födémről kellene függőlegesen lelógatnom egy _kazal_ fényforrás "csövet", amik különböző hosszúságúak lehetnek, világíthat csak a végük, vagy az egész cső is, illetve szinesen is világíthatnak. (nem találkoztam még ezzel, de valami ilyesmit várnak most tőlem) Szóval hogyan lehetne ezt megvalósítani? A modellezés és az anyagozás is gond számomra. (max, vary) -
Lehet úgy is hogy újraindítja az installt és ott van olyan hogy modifi reparir és remove .. vagy nem ? .. nem tudom nekem még sosem kelett leszednem -
Ki kell gyomlálni pluginok közül. Az ad/remove programs csak egy papírzacsi a windows pragram management csúny arcán. :D -
montressor #29489 nem tudja valaki, hogz lehet vraz-t uninstallalni, mert az add/remove programs-ban nem latok semmi vray-t, es valami begajdult a gepen... koszonom -
montressor #29488 hali,
szort milyen pluginnel?
Fent van a vray plugin, de nincs VRayMap-em, van viszont VRayBmpFilter, VRayEdgesTex es VrayHDRI. gondolom egyikkel sem helyettesitheto, honnan szarmazik a VRayMap?
aldarin: naon teccik a keped
koszi -
Uff!
Nekem jobban tetszik amikor kicsit sötétebb a szoba...
Ki fotózik ilyet??? De most nem? :) -
Nagyobb, zajosabb. Ráértem. -
Fincsis!:)
Nincs valakinek ilyesmi csillagos focilabda texturája?:)
kép -
Egy kis NFR, a modellek eredetileg speedmodelling (Threedy: Wine Rack) céljából készültek. -
Nem, dehogy. Ez a megvetendő, és Nenad által jogosan megmosolygott "only boxes" modellezési mód, amit általában csak én nyomok itt. Annyit tesz, hogy fogom a box toolt, és kattntgatok vele 5 percig, és ez lesz belőle. -
peetee76 #29482 Hi All!
Akinek sikerült már Brazil r/s -t működésbe hozni max7 alatt légyszi privátban keressen meg az instrukciókkal...8(
THANX -
montressor #29481 az egesz belter egy poly? bocsi, hogy ilyenekkel, de hat aki kezdo, az kezdo -
Csináltam, de rengeteg embernek van hasonló beltere, mint ez, szal, koppintás keményen. Ilyenkor, ha 5-10 perc alatt kell renderelhető jelenet, akkor mindegy, úgyse lesz belőle semmi komoly. -
4D #29479 Én néha rányúlok, de ezt ismeretnek nem nevezném. Pedig többet kéne vele foglalkozni, mert organic-modelingben a legjobb ma. -
montressor #29478 Szerintem Neki van vagy 1/2 perc mig osszehoz egy ilyet :)
Itt az ablakon kivuli dolog, az egy kep es az ablakra van texturazva?
Es visszamenoleg volt valami szoros tema, ami engem is erdekelne, konkretan mivel lehet kesziteni ilyet:
-
Tényleg AL, nekiesel csinálni ilyenkor valami pofás interiort, vagy talonból elő egyet, és had szóljon a tesztrender? Mint pl ez is. Tök jó scene, csináltad, vagy volt? -
http://www.spot3d.com/vray/help/VRayHelp150beta/
http://vray.info/
Ez angol:P -
johnny1030 #29475 Ismeri valaki a Zbrush nevű programot? -
Nah, még egy kis hülyülés. Ez most nem 44 óra, csak 4perc, jó fényes, tág interior. Vray sun + sky rendszerrel.
-
Sorry tudom, ott a mosoly pont ezért :) -
Addig is próbálkozz esetleg ezzel. :) -
Lehet nevetni. Teszt, referenciának. Ha hazamentem, fel tudom majd használni, hogy a QMC+LC megoldás hibáit elemezzem, és valami megoldást találjak rá. -
Hát igen az lenne a legjobb,de azért ha angol lenne se bánnám.Esetleg le lehetne forditani?
-
johnny1030 #29469 Nem tud valaki olyan oldalt, ahol emberi alakot tanítanak meg készíteni, és lehetőleg magyar? -
Magyar kéne nem angol:) -
Valaki nem találkozott ennek az oldalnak az angol változatával ?
Itt elég szemléletesen és viszonylag részletesen felvázolja a vray beálitásokat és elég hasznos lenne kezdésnek.
vray tutor -
Tényleg Al, glare nálad sem akar még mindig úgy kinézni, mint previewon? :P -
Nenad,ugy váltogatod az országokat mintha befizettél volna egy 80 nap alatt a föld körüli utazásra.