3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Ügyes kis script,5ösben még benne volt alapbol a scriptek között.

SpecularBloom.ms

\"So always look on the bright side of death\"

Aha

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
SpecularBloom, erre gondolsz?

akinek megvan a render effect diffuse glow script kuldje mar el nekem tegye fel vhova legyszi, tudjatok amit regen egy kicsit modositottam a pontosabb beallitasok miatt. Nekem jo az eredeti is

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Ráleltem közben😊

affene rosszat linkeltem 😊
http://www.bee-www.com/parthenon/

ThomasGins
Köszi!
Kipróbálom izibe

FRenkie
Fincsi

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

mindeketto
http://clootie.narod.ru/delphi/DX90/Clootie_DX90_dlls.zip

ThomasGins
Gyors is ,vagy csak szép?😊

nekem a parthenon tetszik, gpu gyorsitasu cucc, es vegre valahara atettem a drivert mukodik is nalam 😊

Azert ez is megerdemel egy kis figyelmet: ToxicRender
ThomasGins
Brazil_v1.0.3_R4 /ez max4tõl/
br_1256 /ez max3-7ig/
brazil_RS_1.2.53. /ezt nemtom/

Melyik kell?

wazer=warez <#vigyor><#vigyor>

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

hi all!

tudom, no wazer!

tud vki olyan Brazil-t ami normálisan müxik max5 alatt, mindenféle hibajelenség nélkül?

örülnék ha vki tudna segíteni ebben! 😄

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Evogordon
Köszönöm szépen😊

http://www.creativetools.se/tutorials/tutorialfiler/3dsmax/animate.se_tutorial_zbrush_3dsmax_displacement_joakim_aberg_numse.zip
Evogordon
Mi a neve annak videónak? Mert van ott egy csomó tutprial.

De megvan, a zbrushcentralban megtalalod, vagy abban az emlegetett linkben 😊. (vagy adsz egy ftp-t)
Evogordon
Gixer nincs meg neked az a tutorila videó amit egyszer ide belinkeltél egy dínó koponyát csinált max-al és utána zbrush-al átalakította?

Így írtad le:
itt egy video tutorial Zbrush temaban: tutor
szerinet ez eddig a legjobb tutorial ilyen temaban.

Mert ez a tutor nagyon kéne nekem de nemtalálom sehol.

Carlos
Tökéletes!
Mélcím megy priviben!

Þór vígi þessi rúnar

Evogordon
Oké kössz megvan

az export kozben bekapcsoltad a "relativ vertex numbers"-t vagy a "compress numbers"-t vagy mindkettot 😊
Evogordon
Az miért van hogy csinálok max-ba egy vázat és exportálom a zbrush-ba és amikor belépek a zbrush-ba akkor ilyen össze vissza hibás vázat kapok
itt a kép:
kép

A wing3d is kepes kiteriteni ugy az UV-t mint az unfold3D (a vagasi elek kijelolese utan teriti ki az objektumot) Wings3D
kapsz tolem egy uveggolyo scenet.
kinezheted belole amit akarsz.

Carlos
Engem még mindig érdekelne egy üveggolyó tutorial!
Elõre is köszönöm a segítséget!

Þór vígi þessi rúnar

kösz a válaszokért.Hol találok layerre tutort.kösz
Evogordon
Én is elkezdtem a kocsi project-et és a vázat csinálom de nem túl részletes lett és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne megcsinálni hogy részletesebb legyen hogy több poly-ból áljon?

Free
már a 7.5 ben is benne van

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Evogordon
Gondolom a max 8-ba alapból benne lesz a hair & fur. Vagy nem?

ThomasGins
😄
Ez olyan mint a vilmoskörtében a körte😊

hogycsavarombele a körtét?<#awink>

fasza, en elforgatnam egy kicsit az egeszet balra.

Carlos
Valaki tudna adne egy linket egy hagyományos üveggolyó tutorialhoz (sehol sem találtam)?

Þór vígi þessi rúnar

Aldaryn
Hali emberek, mostanság nem voltam gépközelben nagyon. Tegnap este kcisit. 10-20 perc alatt ezt raktam össze, a firkák már sok napja megvoltak, csak mivel MAX meleltt nem voltam, így nem tudtam nagyon összerakni. Ehheh. Tegnap este már oylan fáradt voltam, hogy uploadolni se volt kedvem. Nah, rohantam tovább. Csõ midnenkinek. Legyetek jók.

Ha meg NO WAREZ, akkor télleg no warez. Töröltem megint egy sort... kész.... mire jó ez. MAX 7-et meg aki nem tud legálisan letölteni, hát az inkább ne netezzen. Fenn van 1000 helyen a fullos progi, mivel MAX-nak *nincs* kölün demo programja, csak idõkorlát, ha nem aktiválod.

per aspera ad astra

Sland
én is innen szedtem de ezt a hsz -t törölni fogják!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sehogy,(ha kijosz edit modbol akkor az ugy marad) illetve el kell menteni tool-nak akkor igen. Ha igy akarsz dolgozni akkor layereken kell dolgoznod akkor meg a targyak helyzetet is tudod a Z tengelyen valtoztatni utolag (kamera Z)
Lehet meg a maker-ekkel varialni (mint a bolean), de azt nem hasznaltam meg.
minden lampanak kene elmeletileg.

Evogordon
A max 7.5-ben csak target spot fénnyel lehet árnyékot csinálni a szõrzetnek illetve a fûnek? Mert eddig csak azzal sikerûlt nekem. Van valami megoldás hogy pl omni-val is csináljon árnyékot a fûnek?

Dichter
Sziasztok! Egy kezdõ kérdés: hogy tudok key-eket másolni animációnál? A helpben nem láttam róla semmit. Valami módja biztos van.

edit modba kell kapcsolni ha jol ertelmezem amit kerdezel.

Üdv.Ez zbrus-os kérdés de remélem tudtok segíteni.Megrajzolok valamit és ha más objektumra kattintok vagyis mondjuk újrakezdek valamit a régi objektumot már nem tudom ujból megfogni.Hogy lehet visszatérni az egyszer már elkezdett objektumhoz.
http://sdr.cgtechniques.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi

nem azert mondtam..., ott folyt egy eszmecsere a temarol nemreg, egyebkent en is az unfold3dre gondoltam csak nem jutott eszembe a neve

ThomasGins
Kösz!
Explode volt rajta, tutort is próbáltam,de nem jöttem rá.

Ackro
akkor unfold3d-re gondoltál? ahoz meg kell egy obj exprot plugin, vagy egy maya 😊
unfold3d user guide
max2obj plugin (6-os maxhoz, de elvileg heteshez is jó)

Ackro
reggel van, úgyhogy tessék: kell hozzáadnod egy explode demont.
helpers->afterburn daemons->explode, majd ezt bevenni az afterburnbe ahol a részecskerendszered van. a beállításairól a helpben találsz bõvebbet, vagy innen

ThomasGins
😊
Egy vulkánnal bajlódok, és szeretném ha a particle life végén füstté válnánák a tûzgombócjaim😊
(de majd reggel😊