3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Ez ellen csak azzal tudok szólni, hogy nem egy site fejlesztésében voltam már benne, ami kb. hasonló léptékû volt, mint ez, és mindenhova kellett (ennél rosszabb indokok miat) chat felület, aztán meg kb havonta volt egy-egy "Hé, nincs itt senki??!" entry a logban, mert továbbra is mindengi MSN-en meg ICQ-n dumált. 😄

Hmm, meg akkor szerinted kellene egy 3. user csoport, a reggelt tagok? (Adminokon kívül) Akkor viszont kell admin felület a reggelt tagok jogainak beállítására. 😛 Ok, még nem avgyok faxa progger ám, én csak kicsi designer, aki szar webdesignokat pottyant ki magából idõnként.

per aspera ad astra

egy chat ablak jol jonne a fooldalon(regisztraltaknak), hogy a hirtelen segitseget meg lehessen oldani. Neha jol jonne egy kis online kerdes/felelet.
Aldaryn
Yo, akkor úgy néz ki páran rábólintottak arra, amit felvetettem, na nekem ez csak jó.

Akkor még pár dolgo itten, hogy a db-t összerakjam.
-Van 2 felhasználócsaoport, a guest és az admin. Guest mindenki, aki nem tud belépni, mert nincs jelszava. Mindent lát, feltölteni törölni szerkeszteni nem tud.
-Az üzeneteknek 4 adatmezõje van, ez elsõ a fõcsoort, a második az alcsoport, a harmadik a header, a 4. a szövegtörzs. Mind a 4 mezõbe tetszõleges sztring kerülhet. A rendszer az azonos csoportazonosító sztiringekkel ellátott üzeneteket automatice csoportokba rendezi dátum szerinti listázási sorrendben.
-Fenti módszerbõl következik, hogy ha valaki véletlen GY.I.K. helyett GYIK-et ír a felsõ fõcsoportba egyik post esetén, akkor azt látja majd, hogy a beloldali menüben is megjelent egy újabb fõcsoport. Így könnyen lehet normális keretek közt az egész csoportosítást is hamarjában átrendezni.
-A rendszer tartalmazna egy keresõt, ami semmi más, csak egy text area, ahova tetszõleges regexpet lehet beírni. Adminok részére lenne még egy text area, amit ha nem ahgysz üresen, akkor find and replace-ként mûködik, azaz az összes postban megtalált sztringet lecseréli a megadott sztringre. Gyors átcsoportosításokhoz pl, vagy ha valamit soxor rosszul írtunk.

Asszem a funkciók egyelõre ennyien elegek vannanak nekvenünk. Fáradt vagyok. OK-zást kérek. Kivitelezés jövõ héten, mikoris PHP továbbképzésen leszek, ezt mint munkafeladat megodom ottan, így én is jól járok. 😊

per aspera ad astra

Aldaryn
Na igen, ez büntet... engem nem is a HDR dolog érdekelne, azt a HL2 enginejében már lehetett szépen látni, hanem a camera fx, ez valami nagyon pöpec! Úgy tûnik, tényleg a HDR képkimenetet maniplálja, azon végez egyszerûen mûveleteket. Nem is tudom mióta próbálok egy ilyen implementációt írni MAX alá... Vazze, ennek meg kellene szerezni a kódját. 😄

per aspera ad astra

ThomasGins
Nem gyenge.

\"So always look on the bright side of death\"

oryon
Köszi srácok, ismét 😊

Frenkie: ez tényleg az, nagyon tetszett. Valahogy hdr kiterjesztést nem lehet átkonvertálni, hogy támogassa ez a demo?

Oryon

FRenkie
Az M-mel materialt lehet váltani.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie

Malakai
A kép csúnya lett, úgyhogy csak simán HBD2U! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FRenkie
Boldog szülinpot!

marmint nem SubSurfaceScatttering hanem random lenyomott harom billentyu...
ezen kiakadtam: sss
oryon
Ne is mond. Megvan minden rész és a filmzene is 😄

A mûszerfalba épített csaptelep és vasaló, valamint a design az verhetetlen 😛

Oryon

Malakai
Ennyit nem röhögtem még traileren... <#nevetes1>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ThomasGins

ThomasGins
Raumpatrouille Orion😊
Minusz 30 év😊

oryon
Már van 😄 és elég fantasztikus ûrhajó az 😛
Amúgy onnan is van a nevem. Csak egy betût kicseréltem 😄

Oryon

youth
Semmi, csak jópofa a lámpion 😊

Youth

mi va?
😊)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Ha igy folytatod még ûrhajót is neveznek el rólad😄

youth
Bazze!!

Youth

oryon
Nenad: "ne maradj fenn sokaig!" ez nem fog menni...még dolgozni is úgy mentem, hogy 1-2 órát aludtam 😄DD
teljesen függõ lettem 😛

Mal: eltaláltad.
Megnézhetitek: ebben a max topicban a #20. hozzászólás a legelsõ oldalon az enyém. Akkor még Sman2 nicken voltam. Szal elmondhatom, hogy én az elsõk között voltam és azóta itt vagyok és figyelem az eseményeket. Kicsit a maya elhúzott, de most újra vissza a régi kerékvágásba 😄
Aztán még ugyan azon az oldalon a 70. SoftFX névvel, késöbb oryon, szkoryon, oryon...így ment sorban 😄 Anno félévente cseréltem 😛

Oryon

Malakai
szkoryon, SoftFX? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Boldog Szuletesnapot! 😊
ne maradj fenn sokaig!
😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

oryon
Köszi fiúk 😊

Most látom még mind a három nickem él az SG-n 😄DD

Oryon

ez itt a reklám helye 😄

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Free
sztem is ez így jó lesz tõllem mehet

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

1 hordó HB-t Oryonnak /de nem modellezve/8)))

ThomasGins
Boldog szülit Oryon!

Malakai
Hehe.. 😊

Szerintem jó ötlet, és szerintem se kell vmi túl összetett, vagy túl szétterjedt oldal, nemhiszem, hogy bárkinek itt lenne rá elég ideje. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Ez kész, az ember kicsit nyaralni nem teheti ki a lábát? Ajánlom mindenkinek a mátrát, fasza hely, csak kevés a netkávézó. Célszerû az otthoni gépet bekapcsolva hagyni, hogy remote connectionnel azért be lehessen menni rá. 😛

Na mivel anno semminmû ötlet nem érkezett arra vonatkozólag, hogy mit is szeretnétek ti a 3dmax.hu oldaltól, és arra sem igen kaptam választ, hogy arról az ötletrõl mi a véleményetek (Nenadot kivéve, thx. 😊 )arról, amit én felvetettem, így nem csináltam semmit. Összeraktam egy design keretet meg valami kezdetleges CSS sitebuildet, de nem lehet azzal semmit kezdeni, ha nincs meg, mit is akarunk. Fõleg gondolok itt a PHP és DB részére a dolognak.

Akkor ezt még gyorsan begépelem, volt ez a felvetett ötletem, hogy:

Ne legyen portál, csak egy átfogó linkgyûjtemény, és host felület azoknak, akiknek nincs megfelelõ tárhelyük esetleges publikus anyagaikat kirakni. (PL. tutor) Mindez szépen elrendezhetõ lenne egy üzenõfal rendszerû oldalon, ahol a postok témakörökbe rendezve lennének browsolhatók, és pl. regexppel lehetne keresni is az adatbázisban. A postok állnának 1 címsávból, a post adataiból, és egy szövegtörzsbõl, ahova pl. egy linket be lehet szúrni.
A FAQ is uyagn így mûködne. A FAQ postoknak a címe pl. a "kérdés" lenne, a szövegtörzs pedig a válasz. Ha ennyi elég, akkor err megvan a design.

Nah, én most húztam Pestre albérletet nézni, és sorry, hogy nagyon vázlatos voltam, de most este be haza, és kicsit meg vagyok csúszva (fürdés, váá, minek az...)

Ja, Oryonnak BSZN. 😊

per aspera ad astra

Free
Nah Oryon boldog szülinapot

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ja a srac veszett ugy 😊

Free
ahogy eddig
Aldaryn azt mondta csinálja azótai is úgy áll ahogy mert ühgye õ meg d21 ezik :d

ThomasGins
Nem kell köszönöm,van helyem bõven, weboldal kellene😊
Hogy áll amugy a 3dmax.hu fejleszése?😊

Free
ha kell tudodk adni egy thomasgins.3dmax.hu t

ThomasGins
Nem😊
Ideiglenes képnek raktam ki anno,csak eddig nem volt idõm egy rendes weboldalt összerittyenteni.

Malakai
És ennek muszáj csak azt az mqo-t beolvasni? 😄
Amúgy max7 export nincs? Vagy szedjem le az a Metasequoia-t és oda importáljak elõbb? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dichter
Ne vedd kioktatásnak, de a honlapodon az 1600x1200-as képet valami iszonyat lassan tölti be, még a 2MB-es netem is. Nem akarod kisebbre venni? 😊

Még nem néztem meg de valószínüleg nincs. Még kis sem tömörítettem a fileokat.
szerinted???

oké köszi.

Párat leszedtem ami szimpatikusabb volt, megnézem hogy van-e rajtuk textúra, csak most renderrelek. Ha nincs akkor azt is valahogy majd meg kell oldani.
xfrog? (plugin)+ingyenes novenyek?
xfrog

ingyencuccok
életû = élethû
Úgydöntöttem kicsit felturbózom a régen készített konferenciatermet és azzal indulok az építészeti versenyen. Egyik kis újjítás a virág kicserélése lenne, ami elég gyenge és mû kinézetû volt. A kérésem az lenne, hogy ha valaki esetleg meg tudna dobni egy szép életû növénnyel, ami belsõ térben jól mutat azt megköszönném.

Csak kölcsönbe, aztán visszaadnám 😊
ThomasGins
Toljad neki😊

az autot is jo lenen elkezdeni ma 😊))

semmihez, nem nekem kellett, amiota leleptem cetol csak webeztem. 😊

ThomasGins
😊
Kösz!
Mutathatsz képet mihez lesz?😄

koszi, ha az integert kicsereled "float" -ra akkor pontosabb beallitasi lehetosegid lesznek.