3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Nah,ujramásolom, xvid codeces lesz,igy 3megás.
Afternburn a füst,egy nyerõgéphez lesz😊

\"So always look on the bright side of death\"

Roger6
Sziasztok Max-osok!

Nah, az lenne a kérdésem, hogy mi is? Ja, igen! Láttam már szép max-es képeket autókról, meg minden, tetszenek is, de az én szívem inkább a motorok felé húz. Ti modelleztetek már motort? Találok valahol blueprinteket motorokról? Elõre is köszönöm a segítséget! 😊)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

fle go
Akkor ha jol sejtem az egy plug in a maxhoz es ezek szerint rendesen hasznalhato nem ugy mint a max beepitett dolga es meg csak nem is oszul bele az ember mint Lion?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

grizzly21
de tök jó! milyen játékhoz lesz? a lángos füstöt hogy csináltad?:o

ThomasGins
Ehhez láma vok,rágyurok akkor.

A kinézet az kérésre ilyen,nem minden rész tetszik nekem se.😞

grizzly21
mûködik a crackes progi GTAhoz, egy a dffet beimportálom, de tga-kat hiányol a progi és nem texturázza fel. pedig nem volt mellékelve tga! mi lehet a baj?

Aldaryn
Nem rossz, de gyá, ez mitõl 8MB? 😄 Használj valami ksiebb bitrátát, teljesen felesleges ennyire pazarolni, ez szvsz elférne 1MB-ban is.

A hegy fura, az egész fekete, sötét, pedig van rajta növényzet... nem kellene valami növénybarátabb talajt pakolni az aljára?

per aspera ad astra

ThomasGins
...ja még csak wip...

Aldaryn
Jah, ezt PowerNURBS-el

per aspera ad astra

ThomasGins
Ezzel szórakoztam már pár hete😊
link(7MB/rar/avi)
Egy játékhoz lesz...

ThomasGins
Wacommal könnyü😊
Szép 3d-s hatása van.

fle go
Es azt maxban csinaltad Aldaryn?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

oryon
Nagyon egyszerû:
PS ill. Painter + Wacom : brushal húzok egy elnagyolt ág vonalat és maszatolóval szépen kihúzom a leveleket/ágakat/stb. ennyi 😄

Oryon

hasznal vki outpost firewallt? Hogyan kell beallitani hogy engedje a vray(3dsmax)<>vraylicservert kommunikalni egymassal (trusted appliacation nem mukszik......)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Kell az a rhino tutor mégiscsak😄DD
Emléxek a multkori öthatodgömbtojásokonállócyberlopótökre, az meggyõzõ volt😊

Aldaryn
Például:próbáld meg ezt MAX NURBS-el... ez nekem most olyan fél perc meló volt... és egy kevés plusz idõvel ez lesz belõle. És ez csak boolean meg fillet, semmi más.

per aspera ad astra

Aldaryn
Te, én is onnan hallottam a hekk progiról. 😄

per aspera ad astra

ThomasGins
Hogy készült?

grizzly21
igen az SG-s GTA topik FAQ-ját én is csináltam részben, tudok róla😊 de nincs ott ilyen

oryon
off:

Nem lett túl jó. Inkább csak teszteltem rajta az ecsetet: Mal ajándéka
Másik teszt: Nagy öröm az új tábla 😊

on.

Oryon

Aldaryn
Pontosan. Lionnak van 3db õsz hajszála, mind a három a NURBSözés szomorú elmléke... 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
Hangulatjavitót beveszem elõtte😊

Szoval amire kitalálták még véletlenül se jó,mármint maxban😊

Aldaryn
Szétnéztél te már egyáltalán egyetlen komoly GTA-s fórumon vagy websiteon egyáltalán, elég csak itt az SG-n bemenned a GTA topicba, és feltenned ezt a kérdést, és úgy lenooboznak meg kispöcsöznek, hogy csak na, mert a bannerben ott virít hogy FAQ.

per aspera ad astra

Aldaryn
Enyhe hastáji fájdalmak, majd késõbb gyomorgörcsök, aztán kiterjedt fekély, akkut hajhullás, fejbõr irritáció, hajtépési kényszer, fejfájás, kisebb, majd egyre kiterjedtebb izomrángás. És ezek csak a testi tünetek, arról, hogy a modelled úgy néz ki, mint egy összegyûrt izé még nem is beszéltünk...

Eleve, próbálj meg valami bonyibb formák találkozásánál fillettelni... (amit MAX nurbs nem is tud, hanem 4-5 lépésbõl magadnak kell megcsinálni, mint a kõkorszakban...) a MAX nurbs-nek mindennel, ami nem tökéletes kör gondja támad. 😊

Nincs pl. boolean mûvelet NURBS-re... pedig, könyörgöm, ez egy esszenciális dolog, kb olyan, mint a fillet. Mi a fenének használnék NURBS-öt, ha pont ezek miatt nem? Ennyi erõvel akkor inkább poly... a NURBS elõnye szememben pont az, hogy ilyen bonyolult mûveleteket is el lehet precízen végezni a NURBS egyenletein. Aztán ott van ugye az is, hogy szuper dolog ez a dependencia és hierarchia az egyes NURBS elemek között, de az egész olyan szinten erõforrászabáló, hogy csak na. Trimmelés egy alapvetõ mûvelet, nem lehet meglenni nélküle, de könyörgöm, nem lehet a trim curve-öket együtt kezelni a felületeiddel, azok mindig, mindig külön maradnak. Próbálj csak egy komplexebb modellt kcisit átalakítani, rémálom. Valahol az egész az alapjaiban halott. Ki kellene dobni úgy, ahogy van, de biztos jól mutat a feature setben, hogy van NURBS is... hihetetlen. Elég csak pár percet eltöltened pl. Rhinoban, vagy használni az NPower solidjait, NURBS-jét, és rájössz, hogy miért is egy nagy rakás az a MAX nurbs impelemntáció.

per aspera ad astra

grizzly21
nekem csak a kocsi modellekért kell, mert van egy csomó jó darab, és azokat akarom kieszedni

grizzly21
értem amit mondasz. és akkor az a hekkcsomag megoldja? Neked megvan vagy valami linket tudsz?

ThomasGins
Milyen gond lehet?
Nem azért h nem hiszek neked...

Aldaryn
GTA-hoz van egy full hekkelõ készlet, amivel importálni/exportálni tudsz modelleket, textúrákat, mindent.
Azon meg ne lepõdj meg, hogy a MAX nem szereti egy játék belsõ formátumú filejait. A rockstarnak érdeke, hogy ne lássa viszont máshol a cuccait... Lehet, hogy sima szabványos fileok, csak az elejükre be van szúrva valami védelmi bitsorozat, ilyet sokat csináltam anno, vagy egyszerûen meg van fordítva a byte sorrend, beolvasni nem nehéz, ha tudod mi van elvacakolva benne.

per aspera ad astra

grizzly21
nem tudom ki menyire jártas ebben a témába, a GTAhoz vannak kocsi modellek. dff és txd formátumúak és a max sehogy nem szereti õket! VAlahogy nem lehet megnyitni ezeket?

Aldaryn
PowerNURBS se jó dolog? Ha már mindenképp MAX-ban akar maradni az ember. Mert én pl. úgy vagyok vele, hogy amennyire lehet, csak 1 app...

Malakai neked meg BSZ!

per aspera ad astra

sztem hagyd el maxot nurbshoz mert nagyon sok gondod lesz komolyabb dolgoknal.
hasznalj rhinot, ha 12 ves gyerek siman meg tudja tanulni akkor te is.
ha kell csinalok tutorokat, ezen ne muljon.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Free.
Kis nurbs leirás,nem mai gyártmány,de jó😊
nurbs (swf/420k)

ThomasGins
Ráleltem...😊

ThomasGins
Screen nincs róla?😊

oryon
Boldog Szülinapot Mal! 😊
A NFF (napi felesleges festés) ajándékot már átadtam, így cseppet sem volt felesleges 😄

Oryon

Malakai
Köszi szépen mindenkinek! ^_^
GixEr neked meg külön kösz a linkért, kb egy hónapja sok slow motion klippet keresgéltem, ez egy nagyon jó oldal! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

En is boldog szulinapot!! Kapsz egy szulinapi hasznos linket is 😊
LINK
Carlos
Akkor énis!
Boldog Születésnapot!

Þór vígi þessi rúnar

Free
CSatlakozom Boldog szülinapot :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

hooo, Boldog Szuletesnapot!!!!! 😊

Boldog szülinapot!<#pias>

ThomasGins
Boldog szülit!

Aldaryn
Rika ígényes külsejû tutor, szvsz a layout meg a képek tovább tartottak mint maga a szövegezés. 😄

per aspera ad astra

repvez
Egyenlöre az 5-ös van beélesitve a 7hez még nincs meg a kulcs.
nem, milyen maxod van?? (maxplugins)
A MAX7ben alapban bennevan
repvez
Ez az a progi? obj export
repvez
THX!
Már megtaláltam elsiklottam felette a sok hsz között.
Kukk ide, akit erdekel egy robbanas keszitese:
BigBadaBumm (5th element)
DE, es valaszoltam is. Ne a 3ds exportert hasznald, hanem az VawefrontOBJ exportert es mukodni fog.
repvez
Nem tud valaki egy kis helpet ezzel kapcsolatban #21296 .
THX!