3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Afternburn a füst,egy nyerõgéphez lesz😊
\"So always look on the bright side of death\"
Nah, az lenne a kérdésem, hogy mi is? Ja, igen! Láttam már szép max-es képeket autókról, meg minden, tetszenek is, de az én szívem inkább a motorok felé húz. Ti modelleztetek már motort? Találok valahol blueprinteket motorokról? Elõre is köszönöm a segítséget! 😊)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A kinézet az kérésre ilyen,nem minden rész tetszik nekem se.😞
A hegy fura, az egész fekete, sötét, pedig van rajta növényzet... nem kellene valami növénybarátabb talajt pakolni az aljára?
per aspera ad astra
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
PS ill. Painter + Wacom : brushal húzok egy elnagyolt ág vonalat és maszatolóval szépen kihúzom a leveleket/ágakat/stb. ennyi 😄
Oryon
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Emléxek a multkori öthatodgömbtojásokonállócyberlopótökre, az meggyõzõ volt😊
per aspera ad astra
Nem lett túl jó. Inkább csak teszteltem rajta az ecsetet: Mal ajándéka
Másik teszt: Nagy öröm az új tábla 😊
on.
Oryon
per aspera ad astra
Szoval amire kitalálták még véletlenül se jó,mármint maxban😊
per aspera ad astra
Eleve, próbálj meg valami bonyibb formák találkozásánál fillettelni... (amit MAX nurbs nem is tud, hanem 4-5 lépésbõl magadnak kell megcsinálni, mint a kõkorszakban...) a MAX nurbs-nek mindennel, ami nem tökéletes kör gondja támad. 😊
Nincs pl. boolean mûvelet NURBS-re... pedig, könyörgöm, ez egy esszenciális dolog, kb olyan, mint a fillet. Mi a fenének használnék NURBS-öt, ha pont ezek miatt nem? Ennyi erõvel akkor inkább poly... a NURBS elõnye szememben pont az, hogy ilyen bonyolult mûveleteket is el lehet precízen végezni a NURBS egyenletein. Aztán ott van ugye az is, hogy szuper dolog ez a dependencia és hierarchia az egyes NURBS elemek között, de az egész olyan szinten erõforrászabáló, hogy csak na. Trimmelés egy alapvetõ mûvelet, nem lehet meglenni nélküle, de könyörgöm, nem lehet a trim curve-öket együtt kezelni a felületeiddel, azok mindig, mindig külön maradnak. Próbálj csak egy komplexebb modellt kcisit átalakítani, rémálom. Valahol az egész az alapjaiban halott. Ki kellene dobni úgy, ahogy van, de biztos jól mutat a feature setben, hogy van NURBS is... hihetetlen. Elég csak pár percet eltöltened pl. Rhinoban, vagy használni az NPower solidjait, NURBS-jét, és rájössz, hogy miért is egy nagy rakás az a MAX nurbs impelemntáció.
per aspera ad astra
Nem azért h nem hiszek neked...
Azon meg ne lepõdj meg, hogy a MAX nem szereti egy játék belsõ formátumú filejait. A rockstarnak érdeke, hogy ne lássa viszont máshol a cuccait... Lehet, hogy sima szabványos fileok, csak az elejükre be van szúrva valami védelmi bitsorozat, ilyet sokat csináltam anno, vagy egyszerûen meg van fordítva a byte sorrend, beolvasni nem nehéz, ha tudod mi van elvacakolva benne.
per aspera ad astra
Malakai neked meg BSZ!
per aspera ad astra
hasznalj rhinot, ha 12 ves gyerek siman meg tudja tanulni akkor te is.
ha kell csinalok tutorokat, ezen ne muljon.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A NFF (napi felesleges festés) ajándékot már átadtam, így cseppet sem volt felesleges 😄
Oryon
GixEr neked meg külön kösz a linkért, kb egy hónapja sok slow motion klippet keresgéltem, ez egy nagyon jó oldal! 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
per aspera ad astra
A MAX7ben alapban bennevan
BigBadaBumm (5th element)