63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• VisualHarmony
    Akkor jól gondoltam a "technikát".
  • Aldaryn
    De ha nincs külön fasza map, egy perc alatt megoldható vele a probléma legalább érzet-szinten. :)
  • putyi
    de ez nam olyan szép, mint az Ádámé:-)
    amúgy asztalos szemszögből jó az, hogy ennyire a rönk közepéből vett deszkákat táblásítok? el fog görbülni(meg berepedezni) nem?
  • Aldaryn
    Keresgélem, de most én sem találom, egyszerűen annyi, hogy hosszanti irányban nagyon összenyomják a mapokat, és az esetek többségében meglepően jól fest, valamint pontosan illeszkedik a sarkokon is. Egy dobozt teljesen pontos illeszkedésekkel fel lehet így körben textúrázni, és legtöbbször a doboz, mint forma pont elég. Itt látszik, bal középsőn, felsőn egész jól.
  • VisualHarmony
    Az-az? Van erre v.mi tutorialjuk? Support-ba még nem találkoztam ezzel.
  • Aldaryn
    Ha pedig se bütü map, se fényképező, se internet, se falap, csak egy sima fatextúra, akkor ott van az arroway-es módszer. :)
  • putyi
    a "hatszámjegyű" családi ház render-ből megvan :-)
  • MasterMason
    Ha bankrabló a szakmád akkor minden bizonnyal. :D
  • putyi
    egy munkából visszajön :-)
  • bencsab
    13000$ bruhahaha :D
  • tilbury
    thx
  • putyi
    djfüles-nek, persze más is megnézheti.
  • VisualHarmony
    Nem hiszem(már a hátsó bögrét):D
  • putyi
    köcsög módon először azt néztem, hogy fut-e a gyűrűvel a szál, de egész jól elkented :-)
    a hátsó bögre meg van eredetiben:-)
  • VisualHarmony
    1600*, inkább a file méret miatt "small"(ilyen tömörítettet mentettem ki RAWból csak).
  • VisualHarmony
    A bütü az textura(CG Source - Wood Floors van benne egy adag bütü is) vagy fényképező és akkor tutira passzol a szál irány év gyűrű sűrűség meg a többi)
  • putyi
    fényképező?
  • ThomasGins
    Sajnos már régen volt:)
  • tilbury
    Szép, a deszka tényleg jól néz ki. A "vége", bütü az textúra vagy esetleg berconmap?
    (én szinte sose találok megfelelő textet ilyenekhez )
  • zenoka
    Te kis kameleon:)
  • ThomasGins
    Meg amikor 1 hónap borostával, a lépcsőházban lakó kiccccsávó jónapotozik, rá fél órával megborotválkozva lesziáz:)
  • zenoka
    fasza lett.. ha ez a small mekkora felbontasba renderelted?
  • zenoka
    onnan szar amikortol a mekiben jonapottal koszonnek:))
  • putyi
    de még mindig nem sárga:-)
    nagyon jók lettek a shader-ek, főleg a deszka tetszik.
  • VisualHarmony
    Bedobom ide is, ha más nem feszültség oldónak :D

Legújabb "művem"
  • putyi
    Én drukkolok neked.
  • putyi
    múltkor jöttem haza a balatonról efott-os srácokkal és simán viszontlátással köszöntek el. akkor valami megpattant bennem.
  • zenoka
    Aztakurva...:)) putyi le oregeztek:))) djfules: halal frankon kivancsi vagyok mit villantasz egy ev mulva gondolom pixarnal fox melozni;)
  • djfules
    Több, inkább egyel több, aki nem marad meg ezen az amatőr szinten.... majd úgy egy év múlva visszanézek, 29 évesen nekem még van jövőm de neked barátom....
  • putyi
    Na eggyel kevesebb! Mehetek aludni!
  • djfules
    ez is egy értelmes hozzászólás volt számoltad ma hány kreatív gondolat ütötte itt fel a fejét? Biztos csak a meleg de nem olvastam a fórum szabályzatában hogy nem kérdezhetek ezt és azt... Igazad van a fórum színvonalát megadtátok és épp ezért nem látogatom tovább a szakemberek forumát melyik okos is él meg ebből vagy tán nem a disney-nál dolgoztok :-) röhej...............
  • putyi
    Nyár van
  • Aldaryn
    Nagyon nyár van.
  • putyi
    itt általában érdekesebb fogósabb dolgokról szoktunk beszélni. Ezek a harcok, amit elkezdtél minden évben nyáron előjönnek, mert gondolom akkor érnek rá jobban az emberek. Augusztusban szokott jönni a "szerintetek melyik 3d-s programot használjam" (itt a max-es fórumban).
    Zénó egy alap tanulási folyamatra világított rá, ha a google-val kezdted volna, akkor itt most olyanokat kérdezel, hogy hogyan lehet egy job-ot többszörözni, vagy lehet-e utólag hozzáfűzni még képeket stb.
    De az ilyen hol kell bekapcsolni szintű dolgok eléggé visszavetik a fórum színvonalát és egy idő után már csak azok az emberek fogják látogatni, akiknek ilyen kérdései vannak.
  • djfules
    nem idegskedem, kösz a semmit a googli kidobta ne aggodj ez biztos ilyen magyarszokás mert külföldi forumook azért televannak ezzel de se baj a googlinak van forsítója is:-) táma lezárva
  • zenoka
    Hat tudod eleg reg ota itt vagyok.. es szivesen segitek barkinek... kiveve ha egy kereso szocal a google elso oldala kidobja a megfejtest... indokot leirtam korabban.. :) ne idegeskedj:)
  • djfules
    Na na jó akkor miről akarsz beszélgetni? Egyáltalán te miért regisztráltál ebbe a fórumba minek olvasod és minek irsz ilyen hasznos dolgokat ide, megkérdezhetem? De isten öriz hogy a nehezen meszerzett véres verelyték által youtub videokbol kilesett tudásodat át add bárkinek is egyébként idömegtakarítás céljából mert amig googlezok addig hátha valaki megszán és féltve örzöztt világ titkait el nem árulja nekem... nem igaz hogy ez minden forumon előjön!!! Rájövök magamtól is ráadásul nem azért kötök félmiliót 3d képzésre hogy ezeket nem tanulom meg és nem volt róla szó eddig de nincs kedvem várni oktatásig hogy megkérdezzem ott....
  • zenoka
    Eleg sokszor csinaltam... ano egyszerubb volt kigooglezni mint hogy mindenert segitseget kerjek.. jobban megragadnak az emberben a dolgok ha megdolgozik erte... ez a vertex bushido utja. Komolyan ha arra nem kepes valaki hogy a leg alapvetobb dolgokra ra keressen es energiat fektessen bele akkor miert varja el hogy a masik aldozza ra az idejet.. understend:) nem offense ez hanem elet tapasztalat.;)
  • djfules
    Azért köszönö a törekvést értékelem és meg köszönöm ha segítenek nem vagyok bunkó és ha tudok én ios segítek, (túlragozva)
  • djfules
    Én meg azért nem merültem bele mert nem volt itt az asztalon két gép :-) Understend? tehát az azonos pőrogram környet miatt elösször telepítsem fel a másik gépre a 64 bit-es wint? vagy csak a 64 bites maxot?
    Persze hogy kérdést fog szülni mégis mire használjama forumot? Ráadásaul lehet más is tanulna ebből...