63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Szerintem sima displace, mert zizis az éle. Blur + noise multiply minden ilyen textúrának jót tesz...
  • Aldaryn
    Szerintem én is elindulok. :D Van egy NAGYOn gagyi ötletem, még 2 éve rajzoltam, de hátha... :P
  • nenad
    en elindulok rajta,
    van egy gagyi otletem, aztan hatha :D
  • Boba
    Ronin, a toredezett talajt hogy csinaltad? Marhara tetszik, es regota szeretnek mar ilyet csinalni, de nem jon ossze!:)
  • 4D
    "A pályázat célja egy olyan jövőbeli személyközlekedési (tehát nem tömegközlekedési) városi gépjármű bemutatása, amely frappáns megoldást kínál az előző problémákra."

Pl. ló? Tudtommal volt már ilyen. Nem is .aszta szét a környezetet.
    Csak hát nem tudott köré épülni a zsíros lóipar, meg a ló.lobby.lol

• Free
    ezen indúl valaki ?

Végre rájöttek

" A visszaéléseket elkerülendő a közönségdíj szavazatai közé csak a kiírás pillanatában már regisztrált felhasználók szavazatai kerülnek beszámításra"
  • petesilver
    THX! A kerék még nincs kész, csak be lett rakva az utósabb jelleg miatt, most még a kasztnin dolgozom.
  • nenad
    nekem a kereke kicsinek tunik, de egyebkent elegge jo..
  • petesilver
    Csinálgatok játékba egy autót, a Magyar Clio Kupa Modhoz rFactor alá. Lowpoly autó, jelenleg itt tart, most jön a belseje. Aki kiváncsi rá, itt talál képeket róla: Proex Clio
  • Malakai
    Hihi.. :D
    Amúgy a kép amit csatolt hozzá: itt. :)
  • nenad
    behalok,
    vray forum :D

VrayBetaBabe wrote:

Check it out sun and sky:

[image]

"DOWNLOAD ANY VERSION OF VRAY HERE: www.51render.com:

:D
  • nenad
    nezeggetm a vistat, poen, redqueen siman fut rajta.. Lehet megprobalom feltenni maxot is poenbol
    Egyebkent nem nez k i rosszul, de sok az xp szerintem benne, azt hittem sokkal messzebb mennek 6 ev alatt.
  • Ronin666
    kép lemaradt :)

• Ronin666
    Még egyet csináltam unaloműzőnek. A causticot még nem sikerült rendesen megcsinálni. A bevilágításról egy HDRI gondoskodik. A textúrák egyszerűek. A földön van egy disp. map. Amit még nem sikerült megcsinálni, az az Aldaryn féle becsillanás. A kannára ahol a nap rásütne, ott jól mutatna egy becsillanás.
    A Dof még nem az igazi, majd állítom azt is.
  • Palinko
    bocsi,bocsi....
    megvan :D
  • Palinko
    említ a könyv valami Gizmot... Ezt állítólag a Bend funkció alatt találnám.de mint ezt tudjátok nem találom,mert ott nincs :D
  • Ronin666
    Köcce. A Scene kicsit ismerős lehet. :)

Kb. az általad használt stúdió bevilágítás, beállítást alkalmaztam.
  • Aldaryn
    Tök jó az a kis bokeh. :o)
  • Ronin666
    jaja, de szeretném még a Causticot is belőni. Nincs valami tipp, mert régi Vraynél ment, most meg nem nagyon :(
  • Malakai
    Ja, hogy üveg? Akkor meg főleg shell kell. :)
  • Ronin666
    Nem belülről akarom nézni, hanem kintről akarom, hogy üregesnek tűnjön.

Mellesleg a jelenlegi Vray-ben a Caustic nálatok nem viselkedik furán? A régi Scene-ek amiken volt caustik, azok most renderrelve csúnyák. Caustic sehol és az üveg árnyékok túl erősek. Nem értem mi lehet a baja. Caustic multipier értékét 50000 környékére rakva jelenik meg az effekt. Mi lehet ennek az oka?
  • Malakai
    Hát ha csak simán belülről akarod nézni, akkor vray-nek jobb a modell szintű megoldás. :)
  • Ronin666
    Shell jó volt, köszi!

Egyébként nem ez rémlett, hanem egy másik megoldás, de azt szerintem textúra szinten kellett állítani, magyarul a modellhez hozzá nem kell nyúlni.
  • ThomasGins
    Vray sz*rik a flipre nem? :)
  • Malakai
    Csak a fény? Flip Normals? :)
  • ThomasGins
    Shell modifyt neki:)
  • Ronin666
    Egy kérdés, hátha valaki tudja. Olyat szeretnék, hogy pl egy kancsó belsejét üregesre tenném, de nem a modellét, hanem csak a fénytörés legyen olyan, mintha üreges lenne a kanna. Régen találkoztam vele, de már az sem tudom merre keressem. :(
  • Ronin666
    Kicsit unatkoztam:

• 4D
    Hát ja.
  • Malakai
    Pedig azt a legegyszerűbb beszerezni, főleg, hogy freeware letölthető az autodesktől ( tudom-tudom, modemes net, stb, de azért már nem olyan gyakori ma már az, és még akkor is ott van havert megkérős elhozós tőlle variáció :) )...
  • 4D
    Sokaknak nincs helpjük, gondoltam biztosra megyek.
  • Malakai
    Vagy "help/3dsmax.chm/Default Keyboard Shortcuts", ez meg official...
  • montressor
    koszonom
  • 4D
    Help Hotkey map (max6) nézni.
    Itt meg a lista

Factory Hotkeys
  • montressor
    es meg egy, csinalok egy u alaku line-t, meg egy negyzetet, aztan osszekombinalom oket a bevel profil dologgal, de vhogy a cap start/end nem akar mukodni, mert az u ket vege nyitott marad. Ez miert van? koszi
  • montressor
    azazen kerdesem, h nincsen veletlenul valahol egy shortcut lista szepen osszeallitva, amit esetleg kilehetne nyomtatni?
  • nenad
    szar volt a dvd..
  • nenad
    off/
    alap kerdes,
    rewritable dvd, disc le volt zarva, torles utan
    ugy kellene hogy viselkdejen mint egy ures cd nem?

Most vagy a dvd szar, vagy nem ertem.
  • ThomasGins
    D21-re készült kis nfr:)
    nfr

Mit kell tesztelni?Énisénis:)
  • Aldaryn
    :D Nekiugrottam. Csak itt perpill korlátozott a processzorkapacitás. Szegény WoW-ozó emberek nem örülnének, ha laggolna a szeretett szerverük. ^_^