63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Szinkronuszás rulez:) -
Na most jól beszóltál :) Józsi, szerinted én a csávókat stírölöm? Mert igen :))))
Ebből már nem jövök ki jól. -
NEm is tudom, én a magam részéről inkább nézek kecses lányokat a kifutón, mintsem izzadó, erőlködő, néha ősszefonódó férfitesteket, ahogy játszanak a labdájukkal. -
Igen az heteros. Úgyhogy én megyek is meccsezni és sörözni és próbálok nem gondolni Aldaryn rózsaszín hátterére :)
Na hogy ne csak rontsam a levegőt. Most valahogy itt tart a logo, mondjuk nem is foglalkoztam vele nagyon:
-
Ronin666 #29942 Na csináltam magamnak gyakorlásból egy fénytesztet. Ugyan az a HDRI map van mindegyik képen, csak más más intenzitással. A nappalin van még egy + light.
A délutáni és reggeli képek kíváncsi vagyok mennyire raálisak szerintetek. Kb. ugyan az a fénymennyiség van mind a két képen, csak a tónusok mások. Reggel talán hidegebb kékebb árnyalatú fények vannak, délután meg melegebb, vörösösebb árnyalatúak.
NFR: link -
Sixay székek. Még nem tom mikor letöltöttem ezt a 3 modelt, és tegnap rátaláltam a vinyón, megnéztem, oszt próbábó nyomtan ezt a rendert az újsággal meg azza a dologgal. :-) -
Ez széép! Nem az NFT-s hozzászólás shaderjei ezek autón? Lion még mindig csinál autókat? Tényleg mi van Al az oldalatokkal, műxik már rendesen? -
zenoka #29939 Hali egy kis NFR ahogy errefele mondjak ha nem baj
d21 speed contest
Papirzacsi javaslom a melpi-t anno volt ujsagban is nem tul nehez lemodelezni sem:D
telleg ezzek nem synax szekek?;) -
Hmm... akkor vagyunk heterok, ha VB-t nezunk? Mer akkor velem gond van, mer utalom a focit. Egyedul a vizilabdat nezem meg, aztis csak azert mert eleg sokaig versenyszeruen vizilabdaztam, amugy sportot nezni nem szeretek. Sportolni annal inkabb. -
Kezd elhajlani a fórum :)
VB-t azért néz valaki? Vagy már mindenki sex és new yorkot? :))) -
3 szék van, használd a fantáziád.:-D (műpnt nem tok gyártani:-D ) -
...szalacsis banner,ahogy veszi ki a vizbül:) -
Na ez az! :) Mit izélünk itt "Valami szőrös" napi render témával! Legyen inkább "Valami szőrtelen!" -
Hát, ha mostantól csak az a téma... :D -
Tekintetel arra, hogy alig 100hsz kell hozzá, szerintem nem lesz. :D Bár, egy bazinagy "30.000 HSZ!" felirat elkéne a bannerbe. -
LOL! zsér ugyan ez volt az első gondolatom.... bár, ha már lila backdrop, meg metrohullám...
-
montressor #29930 nem lehetne, h az ujsag nyitva legyen? :) -
montressor #29929 udv mindenkinek,
miert van a', hogy egy polyban kijelolok eleket es se remuvolni, se hajdolni nem tom, ugyanakkor az atellenes oldalon meg igen? Az egesz szimmetrikus, nehol megcsinalja, nehol nem... A kepen bejelolt el(elekrol)rol van szo
-
hohó,tényleg:) -
Lesz valami 30000-es project?Az enyém már készül
-
bencsab #29926 Kicsit paradoxon a képed. Aki ezt az újságot olvassa, az nem használja azt az "izét". Vagy aki használja, az nem ezt nézegeti. Vagy aki ezt olvassa, és használja is a széken lévő segédeszközt, az el van tévedve. -
:)
NFR:) -
Ismerkedtem a DOF-fal. :-)
-
Nah most lámázok én is kicsit:
15 perce szenvedek azzal, hogy:
-Betettem egy képet egy plane-ra, ez a háttér.
-Egy Torus knot-ot tesztnek.
-egy plane-t talajnak... ennek kellene matte-nak lenni, azaz: ne látszódjon, de "felfogja az árnyékokat".
Vray-ben mit kell ehhez tenni, mert én már nemértem miért nem megy VrayMTLWrapperrel v. akár az objekt properties-matte-val. -> egy részletesebb leírást, plz! köszi :) -
Ja ezt a részt is láttam :) Steve leborotválta a golyóit :DDDD -
nenad #29921 kesz...
:D -
South Parkot nézel-é? :D -
4D #29919
-
ez a metroszexuális őrület szele... -
Cuki a lilás-rózsaszínes háttér
-
Véletlenül pont van egy a csomagtartóban összehajtogatva:) -
Így utólag már nem is tetszik annyira a hátsó szárny. Lehet dobok rá egy másikat :D -
Ronin666 #29914 és mégegyszer bocs a lámulásom :) -
Ronin666 #29913 Oké, megvan. Még egy utolsó kérdésem lenne. Van két hely a glare alatt. Képeket kéne belinkelni. Néztem, hogy régen egy ide felrakott képedben két külömböző képet adtál meg. Mik lennének ezek? Mit kellene ide bedobni? -
Ronin666 #29912 Ezt értem, de nem figyeli az algoritmus, hogy milyen a pixel intenzitása? Tegyük fel, hogy van egy lámpa, mellette meg pl. egy fehér lap és mindkét test bele ég a képbe. Ebben az esetben a lámpa fényének intenzitás jóval nagyobb, de ezt csak a HDRI tudja tárolni. Ha sima LDRI-t akarok effektezni, akkor a fehér lap ugyancsak megkapja azt az effektet mint a lámpa, pedig baromira más a visszavert fényereje.
Nem vagyok valami jó angolos, de megpróbálom megfejteni amit linkeltél.
Amúgy köszi a segítséget, remélem nem idegesítettelek nagyon fel. :) -
nos, nem akarok kiabálni, de...
A glare-nek az ég adta világos semmi köze nincs a HDRI képek szerkesztéséhez. Az egy algoritmus, ami becsillanás szerű hatásokat hoz létre a képeden. Le se szarja, hogy HDRI vagy nem HDRI vagy mi.
adtam egy linket is, emiben utánaolvashatsz a működési elvének, stb...
azt az algoritmust pedig maxwell 1.0-ába rakták bele. Attól, hogy egy képed HDRI, még nem fog csillogni, villogni. Ez a lényeg. -
Ronin666 #29910 Akkor a beta miatt nincsenek meg a cuccok?
Viszont a release notes-ben ezt írja:
CHANGELOG
(01-06-05) 1_2_2_beta
· New: HDR format can be imported in the viewer, and converted to MXI.
Tehát akkor kérdéses számomra, hogy 1.0-ba is lehet importálni HDR formátumot, mert ha nem akkor valami még újabb kéne, vagy nem tudok HDR képekkel dolgozni, akkor meg nem sok értelme van a dolognak.
-
kepfeloltes.hu helyett meg iaro-t. :P -
beta helyett használj 1.0-t -
Ronin666 #29907 egy szünet van a linkben, kül. nem engedte berakni :)