63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Itt figyelt fent a gépemen,nem tudom miért nem próbáltam még ki:)Jó kis progi,mondjuk csak a cs van meg.Ami miatt jo nekem a flash hogy amit rajzolok az egy layeren marad és nem az ivet jegyzi meg hanem az outline-t,és ezért a maradék helyeket simán lehet szinezni.Remélem érthetően mondtam:)
  • oryon
    Eddig Corel Draw-ztam, de nekem se állt kézre. Viszont az Adobe Illustrator CS2 már tetszik. A táblát annyiban használja csak, amennyire elvárható. Azaz van benne 'szabad rajzolású' ceruza, így meghúzol egy ívet és ő kitalálja, hogy hány pontból és milyen görbülettel tudja azt megoldani, így nem kell szenvedni, stb. Szal nézd meg, nekem tetszik. Nem utolsó sorban PS-el remekül megértik egymást.
    (azt nem tudom, hogy a Flash-ben milyen, szal inkább te döntsd el, hogy neked jó e)
  • ThomasGins
    Kösz,ez a corel dolog nem éll nagyon kézre nekem. Ha vén még ötlet szivesen várom:)
    Papirzacsi, én valami homogénebb szint tennék a padló helyére,kicsit kusza igy nekem:)
  • Papirzacsi
    Nagyobb bump a padlón, bezoomolva, és nagyobb vihar.
    Vihar az üvegkockában
  • Ackro
    corel rave?

nekem meg olyan problémám lenne, hogy szeretnék egy spline-t animálva megrajzolni maxban. nem találtam hozzá tutort.
    nemtom érthető-e tehát azt szeretném, hogy pl egy text vagy egy bonyolultabb spline animálva rajzolódjon ki.
    (az opacity mapes és path deformos megoldást próbáltam... azzal csak egyszerű, kevés szegmensszámú splineokat lehet esetleg megcsinálni a path deform ráadásul valamiért térben elforgatva jeleníti meg a gizmoját, a kézi visszahelyezés meg nem pontos)
    valahol annak idején találkoztam ilyen tutoriallal, de most nem találom.
    pls help!
  • ThomasGins
    off on
    Tud valaki olyan 2d-s vektoros progit, amivel ugyanugy lehet rajzolni mint flash-ben? És a rajzpadot is szeresse:)
    off off
  • Free
    tt nem lehet mert meló de a másik fórumba beteszem
  • ThomasGins
    Muti:)
  • Free
    köszke megoldottam :c)
  • nenad
    ketfele,
    vagy checker textura az opacity mapba (tile mint allat..) vagy nemi refraction ior = 1.01, es glossyness, esetleg a checkert mehet bumpba.
    az elso eleg gyorsan renderelodik, a masodik kevesbe..
  • zoolee
    Elég csak átlátszó.
  • Ronin666
    Attól függ. Ha csak simán átlásztó kell, akkor elég az opacityt állítani a textúra beállításainál. Ha üveg szerű hatást akarsz, akkor pedig raytrace textúrát használj.
  • zoolee
    Sorry 12 vok és nem tudok annyira angolul.
    Na hogy lehet átláccó cuccot csinálni ???
  • Ronin666
    Srácok CGTalkra hogy lehet képet felrakni? Régen tudtam, de mióta portfólió van, azóta csak oda kerül be a képem, pedig be szoktam pipálni, hogy a képet rakja be a fórumba (ha minden igaz, akkor a kitöltendő lap legalján van a kis "szerződés" és utánna egy pipa, arra gondolok).
  • Free
    selyem muszlin lepel anyagára van valakinek valmai bevállt módszere?

sürgőslenne
  • bencsab
    Ha ennyire nem értesz a programhoz, akkor először tanulmányozd végig a helpjét, csináld végig a tutorialokat. Így egy csomó új dolgot meg fogsz tanulni, ahelyett, hogy mindent egyesével megkérdeznél.
  • nenad
    sztem elegge 3ds feeling. Inkabb bumpappolnek, bar lehet az se kene mert nagyon megzavarja a tikrozodest, es kevesbe latszanak a papirhajok,
    talan kozelebb mennek a kameraval.
    pl olyan nezet ahol erzodik hogy egy kockaban van de nincs teljesen a kamera latomezejeben (pl zoom in :)
  • ThomasGins
    helpben. meg gugli is a barátunk:)
  • Ronin666
    Szép lesz!
    Egy Vray Disp. mappot szerintem még tegyél a talajra.
  • zoolee
    Hol ???
  • Papirzacsi
    Egy beltéri highres HDRI van rajta, de még ügyködök a dologgal. Szép nagy vihart kavarok. :-)
  • ThomasGins
    Nagyon ötletes lett! Egy kis hdri-t tennék rá h szinesebb legyen. ha nincs rajta...:)
  • ThomasGins
    Material Editor > Standard material > Maps rollout > Refraction button
    Ha nincs meg F1 és Refraction-ra keress rá:)
  • Papirzacsi
    NFR: hullámverés az üvegkockában. :-)
    Lehet keresni az ellentmondásokat a képen. :-D
  • zoolee
    Léci ne ilyen tömören még nem igen értek hozzá.
    Kicsit pontosabban mond.
    Kösz.
  • ThomasGins
    refraction-t keresd
  • zoolee
    PLS. valaki segítsen.
  • ThomasGins
    10kor ültették:)
  • Ronin666
    A fa is most került be a 30000 mellé? Eddig mintha nem lett volna ott :)
  • Ronin666
    Faja a szalacsis videó! :)

Egyszer régen már láttam, de már nem emlékeztem erre a harminc???háromszáázezer (vagy nemtoom) részre :D
  • Ronin666
    thx ;)
  • zoolee
    Hi hogy lehet teljesen átláccó cuccokat csinálni??? pl: egy üveg doboz.
  • Boba
    Szalacsi for the President!
  • Evogordon
    Fú nagyon teccik :)
  • 4D
    Ez kész.

• ThomasGins
    :))))

Lesd meg ha még nem láttad:)
    szalacsi
  • Ronin666
    faja :)

Miért ,,háromszázezer" szerepel a pénzen?
  • youth #29948
    Húú bazz már itt tartatok? Jó kis pörgős fórum volt mindig is.
  • repvez
    na megelölegezem a 30000. hsz-t, mert holnap nem leszek.
    Ezt gondoltam ki, bár thomasgins majdnem lelötte a poent
  • ThomasGins
    Szinkronuszás rulez:)