3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Σοφια
Σοφια
a pofáját én akkoris jobban megvilágítanám, mert igy csak sejteni lehet.
Bár ha pont ez a cél, akkor nem szóltam!
Þór vígi þessi rúnar
Σοφια
De, ha szabad megjegyeznem, én egy kicsit hlványabb világítást választanék, mert nagyon beégett, és a pofája is eléggé sötét maradt.
Persze, nem akarok arcoskodni, mert szeretnék én ilyet csinálni, csakhát megjeggyeztem volna...
Þór vígi þessi rúnar
Σοφια

Σοφια
mert nem mindig jó iránymba morpholódniak (vertexnum probléma)....
ha egy modellt alakitok át és abba egymásba morpholom az eredetivel.. akkor okés... de két teljesen más eretedû objectnél nem egyértelmû hogy minek hova kell ugrania....😞
Σοφια
Σοφια
Persze van sok dolog, amit tutorialokból lestem el....
De ha mindent beletennének, akkor ki menne el a drága tanfolyamukra....?
Σοφια
engem szivatott és teljesen jól nem tudtam megcsinálni....
(pedig biztos egyszerû 😄)
Ha itt megrendeled, ócccsóé ki is hozzák ingyééér.
http://www.bookline.hu/control/bookhome?bookid=600147654:6
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Tényleg hogy kell megcsinálni, a folume fogot vagy lightot? Tudtok adni tutort vagy pár kedves, segítõ szót ez ügyben? 😛
Youth
tenyleg hles.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
erdekes modon akkor vahogy annyira egyertelmu volt minden.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"So always look on the bright side of death\"
Egy jeleneten munkálkodom és csináltam egy dobozt is, namost gondoltam csinálok belõle egy képet 😊 Úgyhogy 4x látjátok ugyanazt a dobozt. Kicsit HL beütése lett nekijje...
Mindegy, mehet NFR-nek

Youth
Σοφια
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerintem (!!!) jó dolog, ha valaki kísérletezgetik a dolgokkal, mert akkor maga jön rá és az jobban megmarad, mintha egy tutorialból csinálná. Igaz, azok ötletadásnak jók.
Én egy üveggömb tutoriálból lestem ki a material-t és aztán kitaláltam, hogy én baromira nem akarok üveggolyót. Jött a kémcsõ, aztán a tölcsér, majd a folyadék.
Együtt jól néztek ki, de jöttek vele a kérdések, melyeket magamtól nem tudtam, mert nagyon mélyen nem ismerem a max-et. Ilyenkor van az, hogy megkérdezek egy nálam tapasztaltabbat.
Szerintem ez egy járható út.
Amig nem csinálunk belõle flémet (mint jelen esetben) addig szerintem (!!!) belefér a topik keretébe.
Persze mivel én még newbee vagyok itt, ezért nem biztos.
Þór vígi þessi rúnar
Egyetértek benne, hogy sok alap dolgot nemtudok és csak tutorialokból, valamint két könyvbõl (max 4 tutorial könyve, Modelling a character in 3ds max) tudok tanulni.
Szóval mivel az interneten én eddig csak hardcore tutorialokat találtam és viszonylag basic-eket nem, ezért vannak ilyen kérdéseim/kérdéseink.
Az álltalad linkelt site-on azért van egy két basic, mondjuk 5%.
Þór vígi þessi rúnar
Carlos: nem le.....s volt, de ha minden "alap" dolgot ecsetelnenk akkor elegge tele lenne a forum a tobbseg szamara erdektelen dologgal.