63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Természetesen mindenki warezolt buildet használt, mert hivatalosan nem adtak ki újabbat, vagyis, ha jól képzelem el, csak kérni kellett volna, mármint, személyesen.
  • nenad
    hat onnan kezdodott ok fizettek erte stb, es milyen pofantlansag mar hogy xy -nak sokkal ujabb verzio van.. aztan erre beragtak.
    egyebkent az hogy ennyire ismerik a warez buildokat, eleg sokat elmond..
  • Malakai
    Mondjuk, hogy a vásárlók miért indítanak kereszteshadjáratot, hogyha a Chaos nem üldözi őket... :P
    Féltékenység? ;)
  • Aldaryn
    ehhh.... :/
  • nenad
    sehogyan, szimplan raszallnak az emberre, aztan ha kiderul hogy tevedtek akkor sorry, de ha nem akkor meg annyi.
  • youth #30020
    Egy képről honnan lehet megállapítani hogy nem legális V-rayel készült?
  • Geccoka
    Nemtok sajna, nekem ez volt az elso postom ott, bar mar 2004.10 ho ota regelve vagyok :). En kulso weboldalrol linkeltem a kepet...
  • nenad
    majd minden heten, beegetnek valakit.
    Vray usereknek elszallt az agyuk, raszallank mindenkire.
    ami nagyon vicces az az hogy jobban ismerik a warez buildokat mint maguk a warezolok..
  • Aldaryn
    lekapcsoltak valakit? :D
  • ThomasGins
    ...

:)
  • montressor
    hali

kiprobaltam a gyorsmodellezest, amikor csak boxokbol, meg hasonlo primitivekbol epitkezem...
    hogy csinaljatok az anyag hozzarendelest, nagyszamu ismetlodo dolgoknal? pl. gondolok egy epuletre, aminek rengeteg ablaka van, ez pl all egy uvegbol, egy mrevitorudbol, keretbol stb. A bajom az, ha ossze vannak groupolva, akkor ugye nem tudom kijelolni mindegyik ugyanolyan jellegu elemet, ha meg nincsenek groupolva, akkor meg atlathatatlanna valik az egesz... Szoval nehezkes az anyagositas... Utolag probalkoztam, es ha rogton az elso ablak letrehozasakor hozzarendelem az anyagot, es ezt copyzom, akkor az instance az anyagot is masolja. Viszont a hazikonal ezzel mar elkestem, nincs valami egyszeru megoldas?
  • nenad
    cgtalkra ne tegyetek fel wrz cuccot, foleg ne vrayest.
  • ThomasGins
    A fa meg a szám flashbű van,nem volt kedvem ezért ujra lerenderelni a 24 képet:)
  • Lazarus
    Hi!

Nem tudja valaki hogy a kiexportált BIP fileokat hogyan lehet összekötni egy jelenetben?
    Vagy nem muszáj berakni egy jelenetbe, de egy kattintással szeretnék kirenderelni 10 biped animációt, a batch renderben ugyebár ilyen lehetőség nincs...
  • Ronin666
    Te talán tudsz segíteni. Nemrég feltettem itt a következő kérdést, amire nem kaptam még választ:

,,Srácok CGTalkra hogy lehet képet felrakni? Régen tudtam, de mióta portfólió van, azóta csak oda kerül be a képem, pedig be szoktam pipálni, hogy a képet rakja be a fórumba (ha minden igaz, akkor a kitöltendő lap legalján van a kis "szerződés" és utánna egy pipa, arra gondolok)."

Neked mükszik a képfeltöltés? Nekem már 2 napja nem rakják be a fórumba, pedig már vagy 3x frissítettek. Ja és a portfóliómba sikeresen felkerült.
  • marcee
    A másik, hogy a neon harmic... vagy háromszázezer nem illuminálja be az éjszakai potgyárat! :D
  • Geccoka
    Eleg egyszeru: Vilagitsad be ahogy akarod . Nincsen hatarido, nincs megszabva semmi. Ez olyan kis laza forumbeli, nincs nyeremeny vagy ilyesmi...
    Csak fun :)
  • Ronin666
    Mi volt a kiírás?
  • Geccoka
    Jah, es hogy mar feligmeddig ON is legyek itt egy kep, amit mostanaban csinaltam...
    2 napig renderelte 3072x2124-ben.
    Cinema4D+finalRender
    http://gecco.uw.hu/3dworks/FINAL-1280x960.jpg
  • Geccoka
    Hmm, mi az a masik topic ha mar ennyit irtok rola?
    Amugy Grat a 30k-hoz :)
  • zenoka
    Most neztem a topic meg pont ma 4 eves:) 2002 jun 14-en indult...
    ThomasGins nem csinalsz egy bannert hogy mi lesz a topiccal 2050-ben?:)))))
  • Malakai
    Mondjuk az 3 évvel idősebb ám! :)
  • marcee
    Az a lombos fa eddig is volt a banneren? Valahogy nem passzol a képbe.
    Most itt a nagy 30k-s hype okán megnéztem a másik totyikot és meglepődve tapasztaltam, hogy az is 17k-nál tart. Nem hittem volna.
  • ThomasGins
    :D
    Al,törölj vagy 100at:)
  • repvez
    Gratula!
  • Free
    ték :)))
    ez a 30000 . hozzászólás :c))))

Bocsika tudom valami szép bannert akartatok de al majd módosítja :c)))
  • Free
    akkor -1

én mindig pofátlan gyerek voltam :c))))
  • Aldaryn
    Mondjuk, nem tudom, hogy hogyan kell számolni, mert idebenn minden hsz-t számolva megy a számozás, töröltekkel egyetemben, kint viszont látszik, hogy mennyi törlésekkel együtt valójában. Van közte egy jó kis különbség. :(
  • repvez
    Hali, gonosz legyek?
    Amugy jok a képek Free.
  • Aldaryn
    :) Frankók lettek. Nah, ki lesz, aki jön, és orvul tékel egyet?
  • Free
    Huh most nézem mindjárt 30 K gyorsan írjatok valami oksat. jah betettem a méásik topikba egy két újabb képet :c munka 15 perc render 6 perc :c)
  • Free
    Jó rendben majd szólok pár szót az érdeketekben :c)))
  • Aldaryn
    Free átküldhetné a gogo girl-öket a sátrooból a bannerbe? :D
  • Ronin666
    Na akkor mondok neked egy offot :)

Annak a 300000-res kiírásnak az ablakban olyan feelingje van, mintha a piros lámpás negyedbe tévedtem volna. Már csak néhány k*rva hiányzik bentről, akik kifelé integetnek. :P
  • ThomasGins
    Mondjuk sok bajom nincs is a flash-sel,csak ez a kép pl 1 megás fla,és a sok bezier miatt már elég lassu tüle a gép,smootholástol meg csak kevesebb lesz a pont,de szebb nem:)

fu, már csak 9et kell offolni és 30000:)
  • ThomasGins
    Csak rajzolni szeretnék,semmi anim. Ilyesmit pl: kép
    Ugyanez Corelben nekem elég macerás.

Madarak elmentek délre,majd lesznek:)
  • zenoka
    nezd mar az a fa lengedezik is a hatterben:D
    de hol vannak a csiripelo madarak?
  • Ronin666
    Ja bocs, lehet hülyeséget írtam. Ha vektorosítod, akkor nem vonalat csinál belőle, hanem kitöltés. :(
  • Ronin666
    Én is imádom a flash felhasználófelületét. Esetleg azt meg lehetne próbálni, hogy nagy felbontásban megrajzolod, amit akarsz PSben és aztán azt átviszed Flash-be és vektorosítod. Ez sem jó?
  • Ackro
    az ai jobb persze én azt hittem animálni is akarsz mert azt tudja a rave.
    amit írtál nem igazán értem, minden vektorgrafikus program megkülömbözteti az outline-t vagy tudsz offsetelni...