63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
igazán visszaigazolhatnál már skypon :c)))
Amúgy most csinálom magamról is a könyvet -
n49¥0n j0£ n¥0m0Ð v4223! -
gnagy #30103 Sziasztok!
Az miért van, hogy ha beimportálok egy 3ds fájlt, akkor az csak akadozva lehet mozgatni?
Lehet ez ellen tenni valamit? Mert több 3ds fájlt beakarnék importálni és mozgatni, de így akadozva nekem nagyon nem megy! :S
Köszönöm! -
MrGeE #30102 lol lol és lol
-
te sem úszod meg ... nagyon belendűltem :c)))
-
Muhahaha.... -
4D #30099 S ha valakinem vár kéne, de lusta mint ma én.
Castles -
4D #30098 PL:
Suurland -
-
Odab*sz:) -
CSak hogy a sorozat következő kötete is megjelent :c)))
-
zenoka #30094 hmm ezt megnezem:)Koszonom 
kiprobalom tovabb akarom vinni a kepet majd kiderul mi sikeral belole:D -
itt alul van az sg ben a lap alján egy kereső abba írd be blueprint é az ebben a topikban fellelhető dolgokat kidobja neked -
trialt azóta találtam... de blueprint-et nem túl sokat találtam (már kerestem google-n!) -
1, olvasni :c)
2, Bannert olvasni
3, értelmezni a bannert
4, lap alján kereső kulcsszó"blueprint"
5, további találatok érdekében http://www.google.co.hu kulcsszó blueprint
6, látogatás a szoftvergyárto honlapjára http://www.autodesk.com
7, kis keresgélés a lapon(amúgy nekem vagy 1 percbe telt)És kész trial -
hali mindenkinek!
én még csak most szeretnék belekóstolni a 3d-zés világába,azon belül is autókat szeretnék csinálni:))
Tudna nekem valaki segíteni,hogy honnan tudom letölteni a 3d studio max trial verzióját? meg egy jó kis autó-blueprint-es oldalt is megköszönnék:)) -
Szerintem is jobb volt... :D -
Ugye hogy jobb az emberevő fa!?:) -
Jó mert ezen a képen tényleg olyan őrűlt zseni arcot vágsz :c) -
Geeezus, az a kép meg .... jah, IWIW... :D LOL -
Akkor én is elnézést kérek:P -
Ahogy Thomas mondaná " Én kérek elnézést" :c)
-
En akkor szoktam igy irni, ha kezd kimerulni az elem a billzetben... akkor 10 betubol 6-7 eltunik... es akkor vidulnak nagyon az emberek msn-en... meg mire betudom irni, hogy "pill, elemcsere" :D -
LOL. :) nem tehetek róla... böszme kemény az új billentyűzetem, és néha kimarad egy-két betű. :) A Sahder kif. viszont (R) !! :D
zenoka, spacing tool esetében van egy olyan lehetőség is, hogy te adod meg, kkora távolságra legyenek láncszemek egymástól. -
A szerző személyes tapasztalatait és álltala genreált Algoritmusokat is tartalmazza. Csak most csak önöknek csak listaáron CD illetve DVD melléklette
4999 Ft
( több darabos megrendelés esetén árengedmény )
-
h-a-nimalni... ha animalni. :)
-
zenoka #30079 ugy csinaltam
csinaltam arrayel 10 lancszemet aztan osszelinkeltem majd ezt a 10 megint arrayeztem lett otven:) a lukakat szinten osszelinkeltem
aztan rajzoltam egy jol tagolt spline-t ami olyan hosszu lett mint az 50 lancszem.
majd a lancot ossze SplineIKSolver-eztem s ennek a shape-je lett a fent emlitett tagolt spline.
ezutan a spline vertexeit ahogy tologattam ugy valtozott a lanc is:)
a spacing toollal az lenne a baj hogy a lanc szemek hol fedtek volna egymast hol nagy lett volna a tav ket lanc szem kozott sokat kellet volna jatszani a mennyiseggel..igy meg viszonylag egyszeru volt.
mijaza a nimálni?
remelem erthetoen leirtam ha nem csinalok kepes tutort ha van ra igeny..bar Neked meg az itt jelenlevoknek a kepeket elnezve biztos nem kell:) -
Hmm... milyen technikával csináltad a láncot? :) Spline, aztán spacing tool... ha nimálni nem akarod. :) -
zenoka #30077 igen masodik nezes..az egy ora miatt nem volt idom rendesen megcsinalni hogy hasonlitson ugy frankon..de tervbe van....
viszont amit nem ertettem SplineIk val lett csinalva a lanc s ha 50 darab lancszem volt hozzarendelve egy splinehoz azt vitte a gep ha meg mar 100 darab akkor rutinosan elszalt a max.. ez a gepem gyengesege vagy vajon mi?:) celeron 1.7-es 512 memo xp ment a max meg a photoshop is eccere:) -
nenad #30076 na masokdik nezesre felfogtam mi ez, baromi jo! :)) -
nenad #30075 most el vagyok foglalva masokkal, ma elmegyek par napra megint erre-arra ugyhogy ebbol is kimaradok, esetleg a kora delutan a hagszert, arra van egy jo otletem.. -
4D #30074 Tetszik. Innen indultunk. -
zenoka #30073 d21 speed ize:) hangszer kategoria:D
kép
nenad Te meg logsz egy elessel nem?:):):) -
nenad #30072 fasza lett! -
Ronin666 #30071 Jaja. Materiál jó, bevilágítás kevésbé... -
Élethű lett nagyon! -
Próbágattam modellezgetni. Végülis ez lett belőle.Most először kényszert éreztem ,hogy görcsöljek vmi textúrát is.:-)
radír meg minden -
nenad #30068 mer mondtam hogy ne azt hasznald, azert :)
kuldd el emailben a kepeket.vagy gyere online skype -
a photometrikus lámpákat miért számolja olyan Q lassan a Vray? -
Mintha egy renderoptimalizáló algoritmus önmagában nem lenne összetett. :) A bináris elenetfából mondjuk nem tudom, hogy pontosan hogyan lehet rájönni, hogy egy adott területen mennyi a részlet, de valamiféle átscannalés biztos segít. Csak azt tudom, hogy láthatósági infót hogyan lehet visszaszerezni belőle.
De tény, hogylustaságból nem vagyok tisztában mindenféle matekkal ide vonatkozólag sem.
Ha nagyon bruteforce gondolkozik az ember, akkor annyira egyszerű is lehet, minthogy a rendszer ismer pár paramétert, amikeváltoztatgathat, pár speciális passt renderel előre, amiből a különböző dolgok zajosságát ellenőrzi (caustics, GI, glossy cuccok, sok részetes bump, vagy normalmap, amit ugye nem lehet a BSP-ben eltárolni, stb...) majd ennek alapján beállítja magát valamilyen értékekre, és még azokkal is renderel ár ellenőrző passt, esetleg a kis mintavevő képen kiszúr részeket, és ott lokálisan region render szerűen renderelget még párat. Nekem sszeségében az a gondom, hogy talán túl sok előszámítást ígényel, hogy finomhangolja a paramétereket. Passz...