63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Ezt értem, csak mégis... :P alahogy, az kellene, hogy amikor egy adott pixelhez ér, akkor ne interpoláljon semennyi fotont. Vagy ez egyszerűen elintázhető a "Max photons = 1" -al? (logikusnak az lenne...) De nekem így is volt, hogy területnyi fotont kapta, nem pixelnyit. Max fotons=1 search radius vagy mi meg 0? :D Ezt még nem próbáltam, de valami ilyesmi kellene.

Szeretnék amolyan WinOSI féle renderelgetős scriptet írni. PPT melett egy jó alternatíva lenne nekem bizonyos szituációk lekezeléséhez.
  • ThomasGins
    Most nézem tök jó szimetrikus az egész,arréb ne guritsd a kocsit innen!:)
    Ez tudatos vagy random lett ilyen?
  • ThomasGins
    Gyááá:)
    Szép lett! PS-ben mit akarsz még vele csinálni? A beton részek nagyon tetszenek,de a fák kicsit nekem furcsák,de nem tudom miért:)A fény vraysun?
    Az a bokor mit kerese a kocsi mögött?:P
  • oryon
    Kigurítottam a stúdióból. Még van vele meló, a carpaint-shadert ki akarom cserélni, kicsit jobban láthatóvá tenni, PS utómunka, stb. de lassan már tényleg befejezném
    Kb. 2 órás rendertime, erős irr. optimalizációval (kisebb felbontásban mentett irr. map újra felhasználásával).

Wip - (My destiny)
  • nenad
    nem, mert a terben haladva x terulet vagy kisebb vagy nagyobb lesz.
  • Aldaryn
    Hmm... vajon rá lehet venni VRay-t, hogy fotonszórásnál a search distance mindig 1px legyen?
  • Dichter
  • piktor
    Nekem nemrég volt ilyesmi problémám és az volt a probléma, hogy túl "kicsiben" dolgoztam (ez az alap gridhez képest is érezhető volt, de nem gondoltam, hogy baj lesz). Felnagyítottam a jelenetet a 100-szorosára és megoldódott. A hiba egyébként nekem is VRay alatt jött ki.
  • Free
    Ez engem is érdekelne mivel lehet megoldani max alatt
  • Dichter
    Mostanra sikerült megoldanom, de tényleg valami hasonló lehetett a hiba. Egyébként nemcsak Vray-ben jött elő a hiba, hanem a default scanline rendererben is. Újraalkottam a polykat, és kicsit széjjelebbhúztam egymástól a széleket, és most jó. De köszi szépen :)
  • Papirzacsi
    Nos nem vagyok renderguru, de még csak render se. De ötletem az lenne ,hogy az egymásnak háttal lévő poligonok túlságosan közel vannak egymáshoz, és ezért nem tud kölönbséget tenni közöttük, ettől feketedik. V-raynél sok ilyet láttam már saját hibából. :-)
    Erre vagy ilyesmire gondolok.
  • oryon
    Sziasztok,
    Lenne egy kis gondom: Fű generálása hatalmas területre.
    Erre kellene valami megoldás, mert a VrayFur kiakad a felénél.
    Ornatrix nagy tömegnél detto. :(
    Vray-el legyen renderelhető v. esetleg kompozítos ötlet se lenne rossz.
  • Dichter
    Viszont valami renderguru segíthetne ebben az érdekes hibában. Ugyanaz a kép, ugyanazokkal a beállításokkal, materialokkal, csak a fényforrás változik. Max 8, scanline renderer, de vrayben ugyanez a szitu.

Skylight (Light tracer):

Omni:

Világítás nélkül:

• Dichter
    Köszi, közben valahogy visszavarázsoltam.
  • montressor
    nem egeszen ertek valamit. Hogy jelenik meg a direct light a kepeken? Nem csak a first/second bounce-t latjuk? Hiszen az verodik vissza a targyakrol a szemunkbe nem? Vagyis miert sotetebb joval a kep, ha a show gi only-t kapcsolom be? Ha pl. nezem az asztalt (tehat nem a lampaba), akkor a visszaveoro fenyt latom csak.. hogy is van ez?
  • SmokeDT
    Segítsetek plz!
    Hülyére kerestem már az Okino Polytrans-for-max plugint, de nem találom sehol, csak az eredeti oldalon a demo-t és a teljest 350 dollárért Oo *caugh-caugh*
    Valaki légyszi segítsen, küldje el nekem vagy linket vagy [email protected].
    thx.kösz.
  • SmokeDT
    Nekem is volt, hogy a vertexeket jelölő pontok eltüntek a modelről, csak én nem tudtam visszahozni. de...
    Amikor végre hajottam rajta egy boolen parancsot és aztán convert to> editable mesh, akkor visszajött. Remélem müxim így
  • Dichter
    Sziasztok. Valahogy kikapcsoltam a vertexeket minden wievportban. Hogy lehet visszahozni őket? Idegesítő egy ilyen kis apróságon elakadni. Kerestem google-ben is.
  • Lazarus
    Hátha érdekel valaki mást is :)

Hi!

If i will pay the 13.5$ payment, and then cancel my account, ill loose the accessability instantly, or only 30day later?

Ill can access to all of the pictures with that minimal subscription?

Thanks, and sorry for bad english

a hungarian gamedeveloper :)

Válasz
    Hello Lazarus,

When you cancel your membership, your account will be active till 30 day period will endJ.

For 13.50/month you will have access to whole database, except the premium content.

I would like comment, if you have a company, or would you like to use our textures for company purposes (you can work for them, please buy the Corporate membership.

Feel free to contact me with your question.

Have a great day! :)

Richard
  • youth #30206
    Hali!

Lehet v-rayes animot flashbe kirenderelni? Gondolom akkor jóval kisebb lesz a mérete nem? nameg webre kéne...
  • repvez
    A másikban talán sokak által várt dolog találhato.
  • Free
    köcce. megoldottam másképp .. valahoyg úgy ahogy régen :c)
    Eszembejutott hogyan csináltam :d
  • youth #30203
    Hopp, boccs. Fele ennyiért kapod meg ha freelancer vagy hobby 3ds vagy.
  • youth #30202
    Én ezt néztem:

$95 - 90 day single membership (access to ZIP files for easy download)

Az olyan 20 ropi kb
  • Lazarus
    vagy ez csak a regisztráció ára és rá kell fizetni még 3 hónapot hogy el tudjam érni a képeket?
  • Lazarus
    13.50 USD = 3,030.88 HUF

Ebben a befizetési módban van valami megszorítás?
  • youth #30199
    Hali!

1-2 éve páran összeálltunk és befizettük azt a 20 ezret vagy mennyit, azóta vagy 10x annyi kép van fenn, ugyanannyiért.
    Nos ha van 20 ezred rá, simán megéri, 3 hónap alatt meg le lehet rántani az egészet.

Modellezéshez mondjuk élő modellt mindig jobb nézni, dehát ezek a fotók is jók ahhoz, hogy felépítsd kábéra a testet, aztán tanulmányozhatod magad vagy valami családtagot merre is megy az az izom vagy mennyire zsíros ez a rész stb...

Low polyhoz meg tökéletes. Igaz a fotók majd 8 megapixelesek, de elég fos a JPG tömörítésük. De low poly texúrákhoz bőven jó.

Viszont profibb képekhez ez nem elég, ahhoz már jobb ha beszerzel egy jobb gépet, aztán fotózol, mint Kisbe:
    kép1
    kép2
    Mondjuk más kérdés, hogy a fotókat miután összevágta, festegetett rajta még ezt-azt, csillanásokat levenni, stb...

Vagy ha csak modellezéshez kell, akkor tényleg jó, de akkor feküdj rá az anatómiára ne csak szemből meg oldalról tegyél be egy-egy képet...
  • Lazarus
    Külön UVW módosító kell neki és material ID
  • Free
    basszus L felejtettem hogy egy sörösüvegbre hogyan kell feltenni a matricáját úgy hogy az ne külön modellen legyen :)))

pls help :D
  • berlinboy6329
    Jézusom,vízzel :O

CO2-vel kő azt oltani.Szegény gép.Részvétem.
  • Lazarus
    http://www.3d.sk

Szerintetek megérné erre az oldalra befizetni? Rajzolni nem tudok, de a karaktermodellezéshez szükségem lenne referenciaképekre és ezeknél jobbat nem is kivánhatna az ember
  • bencsab
    Hehe!

Egyszer nálam is eldurrant két kondenzátor a tápegységben pár éve éjszaka. A gép nem égett le, csak durrant egy nagyot, meg füstölt egy keveset. Aztán reggel szétkaptam a tápot, kiszedtem belőle a kondikat, elvittem egy múszaki boltba. 2×50 ft-ért adtak kondenzátort, beleforrasztottam, és simán ment tovább...
  • montressor
    KOzerdeku:
    http://www.cgchannel.com/news/viewfeature.jsp?newsid=2050
    nezzetek
  • nenad
    egyebkent ez erdekes, nekem mazlim volt egy msi lappal par eve, en teat ontottem ra fullosan (az oldal nyitva volt, ahogy az szokott lenni) na mondom akkor ez annyi, aztan poenbol megis kiszaritottam es siman elsore indult.
    Ott ugy tunik jobban volt megoldva a tularam lekapcs.
  • oryon
    Egy több szintes sztráda lesz, fénykép alapján tervezve, bár szerintem elvetemült aki 2 szintesnél többet tervez, dehát... de az nem csomópont, mert elég nagy távolság van a szintek között, bár így kevésbé látható, majd... majd...
    Amúgy psszt, ez még meglepi lenne :)
  • 4D
    Én pl már többször halottam hogy pl a táp-rész elég gyúlékony, ha a megfelelő mennyiségű por összegyűlik benne, ill. hát meleg van mostanában.
    Mondjuk ez más, de én pl. zivatar alatt ha sok a dirr durr, azonnal lekapcs, és kihúz, mert egy srácnak amikor a házukba bevágott a villám, megtalálta a gépét... Csúnya volt az is, meg drága.
  • zenoka
    Aldaryn sajnalom a geped
    Oryion az milyen autopalyacsomopont a fa hattereben?:D
  • fle go
    Vajon mi okozhatta a kigyulladast, azert az eleg durva! Mukodes kozben gyulladt ki vagy Stand by-on? Egyebirant megha vizzel leontottek akkor majdnem tokmindegy:(((((
  • oryon
    Thx nenad és putyi, működik, csak VraySun-nal kellett volna megoldani ezt :(
  • 4D
    Fogadd őszinte részvétem.