3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még nem modelleztem soha, 3DS MAX al, most emgszereztem a 6os, verzit... eedig, csak wings3d-ben próbálkoztam, viszonylag, jo sikerrel, megtezstett a dolog, és ugyvéelm, hogy komolyan is elkezdek foglalkozni,e zzel... tudtok vmi alap, kiindulópontot, hozzá? mármint a 3DS maxhoz? kezelõfelület stb. ha lehet magyar, de az angolt, is megértem... elõre is kösz.
u dont have to listen anybody else but me
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
Σοφια
tehát nemmind1 hogy a fal melyik oldalán állsz 7)
És vki tudna e segíteni abban hogy a kavicsos udvarba hogyan tudnám a köveket kiemelni vagy a téglás falnál kiemelni a téglákat bump asszem de lehet roszul tudom.....
Σοφια
per aspera ad astra
Ezt photoshoppal csinálhatják.

Σοφια
Nincs erre valami script amivel ezek kiirthatóak lennének?
(Az egyik város modell 1.6 Milla face, 200MB-os a max file, kicsit idegtép javítgatni még 2.4GHz-es A64-en 2GB RAM-mal is)
Mission Impossible 2010: PRO Class
Legalabb egy kozonsegdijat el kene vinni 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Σοφια
per aspera ad astra
és még mindig nemtudom az éles képet megcsinálni:

Σοφια
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Az MP5 is német, de túlságosan modern egy második világháborús katonához 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A régebbi hozzászólásaid pedig tele vannak üres linkû képekkel. Ha ilyet sokat csinálsz, törölgetni fogok.
per aspera ad astra
Σοφια
per aspera ad astra
Σοφια
Σοφια
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Itt a köd tutor sajnos angol de ha letöltitek a max file-t akkor ott megnézhetitek hogy hogyan csinálták meg.
Σοφια
Σοφια
Σοφια
Serintem egy mp5öst tegyél a kezébe!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"