3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
berakom a cd elkezdi irni de nem a hanem c re ir aztán amikor meg irta mint ha a cd irta volna ki irja hogy irás befejezõdõt mindegyik 1-52ig probáltam de semeik sem ir a cdre
Menny egy hardware-es topikba.
Egyébként ha csak ennyit írsz, akkor ott sem igazán fognak tudni segíteni!
Þór vígi þessi rúnar
tudom hogy ez nem ide tartozik de azért segitsetek dvd iromal nem tudok irni milehet a baja elõreis köszi
De én nem bírom szétbontani a Blueprintset külön képekké,mint,hogy kéne tudod: front,back,stb...?Külön-külön az oldalakat!Adobe Photoshoppal bróbálnám,de csak 30napos verzió lehet,hogy azé?
1, Ha a jatek fejlesztoi tool-jait mar ismered (ismered??)
2,A meglevo autok tulajdonsagait mar csukott szemmel modositod
3, mar csak ide kell ellatogatnod:Suurland, hogy letoltsd a neked megfelelo auto rajzat.
4, beallitod a Maxban a referenciarajzokatez alapjan
5, es elkezded lemodellezni egy
tutorial segitsegevel. (csak kevesebb reszlettel, mert ugye jatekba kell)
es ez meg csak a jeghegy csucsa....
Én új vagyok ezen a fórumon.Segítségeteket szeretném kérni,méghozzá az lenne a problémám,hogy a Street legal racing redline-be akarok autót készíteni a 3d studio max-al,de elõtte a Adobe Photoshoppal meg kéne csinálnom az elöl,hátul ,felül és oldal nézetet az autónak,de nem sikerül!<#eplus2>#eplus2>
Legyetek szívesek segíteni!
Elõre is köszönöm.
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
c\_/
Renderidõ 30 perc de csak az élethû GI miatt :c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
pici teapot project. 😊 Akinek ötlete van, ne rejtegesse. Poén lenne csak pár karakterbõl frankón összerakni.
per aspera ad astra
Akkor én is kikotyogom a te kreálmányod:
NFR
*
cÔ/
Teapot egy omnival megvilágítva és egy Plane-re téve 😄
Oryon
vegetek van! 😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
de akkor meg bedobok egy ket trukkot. 😉
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ha nem arra gondoltál, akkor legalább már ezt is tudod 😄
baszaras.
Még a kép elhelyezéssel vannak gondok ezért bocsi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Meg még1 kérés bocsi hogy megen kérek csak meek el ha vki tud írja hogy egy pici katonai 2.vh-s táborban mik voltak már van 2 hangár csak van pici üres köves udvar eddig ládákkal pakoltam meg de még mindig üres...
Elõre is köszi
Σοφια
Hogyan tudom azt megcsinálni hogy egy oldalnézeti fal van és ha rálõnek és a töltény belecsapódik a falba tudja vki ezt hogyan tudom megcsinálni?? hogy a fal ahogy szétmegy (remélem értitek mire célzok..)
Σοφια
Az eszed tokja! 😊))
uveggomb, nem semmi 😊
nekem van folyamatban egy jarmu. De nem auto. 😊
És MAX7-ben is vannak "materialok", maximum presetek nincsenek, mert az elõre összerakott materialokat sincsenek "telepítve", valszeg csak a core progit pakoltad fel installkor.
per aspera ad astra
Σοφια
és én se tudok autót csinálni max frédibéni kocsit de az meg nem autó..😄 (guruló kõ)
Σοφια
Youth
Ha autót nem is alkatrészek már csináltam! Egy felnit és egy sport ülést! <#vigyor3>#vigyor3>
Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com
u dont have to listen anybody else but me
Elõre is kössz
Σοφια
per aspera ad astra
GixEr: A 7.5 update, jó nagy darab update... ennyi megából külön verzió is lehetne. 😄 Aztán ki tudja, nekem már egy meglévõ installra mászott fel. Lehet 7.0 install nélkül is felmenne? Á, nem biztos...
per aspera ad astra