3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Jah, maygar rutin lenne szar munkáért sokat kérni. (kapni... 😛)

Free: Render/Panorama Exporter, asszem MAX 6.x-tõl felfele... de lehet volt már elõbb is.

per aspera ad astra

Free
na akkor magyarázza L nekem valaki hogy hogyan kell így renderelni ??? mármint hogy utánna lehessen így nézelõdni benne mert ez nekem valahogyan sosem volt tiszta

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Kérj érte sokat😄

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Hmm, volt az imént egy érdekes "projektem". Atyám beviharzott a szobámba, a kezembe nyomott egy URL-t, és egy üres szoba alaprajzát, hogy van 30 percem, rendezzem be egy vezetõi kis irodának az url-en található bútorokból, készítsek pár gyors vázlatot, és táblázatot a cuccokról, és küldjem el azonnal mailben. Nos, ez lett a végeredmény. Igazi "Speed" kb 15 perc meló MAX-ban, 15 perc bútorválogatás. 😄

iroda.mov (3MB QT panoráma)

nagyon láma az egész, de poén volt ilyen csepp határidõre dolgozni. Mondjuk, nem a render, meg a modellezés, hanem a katalógusból "na hirtelen" válogatni, meg kiigazodni. 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
Jaja,Pwrapper😊

Kis vulkánozás...
gif (870k)

KisQbi
Próbáld ki a Pwrapper-t (glu).. rakd rá egy fasza részecskerendszerre azt kisérletezz...

fle go
Probalkozom igy is ugy is...csak se igy se ugy nem jon ossze😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Koszi a segitseget, gondoltam hogy valami ki van hagyva a tutorialbol csak nem tudtam mi az.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

KisQbi
nekem mindig kifagy a max hogyha avi-t mentenék....

de mivel álltalában úgyis utómunkázni kell... szóval én mindig TGA seq-be mentem...

Malakai
Jaaa, értem.. Igazából én tartom, hogy egyszerûbb modellezni egy állóképhez, de ha így vagy vele, akkor hajrá! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

fle go
Bocs valoban e nelkul kell irni..elnezest.
Egyebkent csak kiserletezgetek, a lavalampaba szeretnek jo folyadekot csinalni, contestre nem keszulok.

Aldaryn
Jaja, nem ragasztó!

per aspera ad astra

Malakai
-e Már többször rosszul írtad, csak simán Glu3D, e nélkül. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

fle go
www.glue3d.com

Malakai
Glu3D object / Pre-object params / Object Manager - Kijelöl kocka - Add selection to list
(A kocka paramétereinél megjelent elméletileg egy Glu3D fül is, beállítások ott is vannak ezután.)

Készítesz vmit a contestre is? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pitbull90
Figy mond hol van ez a tutorial vagy honlap mert én annak is örülnék ha folyadékot tudnék csinálni csak sprayel tudok csinálni spriccelõ vizet😄D

Σοφια

fle go
Emberek miert van az hogy a glue3D-ben mindent faszan ugyan ugy csinalok mint a honlaon levo tutorialban, pl egy kockat megtoltok folyadekkel, es mikor szamolasra kerul a sor akkor a folyadek atfolyik a kockan nem marad benne? Mit kell beallitani ahhoz hogy benne maradjon, tutorialban semmi ilyen nincs.

Pitbull90
De asszem mindenhol regisztrálni kell magad de ingyenes és van egy 30 napos max 7ed😉

Σοφια

Aldaryn
www.design21.hu pl. innen lehet tölteni MAX 7-et. Vagy az Autodesktõl is, csak ott hosszadalmas reggelés van.

per aspera ad astra

Free

És még mindig banner jobb alsó sarka "nem warez topic"

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

és a 7 et honan ? 😄 sry ha egy kicsit hülye vaok csak kellne naon mert fontos
Pitbull90
Sajnos csak a 7et tudod leszedni egyszerûbben de biztos a max 5öt is le lehet valahol szedni...

Σοφια

triált honan tuok leszedni?
onan?
Evogordon
A desig21-rõl letöltöttem egy tutorialt arról csináltam de ez lett belõle 😞

Malakai
Autodesk - Media & Entertainment Solutions
ui.: Banner jobb alsó sarok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nem tudjátok honan tuom leszedni a 3ds max 5 öt????????
Malakai
Úgy látom, hogy a végtagok nem is mozdulnak el, sztem csinálj végig egy rongybaba tutorialt (alap reactorosok közt is van).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Szekvenciába mentesz és utána videófile-ba fûzöd össze, erre gondoltak.
De ha nagyon akarsz rögtön avi-ba (pl) menteni, akkor ments pl DV-be...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ackro
ja, most látom érdekes... 😊)

Ackro
😊)) jól nézhet ki!
nemtom miért lehet, próbáld meg a bounce értékét lejebb venni (már ha van ilyen a beállításoknál 1általán mert nemértekhozzá... <#lama><#nemtudom>)

Pitbull90
ja értem mindent külön képfájlba és összevágom mert így mégjobb minõségü.... erre gondoltatok?? de én azért menteném ki mert amit csinálok megszerettem volna mutatni nektek😄

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Evogordon
Ez a paranormális esés 😄
hiba.avi

Ackro
Kedves laci béla! Ilyen irányú kérdéseidet légyszives a megfelelõ topicban feltenni lehetõleg úgy, hogy mielõtt a 'Mehet!' gombot megnyomnád elolvasod amit írtál és megpróbálod elképzelni, hogy vajon mások ebbõl mit értenek!!!

Egyébként a recordernek meg válaszd ki az íródat és ne az image recordert (neroban ctrl+r)!

Evogordon
Kisérletezek a reactorral hogy ráesik az emberke a lépcsõre és még amikor esik normálisan mûködik de amikro ráesik a lépcsõre össze vissza elkezd patodni és egyre gyorsabban csapkod a kezével. Ezzelen mit lehet tenni?<#confused>

Dichter
Jajj, neharagudj, hogy szóltam...

A TGA valoban kepfajl es nem veletlenul lett ez mondva, mert egyszeruen nem hasznalja senki sem az AVI/mov renderelest sok dolog miatt(max previewnek, de akkor meg tok mindegy). Ments tga-ba es utana konvertald at videonak (mpg->tmpegenc/ AVI->virtualdub)
Xnview!!! Kivalo erre a celra, ha kell akkor CMYKbol vissza is rakja RGB-be!!
www.xnview.com (free!!)
Pitbull90
tga?? az asszem képfájl én filmre gondoltam.. filmnél meik a legjobb miben érdemes kimenteni

ThomasGins
Batch méretezésre gondolsz?

idonkent hallottam olyan szofverekrol amik a kepeket kicsinyiteni vagy nagyitani Kepeket ugy tudjak hogy nyomatnak kulonbozo filtereket is. Infranview ps stb nek is vannak ilyenjei de eleg "mezei"ek a szakmaban, vki nem tudna ajalnalni nekem egy ilyet? Altalaban texturak meretenek valtoztatasara hasznalnam, de most eppen jol jonne kirenderelt kepek webre optimalizalashoz a kicsinyites is.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

A modify panelon, vagy az utility-k kozott
Evogordon
Azt a reset xform-ot hol találom?

ThomasGins
Éreztem h hülye ötlet😊
Köszi!

Nincs mit loopolni rajta szerintem, vagy a path-ot hasznalod a reszecskekre es azok mennek korbe-korbe, de ugyanarra a pontra mindegyik reszecske soha nem fog visszaterni.
ThomasGins
Nem tudjátok particle dolgokat lehet loop-olni?

KisQbi
.tga sequence...

Pitbull90
Tudna nekem mondani valaki valami jó formátumot ami teljes tömörítetlen a max7ben?? azaz nagyon jó (a legjobb) minõségü... Microsoft MPEG-4 Video Codec V2 azt hittem ez jó de nem mert nem jó képminõség...

ThomasGins
Amugy is elkelne egy magyarról-magyarra tolmács😊

Tok mindegy a Topic 3Dmax es nem Photoshop alapok (meg nem DVD/CD iras)

Moderatooooorrr!!!!!