3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
😄DDD
Kevesebbet kellene FPS-ezni😛

\"So always look on the bright side of death\"

Evogordon
Volt már valakinek ilyen gondja hogy csinál egy téglafalat boxokból és RBcollection-t és a fal nem megmarad hanem mint egy bomba szétpettan? Ha van olyan aki ezt a problémát megoldotta vagy tudja a megoldást pls írjon.
.avi

Azt a booleant azonnal vedd ki (talaj-jarda) szentsegtores a poly+bolean, tessek modelezni foleg, ha az csak kb 10+ kattintassal jar!! 😉

1, A racsot csinald sima shape/spline-bol (renderabled+thickness2-3)
2, Az ovohely mintha kicsit keves polybol allna
3, A badogteto nyuljon tul a lakon --------,-
,
4, Ladatexturak ismetlodnek, ejnye bejnye
5, Szogesdrot vastag
6, Lampa nincs?
7, most nappal vagy este van?
8, az ott egy ortorony lenne a fal sarkan? (miert nincs ott?+a lepcso hozza)
9, valamiert nagyon nem latszik/erzodik a ter olyan sikban van az egesz...
10, Jardaszegely?
11, kilincsek/zsanerok?
12, tartsd be a meretaranyokat!! (szogesdrot, racs, kovek)
13 reszletek (fucsomo, kis gaz, esetleg egy szaraz fa)
.... 😊

ThomasGins
Amikor kimented jpg-be, kérdez egy quality/file size, smoothingot,az utóbbi nincs neked maxon?

ThomasGins
Tetszik,de miért ilyen homályos? Már renderelésnél is ilyen vagy csak miután kimented?

Pitbull90
Kéne megen segítség😄D ittvan egy kép a készülõ táborról segítsetek hogy mit kéne még rá tenni vagy jó e így??(a hátsó rész azért üres mert az egy tanuló hely lövész rész) de az eleje.. kéne e vmit még odarakni vagy jó e így??
remélem jó a mérete😄

Σοφια

Aldaryn
Malakai
Igen, a discreet tud. De szerintem, amióta kérdezed, azóta ezerszer utána nézhettél volna.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aquli
tudna vki biztos választ mondani, hogy melyik a legujabb 3d s max?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Malakai
Jah, azt én is néztem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Pibullnak: Pontosan lemértem, 5 db. kattintásra Malakai által linkelt oldalról, ez:

http://www.oozinggoo.com/ll-form1.html

Lávalámpák mögötti technológia. Folyadékelegyek, viselkedésük, kombinációk...

per aspera ad astra

Aldaryn
Sõt, onnan linkelgetve eljutottam egy full lávalámpa csináldmagad site-ra, ami a különbözõ folyadékokkal, módszerekkel foglalkozik. 😊 Mik vannak...

per aspera ad astra

fle go
Hehe nem semmi a csavo...es koszi hogy utananeztel a glu-nak.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Malakai
Háh, lol, észre se vettem, amúgy a videó miatt kerültem oda. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Van angolul is csak egy kattintásra onnan. 😛 De ez akkor is poén.

per aspera ad astra

grizzly21
asszem az

Aquli
Hello!
Melyik az aktualis legujabb 3dsmax? 7.0?
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Evogordon
Ha ráteszem a motorra a collapse-t akkor a textúrák eltünnek és ilyen sötét szûrke lessz az egész. Mit lehet tenni hogy a textúrák meg a szinek megmaradjanak?

Malakai
Csak úgy mellékesen házi láva lámpa azoknak, akik értenek ilyenül. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Belenéztem Glu3D-be, de sok fizikai paramétert nem találtam a részecskének, mindig össze fog esni valamelyest a folyadék sajnos. Lehet játszani a thicknes (viscosity), LOD (ezek a sourceban), Scale (Main Nodeban) paraméterekkel, de mondjuk nem mentem bele, úgyhogy konkrétat nem tudok mondani, könnyen meglehet, hogy jobban megéri egy alap max-es részecskerendszer és arra tenni a glu3d mesh-ét, meg hagyni egyetlen részecske rendszert és nem tökölni két folyadékkal (ahogy, ha jól értettem Al is mondta).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Van egy-ket mintascene a max alaptelepito csomagjaban, nezd meg. Egyebkent egy reszecskerendszer ami "node"? alapu, fust, viz, de mondjuk raketa is lehet mert meg tudja keresni a te altalad megadott celt!!!! stb
Pitbull90
Megnéztem az oktatófilmjét a vizes akárminek és mindent.. pontosabban majdnem mindent úgy csináltsam ert vannak dolgok amik nem ugyan ott vannak mint az oktatófilmen de a folyadék nem ömlik ki megvan a pályája rákapcsolva az üvegre a bogyók is beleesnek a pohárba.. csak nem kezd el folyni a víz..😞 de szép dolgokat lehetne csin álni vele😉 egyépként itt írtátok mi az a PF??😄 az is vmi vízzel kapcsolatos dolog?

Σοφια

ThomasGins
LOL😊

Aldaryn
Tök mindegy, minek a végeredménye a modell, ami a lávalámpádban van, ha nem akarod animálni a dolgot. Animáció esetén vagy scriptelgetsz egy keveset PF-ben, vagy folyadék a folyadékban szimuláció, ami elég géphalál szokott nálam lenni. 😊

per aspera ad astra

Aldaryn
Kedves vulkán... izzó, forró, 30m-es átmérõjû araynkorongokat szór a faludra, hogy aztán azok alatt sülj fekete gombóccá össze. 😛

per aspera ad astra

fle go
Egyebkent azert gondolom hogy, valami reszecske szimulacioval csinaljam meg a folyadekot a lavalampaba, mert ha csak siman uveg anyagom van az megse ugy viselkedik mintha az uvegen belul lenne meg valami, ugy ertem az attol meg nem lesz tomor anyag vagy lehet tevedek akkor javitsatok ki.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

heeee, ThomasGins at production! 😉
fasza, tenyelg egy kicsit gozmozdonyos de nekem tetszik. Ettol egy kicsit kedvesebb.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

grizzly21
ja ok. egyébként sztem nem jó túl elnyújtja..

ThomasGins
Ezt már csak a poén kedvéért csináltam😊

Free
Ez valóban sokkal szebb.. cswak a füst valahogy folyamatosabbnak kellene lenni így olyan mintha gõzhajó lenne vulkánnak álcázva :c)))
De kira én még nem tudnék ilyet alkotni

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

fle go
Erre tudja valaki a megoldast?

Carlos
Akkor nem szóltam!
Bocsánat!

Þór vígi þessi rúnar

ThomasGins
...a pluginkavalkádra irtam,csak te ujrairtad😊
Mert pár plug kihagyásával is lehetett volna ilyet csinálni,csak igy nekem gyorsabb volt.
A szinvilág az kérésre ilyen,túl domináns a háttér,nekem ez jobban tetszett volna:
300kb xvid

A pénzérmék meg, mert nyerõgépben végzi a video😊

Aldaryn
Figyelj, ha a kliens rábólint, és tejel érte, akkor egy cseppet se gondolkozz azon, hogy mennyire "amatõr" a munkád.

Ezen majd akkor, ha maagdnak csinálsz ezt-azt. 😉

per aspera ad astra

Carlos
Tudom, hogy nem sok tisztem van beleszólni, de nekem egyedül az nem tetszik, hogy amikor kitör a vulkán, akkor 'pénzérmék/tallérok' repkednek szerteszét.
Amúgy szeretnék én ilyet csinálni, de ez nekem még a távoli jövõ.

Þór vígi þessi rúnar

ThomasGins
Amatõr vok😞

Aldaryn
Plugin kavalkád. 😊 Szóval, izé, nekem ez a színvilág még mindig elég furi. Leginkább a hajdani DOOM klónok jutnak eszembe. 😛

A vulkánkürtõbe rakhattál volna egy elrejtett teapotot, vagy valahova a szigetre.

per aspera ad astra

ThomasGins
Itt van nagyjábol készen is.
4.6MB avi
A viz dreamscape,a füst afterburn, a fák itoosoftos forest pro,a végén van benne glu pwrapper,nem is szép😊
Amugy 35 órás renderidõ 1024x768ban😊

fle go
Meg valamit nem ertek a glu-ban, ha kitoltok reszecskekkel pl egy hengert most mar ok nem robban szet de viszont osszeeseik a hengeren belul az anyag, pedig 100% ki van toltve, ezt hogy lehet megakadalyozni? En probaltam gravitacio nelkul szamolni akkor egy darabig jo de utana ismet kimegy a folyadek a hengerbol ami 1 oldalan nyitott.
Es koszi az eddigi segitsegeket is!

fle go
Klassz ez is a glu3d-ben van benne?

Pitbull90
Azt el tudjátok mondani meik pályázat (gondolom a Digitális Galaktika nem...?)

Σοφια

fle go
meg lehet majd valahol tekinteni azokat a munkakat en is kivancsi vagyok

Aldaryn
Oh yeah! Kíváncsi vagyok mindketõttök munkájára! 😊

per aspera ad astra

SZia!
Ha már tudsz spriccelõ vizet, írd meg légy szíves hogyan, had tudjam én is!
Köszi!

Free
Grizli én is csak hülyeséget szoktm kérdezni.. meg is kapom érte a magamét de ha én egyszer már megkérdezem legalább olvasd L mit mválaszoltak rá :c))))))
Amúgy a #22161 ben van a válasz mert én sem tudtam :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

fellottem a palyazatot 😉
Frenkie Baro kivancsi vagyok mit hoztal ossze! 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

grizzly21
hm egy ilyen hogyan készül el? mert pl látom hogy nem flash hanem mov de akkor nem videonakk kellene lennie? :o

Free
Köszönöm :c)))

ThomasGins
😊

No,nekiestem a concept "car" projectnek,csak megtanulom kicsit a nurbs dolgokat a végére.
Ha vkinek ötlete van hozzá ne kiméljen.
01
02

abraka-dabra!
😊