63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #30386 ThomasGins: enyimere is bar kemeny voltam tegnap vegignyomtam ezt
meg este a speed ize utan.
muszaly most jatszani mert agusztusba semmi idom nem lesz:lagzi, naszut

4d: siman szoval kivan benne a munkaba nem segitek mert ugye aztat nem nagyon tudok de az otletert lenyulom a 20%
:):):)
-
4D #30385 Tessék. Az azóta elhalt szőrproject első helyezettje. -
4D #30384 És a kész animot meg eladjuk a liptonnak, vagy a pickwick-nek...
-
Ettől kész lettem:) -
:DDD
Polytudásomra ráférne egy ki okosodás:) -
zenoka #30381 Valamikor olvastam en ishogy elkeszul(t?) magyarul is...en is konyorognek erte:D:D:D 
4d: ehe felvezetok lennenek a teafozo-k s a lelato-n sok sok kiskanal kiabalna
-
4D #30380 Csak ne megy Pot-racer-t tervezel elkövetni? -
koszi nem jutott az eszembe :) -
"volume light" -
Sziasztok arra hogy keressek ra hogy olyan tutort szeretnek ami leirja hogyan tudok olyan feny hatast elerni hogy pl az ablakon szurodik be a feny es lathatok legyenek a feny csovak vagy mik :) -
http://www.abbys.hu/Tutorial-Boxmodeling/boxmodeling_a_car.pdf
Al, ebbol a Lion féle tutorbol volt valami magyar verzio is,nem?Vagy csak egy txt? Megvan még az neked valamerre?:) -
4D #30375 De jól megfogalmaztad, incl. solution.
Mert valóban szép a modell, de valahogy a szememnek nem voltak jó a csillanások, csak nem jött így le mint neked hogy miért. -
montressor #30374 nagyon komolyan nyomjatok! `Teccik`, grat -
bencsab #30373 Szerintem a shadernek nem csak az a baja, hogy túl reflektík, hanem hogy egyformán tükröz mindenhol. Egy kis fresnel sokat dobna rajta, vagy talán méginkább az, ha egy falloff mapot teszel a refl. slotba és testreszabod rendesen. -
Nah, alakul, alakul végre! Most már csak a HDR környezet helyett kellene valami stúdióvilágítás, mert ez nem igen illik ide. A carpaint coat meg szvsz túl reflektív, kicsit kisebb IOR esetleg. -
Vagy az le van festve feketére? Akkor meg nem szóltam semmit -
Én úgyan nem értek a Porséhez, de ha kicsit smoothosabbak lennének az élei akkor szerintem élethűbb lenne. Az ajtó alatt pl. De ez csak szőrszál hasogatás! Le a kalappal, nagyon jól néz ki :) -
Arra,csak ha ez a kék a bg color,akkor elvileg kékebbnek kellene lennie az árnyéknak. -
Thx, igen, még finomítom és kis zajt is megpróbálok rátenni, meg visszább venni a türöződésből :) -
Te az indirect illumination-ra gondolsz nem? Mert az van rajta -
4D #30366 Itt egy erősen WIP kép 65-70%-os. Vmi gammához lesz majd.
A szokásos. Terrain+növények+render Vue. Az épületek max.
Nagyobb -
akkor miért nem kékesebb az árnyék?:P -
Van rajta. -
Ha a fényezés subdivjéből visszábbvennél, kicsit zajosabb lenne,ami sztem jobban mutatna:) -
4D #30362 Az arányok csak nekem tűnnek furcsának?
Az ajtó pl túl nagynak tűnik. -
-
Back To The Studio, de még idén... új shaderek, kis javítgatás, stb...
1 órás renderek, HD 720-as felbontásban (16:9, 1280x720), minimális PS korrekcióval... és még van benne bug/zaj.
Remélem ez már tetszik Nektek :)
[1]
[2]
[3] -
Olyat még kipróbálhatsz szvsz hogy a fehérek helyett szürkébb szineket használsz,és akkor nem lesz ilyen beégett kinézetű.
Ezen van GI?:) -
A legújabb művem. Tudoma fényekből vissza kell vennem... Lesznek fák is.
-
:DDD -
Fisch #30356 hogy állsz azzal a tűz effektel?
-
Exarrion #30355 Sziasztok! Még új vagyok itt, de az feltűnt, hogy hozzá értők vannak itt.Egy filmet készítek a barátaimmal, melyben igen sok 3d és 2d trükk lesz látható. És ha van valakinek kedve akkor szívesen látnánk. Fizetni nem tudok, nem vagyok éppen milliomos. Egyébként fantasy film, és nem Gyűrűk Ura koppintás. Ha valakit esetleg érdekel, és szívesen probálgatná magát, akkor írjon az [email protected] -ra
Előre is köszi -
A style hairbe lehet h lehet hozzánöveszteni még,ez nem biztos,lehet csak a fix-szel dolgozik.De ha mellérax egy sppline-t és hozzárendeled akkor ugy fog állni és olyan hosszu lesz.
Ha hülyeségeket irok szoljatok rám:) -
montressor #30353 meg egy, a haj hossza hol allithato? cut es scale nem jo, mert akkor a multi strand nem ervenyesul, mert a haj ugy csomos, h a csoportonkent a teteje er ossze: /\ igy csak tobb szal -
montressor #30352 igen a fb volt a baj, koszonom -
Vray,frame buffer??? még az environ and effecteknél is szétnézhetsz -
montressor #30350 miert nem megy? kiprobaltam egy uj scene-ben ott muxik. Mit lehet kikapcsolni, amitol nem megy? perspective nezetben vagyok... -
Megy vele,render után teszi rá,ja meg a vray frame bufferével nem megy,ha jol emléxem. -
montressor #30348 lehetseges, h a max hair and furüje nem mukodik vray pluginnel?
mert lerendereli a kepet oszt annyi, haj meg sehol.... -
bencsab #30347 ha rátetted az összesre egyszerre, akkor a modifier stackban nyomsz a módosítón egy jobbklikk-make unique, majd a kérdésre igen-t