3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérnék tõletek egy kis helpet. Letöltöttem a ChaosGroup oldaláról a vRay demóját, az oldalon az volt írva, hogy 7.x-hez, a tömörített fájl nevében is a 7es verzió van, de a tömörített fájlban az exe már a 6-os-hoz írja, és tényleg a hatoshoz való. Ez miért van? Honnan tudok olyat tölteni, ami tényleg a heteshez van? Vagy a hatos mûködik a hetessel is?
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
per aspera ad astra
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
nem hiszem,hogy megnyugtat,ha azt mondom, hogy a diloma sem jelent, semmeit, mert mo.-n elég érdekesen értelmezik a nyilvános titkos pályázat fogalmát. gyakorlatilag van egy 5-10 irodábólálló brancs, akik egymás között "megnyeretik" a pályázatokat. ma én vagyok az elnök és te nyersz,holnap fordítva.leegyszerûsítve így néz ki. aztán néha becsúszik egy olyan pályázat, ahol ezt nem engedikmûködni,mert a közjegyzõ néni, vagy valaki a sarkára áll.
s a legszebb az egészben,hogy utána megy a sírás- rívás, hogy a magyar építészet meg a világszínvonal köszönõviszonyban sincs.
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
Nevetséges, de nagyon... A sem nem hallgató sem nem építész pályázók egyáltaláni semmibevevése meg ugye megintcsak érdekes.
Az állam szerint jelenleg tehát: Ha nincs róla papírom, akkor nem vagyok felhatalmazva, hogy legyenek jó ötleteim, ennél fogva, ötlettelen és sivár vagyok.
per aspera ad astra
(elbiralas szempontjai)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Szóval ha úgyis benne van a munkám, akkor nem fogok lespórolni még viszonylag látható dolgokat, még akkor sem ha csak kis mértékben javítana a render minõségén.
Más:
YCon nagyon halaszt, még mindig nem érhetõ el a galéria. Pedig óránként néztem, már nagyon érdekelne 😊
per aspera ad astra
de az ilyen dolgoktol mindig kiráz a hideg/ideg
Adobe.Photoshop.CS2.9.0.Hun
egyébként hazafi vagyok szeretem a nyelvünket,de az ilyenektõl hányok, mondjuk lehet hogy csak a megszokás/bebaszna maxbol is egy honosítás/
Ugy tunik az iras alapjan az epiteszeti szempontok elsodlegesek..
per aspera ad astra

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
Kérdés: Hol szúrtam el vannye? ;D Köszi 😄
Most jöttem haza Baslatonlellérõl gólyatáborból! (BME Építészmérnök)
Elég atom szivatások voltak 😊
Elõtte még pont el tudtam küldeni a 3dsign építészeti látványtevrezés pályázatra a munkámat. Még kicsit javítgatok rajta mert szerintem még ne volt kéász amikor elküldtem, hamarosan befejezem és megmutatom, az eredeti verzió meg fent lesz itt:
3d'sign
Elvileg ma már elérhetõ a galéria, de gyakorlatilag nem.
Jelentkezett még valaki a pályázatra?
\"So always look on the bright side of death\"
(ha ez valakit érdekel, de azért leírtam) 😉
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ha mindenképpen kell vmi vertex totojgatós kiegészítés, akkor polyboost.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
akkor meshtools nem kell? vagy max7-hez nincs is?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Aldaryn... azert draga, mer vallaljak, hogy nemlesz kompatibilitasi gondod a geppel, jol van beallitva, illetve ha egy nyamvadt csavar is meglazul, kiszall a team es jol megfabrikaljak. Olyan szintu garancia van rajuk kb, mint a Chieftec tapokra vagy a Kingstom rammokra. (lifetime / csere cumo ameddig szerelik, uj nem jon.)
Ahol ezek fontosak, ott talan meg is fizetik az arat. Amugy olcsobban josz ki, ha magad allitod ossze ugyan azt a gepet, de a helyszini garu, a support ugrott.
Σοφια
Vray render
Npower Power Boolean
és mostanába: Simcloth, glu3d, és mindenféle spec kinek mi jut eszébe: pl illustrator render, vagy swift 3d max plugin mikor mi kell éppen
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Lehet, hogy ez egy kicsit pofátlan kérés lesz, vagy le fogtok ugatni:
Most kezdtem el újra maxozni sok kihagyás után 3dsmax7-el, és valaki össze tudná írni pár mondatban, hogy mostanában mik azok a pluginek, scriptek, amiket mindeki általánosan, leggyakrabban használ? pl 3dsmax4-nél kellett a meshtools. Ez a 7-hez is kell, vagy abba már bele vannak építve a funkciók?
Milyen render systemet használtok mostanában? Még mindig mindenki Brazilt, vagy már vmi mást?
Márk
És hát ügye az adrenalin az jóó :c)))
Komolyra véve elvileg arra találták ki hogy így olcsóbb de a fene tudja ha össze "szerzem" az alkatrészeket sztem az olcsóbb.
meg abban jobb hogy nem neked kell szenvedni a különbözõ alktarészek kompatibilitásával hanem minden össze van lõve
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..