3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
jaja ez a legjobb szó, olyan finom a hangulata hogy kész. a gyûrûk ura jutott hirtelen az eszembe szerintem azt is megtudnád csinálni nenad! (persze sok munkával) egy olyan kis lakályos hobbit zúg kinnt a zöld gyep meg a kis patak.hm😊

Aldaryn
Frenkie, Nenad, emelem kalapom elõttetek, ezek gyönyörû képek lettek. Technikaialg nem belekötni nem lehet, de pár dologról azt se tudom, hogy a csudába csináltátok.

Nenad, a te képed pedig annyira tele van élettel, legszívesebben elheverednék a kemence melleti kis zugban. 😊 Egyszerûen otthonos!

per aspera ad astra

grizzly21
Ez valami hihetetlen!!
Frenkie is meg Nenad is.. beszarok hogy lehet egyáltalán ilyet csinálni, nem hogy megtudjam hogy hogyan lehet pláne hogy egyszer én is csináljak vmi hasonlót...
nagyon szép a régi stílusú meg a modern is...Ezeken van PS?
mert pl ha én csinálok egy ilyen padlót meg falat meg árnyékot akkor az mindig olyan élettelen...ez viszont nagyon ott van

vettem 2 csomag pellust <#beka2>nagyon ott van mind a 2 belsõ 8)

repvez
Neba*!Csak 2 nap.Ez nekem 1 év megfeszitett munka.Igy mégnagyobb Grat<#worship>
gyakolatilag ket napot meloztam ra, amikor kiderult hogy van hosszabitas, orultem neki de igazabol csak a ket ruhat+parnat tettem hozza.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

repvez
Ez az a belsö amit pár napja kezdtél el csinálni?Nagyon jo!Mindent most modelleztél hozzá vagy van pár dolog ami már kész volt és csak be kellett illeszteni a térbe?
bevilagitasra fekudj ra!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nagyon jol nez ki a CUUC! Most nezem! 😊

youth
Nagyon cool!!

Youth

Dichter
<#eljen>

Dichter
A fotel ránézésre kényelmetlen, de ez is kb ugyanazt az érzést váltotta ki, mint FRenkie-é.

no, itt az enyem. EGyebkent nem biztos hogy nyero a temavasztas. De legalabb nem modern. Gondolom minkenki olyat csinalt.

FRenkie
Köszi a véleményeket!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie

ez az osszes kritikam 😄

nagyon pici kamera korectiont lehet tettem volna ra.

nagyon szep lett!
az enyem teljesen mas stilusu! 😊
majd nemsoka feldobom akkor en is.

Dichter
Hát ettõl ledobom a hajam...
Hova is készül ez exactly? Kíváncsi lennék a többi pályázatra is.

FRenkie
Akkor bocsánat, pedig úgy látszik.

Carlos
Nekem is olyan törékenynek tûnik!
Vékony a kasztni.
Amúgy nagyon zsír!
Bár itt tartanék énis!

Þór vígi þessi rúnar

Evogordon
A fényszórók nem textúrák.

FRenkie
Szerintem adj neki oldalról egy erõs fényt, hogy látszódjanak az alakatrészek és erõsebb legyen a kontraszt! A fényszórókat is modellezhetnéd textúra helyett.

oryon
Jó lett, de egy kicsit gyenge felépítésûnek hat. Túl vékonyak a dolgok. A rugó is vastagabb szokott lenni, a váz is, stb. Ha van kedved esetleg még ezen javíts, meg ha adsz neki egy kis lekerekített, designesebb feelinget az is dobna rajta, szvsz.

Oryon

oryon
AZTA...de jó egybe látni a dolgokat...NAGYON SZUPER! Grats! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen>

Oryon

Evogordon
Befejeztem a kocsimat! Egyenlõre 3 képet szúrok be. Véleményeket várok és ha valami hibát észrevettetek akkor közöljétek.

Carlos
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Evogordon
Ez igen<#taps>

FRenkie
Na itt lenne a belsõ tércsoportom:

FRenkie
Amíg a kéz be nem jött, azt hittem, ezeket Te renderelted 😊

Aldaryn
Arrggh... ez nagyon fasza lett! 😊

per aspera ad astra

Free
waze már azt hittem hogy halucinálok ennyi hülye kannát :c)))
Az embernek nem kis szabadideje van ... :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Carlos
Ez kész... 😊

Þór vígi þessi rúnar

ThomasGins
Köszönöm!😊
Tervezeh,h késõbb egy egész gyümölcsosarat csinálok belõle.
pár vicces tea

\"So always look on the bright side of death\"

Carlos
Bazzz...ez nagyon üt!

Þór vígi þessi rúnar

baromi jo, TEaCitrom-hoz ne nyulj de a kornyezethez igen, aztan pedig HIGHRES! 😊

Free
Eddig is mindenki tisztában volt hogy vannak bizonyos történésedi a buksidban és nem vagy 100-as de ez....

valami (censored) jó lett...
grat. ötlet meg minden csillagos 5 :c)))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Ez kész! Te vagy az aki hajó akart lenni, de aztán nemkomplett? 😄

Pályázati témához inkább én sem szólok hozzá.

Aldaryn: Amúgy tehetséges építészhallgató kiveszi a pályázatot (nem ingyér van ugye az sem), jóesetben suli és munka mellett be is fejezi (én csinálok hozzá látványt 😊 ), É2-es építész aláírja, robogás az éjszakai potsára, várakozás, nemnyerés. Aztán a 3., 4. után megunja a legkitartóbb is.

ThomasGins
Egy kis napi felesleges render...

\"So always look on the bright side of death\"

KisQbi
Szia!

A Biped csontjai teljesen szabadon méretezhetõek....
most sajnos nincs elõttem.. de sima scale-el kell dolgozni és beáálítható a szimetrikus módosítás (jobb-bal oldali csontok)...

A lényeg hogy szerkesztõ módban kell lenni... (valamelyik ikon a biped panelen ami vált az animáciûs és szerkesztõ (alap pózba ugrik) mód között...)

aki tudna segiteni hogy kell street elga lautokhoz cuccokat szerkeszteni az keressen meg a [email protected] msn cimen! elõre is köszi
grizzly21
zsír.
ezt ti szemmel vagy számokkal modellezitek? gondolom számokkal

sztem szimplane ez lesz az oldal uj designja.

Pitbull90
😄 mit lehet feltörni rajta asszem még regisztráció sincs😄 vaaagy nem erre gondoltál..?

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Merkhant
Helló, tegnap feltettem egy kérdést, lehet hogy a nagy képtõl ami mellé került nem vettétek észre... A hozzászólás kb így szólt:

"Helló! Character Studioban kéne egy kis segítség. Nemrég kezdtem el tanulgatni, van is egy faja tutorialom, de valamiért nem tudom méretezni a csontokat. A tutorial nem mond semmit hogy be kéne állítani valamit a csontok méretezéséhez.

Kérdés: Hol szúrtam el vannye? ;D Köszi 😄"

youth
Lehet feltörték?

Youth

Pitbull90
http://www.world3d.hu/ ha erre gondolsz.. nekem vmi furi honlap jön be de csak egy kép.....

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Evogordon
Szerintetek milett a www.world3d.hu -val? Remélem még menni fog

Aquli
köszi

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

ugyanaz max6-7 -hez