63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #30546 a poen az hogy megkerestek emailben..
Nezem reggel mi a fene ez az email.
Es lam lam.
Egyenlore a rhino1.0 Betasat kuldtek.
-
Gratula! :) Nekem nem szóltak semmit semmilyen levelemre sosem. :/ -
bencsab #30544 hogyan sikerült? -
nenad #30543 es Igen!
vray betatester lettem!
:) -
Babapofi #30542 igazából nem kell hozzá nagy fantázia csak nembírom elmondani :) jaja aktuális lesz még meg szenvedek én is vele de már eccerűen nem tudom mit lehetne még kipróbálni:( -
nenad #30541 vannak floating pointos gyorsitok, de ezek is baromi dragak..
Na, megneztem az arakat, azert ezek jelentosen lejjebb jottek.
Szoval az arabol veszel 3 ha varsz egy honapot 4 db athlonX2 es konfigot.
Vrayel ezzel jelentosen gyorsabb, (vray egyebkent is gyorsabb)
Nagy kamu amit ott nyomnak, csak olvass utana a forumokban,
en meg nem halottam egy megelegedett emberrol sem.
Foleg nem a mai renderelokkel osszehasonlitva..
Arrol nem is beszelve hogy sajat szoftver alol fut, ugyhogy el lehet felejteni 3dsmax es tarsait, kapsz egy crap feluletet es orulj neki.
Allitolag mental ray majd tamogatja, de errol a bejelentesen kivul semmit sem lehet tudni, aztan fene tudja hogy lesz e belole valami, de az biztos hogy jot tenne a bizniccuknek...
-
zenoka #30540 hát akkor vasarnap foglak tudni felvenni msn-re ha aktualis lesz meg...de nekem ez a fajta leiras alapja a geometria elkepzelese egy kicsit magas...biztos lesz itt olyan aki erti:D -
Babapofi #30539 :) huh nem is tudom hogy magyarázzam el :) gondold azt hogy ez ami ott van nem átlátszó és amiket látsz ott vonalakat(amikkel összevannak kötve a csúcsok) azok most síkba vannak. és amiket körbe zárnak a vonalak 3szögek meg 5 szögek azok a szegmensek és ezeket a szegmenseket kéne úgy kimozdítani a helyükről hogy egy "szögletes félgömböt" alkosson hogy aztán már csak tükrözni keljen.
lehet jobb lenne ha esetleg felvennél msn-re ha van és akkor könyebben tudnál segíteni mert ez már kezd offtopic lenni a sok értelmetlenkedésünktől :D -
MrGeE #30538 itt e nézd meg hátha találsz olyan modellt ami neked kell /még anno innen kedvencekeltem el énish/
-
:)
Ez annó ha jól emléxem 40.000 volt,és félórás renderbe belefért,egy 2GHZ-es gépen. -
zenoka #30536 végig gondoltam het oldalu kocka nincs:
milyen szegeny hulye szegeny:D<-marmint en:D -
zenoka #30535 egyebként ez egy attlatszo hétoldalu "kocka" ahol minden csucspont osszevan kotve minden csucspontal vagy hogy kepzeljuk el ezt...legalabbis nekem akkor nem jott le hogy mit szeretnel? -
montressor #30534 lehet tullotem a celon 80000 hair count-tal?? a proci dolgozik, mint allat, de a rendercsik meg se mozdul
bah :D -
lehet:)
Poly selectel vagy csak edit poly modifykkel,de nézd át a helpet,érdemes:) -
montressor #30532 lehet-e tobb hair and fur egy mesh-hez? -
Sztem több spline:) -
montressor #30530 de mi olyan? es 1/5bol mit? kicsit reszletezve?
Masik hair and fur: rajzoltam egy kulon spline-t, amibol kepeztem a hajat. ra lehet-e birni a fur-t, hogy a testre merolegesitse oket? Tehat van egy gombom, es , ha spline-t adok hozza, akkor az lefele log, nekem meg tusi kene...
koszi -
nenad #30529 //off
ezek a linuxok kezdenek belehuzni, ez a 4. live cd amit kiprobalok,
baromi jok. Siman hasznalhato a gep, Email, webezes, filmnezes akarmi, teljesen jo. Es semmit sem kell csinalni csak betenni a cd/dvdt, es ami rohej, majdnem olyan gyorsan bootol be mint a windows, hardwerfelismeressel stb egyutt..
-
nenad #30528 ha jol tudom nemigazan olyan mint pure, de akarhogy is, csak penzvesztegetes.
1/5bol gyorsabbat lehet osszerakni. - legalis szoftvert is beleszamolva..
-
Babapofi #30527 hali értem egyébként ugy sikerül is csak az a baj hogy szembe nézetből nem látszik az hogy minden csúcs összevan kötve mindegyikkel :( és nekem ez lenne a fontos. Az lenne jó hogy már azt megtudnám csinálni hogy megrajzolom előlnézetből és ugy összekötötöm az összes csúcsát. és aztán meg mondjuk mesh be vagy polyba vagy iesmi nem nagyon értek hozzá kijelőlném először a közepét aztán kicsit kijebb is a vertexeket és kihúznám hogy "gömb" alakra aztán meg csak tükrözni kéne de aza baj hogy amikor meshre konvertálom nem kapok éleket csak a pontokat és összekötni őket meg sehogy sem bírom:( szal csak bekéne hálózni azt a 7 szöget.
-
montressor #30526 hali
letezik meg render kartya a pure csaladon kivul? -
zenoka #30525 Csak egy tipp nincs elottem 3dsmax most.. mi lenne ha rajzolnal egy fel hetszoget s megforgatnad egy tengely korul 7 vagy 4-es szegmenesel....no tuti erthetetlent irtam...de nezd meg ezt a lathe-s cuccot:D -
Babapofi #30524 hali, Szeretnék egykis segítséget kérni. www.csendo.hu -n jobb alsó sarokban van egy kristály azt szreteném megcsinálni 3d-ben. sajátossága az hogy elvileg minden oldalról 7 csúcsa van bár azt nem tudom hogy az is elég lenne ha csak egyik irányból lenne 7 de látszana hogy mindegyik csúcs mindegyikkel összevan kötve. Próbálkoztam hogy rajzolok egy splinet, 7 szögű ngont és összekötöttema csúcsait, de sehogyse sikerül térbe hoznom. ha valaki tudna segíteni örülnék.Előre is köszike!
-
vraysunt használt már valaki éccakai fénynek? -
MrGeE #30522
lol
-
Te nyertél
-
És aki kannás bort visz?
-
:))
akkor nekem is:) -
Mindjárt nyomtatok pár színben :) -
Aki kannás pólóban van azt én hivom meg:) -
Emberek tényleg most van utcazene, azonban annyit módosítanék, hogy engem lehet meghívni. 300 ft egy próbálkozás tessék csak tessék :) -
Ronin666 #30515 Ha nem elég szép a sarok, akkor szvsz rakj rá nagyobb simítási értéket. -
és ezt a vágást te hogy gondoltad thomasgins?
mert amit mondott ronin azzal már jóó, csak egy kicsit csunya a széle, nem oylan szép -
nah mégis csak jó, a sarkokat ezekszerint kihagytam :D
Köszy szépen a segítséget Ronin666
-
Szerintem meg amikor a kör alakú huplikat csináltad akkor el kelltett volna vágni vizszintesen is,aztán meg fuggőlegesen is.
kép -
az egész lcd kijelző körül van chamfer -
Ronin666 #30510 szerintem az lcd kijelző sarkaiban lévő részeknek kéne adni egy kis chamfert és jó lenne. -
-
Szerintem egy smooth nélküli képet is belinkelhetsz:) -
uhh bocsi, mindenki, hogy széthúztam a fórumot