3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Texturat visszavettem 8-ra, de a többi maradt.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Olyan tutorialt keresek, ami egyszeruen egy atlagos szoba vray bevilágítását írja le!
Elore is kosz
Olyan tutorialt keresek, ami egyszeruen egy atlagos szoba vray bevilágítását írja le!
Elore is kosz
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
A rinho3d mennyire kompatibilis a wings3d-vel vagy a maxal.Gondolok itt az inport-, exportálásra.Illetve a NURBS-os dolgokat lehet-e utánna polygon alapon szerkeszteni?
light cache.
nincs caustics.
Egyebkent ha relative egyszeru dolgokat csinlasz nem szamit tul sokat.
illetve az meg hogy a free verzio lasabb, mivel nincs varymaterial.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
valaki tudna válaszolni erre:
Ha a Vray Free-t használom a rendes helyett, akkor milyen fontosabb (átlagos felhasználó számára fontos) dologtól esek el?
Márk
Σοφια
qmc sampler elvesz belole valamennyit, de akkor is oruletesen magas, honnan vetted ezt a parametert?
Na mindegy ezek csak részlet kérdések a lényeg szerintem inkább az építészeti részén van.
a vray lightokon 15 subdiv van.
Mellesleg látszik is, hogy a képemen az árnyékok nem olyan foltosak, meg pöttyösek mint a tiéden, de ez azért nem ért meg ilyen nagy renderidõt.
lightchache+imap. Lhcache valami butal gyorsan lefutott (2000subdivs 0.11 sample size) imap kb 1.5 -2 ora. render 1 ora.
kevesebb mint 500k poly.
Nagyon ügyes. Grats!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Oryon
Saját magamhoz annyi kritikát mondanék, hogy nekem a képemen a render beállítások nem annyira jönnek be, ami annyiban sem volt egyszrû, hogy 8 óra mire kirenderrelek egy képet és összességében sok idõ hogy jól beállítsam messzemenõ rutin nélkül. Szerintem a modellek, texturák, fényelhelyezések jók lettek, és a kép lehetne szebb és élethûbb meg kicsit élettel telibb is. Talán PS-ben kellett volna még hozzányúlni, vagy a renderrel szórakozni még kicsit.
Na majd legközelebb...
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Még 1 tipp, a boss székét (a legközelebbit) kicsit kigörgethetnéd felénk, így lenne egy kis mozgás a képen, látszódna a monitor, és a leni ûrt is kitöltené.
1, ronin666
2, FRenkie
3, Nenad
Egyébként szerintem a legeslegjobb az összes képen találhatók közül Nenad asztalán a kancsó a poharakkal és a kendõ rajta. Hát az valami baromi jó. Szinte érzem, hogy milyen vékony az üveg...
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
mind3 képpel kapcsolatban kérdezem hogy ezek az alap max renderrel is ilyen szépek vagy vmi extra kellett hozzá?
Nekem is nagyon tetszik!!!
Þór vígi þessi rúnar
koszi!
EGyedul a noveny log ki a kepbol nekem egy kicsit.
Naned, Frenkie gyönyörû munkák! Nagyon tetszik mindkettõ!

(nem vagyok reggelve) jol johet meg vmikor 😄
\"So always look on the bright side of death\"
Elõadom itt is a kérésem... 3d autóabroncsra és felnire lenne szükségem, (egy reklámfilmhez layoutalni kell) - nincs idõm modellezni. Help me, please! Honnan lehet ilyet szerezni?
tobbi iparosmunka.
Evo: a kocsi is szép, de a lighting nem megfelelõ.
Nekem meg láma kérdésem lesz: Ha a Vray Free-t használom a rendes helyett, akkor milyen fontosabb (átlagos felhasználó számára fontos) dologtól esek el?
ha sokminden kimarad belõle akkor ráállhatok a crack-keresésre (nem warez topic 😉).
Márk
A két szobakép altkotóinak üzenem, hogy mindkét kép fantasztikus, és nem tudom miért de nekem az a régies stílusú jobban bejön. (ez nem azt jelenti hogy a másik roszabb távol álljun tõlem ilyet mondani)
Ja és: nincs valakinek egy tömör egyszerû tutorja NURBS-höz mert most csináltam a 7. változatot egy pajzsról NURBS-ben de valami mindíg nem jó...