63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Akkor leírom részletesen. Egy mesh-t importáltam egy másik scene-be, és ott animáltam meg. Utána groupoltam egy másik testtel, és forgatásnál, mozgatásnál külön mozognak a keyframe-ek közt. Mert a két keyframe-en a helyén van minden. Ha kell, felrakom a scene-t. -
mit lehet kezdeni az ismétlődő textúrákkal? -
zenoka #30586 ja telleg ma ejfel:D
jah konnyen lehet korumpalni hogy melyikre szavazzak megfelelo mennyisegu alkohollal/naszajandekkal:D -
-
nenad #30584 mi az hogy sikerult? meg folyamatban van! de egyebkent osszejon! es fasza lesz.
(remelem a zsurinek is tetszik)
ejfelig a hatarido nem? Tengernyi idom van!
Mindjart ujrakezdem.... :D -
zenoka #30583 Aze' kivancsi leszek hogy lesz e olyan balhe a szavazasok korul mint tavaly... aprono meg a palyazok atlageletkorara/hozzaallasara...s hogy mennyi besertodes lesz[/apro]szoval most jon a buli resze a palyazatnak:D
Nenad: sikerult befejezni? -
Toljad neki:) -
nenad #30581 hehe, 11:45 volt az, most nezem 10:51 kor meg postoltam
:D -
nenad #30580 10:45 kor mar aludtam... :)
viszont eleg koran felebredtem 4:45. Izgulok :D -
nenad #30579 nekem meg ilyen nem volt, nincsen mar alapbol mas controller a targyak valamelyiken netalan mindeiken? (pl animalva van mielott goupoltad)
azt hiszem akkor mukodik igy, egyebkent passz, eleg regen hasznaltam mar.. :( -
...no meg pihenés,nem kell olyan sokág fent lenni:D -
Nenad, ha még benézel ma éjjel ide, akkor kitartás! Knock 'em dead! :) -
Ronin666 #30576 :P
SZerintem tök hangulatos lett a belseje :)
Kicsit az egy várra jobban hasonlít belülről, de hangulatos... :) -
Kívülről határozottabban jobban hasonlít egy kastélyra, mint eddig belülről. :P -
Könyörgöm erre #30561 replyoljatok már valamit. A topiklakól 90%-a tudja mit kéne tenni, én meg du óta bénázok. Nem hiszem, hogy 1 sornál több lenne a megoldás. -
Ronin666 #30573 Oké meglesz! ;)
Amúgy a háttérben elég szórt fény van. Ebből a képből vajon lehetne estit csinálni? Kis színkezelgetés, sötétítés, holdat bedobni, néhány helyre köd, amit megvilágít a hold, stb. stb.
A modell még nem végleges és a textúrákon is dolgozom. Most van rajta sok helyen disp, de ahogy látom ilyen távolságból semmit sem ér. Mivel lehetne még rajta csinosítani?
-
nenad #30572 az ismetlodo texturaktol szabadulj meg. Meg valami gond van a hatterkeppel, sztem, az aranyok rosszul jonnek ki, nezd meg mekkora a fu..
aha most nezem, az elso domb is model, akkor allits a fu texturajan, legyen sokkal kisebb.
egyebkent szep a model. -
Ronin666 #30571 Készülget a kastély külseje. Még minden kezdetleges. Valami félelmetest kéne a végén kihozni, szóval valószínűleg esti kép lesz belőle és sok része csak sejtelmesen a hol által beragyogva, vagy fáklyák által megvilágítva fog látszódni.
-
nenad #30570 kosz,
ja az UJ BETAVAL folgom renderelni.
szivem szerint redqueenel csinalnam csak nemigen van ido jatszani a materialokkal.
-
zenoka #30569 Nenad:
Hajra itt is!!!!
ja s jo ejszakazast ha szuksegeltetik
-
nenad #30568 kosz :)
igyekszem..
-
Szóval a probléma még mindig fentáll. Nem egy középpont körül mozognak el a tárgyaim. Mit lehet tenni? -
hehe, hajrá. :) Forró levegőt postban svsz majd mindegyik kompozitprogesz tud ilyen effektet particle formájában, vagy, ha helyben szeretnéd, akkor egy rafrakáló plane, csepp noise bumppal (én úgy csináltam egyszer anno) -
nenad #30565 egy kerdes, A forrosagot (levego - hajtumubol kiaramlo ho) szerintetek?
vagy siman egy mask es postban?
-
nenad #30564 nem tesztelek vazz, csinalom a palyazatot, ma kezdtem holnap leadas..
jarmu felkesz, estig befejezem, holnap delelott kornyezet, delutan render viszlat. Egyebkent rhinobol fogom renderelni, minimalis, ha nem nulla texturaval. Enviromentbe esetleg. -
Nyomhatnál valami erősebb qmc tesztet ezekkel a samplererekkel. :) Ha már tesztelsz. -
nenad #30562 dome light nincsen rhinoban, egyenlore.
Sajnos.
qmcben nincsen mas, csak amit mar irtam.
-
Sziasztok!
Mit kell akkor tenni, ha van egy összetett ojjektumom (group) és mozgatásnál, forgatásnál külön mozognak a darabjai. Feltételezem valamit a pivottal kell mahinálni, de már mindent végigpróbáltam, mégsem ment. A help-ben is utánanéztem, de ott csak egy alakzat mozgatásáról van szó. -
Hmm... ez is érdekes. Abba néznék még bele, hogy a dome-light importance samplererje vaon lokális-e, vagy a qmc kiegészítése... na mindegy. -
nenad #30559 a noise treshold mostmar default 0.01 -
nenad #30558 qmc samplerban is van egy ujdonsag,
a path sampler:
randomized halton
latin supercube.
*sequence gondolom -
Hmm... faja! -
nenad #30556 a gamma problemat is vegre megoldottak,
2 db gamma korrekcio van, az egyik a color mapping inverse gamma es a gamma
a dolog furfangja az hogy mindkettot 0.454 kell allitani es a texturakat normal (1.0 hagyni, tehat ahogy bejon) es akkor a sima szinek, es a texturak is jok.
-
nenad #30555 van intensity gamma correction,
meg reinhard, Ez valami uj.
Aha, ez automatikus parameterek fotographikus tone mappinghoz.
passz. -
Hja... álmodok, jah, de ez van. Én azért próbálkozom..ó -
nenad #30553 hat annyi elonye legalabb van ahogy elnezem a valtzotatasokat hogy a channelek itt normalisan AAzodnak, nem ugy mint a max verzioban.
meg ugye a 30 nap
lehet nekiugrok a palyazatnak csak poenbol.. Holnap. -
nenad #30550 almodik a nyomor..
kuldtek emailt.
Lenyeg
The following is an email sent to you by an administrator of "ASGvis".
Hello!
V-Ray for Rhino 1.0 is available for you to download. This is the last
version of V-Ray for Rhino distributed to beta testers who have not
pre-ordered V-Ray for Rhino 1.0. The sale price of $499.00 will last until
August 7th 2006.
THIS IS A FREE DOWNLOAD.
To download login to our online store at
http://asgvis.com/logins.html then:
1. Click on the Product List link.
2. On the product page you should see the V-Ray for Rhino Demo logo.
Choose Order Now.
3. At the next page choose continue.
4. The download link is on the invoice page and will be e-mailed to
you.
If you have not done so already we highly recommend that you setup up a
support account at http://www.asgvis.com/phpBB2 . Email us your
username at [email protected] and we will grant you access to the private
beta forums. If you have other problems or questions please also e-mail
[email protected].
Best regards,
The ASGVIS Team
Changes as of 14 July 2006
- Changed how we render custom sized scenes
- Fixed our texture editor previews so multipliers are shown correctly
- Caustics UI is now shown even if GI is off
Changes as of 13 July 2006
- Sped up block rendering
- Minor changes for spin controls
- Fixed import material dialog
aztan. miutan elkuldtem a logint.
Dear Bela,
This is no longer a beta product. You are now using the 30-day demo version of V-Ray for Rhino. Our forums will be updated to reflect this.
Best regards,
Corey Rubadue
Szopassssss. :)
Pedig mar belealmodtam magam.
-
nenad #30549 hehehehehee,
:D -
marcee #30548 
Az igen, ráadásul ők kerestek meg Téged, illetve Önt, ez igen!
-
Ez nagyszerü!!! Gratulalok!