3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Elkezdtem egy interior scenet csinálni, itt van a kezdet:
A bevilágítás annyi, hogy kintrõl egy target direct, ben a hátsó falon pedig két vray light. Más ablak nincs a szobán, a szoba sima box, flipped normalsszal.
Két kérdésem lenne: Valószínûleg szerintetek melyik beállítás az, ami megnöveli a renderidõmet? Maga render nem olyan hosszú, ha leveszem az aa-t, elég gyors, hanem a prepassok (2) tartanak sokáig.
A másik kérdés: Milyen ez a bevilágítás? kell még változtatnom rajta vmit?
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ez pedig már direkte VRay-bõl renderelve. Full renderelt kép, semmi PP. Meló van még sok. 😊
per aspera ad astra
mivel nem tudok HDRI képpel machinálni MAX-ban, ezért a kitchen.hdr-t vacakolom. 😛
per aspera ad astra
per aspera ad astra
volt egy Onno vanna Braam vagy mi nevû honlap, ahol sok Blueprint volt. Elfelejtettem, mi is a címe? Vagy nekem jó más lap is, csak sürgõsen kéne egy ember rajz. kössz a helpet elõre is.
Törpe-Rogue 60
per aspera ad astra
Σοφια
Igazából most ismerkedem a Vray rendereléssel és a #22304 képen látható autót készítem.Mivel eddig Brazil r/s -t használtam ott már elég jól össze tudtam hozni a képet mivel a brazil saját skylight opciója+egy lightbox már frankó fényt és tükrözõdést hozott létre.De a Vray-nél még nem tudtam egy jó bevilágítást összehozni, hiába tettem be a lightboxot+vray light,nem lett jó.
Várom a tanácsokat...Elõre is megköszönök minden építõ segítséget.
Frenki, Nenad!
Gratulálok a képeitekhez, tényleg fantasztikusak!
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Utómunka (Photoshop) van e a képeken?
Elõre is köszi.
Honnan veszitek a modellötleteket? Pl. az a lámpa mesés!!!!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Garantált sikerélmény már az elsõ óra alatt !
Már az elsõ alkalom után várni fogja a következõt !
Oktatás helye : Penta School
http://www.pentaschool.hu/grafika/3dsmax.php
Menõ helyeken biztos van lehetõség ilyenre, bár ez megint csak a nem éppen olcsó kategória.
Þór vígi þessi rúnar
Tipp? Hmm... nezd meg a nyomtatot. Ajanlott, hogy epson legyen, kulon patronos es kerdezz ra, hogy kulteri vagy belteri. Kulteri nem javallott, kicsit csikoz sajna. (Azt mondjak a kulteri festek belemarja magat az anyagba, de ez egy parasztvakitas... nomeg kb 20-25%al kisebb a szinspektruma.)
Szoval hajra, nehez menet lesz 😄
Nincs valamelyikõtöknek tapasztalata-e téren? Hol érdemes ilyet? Rossz tapasztalatok, stb... nézegettem, ezek kemény forintok lennének, és mivel én a csóróbb fajtából vagyok, pár ezer helyét is jól meg kell válogatnom, ezért nem akarok csak úgy paff beleválasztani, hogy aztán lessek milyen vackot kaptam kézhez.
A nyomatok falra lennének, bekeretezve.
per aspera ad astra
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Hszt. töröltem.
per aspera ad astra
<#lama>#lama> ez szép volt de mi az a warez ???? <#lama>#lama>
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Mehetett volna gyorsabban is, csak én még tutoriálokat sem nagyon használtam, hanem csak nyomkodtam össze vissza mindent 😊. Így még ma is találok teljesen alap dolgokat.
bocs <#szomoru1>#szomoru1><#pardon1>#pardon1>
A warezolás ellenesség nem személyeskedés, és gõg, hanem egyszerû és tiszta jól felfogott érdeke itt mindenkinek. Az SG.hu -nak, és minden nagy nyilvánosságnak örvendõ fórumnak megvolt a warezolós hõskora, és ebbõl meg is lettek a gondok. Volt sárdobálás, kirakatfegyelmi, és még mittoménmi bõséggel.
Mindenki megnyugodhat, hogy itt az ég adta világon nem érdekel senkit sem, hogy milyen programokat, és milyen forrásból használ. Nem érdekel, hogy honnan mit tölt le, ezzel mennyi szörnyûséges kárt okozva a becsületesebbnél tisztességesebbnél szegényebb szoftvercégeknek.
Én tõlemwarezoljatok nyugodtan, teszek rá magasról. De tegyétek mindezt a háttérben, halkan, és feltûnésmentesen. Megvannak erre is a megfelelõ csatornák, és hírszerzési módszerek. Kétlem, hogy bárkinek baromi nagy munka lenne egy kcsiit utánajárni a dolgoknak. Lássatok csodát, sokan vannak, akik utána tudnak menni egy programnak, amire szükségük van, felhajtják, megkeresik, sokszor anélkül, hogy egy karaktert is hozzászólnának bárhol, chaten, fórumba, bárhol.
Aki egyszerûen lusta, és azért kuncsorog, hogy megkíméljen magának pár órányi keresgélést minden értelmes ok nélkül (fogy az életem... jajj...) az joggal kapja az arcába, hogy ne warezoljon. Remélem egyetértetek. Ha nem, az sem érdekel nagyon. Akkor lehet továbbra is fintorogni a "no warez" policyn.
Oh, igen, és ez hatványozottan igaz mindenkire, aki olyan dolgokat kérdez, amiket pár perc félretett saját idõben véghezvitt keresgélés után ne találhatott volna meg. Emberek, nem attól Noobozunk le valakit, mert nem tud. A hülyeség és a tudatlanság két külön dolog. A tudatlanból lehet még bölcs, a hülyébõl..., nos, õ is sokra viheti, de nem bölcs lesz belõle. Google? Help? Manual? Megintcsak egyszerûbb ugye bevágni egy kérdést, mint fellapozni valamilyen digitális tudásforrást. Ha nem érted, amit a helpben olvastál? Nah, akkor van helye kérdezni. A fórum arra való, hogy értelmes témákról beszélgessünk. Ha csak dumálni akarsz egy jót, itt még azt is lehet, nem kell ehhez valami egyértelmû baromságot kérdezni.
Mindenkinek további minden jót mindenfelõl.
per aspera ad astra
Es egy kredes: Honnan lehet szep hdri mapokat leszedni?
Márk
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A Lényeg hogy van egy vrl server.exe azt L kellene indítanod és már megy is mint a karikacsapás. ha megnézed a második fület ha F10 et nyomsz akkor ott minden útmutatást megtalálsz.
error: Could not obtain a license
Feltettem a Vrayt (vrayinstall_adv1470370.exe), és amikor beállítom az assign renderernél, után bemegyek a mat editorba, ezt látom:
ez mitõl lehet?
Márk
150 subdiv akkor is oriasi, regi vagy uj vraynek egyarant.