3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Közben megtaláltam.
Az UVW mapon vannak helyes kis kapcsolók (X,Y,Z) mostmár tudom mit csinálnak!!!
Tökjó...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszönöm.
Egyébként ezt a bútort egy ikea katalógusból szedtem.
Az erezet tényleg nem jó, de próbálgattam az UVW map-pel berhelni, de sehogy sem lett az igazi!
Köszönöm a tanácsodat, akkor tovább nyúzom a dolgot.

Þór vígi þessi rúnar

Nem egy igazi autorol van szo hanem egy 3ds max-ban atkonvertalt autorol!
vagy ajánlok egy kalapácsot, de akkor sajna újra kell üvegezni 😄

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Aldaryn
Gyá, pont most akartam belinkelni. Ez valami eszméltelen. Mi a rákkal a rengeteg növény? Ha mind polygon... O_O Akkor mi a rák bírta ezt kiszámolni? 😊 remélem nem animáció. 😊

per aspera ad astra

hüpp...hüpp...<#rinya>
én meg azt hittem,hogy kurva sok növényt használtam az infopark képeinél.
hogy a f-ba lehet ezeket renderelni. ezzel a renderfarmos kütyüvel.
különben is, hogy van pofája ilyet készíteni

Legyszives mond el hogy kell)
Malakai
Szedd le a fóliát...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hello! Van egy autom aminek sotetitett abalaki vannak es azt szeretnem, hogy ne legyen sotetitett) hogy tudnam ezt megoldani? Ha valaki leirna nekem azt nagyon megkoszonnem!
Free
Jó lesz de ha megfogadzs pár tanácsot. tegyél a parkettára Bump ot mert ilíen tökéletes parketta nincs. minden képnek a hibák és a tökéletlenség adja meg a valódiságát(én sem értek hozzá csak elméletben) A szekrényen az erezet nem jó irányba fut. nézd meg a szobádba vagy akárhol, hogy hogyan futnak az erek a szekrényen. sztem ha interiõrt szeretnél elöbb mondjuk kezd a saját szobáddal. elöbb másolj
Én is úgy kezdtem el.. aztán gyorsan feladtam :c) nekem csak a kritikához van türelmem meg energiám :c)

16
17
18

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Carlos
Nem akarok belegondolni, hogy mekkora tapasztalata és mennyi ideje van az arcnak aki ezt csinálta...

Þór vígi þessi rúnar

ha vki említette sorry az ismétlésért... <#zavart1>

nekem ma jött a meghívó, de csak most jutottam el odáig, hogy végig is tudjam olvasni 😊

Malakai
Már mindenhol nyomatják, bár itt lehet még nem említette senki. 😄
Én speciel a CGShopra is elmennék, de még megvárom, hogy mi lesz a pontos, idõrendi program mindkét helyen...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hát ez nemsemmi... pfffff....

akit érdekel, ne hagyja szerintem ki...

http://www.newmediaexpo.hu

de sajna én nem tudok most "hazaugrani"... pedig király lenne elmenni...

http://renderfarm.ru/incom_greenfield.shtml

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

youth
Üdv!

Szeretnék olyat, hogy egy dobozka félredõl és kigurulnak belõle a golyók, de kicsit meg akarom spékelni azzal hogy mintha kirobbannának, Pbombal nem megy. Valamit biztos elszúrtam, de nem tudok rájönni, hogy mit. Tudna valaki segíteni? Köszi

Youth

design21 en van nehany tutorial, de nemtom mi, sohasem neztem, csak tudok rola.
egyebkent sztem egy kis logikaval es probalgatassal is meg tudod tanulni.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aquli
Tud valaki olyan oldalt, ahol a 3d cg elméleti anyagai vannak magyarul? Úgymint bevilágítás, photon mapping, különbözõ aa eljárások, filterek, gi, stb.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Duddits
Szép!

Miert terdel a fenykepesz? En amondo vagyok, hogy vagy keress egy erdekes perspektivat es akkor akar lehet szelesebb a kamera latoszoge es pld a padlotol par centire vagy emeld vel egy ember magassagaba, igy jobban lehet erzekelni a targyak meretet.
Aldaryn
Ez szebb. Én nem dolgoztam ki ennyire.

per aspera ad astra

Carlos
Fényforrás két darab omni.
A skylight-ra még nem jöttem rá, hogy mûködik.
Nekem mindig sötét marad.
Esetleg egy kis hintet kérhetnék ezzel kapcsolatban?

Þór vígi þessi rúnar

Aquli
Ja és talán a szekrényre mehetne egy erõsebb bump map.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
En nem ertek hozza tulsagosan, de elmondom a veleményem:
Szép,de változatosab, részletesebb modellel rendelkezõ objektumok kellenének, a világítás viszont nem tûnik túl jónak, mintha hiányozna a skylight, vagy a gi, nincs igazán szórt fény. A másik, hogy a padlón túl éles a tükrözõdés, azt kellen elmosni (szerintem), mondjuk refl. glossinessel.
Márk

nem rossz. A falon a stucco tul eros. 1/5-eleg. A kep ket szelet levaghatod
A vilagitason is van meg mit javitani,
Probald meg az egeszet gazdagabba tenni egy kicsit.

Carlos
Elsõ interior próbálgatásom.
Kérlek titeket véleményezzétek, hogy mi rossz, mi jó! (abból tanul az ember)

Þór vígi þessi rúnar

Aquli
Valaki el tudná mondani, hogy kb mi az a lightcache?

Malakai
Hát 3d'sign-ön a két greeble tornyon nem tudtam mást, nevettem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Carlos
Azért vannak télleg gyengék, de némelyiken csak lestem, hogy jééé, ilyet is lehet...
SZerintem nagyon durva némelyik!

Þór vígi þessi rúnar

És most gondoljatok bele, hogy ez csak a legjobb 30-30!
Akkor milyen lehetett a többi beküldött pályázat? Már itt is van jópár elég gyenge.

Frenkie neked meg kár hogy nem az a képed került fel, amit Te ide felraktál. Az szebb volt szerintem kicsit.
Dichter
Laikusként én azt mondom, esélyesek vagytok mindhárman. De ez a galéria botrány. txt fájlban nyitja meg a kommenteket. Sõt nenadé még félre is van linkelve.

hát én nem dobtam hátast

Basszus!!!

Elfelejtettem megnézni a szöveget ami írtam a mû mellé és akkora baki helyesírási hibák vannak benne, hogy mindjárt elsûlyedek! 😞
Na ez érdekes lesz...
ThomasGins
Nálam megy,brutál képek vannak kint😊

\"So always look on the bright side of death\"

Aquli
Ha csak direct, akkor minek legyen nagy multija? a directnek, vagy a gi-nek?
Márk

Nekem nem. Ugyan az mint eddig. http://ycon.hu/3d'sign/ ?
mukodik a galeria,
erdekes modon a muleiras nem mukodik nalam.

Ha tetszik akkor ugy jo ahogy beallitottad, Ha jo a szemed eleg a 10-es gizmo size, ha vak vagy akkor 80 (nekem a 15-20 teccik). Ezeket mindenki a sajat ize szerint allitgatja (már ha állitgatja)
KisQbi
nagyon jópofa kísérlet....!

Carlos
Megvan:
Preferences Gizmo Size ez leesett 1-re. Defaultból mennyi?
Most 35-re raktam. Allow multiple gizmos x-elve legyen?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor egy lámer kérdés:
Véletlenül összekicsinyítettem az XYZ kék, sárga, piros koordinátarencert valahogy (talán a - gombbal). Hogy tudom visszanagyítani?
Reset, max újraindítása nem segített!
PLEASE Help!

Þór vígi þessi rúnar

Evogordon
Azt hogyan lehet megcsinálni hogy ha animálok reaktorral valamit hogy leesik akkor ne csak 0-tól 100-ig menjen? Holl lehet beállítani?

hatra minek vraylight? eleg a direct, esetleg egy masik vraylight az ajtoba. (skylight portal modeban) hasznalj lighcachet tesztrenderekhez mindenkeppen, meg amugy is 😊 jo az!

ThomasGins
És mi lenne az a tökéletlenség?😊

\"So always look on the bright side of death\"

en leszek az elso betatester! 😄

Aldaryn
Most méér? 😊 Tök egyszerû. Mitõl van a bloom a való életben? Mert tökéletlen a kamera lencséje. Miért nincs VRay-ben? Mert ott tökéletes. Raksz valami tökéletlenséget a kamerád elé, és egybõl van bloomod. 😛

per aspera ad astra

Malakai
Gonosz vagy... 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Majd ha értelmes dolgot is kitalálok. 😊 Egyszerû raytracelt specular bloomot könnyû, csak ez is tetûlassú. 😊

ismét ez a renderelt kép vfb-bõl kimentve. Semmi post work, még maxban sem.

per aspera ad astra