3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az UVW mapon vannak helyes kis kapcsolók (X,Y,Z) mostmár tudom mit csinálnak!!!
Tökjó...
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként ezt a bútort egy ikea katalógusból szedtem.
Az erezet tényleg nem jó, de próbálgattam az UVW map-pel berhelni, de sehogy sem lett az igazi!
Köszönöm a tanácsodat, akkor tovább nyúzom a dolgot.
Þór vígi þessi rúnar
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
per aspera ad astra
én meg azt hittem,hogy kurva sok növényt használtam az infopark képeinél.
hogy a f-ba lehet ezeket renderelni. ezzel a renderfarmos kütyüvel.
különben is, hogy van pofája ilyet készíteni
Én is úgy kezdtem el.. aztán gyorsan feladtam :c) nekem csak a kritikához van türelmem meg energiám :c)
16
17
18
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Þór vígi þessi rúnar
nekem ma jött a meghívó, de csak most jutottam el odáig, hogy végig is tudjam olvasni 😊
Én speciel a CGShopra is elmennék, de még megvárom, hogy mi lesz a pontos, idõrendi program mindkét helyen...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://www.newmediaexpo.hu
de sajna én nem tudok most "hazaugrani"... pedig király lenne elmenni...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Szeretnék olyat, hogy egy dobozka félredõl és kigurulnak belõle a golyók, de kicsit meg akarom spékelni azzal hogy mintha kirobbannának, Pbombal nem megy. Valamit biztos elszúrtam, de nem tudok rájönni, hogy mit. Tudna valaki segíteni? Köszi
Youth
egyebkent sztem egy kis logikaval es probalgatassal is meg tudod tanulni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
A skylight-ra még nem jöttem rá, hogy mûködik.
Nekem mindig sötét marad.
Esetleg egy kis hintet kérhetnék ezzel kapcsolatban?
Þór vígi þessi rúnar
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Szép,de változatosab, részletesebb modellel rendelkezõ objektumok kellenének, a világítás viszont nem tûnik túl jónak, mintha hiányozna a skylight, vagy a gi, nincs igazán szórt fény. A másik, hogy a padlón túl éles a tükrözõdés, azt kellen elmosni (szerintem), mondjuk refl. glossinessel.
Márk
A vilagitason is van meg mit javitani,
Probald meg az egeszet gazdagabba tenni egy kicsit.
Kérlek titeket véleményezzétek, hogy mi rossz, mi jó! (abból tanul az ember)
Þór vígi þessi rúnar
SZerintem nagyon durva némelyik!
Þór vígi þessi rúnar
Akkor milyen lehetett a többi beküldött pályázat? Már itt is van jópár elég gyenge.
Frenkie neked meg kár hogy nem az a képed került fel, amit Te ide felraktál. Az szebb volt szerintem kicsit.
Elfelejtettem megnézni a szöveget ami írtam a mû mellé és akkora baki helyesírási hibák vannak benne, hogy mindjárt elsûlyedek! 😞
Na ez érdekes lesz...
Márk
erdekes modon a muleiras nem mukodik nalam.
Preferences Gizmo Size ez leesett 1-re. Defaultból mennyi?
Most 35-re raktam. Allow multiple gizmos x-elve legyen?
Þór vígi þessi rúnar
Véletlenül összekicsinyítettem az XYZ kék, sárga, piros koordinátarencert valahogy (talán a - gombbal). Hogy tudom visszanagyítani?
Reset, max újraindítása nem segített!
PLEASE Help!
Þór vígi þessi rúnar
per aspera ad astra