63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• 4D
    Ne felejtsd el belinkelni, ha megvagy vele!
  • oryon
    Hehe... én a Sword of Darkness-t csináltam meg e gyűjteményből ... de még nincs kész, de szándékozom befejezni :)
  • SD456
    Sziasztok!

Nem tudtok olyan oldalt ahol Animció-hoz tutorial van? Mert Animálni nem nagyon tudok és most egy hangfalat akarok csinálni ami persze mozog is.

Előre is köszönöm!
  • 4D
    Ja igen. És ezen a linken van egy rakat kard képe modellezni mintának.
    http://www.swordsdirect.com/collectible.html
  • 4D
    Na végre volt időm csak úgy NFR-ezni.
    Csak egy hangulat, a szokásos Vue+maxmodeling

És itt nagyobban
    Bigpict
  • Ackro
    nem, a max mindig pontatlan ez nem a snap hibája. de ha csökkented a tizedes jegyek számát akkor felkerekíti neked, amitől ugyan nem feltétlenül lesz pontosabb, legfeljebb nem látod. :)
  • berlinboy6329
    Hát át állni nem biztos,hogy átállni akarok,mert nem tom mire képes.Animációkat akarnák csinálni,de azért masszív gyakorlás meg tudás is klell,ami meg pár év,addig megtanulnám a modellezést meg 1éb dolgokat.
  • Ackro
    sokban, de ha ismered a mayát akkor könnyen át fogsz állni.
  • berlinboy6329
    Hi all!

Megszeretném kérdezni,hogy a 3D Studio Max funkciói mennyiben különböznek a Mayáétól?Mert nekem Mayám van,de megszeretném próbálni a 3DSM-ot is.
  • DJviolin
    Nagyon köszi.
  • BaliBoy
    Nézz körül ezeken az oldalakon:
    World 3D
    Design21
    Mindentbele 3D
    Magyar 3d Studio Max honlap
  • DJviolin
    Sziasztok!

Most kezdtem a modellezést, és máris alapszintű problémákba ütköztem (sík hülye vagyok). A kérdésem az, hogy nem tudtok egy jó MAGYAR tutorialt a 3Ds Max-hoz?
  • piktor
    Köszi Nenad! Ennél egyszerűbben valószínűleg tényleg nem lehet... Sikerült! :-)
  • bencsab
    ha alulra a keresőbe beírod, hogy backburner, egy csomó hozzászólást fogsz találni
  • nenad
    quicktime ossze tudja rakni az image sequencet..
  • piktor
    Segítsetek, plíz.
    Rendereltem különálló frame-ket Maxban. Ezeket szeretném összefűzni quicktime mov-ba. Hogyan lehet ezt legegyszerűbben megtenni? (Nem értek a videoeditáláshoz - sem.)
  • ThomasGins
    Be lehet azt állitani a snaps-nél hogy a grid pointokra tett vertexek egész számok legyenek és ne pár tizeddel mellé pakolja?
  • ThomasGins
    Kicsit még agyaltam.

Amugy mudbox-bankészült...
  • KisQbi
    ez nagyon érdekes! tényleg csinálja ezt a lassulást...
    (lehet ez a normális?)
  • putyi
    van valakinek tapasztalata, v-ray és a backburner viszonyáról?
  • BaliBoy
    Szóval a video.
  • BaliBoy
    Sziasztok.
    Reactorhoz szeretnék segítséget kérni. Azt szeretném elérni, hogy dominók egymást eldöntve dőljenek el. De az a gond, hogy nem egyenletesn történik mind ez. Video
  • nenad
    maxosat, max frambufferrel.
    vagy cebas akarmit, finalflares vagy mi.

• youth #30926
    Üdv!

Hogy lehet v-rayel glowot renderelni? Össze szeretnék hozni egy képet amibe nem nyúlok bele utólag...
    Van egyáltalán v-rayben glow, vagy a maxosét kéne használnom?
  • ThomasGins
    :DDD
  • Fisch
    OFF:

LOLLLLLLLLLLL
  • Aldaryn
    Szerintem a deviantart hemzseg velük. Meg googli is...
  • teckdeck
    Hy all!

Tudnátok adni nekem oylan linket ahol sok abstract tutorial van?
    előre is köszy
  • Aldaryn
    Bakonyi betyárkodásomnak 25km legyaloglása után véget vetett az a tény, hogy gyak. nulla az állóképességem... :( De sétáltam egy jó nagyot legalább.
  • ThomasGins
    Betexturázom még,de a beépitett mapokkal nem sikerült eddig.
    Te nem a bakonyban betyárkodsz?:)
  • Aldaryn
    Nagyon fincsi! :) Csak a hártyát teleszövő hajszálerek hiányoznak. :))
  • ThomasGins
    részecskéket át tudod konvertálni testekké,mozgással együtt,a jól emléxem.
  • Ronin666
    használnám, de nem tudom, hogy hogyan kell hozzárendelni. Sima testeket hozzá tudok, de részecskerendszert nem valamiért.
  • FRenkie
    Gusztustalan :)
  • FRenkie
    Ha maxes particle systemet használsz, akkor használhatsz maxes gravitációt és egyéb spacw warpokat.
  • Ronin666
    utolsó kérdésemre már találtam is leírást
  • Ronin666
    Még valami. Megvan a vizem, de nem tudom textúrázni. Hogyan kell rendes testé konvertálni?
  • Ronin666
    Skacok próbálgatom a reactor vízrendszerét és azt kell hogy mondjam, hogy elég baró! Egy dolog, amire nem nagyon jövök rá, mégpedig hogy a particle cumókat össze lehet-e hozni a reactorral? Gravitációt adni a részecskék hollásának, illetve hogy azzal számolja a vízbe csapódásokat.
  • Midas
    hello nekem abban kellene segitség hogy a pz2 kiterjesztésű filét hogy tudnám a maxal beolvastatni. kerestem már a neten de lehet rosszul megnéztem ezt a pluginos oldalt nagyon jó de nem találtam hozzá plugint. előrre is kösz ha vki tudna segiteni.
  • youth #30910
    Ez jó :)