63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
4D #30949 Ne felejtsd el belinkelni, ha megvagy vele! -
Hehe... én a Sword of Darkness-t csináltam meg e gyűjteményből ... de még nincs kész, de szándékozom befejezni :) -
Sziasztok!
Nem tudtok olyan oldalt ahol Animció-hoz tutorial van? Mert Animálni nem nagyon tudok és most egy hangfalat akarok csinálni ami persze mozog is.
Előre is köszönöm! -
4D #30946 Ja igen. És ezen a linken van egy rakat kard képe modellezni mintának.
http://www.swordsdirect.com/collectible.html -
4D #30945 Na végre volt időm csak úgy NFR-ezni.
Csak egy hangulat, a szokásos Vue+maxmodeling
És itt nagyobban
Bigpict -
nem, a max mindig pontatlan ez nem a snap hibája. de ha csökkented a tizedes jegyek számát akkor felkerekíti neked, amitől ugyan nem feltétlenül lesz pontosabb, legfeljebb nem látod. :) -
Hát át állni nem biztos,hogy átállni akarok,mert nem tom mire képes.Animációkat akarnák csinálni,de azért masszív gyakorlás meg tudás is klell,ami meg pár év,addig megtanulnám a modellezést meg 1éb dolgokat. -
sokban, de ha ismered a mayát akkor könnyen át fogsz állni. -
Hi all!
Megszeretném kérdezni,hogy a 3D Studio Max funkciói mennyiben különböznek a Mayáétól?Mert nekem Mayám van,de megszeretném próbálni a 3DSM-ot is. -
DJviolin #30940 Nagyon köszi. -
Nézz körül ezeken az oldalakon:
World 3D
Design21
Mindentbele 3D
Magyar 3d Studio Max honlap -
DJviolin #30938 Sziasztok!
Most kezdtem a modellezést, és máris alapszintű problémákba ütköztem (sík hülye vagyok). A kérdésem az, hogy nem tudtok egy jó MAGYAR tutorialt a 3Ds Max-hoz? -
Köszi Nenad! Ennél egyszerűbben valószínűleg tényleg nem lehet... Sikerült! :-) -
bencsab #30936 ha alulra a keresőbe beírod, hogy backburner, egy csomó hozzászólást fogsz találni -
nenad #30935 quicktime ossze tudja rakni az image sequencet.. -
Segítsetek, plíz.
Rendereltem különálló frame-ket Maxban. Ezeket szeretném összefűzni quicktime mov-ba. Hogyan lehet ezt legegyszerűbben megtenni? (Nem értek a videoeditáláshoz - sem.)
-
Be lehet azt állitani a snaps-nél hogy a grid pointokra tett vertexek egész számok legyenek és ne pár tizeddel mellé pakolja? -
Kicsit még agyaltam.
Amugy mudbox-bankészült... -
ez nagyon érdekes! tényleg csinálja ezt a lassulást...
(lehet ez a normális?) -
putyi #30930 van valakinek tapasztalata, v-ray és a backburner viszonyáról? -
Szóval a video. -
Sziasztok.
Reactorhoz szeretnék segítséget kérni. Azt szeretném elérni, hogy dominók egymást eldöntve dőljenek el. De az a gond, hogy nem egyenletesn történik mind ez. Video -
nenad #30927 maxosat, max frambufferrel.
vagy cebas akarmit, finalflares vagy mi.
-
Üdv!
Hogy lehet v-rayel glowot renderelni? Össze szeretnék hozni egy képet amibe nem nyúlok bele utólag...
Van egyáltalán v-rayben glow, vagy a maxosét kéne használnom? -
:DDD -
Fisch #30924 OFF:
LOLLLLLLLLLLL -
Szerintem a deviantart hemzseg velük. Meg googli is... -
Hy all!
Tudnátok adni nekem oylan linket ahol sok abstract tutorial van?
előre is köszy -
Bakonyi betyárkodásomnak 25km legyaloglása után véget vetett az a tény, hogy gyak. nulla az állóképességem... :( De sétáltam egy jó nagyot legalább. -
Betexturázom még,de a beépitett mapokkal nem sikerült eddig.
Te nem a bakonyban betyárkodsz?:) -
Nagyon fincsi! :) Csak a hártyát teleszövő hajszálerek hiányoznak. :)) -
részecskéket át tudod konvertálni testekké,mozgással együtt,a jól emléxem. -
Ronin666 #30917 használnám, de nem tudom, hogy hogyan kell hozzárendelni. Sima testeket hozzá tudok, de részecskerendszert nem valamiért. -
Gusztustalan :) -
Ha maxes particle systemet használsz, akkor használhatsz maxes gravitációt és egyéb spacw warpokat. -
Ronin666 #30914 utolsó kérdésemre már találtam is leírást
-
Ronin666 #30913 Még valami. Megvan a vizem, de nem tudom textúrázni. Hogyan kell rendes testé konvertálni? -
Ronin666 #30912 Skacok próbálgatom a reactor vízrendszerét és azt kell hogy mondjam, hogy elég baró! Egy dolog, amire nem nagyon jövök rá, mégpedig hogy a particle cumókat össze lehet-e hozni a reactorral? Gravitációt adni a részecskék hollásának, illetve hogy azzal számolja a vízbe csapódásokat. -
Midas #30911 hello nekem abban kellene segitség hogy a pz2 kiterjesztésű filét hogy tudnám a maxal beolvastatni. kerestem már a neten de lehet rosszul megnéztem ezt a pluginos oldalt nagyon jó de nem találtam hozzá plugint. előrre is kösz ha vki tudna segiteni. -
Ez jó :)