63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Nah mint a be nem fejezett projektek királya megint visszakattantam aurára :c)
    Kíváncsi leszek arraaz FX es dologra hogy mikor fog megjelenni a végleges verzió. addigis marad az ezzel való ökörködés.
    Nem hosszú de legalább olyasn ahogy elképzeltem :c)
    fire
  • zenoka
    ehe jooo:)baaar fiatalon volt egy par ev amikor kanan keresztul neztem a vilagot...bar az boroskanna volt:) Van otthon egy teaskeszletem agyagbol tisztara olyan mint a max teapotja a teakiontoje majd egyszer nyomok rola fenykepet:)
  • ThomasGins
    :D
    Megtanitalak kannán keresztül nézni a világot:)
  • zenoka
    en meg jelentkeznek okatasra Aldaryn, Nenad s ThomasGins mestereknel naszut utan ha marad meg a naszajandekpenzbol:)
  • ThomasGins
    Nálam a jó nagy glossinál fagyogat:(
    De a refract glossy is gyorsabnak tünik.
  • nenad
    es meg valami, amig probalgattam mindenfelet ki, kb 10x kifagyott max..
    szoval nem kell sietni velem, 49.03 meg nem fagyott ki nekem.
  • nenad
    van egy nagyon regota vart dolog a vray lightnal..
    affect diffuse, es affect specular kapcsolok..

blend material tenyleg jo lett.
    glossy jelentosen gyorsabbnak tunik, es zajmentesebbnek.
    Area shadowra ez sajnos nem vonatkozik
  • nenad
    azt irjak a qmc samplerrel van valami, de sztem a materiallal is gond van..
    megprobaltam ujrarendereleni az aktualis projektemet vele, a bukcet meg percek utan is ugyanott allt..
    Valami bassza a csoret.
    de egyebkent uj scene nagyon penge!
  • ThomasGins
    miért?
  • nenad
    regi scenet nem is erdemes elkezdeni renderelni vele..
  • nenad
    demo version van 1,5 rc2 bol ha erdekel valakit.
  • Ronin666
    Mi van akkor, ha a lábnyomokat egy helyre tolod? Akkor nem fog megmozdulni?
  • Aldaryn
    Tölts be egy sétáló mocap filet. Van belőle jópár, többé kevésbé loopoltak is, amennyire meg nem, annyit kézzel korrigálni már nem nehéz.
  • Pitbull90
    Hy

lenne eg oylan kérdésem hogy a maxban Biped használásánál tegyük fel sétál a karakterünk lehet e oylat csinálni hogy egy helyben mozog...? azaz egy helyben jár..? Sajnos így kéne elkészíteni a mukit.. de a lépéseknél ugye lerak ilyen talpakat amit követ.... Nincs vmi megoldás arra hogy egy helyben járjon v iylesmi, azon kívül hogy él animálom meg saját kezüleg...? mer úgy kicsit elcsúsznak a lépések....:|
    Előre is köszi!
  • Free
    i.j. :c)
  • Fisch
    BAZZE!

az outlookban van beépített helyesírás ellenőrző MESTER!

a "tavaj"-t azt TAVALY-nak írják!
  • Free
    OFF: nekem a tavaji és az idei évem is ilyen :(
  • 4D
    Off.
    De igazad van hallod! Vannak biza hosszú szar évek, melyekre ha visszanéz az ember, miután valahogy túlélte őket, el sem tudja képzelni, hogyan bírta ki.
  • Aldaryn
    Minden évben megrendezik, egyre nagyobb buli lesz, Komáromban amúgy, és e hétvégén 11 -től 13-ig. Sok szép autó... :D
  • ThomasGins
    mikor,hol lesz?
  • Aldaryn
    in vinum veritas...
  • Aldaryn
    Amcsiautótalálkozóra nem jöttök? :D

Nah, ha az élet szar is, van minek örülni. VRay Help 1.5RC1
  • LionTR
    Mi az hogy nem ezt tanították? Rossz embertől kérdezted!
    Na asszem akkor megin össze kéne jönnünk picit elbeszélgetni. De ezúttal tényleg egy üveg bor mellett!
  • fle go
    OFF:

Al: vannak az életben nehéz napok, vagy hónapok netán évek, szóval ne essél kétségbe! Fel a fejjel és előre. Az alkohol max néhány órára (édesíti meg az életed) aztán jön a pokol (fejfájás, gyomor égés) nem vezet az semmi jóra...
  • MrGeE #31005
    én majdnem rámentem...pár kreditet elbasztam...amióta nem bántom az üveget boldog ember vagyok :)))
    mostmár megint ihatok boldogan :P
  • bencsab
    Az alkohol csak erősíti a hangulatod. Ha jó a kedved még jobb lesz, ha rossz akkor még rosszabb. Utóbbinál kellemetlenség, hogy még fáj is az ember feje másnap.
  • ThomasGins
    Egy nfr,csak neked csak ma:)
  • putyi
    a spot3d-n fenn van az 1.50R1-es vray help-je. érdemes megnézni az új fícsöröket.
  • jocco
    :) kösz erre gondoltam
  • ThomasGins
    -/ó, kicsinyit/nagyit, ha erre gondolsz.
  • nenad
    nyomd meg az x, vagy z billentyut,

Al, menj setalni, vagy beszelgess valami haverral vagy valami...
  • jocco
    Tudnátok segiteni, mert vhogy sikerül az xyz segédtengelyeket eltüntetnem, vagyis nem tültek el csak alig látható méretre összezugorodott, s ez eléggé megneheziti az objektumok mozgatását. Van vmi opció erre vagy vmi nagyon elmászott (kifagyott előtte a max de nem vagyok benne biztos hogy utánna tünt e el vagy én állitottam el vmit), s csak reinstal segithet?
  • marcee
    Pedig ez az én tapasztalatom is, főleg ha egyedül van az ember gyermeke, olyankor semmi jó nem származik az ivásból. Bár lehet, hogy az én tapasztalatom nem mérvadó, mert amúgyis depressziós vagyok.
  • Aldaryn
    ..hmm, ha az ember bánatos, akkor az ivástól még bánatosabb lesz. Nem ezt tanították eddig mások, de azt hiszem, ideje újraértékelni.
  • marcee
    Érdemes a teljes rendszer árát nézni, a core 2 duo kompatibilis alaplapok horror drágák. Aki full új gépet vesz, az várjon egy kicsit, majd vegyen core 2 duo-sat, de akinek van esetleg 939-es lapja, meg sok DDR1 memóriája, az inkább árleszállított X2-t vegyen szerintem. Nem beszélve arról, hogy éppen a rendertesztekben szerepeltek a legjobban az AMD procik. (persze így is kikaptak, de nem olyan sokkal)
  • Ronin666
    Amúgy a teszt: link
  • Ronin666
    Igazából én a 85eFt-os procira mondom, hogy valóban jó árban van. Az a második legnagyobb. A 140eFt-os és a 85eFt-os között nincs nagy teljesítménybeli külömbség, de mint írtam a 85eFt-os is simán veri az 5000+-os AMDt pl. (a tesztben ez volt a fő ellenfél). Az viszont 100 felett szokott lenni.
  • Aldaryn
    Nem kell, sajnos. :( Ez a mennyiség semmire nem volt elég, ami idehaza akadt. :(
  • Aldaryn
    Én 140-ért gépet akarok veni, nem procit. :P De télleg, jó árban jöttek.
  • ThomasGins
    Részvétem!
    Szerezz be reggelre pár levél szpirint:)