63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Na mi ez a pangás emberek? Mindenki ünnepel? :)
Azért a fotelt még véleményezzétek páran!
Mindenkinek boldog augusztus 20-át!
Megyek és
a Ti egészségetekre is :)
-
nenad #31148 LOL
:D -
a www.csinaldmagad.com-ról :P -
Köcce :c))) -
4D #31145 Pelda -
Ez a bones sz@r nem akar menni nekem. nem tud valaki valami minta scenest feldobni nekem? mert rohadtúl nem értem :c)))
CSak egy annyit készítsen már valaki, hogy van egy plane, amit mondjuk kettéhajt animba bonessel -
sztem jó a textúra. nekem a modell tünik úgy mintha valami bababútor lenne. lehet túl sok ez az egyenlkQtlenáésg rajta -
Honnan lehet ilyeneket bezserezni?Textúra ez?Vagy shader?honnan van? -
Fotel :) A bőr anyaga hihető szerintetek?
-
Al megoldása szimpib mert ha detacholom a levél záródó részét akkor ott éle lesz nagtyon és nem hat rá a smooth._Ezért vetettem el ezt a megoldást.
Köszönöm a segítséget
-
4D #31139 Vagy ha nem muszály 1 ob.-nak lennie, akkor detach-old a "záró" részt, a pivot-jának állítsd be azt az élét, ahol az aljához csatlakozik, és azt mozgasd.
Még bone-sem kell ezesetben. -
Jah, és bone lehet bármi. Itt pl. megfelelő, ha két boxot csinálsz, és csá. -
Fogsz egy bone-t, meg még egyet, aztán jól hozzárendeled a meshez őket mint phisics vagy mi módosító. :) Ennyi. A bone-ok legyenek kb akkorák, mint a levél animálandó részei, és akkor az automatikus envelope (lol...) készítés kb eltalálja majd a formát, és nem kell sokat pöcsölni vele.
(asszem, nem csináltam még nagyon ilyet, csak olvastam) -
nah akkor egy láma kérdés. nem vagyok egy anim zseni,. hogyan lehet megoldani azt , hogy animálni tudjam a borítékomat ? mármint az egész egy objektum de valahogy a bonesselm vagy valamivel lehetett régen csináltam is de már tökre elfelejtettem, hogy a boríték becsukódjon meg kinyíljon. -
Igen, ezt vettem észre én is... de akkor ez nem csak az én bénaságom, és hozzá nemértésem. -
nenad #31134 azert elegge tetu az AA, ha van memoria, displacement sem lassabb. -
Ez például egy nagyon steerilnek ható boríték, mégis, ha megnézed, kicsit hullámzik imitt amott a széle, ráadásul az illesztések sem tökéletesek, az aljánál jobban eláll a papírtól, stb, stb... ilyen méretekben ezek az apróságok döntik el egy kép hihetőségét. -
Nos, egy kis variáció mindenben akad. Ne legyen ilyen homogén a papír, a szélei gyűrődjenek egy kicsit, a sarkok legyenek kicsit tompábbak, esetleg kerüljönm egy ragasztócsík a borítékra, egy szó mint száz, túl steril. :D -
Hogyan lehetne élethübbé tenni a dolgot???
-
Nope, ez friss, ropogós elvileg, miel több rétegű mapokat kezel, meg új ray intersection formula miatt a széleken is korrekt elvileg) a látott kép. -
nenad #31129 es a regi verizos plugin vagy van ujabb? -
Multi layered parallax mappolás Vray alatt. :D
pár shadelési hibától eltekintve nagyooon baba. A meredek szögeknél jelentkező korrekciókkal együtt már tényleg teljesen leváltja a displace mappolást bizonyos esetekben. Sajnos más objektumokba beletakarni úgy sosem fog tudni, de nem is baj, egy parallax mappolt téglafal fényévekkel gyorsabban renderelődik, mint dispalcelt társa.
a dem fa diffúz mappal
ez meg egy amolan matt króm szerűség, tesztelni a reflectiont... -
Kb ez volt az első gondolatom. Ugye, kinek mi az érték, ha az ember nem ismeri a dolgok mögötti történetet... :) -
Ronin666 #31126 hehe, de rossz... :D
(na én meg mit pofázok, még logóm sincs) :) -
nenad #31125 eleg regi volt mar, meg redqueenel nyomattam git. majd kitalalok valami mast :D -
putyi #31124 most nem azért de a lelkes topikozók logói sem semmik. biztos a legjobb védekezés a támadás elvét követik. -
Lol. :D -
nenad #31122 hehehehe :D -
nenad #31121 le is szedem vazze, nem egetem magam :D
-
(életemben nem láttammég ezta topicot, csak gondoltam, belenézek, és lám, mi van (volt akkor) a legtetején...kicsi a világ) -
Bááááááhhhh.... Nenad! Híres leszel! :D
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1150888326]#578[/URL] -
bencsab #31118 Amire te gondolsz az nem tükrös, hanem szimmetrikus. Egyébként lehet ilyet, a neve is symmetry módosító. -
DJviolin #31117 Sziasztok!
Van egy nagyon láma kérdésem. Olyat lehet-e csinálni 3Ds Max 8-al, hogy adott egy repülőgépmodell (amely tökéletesen tükrös objektum). Elkészítem ennek a repülőmodellnek a felét, és mondjuk szemből egy T tengely mentén tükrözzük a fél modellt, és így készítem el az egész repülőgépet. Ilyet lehet-e? -
Látom melyik fejre gondolsz, de nem értem mi a problémád. 3dben akarsz olyasmit modellezni, vagy 2d-ben? -
Valaki segítsen már abba, hogy ha csinálnék 1 kitalált felyet és a szemeit ugy akarnák meg csinálni, hogy az a rész ki lenne vágva. Az hogy oldható meg? Vhogy ugy mint itt van. -
vaczak #31114 momentán épp megjavult (de ki tudja meddig) és előtte is normális volt. ezért gondolom hogy nem display driverrel van a gond. de hiába inditottam újra, hiába kovertáltam meshre meg vissza, detach-oltam meg attach-oltam a modell részeit semmit nem javult. most meg magától. szóval nem értem miért. ezért tartok hogy bármikor visszajöhet. akkor majd kipróbálom amit javasoltál legfeljebb, bár remélem nem lesz szükség rá. legalább tudnám miért csinálta. -
nenad #31113 probald meg a masik display modot(opengl/directx), vagy ha egyikkel sem megy akkor software renderinget -
vaczak #31112 sziasztok! nem tudjátok miért ilyen szar ez a max?? nem műxik normálisin benne a cut, nem tudom vágni vele a poligonokat. össze-vissza ugrál meg bénázik. pedig nincs semmi snap benyomva és mégse lehet poziciónálni rendesen a vágandó éleket. miért?? a meló sűrgős volna s csak szívok itt vele már órák óta. -
MrGeE #31111 24h time-stamp
-
Hogy mekkora balfék vagyok...megtaláltam...