63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
cicamisa #31672 Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni, bár tudom nem ez a fórum témája de vettem ma egy DDR 512/400 -at.Csak itthon vettem észre,hogy ki volt már bontva.A f...sz ki van az ilyenekkel.Szétviszi a fejemet az ideg.Már biztos több gépbe rakták a boltban utána dobálták,tették egyik helyről a másikra.Szóval egy memóriatesztet szeretnék lefuttatni, de semmit sem tudok erről. Lehetőleg olyat ami mindent megmutat, és egyszerű kezelni és kielemezni. Segítségeteket előre is köszönöm. -
BOCS skacok egy kis OFF problémám lenne:
Front hangsugarzokat vennek...ehh...4 tipust neztem ki, de nem tudok donteni, hatha tudtok segiteni.
Yamaha NS-8900 (kb 75eFt)
Wharfedale Diamond 8.4 (kb 70eFt)
Wharfedale Diamond 9.5 es (kb 95eFt)
HECO Vitas 500 (kb 55eFt)
Szerintetek melyiket lenne erdemes, zene hallgatashoz es hazimozihoz? Minoseg es persze az ar is szamit, ja egyebkent Yamaha erolkodom van.
Koszi a segitseget es megegyszer bocs az OFF-ert!!!!! -
nenad #31670 ker hogy regisztralni kell hogy megnezhessem a kepeket.
De igy kicsibe is eleg vaganyul nez ki.
/Az exteriorok viszont gazosak sztem :D -
zenoka #31669 annyira nem kemeny a mezony...
FRenkie: tetszetos lett a kep gratula szavaztam is ra...szvsz a legjobb 3ban van
A kulso kepek viszont nem tetszenek.......:( -
Dettó! -
Szep lett! Gratula! -
Fisch #31666 Mira, Fischbein Mira -
Szasztok!
Megnyílt a 3d'sign pályázat galériája és szavazása: http://www.creviz.com/index.php?lap=0
Esetleg elejthettek 1 szavazatot az én képeimnél is :) -
Ezt az ünnepet!!!! Gratulálok a kis hercegnőhöz!
-
Gratu nektek! -
nenad #31662 Gratulalok komam!
Hogy hivjak? -
Fisch #31661 Köszönöm Mindenkinek a jókivánságokat! :D -
zenoka #31660 Yupee!
Boldog szulinapot neki!
-
JAJ most jutni eszembe... Itt és ezúton is szeretnék Gratulálni Fisch Cimborámnak megszületett kislányához Mirához, aki tegnap 19:03 perckor látta meg a világot.
"Boldog szülinapot neked kicsilány"
-
m,iért csak 1 el ? ...
baz ha nem kellene festenem most nekem van még vagy 40 linkem amit fel kellene nyomonm oda :(
2 év kemény looser -kedésének gyüjteménye :c)) -
zenoka #31657 yes-yes bovitettem a linkeket egyel:) -
zenoka #31656 haaat szerintem a 3dtotalon kifejezetten jol van megoldva a speed contest.
SZoval ha adott idoben kezdodik s egy ora mulva zar azzal az a baj. hogy egy ora alatt kell otletet is csiholni meg nem midnig er ra mindenki adott idoben... plusz akkor mar nem a modelezesre megy ra az ido hanem az egeszre...
Tul komolyan sem szabad venni ezt a dolgot hanem kikapcsolodasnak szvsz.
Free - dehogy sot hajra.:) -
Azért ha nem baj én készülök még merénylettel :c) -
Gondoltam már hogy ugy mapolom fel,csak gondolkodtam kicsit animba is.
Valami uvw gizmo kamera és light együttmozgással biztos meg lehetne oldani.
Place highlight se rossz cucc,nem tudom miért nem használtam még eddig:)
Speed contest meg mintha már lett volna AP-on,csak ott adott időben kezdődött és egy óra után le kellett adni a cuccot,ez speciel nem tetszett ott:)
Szoval én a d21es szabályokkal ki voltam békülve nagyon:) -
zenoka #31653 

atlathatobb lesz ott hidd el:D
ket speed is belefer az mar heti ket ora amikor azt mondom az asszonynak hogy most nem erek ra idore megy a dolog:D -
Al már dolgozik rajta. és ott lesz a speed. bár én szerettem volna ide mert itt minden megvan hozzá :c) -
nenad #31651 place highlight? -
zenoka #31650 Rosszul kozelited meg a kerdest..ugy mapolod fel hogy Te helyezed el a koncentrikus koroket ahova szeretned aztan arra merolegesen helyezed el a lampat:D:D:D -
zenoka #31649 azon gondolkodtam hogy mi lenne ha speed contesteket az artistpubra pakolnank, ugyis van ott valami hetiskicc dolog. Ismeri ott valaki az adminokat?
vagy nem tudom...hianyzik a speeedezes:) -
Azon agyaltam,hogy ilyet hogy lehetne csinálni?
Szoval hogy lehet rávenni hogy ahol a fény tükröződik ott legyen a karcolások körének a közepe?:) -
zenoka #31647 ja azok aztan lettek modositgatva:) -
A csövek splineok? -
IaRO. THE BEST :c))) -
zenoka #31644 jaa
iaros wire
iaros kep -
nenad #31643 ne uwzattok legyszi nemtom megnezni a kepeket.. -
zenoka #31642 nem kapkodom el a rezfesteket:D
elobb meg rakenne jonnom hogy olyat hogy alitok elo:D aztan meg meg motivumokat kenne ra festeni...szo ez lesz vagy egy het...nem kapkodok.....foleg aze' nem me' ha kapkodok akkor elakadok, ha elakadok akkor feladom, ha feladom akkor meg hulye vagyok, ha hulye vagyok akkor meg kapkodom.....
na itt a wire
bocsi a minosegert a vidijo karim ennyit tud megjeleniteni:D -
Pipec lett!
Réz festéket neki!:)
wire?:) -
Mikor kerül rá a réz shader? Úgy lesz a fincsi! -
zenoka #31639 na asszem kesz a trombita modelezese!
nagyban
fikazni itt vagy a TS-en lehet s jolesne:D -
GixEr #31638 THX, megsasolom -
Nagyon fain a banner, riszpekt! -
:D
Az interaktivval az is a gond hogy minden mozgó cucctól sokkal nagyobb lenne a méret.És akkor okosabb lenne teljesen vektorosra csinálni,amitől meg nem lenne olyan maxos:) -
nenad #31635 sztem fasza igy a banner akinek interaktivitas kell az inditsa el a maxot... :D -
http://www.high-logic.com/download.html
Egyszer használtam,ugyanilyen ügyben -
GixEr #31633 Kicsit off:
Nincs valakinek jo otlete ttf fontok szerkesztesere? Ekezeteket raknek fel utolag ŐÚŰ.(fontographer nem jo 512MB ram felett nem indul...)