63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Hát éán alapból mindig irradiance és light cash t használok . minden abszolút low on van és be van kapcsolva a show preass és akkor látom hogy a render mikor számól már közben hogy hogyan fog kinézni. ha nem tetszik cancellel lelövöm a rendert állítok és próba megint
De persze ez én vagyok. a guruknak biztos van jobb ötlete is -
blaholl #31711 azért mert pont ezekből a 2-5 percekből van kismillió, legalábbis ugy szoktam, hogy változtatok valamit aztán várok mi lessz az eredmény, javul-e a kép vagy nem. Szerintem mindenki aki nem profi igy csinálja. kb 1 ó-bol 20-30 perc elveszik igy. Ha van valami jobb módszer örülnék ha elmondanád. -
jessszu 2 5 percen akarsz gyórsítani ???????????
azon már minek ? az pont 1 cigi , vagy 1 pohár Kv :C))) -
blaholl #31709 de azért kösz -
blaholl #31708 a render beállitások rendben vannak, az idők sem tul hosszúak 2-5 perc probarendereknél csak ha kisérletezgetek akkor a gép előtti ülés a sok nem maga munka -
amúgy ha memóriát pakolsz bele az biztos hogy sokat segít alapvetően a gépede is mert a memóriából sosem elég :c))) -
Sajna erre nehéz válaszolni. ilyenkor amikor elakadunk feltöltjük a scenest és közzé tesszük persze ha nem full titoks a meló vagy hasonló. és van itt egy két guru akik főlleg a V-ray hez értenek és ők van hogy bele tudnak nyúlni és átléag a render beállítás sokat segíta g gyorsabb végeredméynhez. egész apró állítások is okozhatnak nagy render time ot. -
blaholl #31705 Kösz a kimeritő választ, azt hiszem megpróbálom a bővitést 2G ra aztán meglátom, azért kérdeztelek benneteket mert azt hittem ezt is pontosan fogjátok tudni. -
A Sebesség sok mindentől függ. ha gyorsabb rendert akarsz kell egy erős alaplap erős proci sok memória ami lehetőleg gyors is. még erősebb videókártya de abból lehet mindjárt kettő is. És ami a legfontosabb jól kell beállítani a render engine-t. szóval ha midnez megvan és még midnig nem elég akkor fordúlhatsz renderfarmokhoz. amit így elmondtam lehet megáll olyan milla felé ha mondenből a topppot veszed . ha csak memóriát akarsz venni az is gyorsíthatja de ez feltételes mód . ez attól függ mekkora az a jelenet amit le akaszr renderelni. hány polyból vagy objektől áll milyen a megvilágítás milyen textúrákat alkalmazol és még sorolhatnám a végtelenségig. kicsit olyan a kérdésed mintha azt kérdezném hogy ha az autómba profibb gyertyákat veszeke akkor gyorsabb lesz e. ki tudja lehet de lehet hogy nem .. ez eléggé összetett dolog. -
blaholl #31703 kösz, de ha rontok valamit akkor egesz éjjel a fenébe van. Akkor ha növelem a ramot nem nől a sebesség? -
Éjjel renderelsz, és/vagy elmész sörözni a haverokkal:P
-
blaholl #31701 Azt honnét tudom hogy kifogyott. Vrayban renderelek egy szobát, a gépem 3.2Gh P4 1G rammal.Nem megy rosszul de még igy is sok időt töltök várakozással. a kérdés az, hogy ezt hogy lehetne leröviditeni. -
Ha amúgy kifogy a memóriából, akkor sokkal. -
blaholl #31699 Sziasztok.
A maxban a renderelés sebességét memóriával mennyire lehet gyorsitani. pl.1G ram helyett ha berako 2G mennyivel nő a sebesség Vray rendernél?
Kösz mindenkinek. -
Egty C alakú tartó ami a homorításból kezdődik de lapos vas amibe bele van gravírozva az hogy chaos group valami szép betütipussal vagy nem gravirozva hanem mondjuk átmarva a laposvas -
Inkább neked, a be nem fejezett projectek mappádba:)
Meg nincs ötletem milyen tartókája legyen a búrának:) -
küld el a káoszosknak hátha betesziok a galériába :c)) -
Kis NFR wip
-
Goldtiger #31694 Ingyen letölthető filmkatalogizáló és adatbázis szoftver egyben. Elkészíthető otthoni filmgyűjteményünk fényképes katalógusa. Profi módon kezelhetőek a kölcsönadások. Movier, a filmek mindentudója -
Nenad skypon csörgess már meg pls -
Geccoka #31692 Azert jo latni, hogy akad par Cinema-s is a palyazaton, nem csak a sok Maxos 
Frenkie kepe nekem is bejon nagyon, grat! -
valoban, és látom is hogy 10egység egy1giend, köszönömszépen a segitségeteket :) -
De ez működik mindennel, mintha az egeret ugrasztanád a kijelölt dolgokzoh.
Extrudenál viszont lehet ám számszerűen megadni, hogy hány egységnyit toljon ki (kis ablak ikon mellette). -
á köszi, ésazt nemtudom megcsinálni hoyg az extrude is ehhez passzolódjon? :$ -
Kösz srácok a szavazatokat!
Szerintem van azért pár jól sikerült munka az in- és exterior témán belül is. -
GixEr #31687 A nagyitast kicsinyitest felejtsd el az objektumokon, csak sub-object modon belul nagyitgass, vagy hasznalj nagyitas utal Xform modositot... -
GixEr #31686 felul keresd a Patkomagnes ikont, van belole 3 fele is, ha nyomva tartod, ha jobbgombbal kattintasz rajta akkor allithatod a "tapadasi" pontokat
-
neharagudjatok, de sehol nem találtam erre választ: hogy tudom azt megcsinálni, hogy a progibe, plö.: a grindhez, azaz azokhoz a négyzetekhez "tapadjanak" amiket lerakok, vagy amikor nagyitgaton, csökkentgetem, tehát hogy igy egész nagy egységekre legyen beosztva az egész, ne ijen szabadon tudjam huzogatni a dolgokat?! -
Nah leadtam a suzavazatom és hát meg kell mondjham a külső képek eléggé gázok. nem nagyon szaladt meg a fantáziája ezzel a piramis dolgoggal senkinek. még dekorképnek sem használnám őket( nem mintha jobbat tudnék) a belsők szépek mondjuk úgy 3 4 tetszett amirre azt mondtam hogy na ez igen Frenki az egyik a tied volt.
-
Én meg szavaznék, erre ezt írja: Participants may not vote!
Nem is tudtam, hogy én is résztvevő vagyok!
-
Ronin666 #31682 (dobtam is rá 3 szavazatot ;) ) -
Ronin666 #31681 Frenkie fasza lett a képed! A legélethűbb a pályázaton. Az ablak oldali fal nekem kicsit sántít, mert túl világosak még a sarkak is, de amúgy grat! -
goofy1984 #31680 Néhány helyen kibontják és ragasztanak rá valami kis matricát a garancia miatt.
Van rajta? -
szerintem sem érdemes, vissza kell, hogy vegyék -
Fisch #31678 én nem szaroznék ezzel... vidd vissza, cseréltesd ki -
Nagyon jók a képek:) gratula mindenkinek !!! (bár én csak most kezdtem el foglalkozni vele,de nem valami könnyü már most látom) -
nenad #31676 megneztem a kepeid frenkie,
a felso eleg jo lett, a kultert leszamitva, az also kettonel sokkal jobb lehetett volna a kompozicio ha a csempecsik nem latszik, illetve nem egyvonalban van az asztal lapjaval.
EGyebkent sztem nagyon jok.
ami meg eszembe jutott, a parkettat meg megdobtam volna egy kis bumpal.
Ha fa parketta akar lenni, es nem plasztik. -
nenad #31675 http://oca.microsoft.com/en/mtinst.exe - microsoft memtest
meg a regi klasszikus
http://www.memtest86.com/ -
Hehe, nem fogadja el a jelszavam, pedig ez volt, noh, szavazás lefújva. :P -
zenoka #31673 kuldtem privit