63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Ennél már csak az a viccesebb, ha használtan kapja :c)))
  • Free
    "azt szerettem volna ha hatulrol egy derito lap szepen megvilagitja a testet ugy hogy a korvonalainal egy pici fenykontur jelenik meg..."
    Ez olyan mint az első randis gondolatom :c))) És még te akarsz On lenni :c))
  • zenoka
    :)))))))

na hogy ON legyek mert veletlenul idetevednek a fiatal sulinetesek belepirulnak:
    TEgnap jatszottam bevialigatassal: azt szerettem volna ha hatulrol egy derito lap szepen megvilagitja a testet ugy hogy a korvonalainal egy pici fenykontur jelenik meg...
    ezt fotozaskor konyeden meglehet csinalni...de itt ha osszetojtam magam sem sikerult..vray(1.47) alatt probalkozom. valakinek valami otlete? scene ninsc itt otthon van sajna.
  • ThomasGins
    Ez akkor lett volna vicces ha nászajándékba kapja:D
  • Aldaryn
  • zenoka
    LOL:) egy haverom kapott harmincadik szulinapjara egyet...2 honap alatt leamortizalta szegeny Jasmint!
  • zenoka
    nana! aze tokeletesitik meg mert a hair&fur modult szepen szabalyozzak mar..ellenben regeben aze ez egy szabalyozhatatlan resz volt.:)
  • Aldaryn
    Mit tökéletesítik? Tökéletesnek teremtetett! :D
  • Free
    azért vedd alapúl hogy ezt az "USB" -t már évezredek óta tökéletesítik. a külseje változott az idők alatt meg a sebessége is egyre gyorsabb lett, de a protokol ugyan az maradt. :c))
  • Aldaryn
    Hehe... :D Az USB tényleg mindenhol USB... régen készült ilyen egész ól összerakott szabvány, amit még használnak is... :D
  • ThomasGins
    A guminő volt az első lépés...
    :D
  • zenoka
    csak legyenek rendesen lesorjazva mert kulonben....
    na jo inkabb dolgozom:D
  • ThomasGins
    Majdcsak lesznek androidok,és akkor eljön a világbéke:)
  • Fisch
    egyre jobb!
  • zenoka
    aaa az usb port minden hardween usb port...csak valahol ketto valahol 3 van:)
    szofver lefagyas ellen meg azt lehet tenni hogy belepiszkalsz hosszas munkaval..s nem art ha nem tul sokadik verzio mert akkor konyebb meg ugy update-lni hogy jo legyen nekunk mint vegfelhasznaloknak:))
  • zenoka
    Igaza van Thomasnak..es vannak fizetos tanfolyamok:) joesetben eldobhato papirt is kapsz utana:D
  • Free
    tudom tudom : illatos Rózsakert meg a Káma szutra.. de Tudod minden tiutoriál csak akkor hasznos ha megvan az a verzió amiről beszél. mert a következő verzióban lehe hogy másol van a push gomb és más dolgoktól fagy le a szoftver :c)))
  • Fisch
    LOL
  • ThomasGins
    Mindenre van tutorial:)
  • Free
    ŐŐŐ nem mert én már nagyon nagyon rég nem "tágítottam" azóta inkább nem :c) szvsz már azt sem értem :c))))
  • zenoka
    Free ne viccelj tuti hogy ertetted azt is hogy tágan :)
  • Free
    jesszus. ilyenkor elgondolkodom hogy valami más nyelven beszélsz :c))
    A "Tényleg ott.." eddig értettem :c)))
  • Aldaryn
    Tényleg ott a vraydirt shader, de... nagyon tágan értelmezve minenre dobsz egy fehér shadert, beteszel egy tökfehér skylightot, és uzsgyi renderelsz GI-t, ha nagyon AO-sat akarsz, akkor 1 bounce-al. A végeredményt kimented float képbe, és utólag post úgy állítod az AO gradienseidet, ahogy csak akarod. Ráadásul így irrmappal is zámoltathatod, és intuitívabb szvsz a post proc is.
  • ThomasGins
    Ambient Occlusiont meg vraydirt mappal tudsz csinálni.Ha ugyanarra gonolok,ha nem sorry.
  • Lazarus
    trükkös :)
  • KisQbi
    http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/tutorials_anim.htmhttp://www.spot3d.com/vray/help/150R1/tutorials_anim.htm

hát ez nem semmi....
  • KisQbi
    Üdv emberek!

Ha már workflow dolgokról esik szó!
    Van valakinek valamilyen személyes kapcsolata Vray passokkal?
    Ami érdekelne hogy Ambient Occlusiont példul hogy állítok be? (anno volt egy amb.occ script erre)
  • Lazarus
    Csá!

Ezt a jelenséget gondolom senkinek sem kell bemutatnom, hogy lehet kijavítani? :(
    Ennek lowpolynak kéne lennie nem drótozhatom be az egész testét. A kocka ujj meg nem trendi már, biztos van valami okos megoldás
  • nenad
    jo pl az osszes redqueenes renderemet text editorban allitottam be, es barmilyen hihetetlen, de ott valahogy meg inkabb rasszaocial-intual az ember fia.

FREE GYERE ONLINE!
  • nenad
    nem hiszem :D.
    Egyebkent van egy jo workflow ami minimalis idovesztessegel jar.
    persze minden megkozelites kulonbozo, de alapjaban veve a legjobb pilacsok be,
    render, beallitod beallitod a fenyeroket, render, <>
    bekapcs gi, altalaban itt ha mar van egy gyakorlatod akkor nemigen kell allitani.

ha simma diffuse lighting van az persze mas helyezet. De sztem par interior utan mar erzi az ember, csak csinalni kell.
    bencsab nem hiszem hogy sokat tokol pl. Azzal fekszik azzal kell, siman raszoksz.
  • zenoka
    Thomas: jaj nem nekem valoak azok a profijjj materialok megyek en a sajat kutfom utan ugy legalabb megjegyzem majd hogy mi micsoda:)
  • ThomasGins
    Köszi,még finomitok:)

Zenoka nézz itt szét,hátha találsz ötleteket:)
  • FRenkie
    Szerintem a profik is így csinálják. Ha valaki elsőre találja el a beállítást jól, az mák.
  • zenoka
    aztabudosmindenitneki nagyon komoly!
    en meg delutan 5 ota szivok egy rohadt rez materiallal...pff :headshot: :D
  • MrGeE #31718
    Ósheeeet ez nagyon baró lett !!!pro!!!
  • ThomasGins
    Kis update.
    Kicsit a texturázás fontosabb lett mint a modellezés:)
  • Malakai
    Na az nem jó, nem tudja értelmezni, használj Spherical/Cylindar/Shrink-Wrapet.
  • blaholl
    be van kapcsolva
  • Malakai
    Screen enviroment background?
  • blaholl
    aha én is hasonlóan csinálom, de ha már témánál vagyunk, van egy sima vray materiálom állitok rajta nagyon kevés reflectiont vagy refract. de az objektum átlátszóvá válik ez mitől van.Nem csak az előtte levő tárgyakat kéne tükröznie?