63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #31792 szokasos olyan Aldaryn test amitol eldobom az agyam:D de aaaa az egyik-masik teapot szogletes :)) -
Csak egy vérszegény 1.5 teszt color mapping és subpixel mapping terén. :D A causticsoknak teapot formája van ám, csak nem oylan látványos. :D
-
És csak tetőtől derékig leszel tőle szenes, valamint az egymásradobált rajzok is kisebb eséllyel válnak homogén szürke paírokká a hosszú hónapok során. :D -
zenoka #31789 popec...6 ev s az en kocsim s az oldtimerek koze fog tartozni:)
-
CHRONOSWISS-AUDI HUNGARIA CLASSIC ha vkit érdekel
link -
zenoka #31787 ezt a modszert ismerem de megsose tudtam igazan szepet elocsalogatni vele:) -
Dofot tudsz csinálni fake is,zdepth render utána photoshopban rádobod a képre. -
Ja hogy analóg rajzoltad,azt hittem vmi program neve
-
zenoka #31784 a sotetseg nekem bejon:) macros dofos kep az jo otlet csak amire ez az ize leszamolja a dofot...szoval lehet hogy azzal "Free"-zek egyet (viva benem fejezet project) s marad egy darabig talonba:)
nenad koszi gyurnek en ha lenne otletem:D a proba rendereken olyan jol nezet pedig ki:) -
nenad #31783 tiszta grafit, kb olyan vastag mint a ceruza.
nemtom milyen mas neve van. Progressonak szoktuk hivni a marka utan.
Elonye hogy az oldalat/lapja=t is hasznalhatod, nagyon gyorsan fel lehet
dobni feluleteket. Kb mint szennel -
Mi ez a grafit progresso?
Van vmi linked,nem találtam róla semmit.
-
nenad #31781 a model elege jo, az anyagokat tenyleg gyurhatnad meg.. :) -
Jo lett!
Kicsit sötét nekem a kép,szürkébb háttérrel lehet jobban mutatna.
Erről lenne még jó szvsz pár makrós DOF-os képet csinálni. -
nenad #31779 igs, az NUBRS alapu, abbol polygont kell csinalni es utana tudod elmenteni.
probalkozz maxban, vagy masban.
(marha polytrans nem nyitja meg jol)
-
peetee76 #31778 vagy tud segiteni valaki: igs filet átkonvertálni 3ds, obj vagy dwg -be?
mert már az autocad sem nyitja meg ...pedig tudnia kell, mert van hozzá kiegészitő plugin...csak sz@rik megjeleniteni... -
peetee76 #31777 ismeri valaki a polytrans -t ????
-
zenoka #31776 s ugy ahogy nekem tetszik de masnak nem:D -
zenoka #31775 na asszem kesz van volna mit gyurni az anyagan de...ennyi tellet tolem:D
nagyobban
iaro forever:D -
Skylight nincs mindenütt jelen (beltér)... hmm... asszem én shader szinten gondoltam AO-ra... Ezt a dirtmapot megnézem... gondolom ugyan azon az elven müxik.... -
picit nagyobb subdivvel jó lesz... meg dobj majd egy wire-t róla :D
jó lenne látni más nézetből is:D -
Egy kis NFR
(a vilagitasra milyen materialt szoktatok hasznalni?) -
nenad #31771 sztem tobb osztas kell ezt nemigen lehet smootholni.
fa kb 2 ora, Kb a4 meretu minketto. Grafit Progressoval keszult.
rozsak masfel.
-
Szépek, és menyi volt a render idö?
-
#31725 :( -
nenad #31768 egy ket kezi renderelesu kep :)
rozsak
fa
-
ha valaki kedvet érez ahhoz hogy a Lockon c. játékba repülöt vagy valamilyen tárgyat készitsen akkor ittvannak hozzá a szügséges pluginek -
Fisch #31766 mennék, ha működne a reggelés... LOL! -
zenoka #31765 erre megy valaki?
mejdijaexpo -
zenoka #31764 jah telleg:)
na mar csak egy ora s mehetek haza tovabb nyomogatnia fenyeket a tormbitan...ha minden igaz vasarnap mar kesz is lesz:) -
Milyen péntek? KISSZOMBAT!!!:) -
zenoka #31762 ku'tem privit;) -
zenoka #31761 ehehe
nagyon pentek van :))))))))) -
ó
izé
félre:) -
Jesszus! :D Te, szerintem valamit félreértettél,... itt nem erről hanem erről lenne szó. :) Ebből kicsit sok minden áll kifele. :P -
zenoka #31758 AL koszi -
zenoka #31757 LOL 
beszaras:)
-
LOL
Ez mekkora :c)))) -
USB régen és ma
:D -
Hehe... az is méretes kibaszás. És az az arc, amikor megtudod, hogy mért is röhögött minden haveros *valójában*. :D
zenoka, a való életben egy csomó any felülete tele van szöszökkel, kosszal, stb... egy ruha felülete példul apró kis kifele meredő szálak tömkelege. Ebben a közegben szóródik rendesen a fény is, és ha backlight-al világítod, akkor ezüstös körvonalat rajzol midennek. Karakterfotózásnál főleg. Ha viszont egy nagyon sima felülettel próbálod ugyn ezt, akkor a tárgyon jóval túlnyúló méretű backlight derítőlap kell, ami kicsit ténylegesen megvilágítja az objektumod feléd eső körvonalát is (nem csa hátulról, és szóródva jutna a szemedbe) -
zenoka #31753 :)))) ehehehe:)