63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
vááá,a vraysun is tud már causticot,nem is tudtam... -
pár box és kész is a kocsi:P -
jah nekiállok sztem megreajzolom kis tuninggal :c))
CSak lenne rá időm és még a helimotor is ott van hogy befejezésre vár .. de ezen nincs semmi meglepő. ha végeztem a kecóval akkor nekiesek a verdának in the life és felújítom. már csak valami garázst vagy műhelyt kell találnom mert amik itt vanna a környéken azok nagyon drágák. az igazi egy saját raktár lenne ahova befér még 2 kaszni és lehet dolgozgatni -
Nemtom jól értettem-e a problémát (valszeg nem)
Csinálj egy kis részt a textúrán ami tiszta fekete és azokat a felületeket amiket feketére kívánsz színezni húzd bele -
imádom ezeket a régi kocka kocsikat:) -
lehet h láma lesz a válasz mert most kezdtem nem ég, de hogyha photoshoppal, vagy egyéb progival kivágnád a hátteret... -
Na itt egy kép amin jól látszik a problémám. Szal ugyan így visszal illesztem a letextúrázott képet de ha ráteszem a tárgyra az X-el jelölt részt is ráteszi ami nálam fekete. Na azt nem lehetne valahogy megcsinálni hogy ne tegye rá az unrap uwv beeállításoknál vagy a metarial editorba?
-
Úgy akarom hogy a fekete hátteret ne tegye rá hanem csak a rajzolt felület. De sztem ezt az uwv-nél kell beállítani. Na mind1 elszórakozok vele -
GixEr #31824 A MAX alapban csak 300Mb korl van... A Demo tokeletesen megnezni, mas ugysincs ami megnyitja mivel egyedi formatum. -
bencsab #31823 http://filext.com/detaillist.php?extdetail=MAX -
sziasztok!
van olyan progi amivel a .max kiterjesztésű fájlokat megtudom nézni?
szóval nemakarok felrakni egy nemtom hány gigás progit meg minde csak megakarom nézni -
nenad #31821 van egy bitmapod meg 1 uvw map,
az uvw map editorban lathatod hogyan maszik a map ra az uvw-re.
ha valahol nem tesztik (lelog) megfogod a tvertext es arreb cibalod, es akkor mar nem log le. Kis problemak elofordulhatnak ezert van ez a lehetoseg.
Egyebkent nem vagyok teljesen biztos benne hogy jol ertelmeztem amit irsz.
-
Nah ez engem is érdekelne. mert régen valahogy az uwv mappingal kelett játszani hogy jó legyen de már nem emlékszem rá -
Sira akkor jó csajozást.
:c)))
CSak ennyit akartam tudni :c)) -
nenad #31818 FREE:teamspeaken vagyok,
egyebkent svedbe megyek csajozni :D
Szoval valszeg maskor jovok.
-
Ha unrap UVW-vel kimásolom egy tárgynak a körvonalát és aztán megrajzolom PS-el aztán hogy lehet a tárgyra ráhelyezni? Mert ha simán ráhelyezem akkor a fekete hátteret is ráteszi...
kép -
Nenad skypon keress meg a mai nap miatt akkor hogy hogyan lesz .. -
mivel még nagyon kezdő vagyok, nem nagyon tudok modellezni, ezt sikerült kihoznom, adhatnátok ötleteket hogy pl a lámpa fénye hogy legyen eloszlóbb(szóval hogy ne legyen oplyan éles az a kör széle), vagy hogy lehet megcsinálni hogyha belelóg a tartó "kar" a fénysugárba, az árnyéka a taajon meglátszódjon, meg minden kritikát h mit javítsak -
ok, megtasláltam, a blinn parametersben lejjebb huztam az opacity-t, de ha én ugy csináltam a poharat hogy line toolal a felét megrajzoltam aztán lathe, és pohárnak formáztam, akor mondjuk hogyan tunám beállítani hogy csak a talpa legyen áltlátszó? előe köszi a segítséget -
sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy egy pohárnak milyen materialt kell adnom hogy pohár "színe" legyen? szal olyan csillogós, átlátszó, mint a calgon reklámban :D:D -
4D #31812 Szép a modell. Én a minap meguntam nemrég a modeling hiányosságaim (igaz rá lettem kényszerítve)és kategórikusan szétmodelleztem magam, az előző ház is csak gyakorlat volt,de most jobban is érzem magam. -
A backburnert használtam. Csak nekem azzal nem sikerült olyat csinálnom, hogy a renderelés párhuzamosan két prockót használva fusson. -
zenoka #31810 határeset...ehhez anno(marcius) majdnem egy het minden delutanja kellet bar kivan dolgozva belul is meg a pince is de nem vagyok egy tul gyors srac:)
BaliBoy: asszem neked a backburner cucc kell. de majd a rutinosok megmondjak -
4D #31809 Á ne hidd, próbáld csak ki. -
Sziasztok.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a max-al lehet-e olyat csinálni, hogy 1x több gépen menjen egy renderelés. Próbálkoztam a net render funkcióval, de azzal nekem csak annyit sikerült összehozni, hogy a renderelést áttudtam küldeni egy másik gépre, de két gépen nem tudtam futtatni ugyanazt a renderelést 1 időben. -
meg érdemes passokba renderelni (color, shading megy minden és az összerakásnál játszani a "levels"-kel meg a mode-kal) -
http://www.davidgould.com/David Gould Illustrate
NPR1Reyes -
nenad #31805 azt nem mondtad hogy anim lesz... :D
akkor probalkozz, vraytoon-al vagy valami hasonlovan es adjal neki ilyen jellegu szineket, a vegen meg nemi szinkorrekcio blur elmegy a fazisokra.. -
zenoka #31804 ehe komoly kis gep lehet:D
ja hogy en is dobjak be "blueprint" szeruseget
http://www.gransfors.com/downloads/pictures/
jobb oldalon lefele tekerve van egy csomo bárd ha a kepuket lementitek ralehet jonni hogy igen nagy felbontasu kepek...hatha valaki axe-ot modelezz:D -
jah épp blueprintet keresek hozzá :c))
Amúgy jópofa mert 130km/h a vége de egy megrakott ifát elhúzok vele mert durva erős. a 2000 es natúr szívódiesel motor benne. -
az kicsit körülményes lenne egy animnál,, nem ?
-
zenoka #31801 nem semmi gep:) neked mar csak 5 ev s oldtimer:D
en meg elirtam a datumot nem 1984 hanem 1982 84 a felesegem szuletesi datuma:)
4d hmmm tetszetos nekem egy ilyen modelhez kellene egy jo hosszu hetvege:D -
nenad #31800 ps filterekkel probalkozz.. -
Van valami olyan plug vagy beállítás vagy valami technika hogy ilyen festmény jellegű legyen a kép ???
-
4D #31798 Pár nap, és mennyi post+kép király!!
Találtam 1 oldalt, egy rakat ház/stílus képével, és alaprajzzal, ami ház modell motívum keresésnél jól jöhet:
House Plans
Gyorsan el is követtem egy házat innen:
Modell1
Modell2 -
tervbe van véve , hogy megrajzolom maxban :c)) -
az is valami ?? :c)) 1981 es Datsun Nissan Bluebird na az már igen .. :c)))
Nekem olyan van csak fel kellene újítani :c)
Kép (437.2 KB)
Kép (431.3 KB)
Kép (460.3 KB)
Kép (482.5 KB) -
zenoka #31795 Free kuldtem privit:D -
zenoka #31794 1984 1.3 automata valtos honda civic...:) -
Milyen kocsid van?