63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    vááá,a vraysun is tud már causticot,nem is tudtam...
  • ThomasGins
    pár box és kész is a kocsi:P
  • Free
    jah nekiállok sztem megreajzolom kis tuninggal :c))
    CSak lenne rá időm és még a helimotor is ott van hogy befejezésre vár .. de ezen nincs semmi meglepő. ha végeztem a kecóval akkor nekiesek a verdának in the life és felújítom. már csak valami garázst vagy műhelyt kell találnom mert amik itt vanna a környéken azok nagyon drágák. az igazi egy saját raktár lenne ahova befér még 2 kaszni és lehet dolgozgatni
  • Lazarus
    Nemtom jól értettem-e a problémát (valszeg nem)
    Csinálj egy kis részt a textúrán ami tiszta fekete és azokat a felületeket amiket feketére kívánsz színezni húzd bele
  • ThomasGins
    imádom ezeket a régi kocka kocsikat:)
  • zsolesz92
    lehet h láma lesz a válasz mert most kezdtem nem ég, de hogyha photoshoppal, vagy egyéb progival kivágnád a hátteret...
  • Evogordon
    Na itt egy kép amin jól látszik a problémám. Szal ugyan így visszal illesztem a letextúrázott képet de ha ráteszem a tárgyra az X-el jelölt részt is ráteszi ami nálam fekete. Na azt nem lehetne valahogy megcsinálni hogy ne tegye rá az unrap uwv beeállításoknál vagy a metarial editorba?
  • Evogordon
    Úgy akarom hogy a fekete hátteret ne tegye rá hanem csak a rajzolt felület. De sztem ezt az uwv-nél kell beállítani. Na mind1 elszórakozok vele
  • GixEr
    A MAX alapban csak 300Mb korl van... A Demo tokeletesen megnezni, mas ugysincs ami megnyitja mivel egyedi formatum.
  • bencsab
    http://filext.com/detaillist.php?extdetail=MAX
  • Zeccc
    sziasztok!
    van olyan progi amivel a .max kiterjesztésű fájlokat megtudom nézni?
    szóval nemakarok felrakni egy nemtom hány gigás progit meg minde csak megakarom nézni
  • nenad
    van egy bitmapod meg 1 uvw map,
    az uvw map editorban lathatod hogyan maszik a map ra az uvw-re.
    ha valahol nem tesztik (lelog) megfogod a tvertext es arreb cibalod, es akkor mar nem log le. Kis problemak elofordulhatnak ezert van ez a lehetoseg.
    Egyebkent nem vagyok teljesen biztos benne hogy jol ertelmeztem amit irsz.
  • Free
    Nah ez engem is érdekelne. mert régen valahogy az uwv mappingal kelett játszani hogy jó legyen de már nem emlékszem rá
  • Free
    Sira akkor jó csajozást.
    :c)))
    CSak ennyit akartam tudni :c))
  • nenad
    FREE:teamspeaken vagyok,
    egyebkent svedbe megyek csajozni :D
    Szoval valszeg maskor jovok.
  • Evogordon
    Ha unrap UVW-vel kimásolom egy tárgynak a körvonalát és aztán megrajzolom PS-el aztán hogy lehet a tárgyra ráhelyezni? Mert ha simán ráhelyezem akkor a fekete hátteret is ráteszi...
    kép
  • Free
    Nenad skypon keress meg a mai nap miatt akkor hogy hogyan lesz ..
  • zsolesz92
    mivel még nagyon kezdő vagyok, nem nagyon tudok modellezni, ezt sikerült kihoznom, adhatnátok ötleteket hogy pl a lámpa fénye hogy legyen eloszlóbb(szóval hogy ne legyen oplyan éles az a kör széle), vagy hogy lehet megcsinálni hogyha belelóg a tartó "kar" a fénysugárba, az árnyéka a taajon meglátszódjon, meg minden kritikát h mit javítsak
  • zsolesz92
    ok, megtasláltam, a blinn parametersben lejjebb huztam az opacity-t, de ha én ugy csináltam a poharat hogy line toolal a felét megrajzoltam aztán lathe, és pohárnak formáztam, akor mondjuk hogyan tunám beállítani hogy csak a talpa legyen áltlátszó? előe köszi a segítséget
  • zsolesz92
    sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy egy pohárnak milyen materialt kell adnom hogy pohár "színe" legyen? szal olyan csillogós, átlátszó, mint a calgon reklámban :D:D
  • 4D
    Szép a modell. Én a minap meguntam nemrég a modeling hiányosságaim (igaz rá lettem kényszerítve)és kategórikusan szétmodelleztem magam, az előző ház is csak gyakorlat volt,de most jobban is érzem magam.
  • BaliBoy
    A backburnert használtam. Csak nekem azzal nem sikerült olyat csinálnom, hogy a renderelés párhuzamosan két prockót használva fusson.
  • zenoka
    határeset...ehhez anno(marcius) majdnem egy het minden delutanja kellet bar kivan dolgozva belul is meg a pince is de nem vagyok egy tul gyors srac:)

BaliBoy: asszem neked a backburner cucc kell. de majd a rutinosok megmondjak
  • 4D
    Á ne hidd, próbáld csak ki.
  • BaliBoy
    Sziasztok.
    Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a max-al lehet-e olyat csinálni, hogy 1x több gépen menjen egy renderelés. Próbálkoztam a net render funkcióval, de azzal nekem csak annyit sikerült összehozni, hogy a renderelést áttudtam küldeni egy másik gépre, de két gépen nem tudtam futtatni ugyanazt a renderelést 1 időben.
  • KisQbi
    meg érdemes passokba renderelni (color, shading megy minden és az összerakásnál játszani a "levels"-kel meg a mode-kal)
  • KisQbi
    http://www.davidgould.com/David Gould Illustrate
    NPR1Reyes
  • nenad
    azt nem mondtad hogy anim lesz... :D
    akkor probalkozz, vraytoon-al vagy valami hasonlovan es adjal neki ilyen jellegu szineket, a vegen meg nemi szinkorrekcio blur elmegy a fazisokra..
  • zenoka
    ehe komoly kis gep lehet:D

ja hogy en is dobjak be "blueprint" szeruseget

http://www.gransfors.com/downloads/pictures/
    jobb oldalon lefele tekerve van egy csomo bárd ha a kepuket lementitek ralehet jonni hogy igen nagy felbontasu kepek...hatha valaki axe-ot modelezz:D
  • Free
    jah épp blueprintet keresek hozzá :c))

Amúgy jópofa mert 130km/h a vége de egy megrakott ifát elhúzok vele mert durva erős. a 2000 es natúr szívódiesel motor benne.
  • Free
    az kicsit körülményes lenne egy animnál,, nem ?
  • zenoka
    nem semmi gep:) neked mar csak 5 ev s oldtimer:D
    en meg elirtam a datumot nem 1984 hanem 1982 84 a felesegem szuletesi datuma:)

4d hmmm tetszetos nekem egy ilyen modelhez kellene egy jo hosszu hetvege:D
  • nenad
    ps filterekkel probalkozz..
  • Free
    Van valami olyan plug vagy beállítás vagy valami technika hogy ilyen festmény jellegű legyen a kép ???

• 4D
    Pár nap, és mennyi post+kép király!!
    Találtam 1 oldalt, egy rakat ház/stílus képével, és alaprajzzal, ami ház modell motívum keresésnél jól jöhet:
    House Plans
    Gyorsan el is követtem egy házat innen:
    Modell1
    Modell2
  • Free
    tervbe van véve , hogy megrajzolom maxban :c))
  • Free
    az is valami ?? :c)) 1981 es Datsun Nissan Bluebird na az már igen .. :c)))
    Nekem olyan van csak fel kellene újítani :c)

Kép (437.2 KB)
    Kép (431.3 KB)
    Kép (460.3 KB)
    Kép (482.5 KB)
  • zenoka
    Free kuldtem privit:D
  • zenoka
    1984 1.3 automata valtos honda civic...:)
  • ThomasGins
    Milyen kocsid van?